Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - El Diablo

Oldal: 1234567891011
Dátum: 2009.06.28. 07:28:37
.....

Kétszer ment el.Bocsánat
Dátum: 2009.06.28. 07:28:25
hehe....mondasz valamit!Egyébként a "sztár"illetve "top" karik mást sem csinálnak a fórumon mint rinyálnak valamiért.
Nekem mindegy ki lesz rajta,mert azt sem tudom milyen kártyáról beszélünk,de miért ne lehetne rajta egy gyengébb karakter akinek van a licitre dukátja????
Dátum: 2009.06.22. 20:35:57
hehe...szerintem elsőre is megértette
Bocsi de ez magaslabda volt
hehe....ez a válastásos kérdés mégsem volt rossz bárki is írta,különben nem lenne vita tárgya egész nap
Szó szerint-értelemszerűen 0-1
Azt már látom,hogy egyetérteni nem fogunk az említett kérdésben. Egyébként én akkor fáradtam bele a kérdés feltevésébe amikor sorra kaptam a rossz minősítéseket olyan kérdésekre amik szerintem alapfokú álltalános műveltséget feltételeztek.Viszont sorban kaptam a bárgyú "melyik nem autómárka,tv,telefon,stb" jellegű kérdéseket!Végleg feladni akkor adtam fel igazán amikor visszanéztem a kérdéseim statjait és ezt láttam:

Mi Magyarországon az általános segélyhívó száma? 79.52%

Innentől kezdve szerintem nincs miről beszélni!Ez alapvető dolog,ráadásul inkább kaphatta volna a túl könnyű minősítést is!
Akkor most már nem lehetek népszerű? :(A fenébe ezt nem tudtam (ha tudom nem írok ide) Én csak a miértre keresem a választ,mert számomra átláthatatlan a kvízrendszer.Azért még fentartom a véleményemet miszerint néha túlon túl szigorú az értékelés
Nos én úgy hiszem nem anyáztam,sőt nem sértegettem senkit.Az elbírálásnál a túlon-túl kötekedést említettem negatívumként!
Én azt gondolom ha valaki megkérdezi(pl),hogy mikor vannak választások akkor kapásból rávágom hogy 4évente,és nem kezdem el ecsetelni a többi variációt!Vagy kinek mi a túl speciális?Mi tartozik az álltalános műveltséghez?Ez szerintem mindenkinél mást jelent.
Utolsósorban én a "szellemi szintemhez" mérten 24.szint óta dobom a lehetőséget pont ezek miatt!

Még egy "uccsó" megjegyzést engedj meg!Nem hiszem ,hogy itt a Britanica Encyklopediát kéne szerkeszteni a játékosoknak!

u.i.:most jöhet a lepontozás,bunkózás
A baj nem azzal van,hogy helyesírási hiba stb miatt rossz értékelést kap valaki.A baj a kötekedéssel van(egy jó példa a parlamenti választós)!Ez kistilű a kákán is csomót kereseő hozzáállás.Cáfoljatok meg ha nem igaz!
Legalábbis azt hiszik
Ahogy itt olvasgatok egyre inkább megerősitesz abban,hogy helyesen teszem amikor gondolkodás nélkül dobom a lehetőséget a kérdés feltevéséről!
Dátum: 2009.06.15. 21:03:41
hehe....ezt megpróbáltuk és nem jött be!Amikor meg volt az 5 vereségük egyszerűen eltüntek! Azért egy citadellát nálunk felejtettek
Dátum: 2009.06.15. 19:18:37
Csak csendben megjegyzem,hogy az akciós kő nem volt olyan akciós!Átutalással14,3FT-be kerül!Ehhez képest a 13Ft nem egy nagy akció
Dátum: 2009.06.15. 18:34:40
hehe...ne legyen drukk!Nem keveset vettem,de megjött mind
Dátum: 2009.06.15. 18:16:44
Hááát ha neked nem kell add nekem Egyébként ez a karakterszámosdi sztem nem a legjobb ötlet volt!Nekem megjöttek a kavicsok ,de azért egy kis drukk volt,hogy jó számot mondtam-e.
Dátum: 2009.06.15. 18:07:40
A ti helyzeteteket nen látom hiszen azt csak ti láthatjátok ezért biztos neked is igazad van.Én csak azt mondom,hogy középszinten még rengteg élményt tud nyújtani a játék!Ti abban speciális helyzetben vagytok,hogy előbb kezdtétek és valószínűleg kevesebben is!Úgy hiszem az lenne a legjobb ha ti is újra élveznétek a játékot a fejlesztésekkel,de mi se ígyuk meg a levét ezeknek!
Itt jön elő az probléma,hogy a fejlesztőknek ezt nehéz megoldani(de szerintem nem lehetelen).Mindenesetre Miklóséknak rátok most nagyobb figyelmet kéne fordítani,hiszen ott ezek szerint kevés(vagy nincs)élvezhető momentuma a játéknak!
Dátum: 2009.06.15. 17:41:37
Én nem hiszem (nem egyedüliként),hogy be kéne fejezni!Miért kéne?A döntő többsége a játékosoknak szerintem élvezi a játékot!Az elől lévők elhiszem,hogy unatkoznak de hát az a játékosok kissebbik része!Én most a 39.szinten járok és mégis mindig találok még új kihívást a játékban!Az hogy az elől lévők elhúztak szintben és nekik nincs meg ez az élmény arról nem mi tehetünk!Akkor miért is kéne úgymond büntetni a befejezéssel?
Dátum: 2009.06.15. 16:08:47
hehe....megfogtál!Nem tudok erre mit mondani
Dátum: 2009.06.15. 16:02:48
Nehogy komolyan vedd! Mi vagyunk a megtestesült Buddha......mindenkit szeretünk
Dátum: 2009.06.15. 16:00:41
Ne aggódj jó helyre került itt nálam
Dátum: 2009.06.15. 15:56:58
Mi mindenkinek örülünk!.......Legfeljebb nem szeretjük
Oldal: 1234567891011