*Mikor már minden tanonc mélyen az erdőben kutatott, Csirguz felnevetett.
-Kár, hogy nem találják!
*Mert a helyiek tudták, hogy a Szirtek közelében nem élnek manók. Túl sós lenne nekik levegő, és táplálékot sem találnának. Mosollyal az arcán, a többiekkel behúzódott a toronyba, majd egyenesen az ebédlőbe mentek. Leültek az asztalhoz, korán volt még a reggelihez, így a terítetlen asztal közepén egy vázában virág díszelgett.
-Eddigi tanulmányaim során megismertem a manók erejéből is egy keveset... ravasz teremtmények. Az erejüket inkább menekülésre fogják használni, minthogy szembeszálljanak egy csapat manó-hajcsárral. -mondta Gekko kissé komoran az asztal végéből.
*Úgy látszott, csak Csirguzt mulattatta meg a küldetés.
-Lehet, de ha valaki tudja hol kell keresni őket, -és hogyan- könnyedén elkaphatja a grabancukat. -válaszolt Csirguz.
-Mindenesetre a jelentkezők többsége távolról utazott ide, hogy beléphessen közénk. Pár napba beletelik mire visszaérkezik az első galetki a küldetésből.
Hozzászólások - Csirguz
Dátum: 2008.09.24. 22:38:22
Igazad van Wurgal. Egyébként én olvastam és persze tudom fejből, de komolyan ilyen kérdéssel is találkoztam:
Milyen szinü kutya? piros; rozsaszin; akarmilyen;
Valahogy így szólt. Rögtön ráklikkeltem az "Azonnal töröljétekre". Viszont olyanokkal is találkoztam, amik már olyan nehezek voltak, hogy egyszerüen az interneten nem találtam rá megoldást.
Milyen szinü kutya? piros; rozsaszin; akarmilyen;
Valahogy így szólt. Rögtön ráklikkeltem az "Azonnal töröljétekre". Viszont olyanokkal is találkoztam, amik már olyan nehezek voltak, hogy egyszerüen az interneten nem találtam rá megoldást.
//pilla, módosítom, mert megelőztél //
*Csirguz is segített, az előbb majd halálos balesetté fajuló helyszínen. Mikor végeztek a varázslattal sóhajtott egyet, majd megszólalt:
-Csak a legmegbízhatóbb, és legrátermettebb emberek kerülhetnek be ebbe a terembe. Ez nem átjáróház!
*A többiek nem szóltak semmit, tudták, hogy a figyelmeztetés nem nekik szól. Végül mindenki felment a szobájába. A mágustorony lámpái elaludtak, és hamarosan a körülötte táborozó leendő varázslótanoncoké is.
*Csirguz is segített, az előbb majd halálos balesetté fajuló helyszínen. Mikor végeztek a varázslattal sóhajtott egyet, majd megszólalt:
-Csak a legmegbízhatóbb, és legrátermettebb emberek kerülhetnek be ebbe a terembe. Ez nem átjáróház!
*A többiek nem szóltak semmit, tudták, hogy a figyelmeztetés nem nekik szól. Végül mindenki felment a szobájába. A mágustorony lámpái elaludtak, és hamarosan a körülötte táborozó leendő varázslótanoncoké is.
Dátum: 2008.09.24. 16:34:02
Tényleg hasonlít a Bitefight-ra, Gladiatus-ra meg ezekre, de itt több lehetőség van, és színesebb az egész.
*Késő estére Csirguz is megérkezett, markát égésnyomok, arcát, s köpenyét sár "díszítette". Meglátta az asztalon heveró újságot, majd gyorsan átfutotta a címszavakat.
~Majd később elolvasom... ideje befejezni a lélekkutat.
*Lebaktatott a pincébe, amit zöld fény világított be. Rátette kezét a kútra, lehunyta szemét és koncentrált. Pár percig bírta az erőfeszítést, majd mintha elhagyta volna minden erő, összeesett, és elterült a kőpadlón.
~Majd később elolvasom... ideje befejezni a lélekkutat.
*Lebaktatott a pincébe, amit zöld fény világított be. Rátette kezét a kútra, lehunyta szemét és koncentrált. Pár percig bírta az erőfeszítést, majd mintha elhagyta volna minden erő, összeesett, és elterült a kőpadlón.
Dátum: 2008.09.22. 18:30:02
Hogyan tudok szavazni kvízkérdésekre?
Dátum: 2008.09.21. 21:58:29
*Közelebb viszi a széket a pulthoz, majd rátámasztja fejét a kezére.
-Holnap avatjuk fel a Napkapu szövetséget. Minden kiváncsiskodót szívesen várunk. Hogy mikor, s hogyan lesz ne kérdezze, mert még jómagam sem tudom. - mondta kicsit gondterhelten Csirguz
-És elnézést, el is felejtettem megköszönni a bort, mindannyiunk nevében, amit délután hozott át. Nagyon jól esett.
