Hozzászólások - Mortimer
Dátum: 2009.08.29. 17:26:13
10 dukátba kerül egy epikussal való küzdelem, ezt már sokszor leírtuk.
Dátum: 2009.08.29. 17:09:29
Mivel az epiktárgyaknak szintje van, azokat a lélekkufárhoz is be lehetne ilyen erővel rakni, karakterszint / 2-es osztóval. Azaz 70. szinten megvehetsz bármely 35. szintű kincset. (Nem, szerintem ez nem jó megoldás - jobb lenne küzdeni értük 10 dukátért.)
Ha meg a kezdeti 10 dukát összekaparása a probléma, 5 nap alatt megvan 25 CSP-ből, utána pedig már lehet őket pörgetni, hiszen ha nem kell, 10 dukátért eladod, és jöhet a következő.
Ha meg a kezdeti 10 dukát összekaparása a probléma, 5 nap alatt megvan 25 CSP-ből, utána pedig már lehet őket pörgetni, hiszen ha nem kell, 10 dukátért eladod, és jöhet a következő.
Dátum: 2009.08.29. 14:34:18
északi tigris, 20 lépett szinttel:
Kisajtoltál a lényből 16698 lélekenergiát.
kinetikus morf, 29 lépett szinttel:
Kisajtoltál a lényből 21417 lélekenergiát.
Miért ilyen kevés a sajtolás? Ez az idomítást is beleszámítva borzasztó gyér. Régen, az állatreform előtt még jóval magasabb értékeket lehetett kapni. Nem lett eltolva valami?
Kisajtoltál a lényből 16698 lélekenergiát.
kinetikus morf, 29 lépett szinttel:
Kisajtoltál a lényből 21417 lélekenergiát.
Miért ilyen kevés a sajtolás? Ez az idomítást is beleszámítva borzasztó gyér. Régen, az állatreform előtt még jóval magasabb értékeket lehetett kapni. Nem lett eltolva valami?
Dátum: 2009.08.29. 12:55:49
Nem csak ott, V1-en is megint megkavarodott a rendszer.
Mostantól ti birtokoljátok a hatalom tornyáért járó bónuszt! Tegnap, 06:38
Elvesztettétek a hatalom tornyából járó bónuszt! Az új birtokos: Tyrant Ma, 03:07
Nem teljesen értem, hogy egy számítógépes rendszerben, ahol percre pontosan be lehet állítani mindent, miért ilyen hektikus az egész.
Mostantól ti birtokoljátok a hatalom tornyáért járó bónuszt! Tegnap, 06:38
Elvesztettétek a hatalom tornyából járó bónuszt! Az új birtokos: Tyrant Ma, 03:07
Nem teljesen értem, hogy egy számítógépes rendszerben, ahol percre pontosan be lehet állítani mindent, miért ilyen hektikus az egész.
Dátum: 2009.08.29. 12:31:57
Elvenni már nem lehet, éppen ezért adni kellene mindenkinek.
A küldetések tekintetében egyetértek. Nem is értem, hogy mióta vannak ismételhetőek, azóta miért nem téma ezek teljes hiánya. A küldetések topikban rengeteg jó ötlet fel lett vetve, csak be kéne rakni. Én még akár az eddigiek exponálásának is jobban örülnék (sebezz x-et egyre növekvően, rabolj y ezret stb.), mint az ismételhetők monoton darálásának.
A küldetések tekintetében egyetértek. Nem is értem, hogy mióta vannak ismételhetőek, azóta miért nem téma ezek teljes hiánya. A küldetések topikban rengeteg jó ötlet fel lett vetve, csak be kéne rakni. Én még akár az eddigiek exponálásának is jobban örülnék (sebezz x-et egyre növekvően, rabolj y ezret stb.), mint az ismételhetők monoton darálásának.
Dátum: 2009.08.29. 12:12:48
Miklós szerintem nem teljesen érzed át, hogy a tulajdonság és szakértelemfejlesztés csökkentő gyűrűk milyen irtóztatóan értékesek, ráadásul bizonyos szint felett nem tápot, hanem szükségszerűséget jelentenek. Aki valamiért nem tud ilyenhez jutni (nem esik a szövetségében, vagy a szövetsége nem elég erős az epikushoz) az olyan hátrányba kerül, amit sehogyan sem tud kompenzálni, és a karaktere farmmá válik.
Szóval akkor ha az epikusokat nem akarod bevezetni, arra javasolj légy szíves valamit, hogy 60-70. szint felett MINDENKINEK lehetősége legyen ilyesmihez jutni.
