Hozzászólások - Quellon
Hát én 2009-ben érettségiztem és soha nem hallottam. Vagy már nem tananyag középszinten és/vagy átlag, nem emelt szinten matekot tanuló iskolákban vagy én nem ütöttem meg a matek eme szintjét és azt hittem csak tüsszent a tanár... de azért 4-es lett a matek érettségim, szóval annyira nem alap dolog lehet. Végülis mindegy
Dátum: 2013.04.03. 11:41:11
Úgy emlékeztem egy korábbi hsz-ből, hogy a támadás kapja a szintnyit és az iq a szint/2 pluszt, de lehet tévedtem.
Dátum: 2013.04.03. 08:30:33
Harcban az IQ-hoz hozzáadódik a szintetek fele, ha jóval magasabb nálad, több bónuszt kap, mint te.
De ha mindent összevetve és összegezve is te vagy erőfölényben, akkor is van 10% esélye az ellenfélnek - azt mondják az okosok, én csak elhiszem.
De ha mindent összevetve és összegezve is te vagy erőfölényben, akkor is van 10% esélye az ellenfélnek - azt mondják az okosok, én csak elhiszem.
Idézet: Kocos - 2013.04.02. 23:15:12
ekvivalens: egyenlő értékű, azonos, megfelelő, egyértelműség, egyenértékűség -> az első 6 találat, lehet mást is jelent, de ha alapból azt írod mondjuk, hogy azonos vagy egyenértékű, akkor a játékosok 90%-a is értené amit írsz, így páran utánanéznek a többiek meg nem értik mit beszélsz, pedig magyarul is mondhattad volna többféleképp. Nem hiszem, hogy az ekvivalens annyira alapszó lenne a magyar nyelv szókincsében, hogy feltétlenül így kellett kifejezni magad vagy hogy bárki aki nem érti kellemetlenül kellene hogy érezze magát.
És az a vicces, hogy nem először fordul elő veled, amivel több fejtörést és munkát adsz a nem teljesen érdektelenek számára, mint az eventenkénti 1 hülye akinek el kell magyaráznod, hogy a hiányos játékleírás mellett van még más szabály is ami kurva igazságos csak baromira nem az látszik, ha ránéz egy olyan valaki a kapott célszámokra, aki nem (sokkal) tud többet a leírt szabályoknál.
A xenó csapdáknál nincs semmilyen csapatszorzó. Mellé tetszik beszélni.
Landinál pedig két szám van egy egyéni töltés, ami nem függ a csapatlétszámtól, meg egy ami a csapat teljesítményébe számít, ami meg függ tőle. Itt is félre tetszik beszélni.
Jé, igazad van. Meglepő milyen gyorsan el tudom felejteni a játék azon részeit amivel nem igazán foglalkozom, xenónál csak 1600 egységnyit építek, Landinál meg a győztes csatákat figyeltem az effektív, meg egyéb kacifántos nevű és számolású listákat nem.Landinál pedig két szám van egy egyéni töltés, ami nem függ a csapatlétszámtól, meg egy ami a csapat teljesítményébe számít, ami meg függ tőle. Itt is félre tetszik beszélni.
ekvivalens: egyenlő értékű, azonos, megfelelő, egyértelműség, egyenértékűség -> az első 6 találat, lehet mást is jelent, de ha alapból azt írod mondjuk, hogy azonos vagy egyenértékű, akkor a játékosok 90%-a is értené amit írsz, így páran utánanéznek a többiek meg nem értik mit beszélsz, pedig magyarul is mondhattad volna többféleképp. Nem hiszem, hogy az ekvivalens annyira alapszó lenne a magyar nyelv szókincsében, hogy feltétlenül így kellett kifejezni magad vagy hogy bárki aki nem érti kellemetlenül kellene hogy érezze magát.
És az a vicces, hogy nem először fordul elő veled, amivel több fejtörést és munkát adsz a nem teljesen érdektelenek számára, mint az eventenkénti 1 hülye akinek el kell magyaráznod, hogy a hiányos játékleírás mellett van még más szabály is ami kurva igazságos csak baromira nem az látszik, ha ránéz egy olyan valaki a kapott célszámokra, aki nem (sokkal) tud többet a leírt szabályoknál.
Dátum: 2013.04.02. 21:27:24
A szakin kívül van még 10 őskőért relikvia a kufárnál, számít a csapat létszáma ahol tevékenykedsz valamint, ha vadászol kapsz eseménypontot. Ha portyázol vagy kihívásozol akkor elhasználsz egy eseménypontot minden támadáskor (ha van) és úgy nagyobb eséllyel találsz térképdarabot.
Dátum: 2013.04.02. 17:20:35
Te leszel a Bolygó Örök Ura
Dátum: 2013.04.02. 16:51:45
Nem, autosajthoz kell a befogás, amihez szabad hely kell.
Még ha így is van, nincs benne az event leírásában, hogy különbözőek a célszámok a csapatlétszám függvényében, csak az, hogy a találási esély változó.
Landi csapdájánál és a xenó taucsapdáknál is van csapat(horda) osztó/szorzó, de attól még nem változik az építési limit a jutalmakhoz, pedig a hordák taglétszáma is változó, főleg mióta 100 kő egy Hűség záloga.
Landi csapdájánál és a xenó taucsapdáknál is van csapat(horda) osztó/szorzó, de attól még nem változik az építési limit a jutalmakhoz, pedig a hordák taglétszáma is változó, főleg mióta 100 kő egy Hűség záloga.
Ez az esemény 1. napja. A verseny Április 23. 10:00 fog véget érni.