//bocsi de mennem kell. majd holnap folytatjuk //
-Holnap avatjuk fel a Napkapu szövetséget. Minden kiváncsiskodót szívesen várunk. Hogy mikor, s hogyan lesz ne kérdezze, mert még jómagam sem tudom. - mondta kicsit gondterhelten Csirguz
-És elnézést, el is felejtettem megköszönni a bort, mindannyiunk nevében, amit délután hozott át. Nagyon jól esett.
//bocsi de mennem kell. majd holnap folytatjuk //
Dátum: 2008.09.21. 21:43:41
-Üdv! Látom épp aludni tért volna, én meg csak melegedni jöttem. Töltsön egy kis méhsert, és nem is zavarom többet.
Dátum: 2008.09.21. 21:36:39
*Halkan nyílik az ajtó, és egy fekete alak lép be rajta. Köpenyét rögtön leveszi, majd köszön.
~Mennyi fura pofa
-Ó, üdv Khetty! Elnézésedet kérem a késésért, de elő kellett készítenem néhány dolgot a szertartáshoz.
*Leül egy közeli székre
-Szép hely... honnan van ilyen világításuk?
~Mennyi fura pofa
-Ó, üdv Khetty! Elnézésedet kérem a késésért, de elő kellett készítenem néhány dolgot a szertartáshoz.
*Leül egy közeli székre
-Szép hely... honnan van ilyen világításuk?
*Ez az ötlet már jobban tetszett a többieknek is.
-De holnap reggelig vissza kell érnünk, hogy elkezdjük a Napkapu felavatását. - mondta Csirguz
*Akkorra a terem már csillogott a tisztaságtól, hiába próbáltak volna felfedezni benne valami hibát.
//Én is Travianoztam, de szétzúzták a falumat és hamar abbahagytam. Nade ez Napkapu topic, nem Travian és igen a klánunk neve Napkapu, de ha van jobb ötleted akkor írd meg és szavazunk róla.//
-De holnap reggelig vissza kell érnünk, hogy elkezdjük a Napkapu felavatását. - mondta Csirguz
*Akkorra a terem már csillogott a tisztaságtól, hiába próbáltak volna felfedezni benne valami hibát.
//Én is Travianoztam, de szétzúzták a falumat és hamar abbahagytam. Nade ez Napkapu topic, nem Travian és igen a klánunk neve Napkapu, de ha van jobb ötleted akkor írd meg és szavazunk róla.//
~Hmm... nem ez volt az eredeti célom... de most nem szabadan kelteni a feszültséget.
*Az asztalnál ülő(k) először csak nézt(ék) a fiatal nőt, majd Csirguz felpattant komótos székéről.
-Hisz össze kell tartani, nemde?
*Próbált mosolyt erőltetni az arcára, majd segített a takarításban.
*Az asztalnál ülő(k) először csak nézt(ék) a fiatal nőt, majd Csirguz felpattant komótos székéről.
-Hisz össze kell tartani, nemde?
*Próbált mosolyt erőltetni az arcára, majd segített a takarításban.
*S ama napon összeült a Négy Nagy, a Szirtek közeli varázslótoronyban, ami régebbi időkben világított a közeledő tengerészeknek. Mostanra a smaragd horda gyülekezőhelyéül szolgál. A mágia átitta az utolsó porszemig az épületet. A hosszú asztal végében megszólalt az egyik galetki:
-Csirguz vagyok... Kalandos utazásom volt, amíg ide ismét eljutottam. Sajnos a helyzetünk tarthatatlan, mert egyre több szervezet alakul a hatalmunk megdöntésére.
*Össze kell fogni!*
//Egyébként bocs hogy így közbevágtam, csak megjött az írói vénám Kb. ua.-t tudnám leírni mint Khetty. Főleg hétvégéken leszek aktív. Rengeteg ilyen játékkal játszottam már, és mindet egytől-egyig meguntam, remélem ez nem ilyen lesz.//
-Csirguz vagyok... Kalandos utazásom volt, amíg ide ismét eljutottam. Sajnos a helyzetünk tarthatatlan, mert egyre több szervezet alakul a hatalmunk megdöntésére.
*Össze kell fogni!*
//Egyébként bocs hogy így közbevágtam, csak megjött az írói vénám Kb. ua.-t tudnám leírni mint Khetty. Főleg hétvégéken leszek aktív. Rengeteg ilyen játékkal játszottam már, és mindet egytől-egyig meguntam, remélem ez nem ilyen lesz.//
Dátum: 2008.09.21. 14:54:25
Remek Gyülekezzünk csak. Tehát aki SMARAGD hordás és szívesen lépne szövetségbe, akkor az írjon Khetty-nek, gekko-nak vagy nekem privát üzenetet, vagy akár ebben a topicban is jelentkezhet. Ha indul a játék még meg kell beszélnünk a meglévő tagokkal a nevet, (pl.: Napkapu) ki lesz a vezető stb... természetesen aki most jelentkezik mindenképpen alapító tag lesz
Eddigi tagok:
Khetty
gekko
Csirguz
Gaddar
Eddigi tagok:
Khetty
gekko
Csirguz
Gaddar
Dátum: 2008.09.20. 18:46:13
*Az ismeretlen lesurrant a lépcsőn, majd az asztalok mögött irányba vette a bejárati ajtót.