Szóval akkor ha az epikusokat nem akarod bevezetni, arra javasolj légy szíves valamit, hogy 60-70. szint felett MINDENKINEK lehetősége legyen ilyesmihez jutni.
Dátum: 2009.08.29. 11:58:11
Ez hülyeség. Ezek szerint ha egy karaktert mi kirugunk, akkor már gyakorlatilag semelyik másik smaragd szövetségben nem üthetne hónapokig epikust.
Dátum: 2009.08.29. 00:58:49
Én csak a kreatívos móka megismétlődésétől tartok, sokkal durvább mértékben.
Gyémánt - +33% LE
Kreatív aff. - +100% LE
Fertőzőtt - +50% LE
És ha ezt két fertőzőtt gyémánt játsza el egymás között, adott esetben tényleg szövetségi társként, azaz a támadási listában sem látszik... Csuhi és Egon kismiskák lehetnek hozzájuk képest.
Gyémánt - +33% LE
Kreatív aff. - +100% LE
Fertőzőtt - +50% LE
És ha ezt két fertőzőtt gyémánt játsza el egymás között, adott esetben tényleg szövetségi társként, azaz a támadási listában sem látszik... Csuhi és Egon kismiskák lehetnek hozzájuk képest.
Dátum: 2009.08.28. 21:53:49
Turbóval bármit lehet, csak éppen azzal az a gond, hogy ha mondjuk kényelmi szempontból felvitted 100-asra a spektrálisod, akkor jól megszívtad, hiszen nem tudod már turbózni, ergo nem tudod használni a jutalmat. Ezért tíz szintenként egyvalamit fel lehet vinni max. fölé, fixen.
Vadászatnál egyébként se számít más, hiszen csapdakészítésnél nincs 30 fölött bónusz, így az ki is van véve a turbózhatók/növelhetők listájából. Ilyenkor játéktechnikai előny nincs.
Viszont csatában elvileg lehet erre szert tenni, hiszen egyiket felviszed max fölé (például az intelligens kedvencet), és közben a turbót a kritikusra rakod (mint mindig). Így némi előnyre teszel szert ilyenkor. Nem a legoptimálisabb megoldás, dehát ilyen a rendszer.
50%-kal kap többet a hordatársaktól, gondolom azért, mert azokat jobban ismeri, jobban ki tudja azokat szipolyozni. Vissza se üthetnek, nem tudnak kiszabadulni. Ez bizony táp.
Vadászatnál egyébként se számít más, hiszen csapdakészítésnél nincs 30 fölött bónusz, így az ki is van véve a turbózhatók/növelhetők listájából. Ilyenkor játéktechnikai előny nincs.
Viszont csatában elvileg lehet erre szert tenni, hiszen egyiket felviszed max fölé (például az intelligens kedvencet), és közben a turbót a kritikusra rakod (mint mindig). Így némi előnyre teszel szert ilyenkor. Nem a legoptimálisabb megoldás, dehát ilyen a rendszer.
50%-kal kap többet a hordatársaktól, gondolom azért, mert azokat jobban ismeri, jobban ki tudja azokat szipolyozni. Vissza se üthetnek, nem tudnak kiszabadulni. Ez bizony táp.
Dátum: 2009.08.28. 21:34:51
A tájékoztatás hiánya a legnagyobb probléma, mint számtalan más esetben.
Dátum: 2009.08.28. 21:33:20
Nem irigykedek, nem erről van szó, hanem arról, hogy a jutalom közel sem titulus értékű, mint eredetileg ígérték, hanem bazinagy táp.
Dátum: 2009.08.28. 21:20:52
"gyakorlatilag egy kvizmedallal egyenerteku"
Nálad lehet (nálam is, nem sokkal vagyok mögötted a toplistán), de sokaknál nem így van. Fix 1%, amit más nem érhet el, (és erre még jöhet rá 12 kvízmedál) szerintem baromi erős.
Nálad lehet (nálam is, nem sokkal vagyok mögötted a toplistán), de sokaknál nem így van. Fix 1%, amit más nem érhet el, (és erre még jöhet rá 12 kvízmedál) szerintem baromi erős.
Dátum: 2009.08.28. 21:18:26
"Igaz,hogy az ember társas lény, de nekem az a bajom,hogy aki nincs jó szöviben bármilyen jó játékos lehetne nem megy semmire!"
Minden nagy szövetségben van jópár üres hely. Aki akar, válthat.