Ahhoz, hogy eggyel jobb díjat kapjál (ha a csapatod nem a legerősebb díjat nyerte), még legalább 50 térképdarabot kell gyűjtened. A kettővel jobb jutalomhoz még 100, a hárommal jobbhoz pedig 150 darabot.
Itt az ideje ÜSZ-en kongatni a harangot.
Ahhoz, hogy eggyel jobb díjat kapjál (ha a csapatod nem a legerősebb díjat nyerte), még legalább 50 térképdarabot kell gyűjtened. A kettővel jobb jutalomhoz még 100, a hárommal jobbhoz pedig 150 darabot.
Itt az ideje ÜSZ-en kongatni a harangot.
Ahhoz, hogy eggyel jobb díjat kapjál (ha a csapatod nem a legerősebb díjat nyerte), még legalább 71 térképdarabot kell gyűjtened. A kettővel jobb jutalomhoz még 114, a hárommal jobbhoz pedig 171 darabot.
Azt mondjátok maradtak a régi határok?
Nekem az előzőn 120-al már hárommal jobb jutalom járt. Szinttől is függ a mennyiség? Akkor negyven vége ötven eleje szintű voltam, most 63-ról lépek 64-re.
*nyelvtan
Dátum: 2013.04.02. 09:11:02
Az őskőköltségek nőnek és tényleg mindenki magának dönti el, hogy mi a sok és mennyit kíván használni/költeni, de a többiben egyetértek Birkával.
Dátum: 2013.04.02. 07:30:26
Ismert probléma és tényleg csak az a válasz, hogy türelem. (ÜSZ szerint is.)
Könyveld el, hogy kihívásozni lehet 10-et egyszerre, ha nem bánod az esetleg bukott kristálypontokat, de portyázni csak egyesével szabad, ha számít a LE és az ismétlő küldikbe számolandó dolgok.
Elég kényelmetlen - mindenkinek - de evvan
Könyveld el, hogy kihívásozni lehet 10-et egyszerre, ha nem bánod az esetleg bukott kristálypontokat, de portyázni csak egyesével szabad, ha számít a LE és az ismétlő küldikbe számolandó dolgok.
Elég kényelmetlen - mindenkinek - de evvan
Dátum: 2013.04.01. 20:11:25
Gyere, ha jónak látod
Azt V4 szempontjából írtam, ahol a szintemen a leggyengébb vagyok (kisszintű szöviverseny, szakizós rész) ellentétben V1-el.
Azt V4 szempontjából írtam, ahol a szintemen a leggyengébb vagyok (kisszintű szöviverseny, szakizós rész) ellentétben V1-el.
Köv. V4-re elméletileg megoldódnak a gondok
Dátum: 2013.03.31. 12:05:13
Dátum: 2013.03.31. 11:51:32
Hol? Nekem jól jár a játék órája (is).
Dátum: 2013.03.31. 07:47:32
És a játékosoknak sem mindenkinek ugyanannyi (még). No meg persze, ha már a nemjátékoskarikról beszélünk, akkor térkapuban sem mindegy +20% sebzés, mert a LE-szívás a közelharci sebzésen alapul. És ezek csak azok a dolgok, ahol a legsúlyosabb a sebzés mértéke. Igenis működjön és jól működjön a VT medál minden része!
Dátum: 2013.03.30. 22:30:30
Idézet: Ariel - 2013.03.30. 21:42:32
Egyébként miért 400 medállal tesztelsz 15-20 helyett amennyi az aktív templomozók többségének van?
Igazad van, tényleg nem működik a medál sebzésbónusza!
100 közelharci sebzés alapján egyértelműen látszik, hogy semmi hatása nincs. Ismert elnyelésű célpont ellen, buzogánnyal az elméleti átlagsebzésem 2064, VT medálokkal az elméleti átlagsebzésem 2471.
Ehhez képest a mért átlagsebzésem 100 ütés alapján 2051. Tehát nagyon közel van a medál nélküli elméleti értékhez.
Miklós kérlek erre is válaszolj!100 közelharci sebzés alapján egyértelműen látszik, hogy semmi hatása nincs. Ismert elnyelésű célpont ellen, buzogánnyal az elméleti átlagsebzésem 2064, VT medálokkal az elméleti átlagsebzésem 2471.
Ehhez képest a mért átlagsebzésem 100 ütés alapján 2051. Tehát nagyon közel van a medál nélküli elméleti értékhez.
Egyébként miért 400 medállal tesztelsz 15-20 helyett amennyi az aktív templomozók többségének van?
Dátum: 2013.03.30. 07:40:07
A gond az volt, hogy nem a BU az aktuális esemény. Decemberben volt BU, utána januárban xenó háborúk, aztán kufárok csatája és most következik a térkép esemény. Majd utána landragór bebörtönzése és aztán lesz ismét Bolyhó Ura.
Itt láthatod ez év tervezett eseményeit és időpontjait. De a játékon belül is láthatod melyik van épp soron, ha az egyéb menőre kattintasz, mert az lesz a bal felső sarokban. Az állapota (tehát, hogy megy-e az event vagy még/már nem) a kiírt időpontokból és/vagy toplistákból látszik.
Itt láthatod ez év tervezett eseményeit és időpontjait. De a játékon belül is láthatod melyik van épp soron, ha az egyéb menőre kattintasz, mert az lesz a bal felső sarokban. Az állapota (tehát, hogy megy-e az event vagy még/már nem) a kiírt időpontokból és/vagy toplistákból látszik.
Dátum: 2013.03.29. 22:51:28
Mitől?