~Túl sokáig maradtam... itt vannak... vadásznak ránk... el kell tűnnöm innen.
*Kinyitotta hangtalanul az ajtót, de rájött, hogy igyekvése felesleges, hisz mindenki a jövevényre meredt. Kilépett az éjszakába, és fölpattant a lovára.
~Különben is, 100 kagylóval egy egész falut védelem alá helyezhetnék.
*Pár rugás és noszogatás után lova fölébredt, és megkezdte lassú, álmos, de főképp halk kocogását.
*Smaragd szeme utoljára megcsillant az éjszakában, majd elnyelte a sötétség.
~Túl sokáig maradtam... itt vannak... vadásznak ránk... el kell tűnnöm innen.
*Kinyitotta hangtalanul az ajtót, de rájött, hogy igyekvése felesleges, hisz mindenki a jövevényre meredt. Kilépett az éjszakába, és fölpattant a lovára.
~Különben is, 100 kagylóval egy egész falut védelem alá helyezhetnék.
*Pár rugás és noszogatás után lova fölébredt, és megkezdte lassú, álmos, de főképp halk kocogását.
*Smaragd szeme utoljára megcsillant az éjszakában, majd elnyelte a sötétség.
Dátum: 2008.09.20. 18:26:23
Én is Smaragd-hoz keresek szövetséget, de lehet, hogy én fogok alapítani egyet Kövessetek hát testvéreim, mutassuk meg a mágia igazi erejét
Egyébként szerintem kellene csinálni egy külön fórumot a szerepjátékos topicoknak.
Egyébként szerintem kellene csinálni egy külön fórumot a szerepjátékos topicoknak.
Dátum: 2008.09.19. 14:09:54
*Feláll egy férfi az asztaltól - úgy látszott zavarta a nö jelenléte - egyszerű bőr nadrágot, és fehér inget visel. Mint öltözködéséből kiderült, nemes ember. - Lassan a pulthoz lépdelt.*
-Van szoba kiadó? - Kérdi mogorván.
*A fogadós szeme megcsillant*
-Nincs olyan, ami neked megfelelne. - Csipkelődött. *Látszott rajta, hogy élvezi a munkáját*
-Ide a kulcsot! - Horkant fel az ismeretlen.
*Az öreg engedelmeskedett, az ember pedig 100 kagylót nyomott a markába, majd elindult felfelé a lépcsőn. A fogadós meglepetten nézett a férfi után.*
------------------------
Nemér, megelőztél Nikol Mi legyen a fizetőeszköz? Arany? Az túl béna Ha meglesz kijavítom a hsz-t.
-Van szoba kiadó? - Kérdi mogorván.
*A fogadós szeme megcsillant*
-Nincs olyan, ami neked megfelelne. - Csipkelődött. *Látszott rajta, hogy élvezi a munkáját*
-Ide a kulcsot! - Horkant fel az ismeretlen.
*Az öreg engedelmeskedett, az ember pedig 100 kagylót nyomott a markába, majd elindult felfelé a lépcsőn. A fogadós meglepetten nézett a férfi után.*
------------------------
Nemér, megelőztél Nikol Mi legyen a fizetőeszköz? Arany? Az túl béna Ha meglesz kijavítom a hsz-t.
Dátum: 2008.09.19. 13:42:51
én smaragdot választottam és remélem tényleg kiegyensúlyozottak nem úgy mint az SÖ-ben, hogy a tünde visz mindent :S
Dátum: 2008.09.19. 13:34:26
Beholder főoldalán láttam hogy épp új játékot indítanak és felfigyeltem rá... és arra, hogy ingyenes... egyébként szívesen kipróbálnám az álomfogót is csak nincs hozzá partner. (sajnos hkk-hoz sincs) A Magus egyébként a M.A.G.U.S. - kalandozók krónikái asztali szerepjáték kártyásított változata asszem.
-bocs az offért ˇˇ
-bocs az offért ˇˇ
Dátum: 2008.09.14. 01:33:05
Már én is várom Gondolom jobb lesz mint az SÖ mert azt 65. szint környékén meguntam.
Ha már így felvetődött a grafika: új grafikát (képeket) is láthatunk, vagy olyanokat mint a leírásban lévő HKK-hoz készült képek?
Namég annak örülök hogy most indul tehát ha jól űzzük akkor könnyedén lehet valaki 1. és pár év után (bár nemhiszem hogy bárki is évekig játszaná) a kezdők majd nézik a statisztikát (vagy valamit) és mi ott leszünk
Ha már így felvetődött a grafika: új grafikát (képeket) is láthatunk, vagy olyanokat mint a leírásban lévő HKK-hoz készült képek?
Namég annak örülök hogy most indul tehát ha jól űzzük akkor könnyedén lehet valaki 1. és pár év után (bár nemhiszem hogy bárki is évekig játszaná) a kezdők majd nézik a statisztikát (vagy valamit) és mi ott leszünk