Minden nagy szövetségben van jópár üres hely. Aki akar, válthat.
Dátum: 2009.08.28. 21:10:04
Igen, én is egyértelműen azért nem indultam, mert az volt a kiírásban, hogy csak plecsni jár. Ez az 1% minden vadászatra bőven relikvia szintű jutalom. (Illetve olyan erős, hogy még az aukciós házban sincs ilyen.)
Dátum: 2009.08.28. 20:43:20
Szimplán hagynám az egészet a fenébe.
V4 eleve így volt meghirdetve, V1 nem.
V4 eleve így volt meghirdetve, V1 nem.
Dátum: 2009.08.28. 20:12:18
"nem lenne akkor mindenki verné az epikust"
Ha mindenki verheti, akkor nem borul a rendszer. Másrészt ha az epikust ütheted, akkor azzal növeljük a portyacélpontok számát, és egészségtől függően választásra is kényszerülsz, hogy epikus kincs kell, vagy LE a végzeturaktól. A többségnek nem fog menni a kettő együtt.
Ha mindenki verheti, akkor nem borul a rendszer. Másrészt ha az epikust ütheted, akkor azzal növeljük a portyacélpontok számát, és egészségtől függően választásra is kényszerülsz, hogy epikus kincs kell, vagy LE a végzeturaktól. A többségnek nem fog menni a kettő együtt.
Dátum: 2009.08.28. 19:59:39
Egy darab növelhető tíz szintenként.
Dátum: 2009.08.28. 16:52:03
Darah, megy nagyobb, de nem neki(k).
Dátum: 2009.08.28. 16:50:41
"Ha az epikus ismételt ölés megvalósul, akkor ez további kompenzáció lesz a később jövőknek, hiszen aki ekkor ér a 120. epikushoz, megölhetik 3x egymás után, mig az Azúr Légió ezt nem tehette meg. "
Miklós, csak éppen a szövetségekben lévő tagok szintkülönbségével nem számolsz egyáltalán. Inkább leszenvedünk 3-man sok gyógyitallal egy 140. szintű kincset, minthogy az egész szövetség üssön egy 120-ast. Érthető? És most mondhatod, hogy magunk választjuk, de ez nem csak a mi hármunk érdeke, hanem a többi 30 tagé is, mert nekik is így jut erős tárgy. Aztán ha egy 80. szintű epikus tárgyat kap a 30. szintű tagunk van nagy sírás a többi 30. szintű között (jogosan), hogy milyen brutáltápot kapott.
Az egésszel az a baj, hogy ez nem közösségi élmény, nincs szervezés, hárman megbeszéljük egymás között és kész.
Miklós, csak éppen a szövetségekben lévő tagok szintkülönbségével nem számolsz egyáltalán. Inkább leszenvedünk 3-man sok gyógyitallal egy 140. szintű kincset, minthogy az egész szövetség üssön egy 120-ast. Érthető? És most mondhatod, hogy magunk választjuk, de ez nem csak a mi hármunk érdeke, hanem a többi 30 tagé is, mert nekik is így jut erős tárgy. Aztán ha egy 80. szintű epikus tárgyat kap a 30. szintű tagunk van nagy sírás a többi 30. szintű között (jogosan), hogy milyen brutáltápot kapott.
Az egésszel az a baj, hogy ez nem közösségi élmény, nincs szervezés, hárman megbeszéljük egymás között és kész.
Dátum: 2009.08.28. 16:46:54
"De egyre kilatastalanabb a dolog, pedig szinte ez az egy kozossegi esemeny maradt, amit a szovetsegek egyutt csinalhatnak.. Es en nem szeretnem, ha az epikus oles annyi lenne, hogy nehany specializalt ultrakarakter, 10 perces utesekkel, osszeveri az epikust, a tobbiek meg nezik.. "
Nálunk már rég ez. Gyakorlatilag 3-4en verjük le, a többiek meg néha néha beütnek. És ha erősődik az epikus, akkor nálatok is ez lesz, nálunk meg nem változik semmi, max. az, hogy a kisebbek még annyit sem tudnak beleszólni, mint eddig, mert a varázslatba belehalnak.
Nálunk már rég ez. Gyakorlatilag 3-4en verjük le, a többiek meg néha néha beütnek. És ha erősődik az epikus, akkor nálatok is ez lesz, nálunk meg nem változik semmi, max. az, hogy a kisebbek még annyit sem tudnak beleszólni, mint eddig, mert a varázslatba belehalnak.