Hozzászólások - PottomPanna
Dátum: 2010.06.11. 20:57:51
Szomszéd szobában nézik a fiúk, az erkélyen diskurálunk, hogyan is állunk. Be-be nézek, mert vadászom.
Dátum: 2010.06.11. 06:57:24
http://vegzetur.wikidot.com/
Nézegesd, sok mindent megtudhatsz innen.
Magasabb szintű fegyvere meg kereskedelem szakival lehet neki, a szaki minden 10.szintje után 1el magasabb szintű fegyvert megvehet.
Nézegesd, sok mindent megtudhatsz innen.
Magasabb szintű fegyvere meg kereskedelem szakival lehet neki, a szaki minden 10.szintje után 1el magasabb szintű fegyvert megvehet.
Dátum: 2010.06.11. 06:55:38
14.szinten a Legendában. Addig csináld a többit. És lehet ám a hszt módosítani is.
Dátum: 2010.06.10. 23:39:06
Dél-Korea 1 - Görögország 2
Argentína 3 - Nigéria 1
Anglia 3 - Egyesült Államok 0
Algéria0 - Szlovénia 2
Szerbia 1 - Ghána 0
Németország 3 - Ausztrália 1
Még lányokat tippelni. Kb. annyira értek hozzá, mint Piciklon, de vicces lenne legyőzni a sok focifanatikus pasit.
Szerk: Beírtam Algériát.
Argentína 3 - Nigéria 1
Anglia 3 - Egyesült Államok 0
Algéria0 - Szlovénia 2
Szerbia 1 - Ghána 0
Németország 3 - Ausztrália 1
Még lányokat tippelni. Kb. annyira értek hozzá, mint Piciklon, de vicces lenne legyőzni a sok focifanatikus pasit.
Szerk: Beírtam Algériát.
Dátum: 2010.06.10. 22:51:14
Biztos, hogy 40% minuszban voltál? Mert egy ideje a kezdő játékosok 3 vagy 4portyát is kezdeményezhetnek negatív módosító nélkül, és csak utána kezd minuszolni. Tudom, mert megszívtam vele, volt nemrég egy kiskarim és folyton elfogyott az épm, mire elértem volna odáig.
Dátum: 2010.06.10. 21:10:19
Rád az indoklás második fele igaz, hogy rosszak voltak a válaszlehetőségeid.
A Proxima Centauri különben a Naphoz legközelebbi csillag, bár lehet te a Napon élsz.
A Proxima Centauri különben a Naphoz legközelebbi csillag, bár lehet te a Napon élsz.
Dátum: 2010.06.10. 16:46:48
Akkor minek a telefon?
Dátum: 2010.06.10. 14:10:20
Igen a szakértelmeid megmaradnak.
Menyus az aréna kell egy küldihez és jó móka.
Szerk: Pietrus 6mp.
Menyus az aréna kell egy küldihez és jó móka.
Szerk: Pietrus 6mp.
Dátum: 2010.06.09. 22:19:48
Semmi semmi. Csak ott azt sokat fogja hallani. És nembiztos, hogy apuci örülne neki, ha otthon egy idegen férfi nevét ismételgetné a picurka.
Dátum: 2010.06.09. 22:00:18
Beszél már? Nehogy az első szava az legyen, hogy Miklós vagy spektrális manipuláció(ami tudom, h 2 szó) esetleg ultraspecializáció.
Dátum: 2010.06.09. 18:45:51
Inkább mondj le a kérdésfeltevés jogáról fele LE-ért, ilyen kérdésekért ne várj már többet.
Dátum: 2010.06.09. 18:42:41
Nyissatok már a pontfanságoknak egy külön topicot.
És, hogy vu-tali.... Megyek és viszem az Ericathosok rétesét, amiből, mivel jófej vagyok és amúgy sem tudom ellenőrizni, hogy ki volt az s ki nem, hacsak előre nem nézem össze ,mindenki ehet.
Zant szeretnék vagy esetleg valaki megsúghatná (akár pmben is), hogy mikor lesz V1en legközelebb Hűség Záloga AH-ban.
Valószínüleg viszek magammal 2-3 hitetlent, őket meg kellene téríteni.
És, hogy vu-tali.... Megyek és viszem az Ericathosok rétesét, amiből, mivel jófej vagyok és amúgy sem tudom ellenőrizni, hogy ki volt az s ki nem, hacsak előre nem nézem össze ,mindenki ehet.
Zant szeretnék vagy esetleg valaki megsúghatná (akár pmben is), hogy mikor lesz V1en legközelebb Hűség Záloga AH-ban.
Valószínüleg viszek magammal 2-3 hitetlent, őket meg kellene téríteni.
Dátum: 2010.06.09. 16:52:05
Ez amúgy már szerepel több formában is bent. Legközelebb a Nem fogadták el a kérdésemet. Miért? 2.-topicba másold be a kérdésedet, a hozzáértők ott hamarabb észreveszik.
Dátum: 2010.06.09. 16:18:36
Csodálom a kitartásodat. Wikidoton olvasd el a tanácsokat, aztán a lehető legtöbb védelmet adó páncél és pazs, buznyák és vakító fényben legyél egész nap. Írj döntetlenezőknek. A legtöbb szövilapon kint van, hogy az adott szöviből ki szenved még ezzel. Állat kikapcs.Előbb utóbb meg kell lennie. Vagy szerezz relikvia kódot és azzal császári tekercset.
Dátum: 2010.06.09. 14:07:48
1 jó kategorizálás 2nek számít.
Dátum: 2010.06.09. 08:30:31
Köszönöm Kocos és Offsboy. A lila háttér és a sok betű összezavart és elvesztettem a fonalat, de így már világosodom.
A gradulátom ugye állatfelszerelés, így valószínűleg kavics és így hatnia kellene rá a felszerelés bérletnek. Bár ha 2kavics vagy az alatti ára lesz, akkor nem fog.
A gradulátom ugye állatfelszerelés, így valószínűleg kavics és így hatnia kellene rá a felszerelés bérletnek. Bár ha 2kavics vagy az alatti ára lesz, akkor nem fog.
Dátum: 2010.06.08. 23:42:01
Én meg egyszerűen a kérdőszó szerint, attól függően, hogy mire kérdez rá. Nem bonyolítom.
Régi a hsz, csak akkor tudni szeretném, hogy jól csinálom-e.
Régi a hsz, csak akkor tudni szeretném, hogy jól csinálom-e.
Dátum: 2010.06.08. 23:35:15
Ha egy olyan könyv szereplőjére kérdez rá, amit megfilmesítettek, akkor az vajh' irodalom vagy film? Ha nem derül ki a kérdésből, hogy melyikre gondol.
Pl: Hogy hívták a Gyűrűk Urában a törpöt?
Ő ugye a könyvben is benne van és a filmben is, és nincs a kérdésben, hogy a -című filmben.
Pl: Hogy hívták a Gyűrűk Urában a törpöt?
Ő ugye a könyvben is benne van és a filmben is, és nincs a kérdésben, hogy a -című filmben.
Dátum: 2010.06.08. 21:42:38
Najó, de a rengeteg sok izéért meg azt kapja amit szeretne.Oké, hogy ennyi cspből csak esik olyan amilyet szeretnék...
Nem értem a katalizátort és az ultrakatalizátort. Az mi és honnan jön?
Nem értem a katalizátort és az ultrakatalizátort. Az mi és honnan jön?
Dátum: 2010.06.08. 14:58:00
Huhh elolvastam párszor, meg még fogom is mire teljesen megértem.
De, ugye sajtnál esik az eszencia, és ha ráteszem a gradulátumot idomítás utána, akkor 100, hogy esik valami, nah ami nem tiszta, hogy
így akkor nem kell sajtolni, hanem irdatlan mennyiségű 120csp, és rengeteg pp-ért, 50-ért, olyat kapok amilyet csak szeretnék. Még nem tudom, hogy meddig fog hatni egy eszencia, de ez nagyon sok érte...
Nem lehetne kaviccsal kiváltani? Tudom, megint azok a fránya anyagiak, de basszus, azt se tudom, mikor volt ennyi ppm egyben. Meg csp is.
De, ugye sajtnál esik az eszencia, és ha ráteszem a gradulátumot idomítás utána, akkor 100, hogy esik valami, nah ami nem tiszta, hogy
[12 csp és 5 pp árán próbálok véletlenszerű esszenciát előállítani] siker esélye: 10%
[120 csp és 50 pp árán előállítok egy véletlenszerű esszenciát] siker esélye: 100%
[50 csp és 15 pp árán előállítok egy adott csoportba tartozó esszenciát, a következő gradulátummal:] [selector, gradulátumok felsorolva] siker esélye: 100%.
[120 csp és 50 pp árán előállítok egy véletlenszerű esszenciát] siker esélye: 100%
[50 csp és 15 pp árán előállítok egy adott csoportba tartozó esszenciát, a következő gradulátummal:] [selector, gradulátumok felsorolva] siker esélye: 100%.
így akkor nem kell sajtolni, hanem irdatlan mennyiségű 120csp, és rengeteg pp-ért, 50-ért, olyat kapok amilyet csak szeretnék. Még nem tudom, hogy meddig fog hatni egy eszencia, de ez nagyon sok érte...
Nem lehetne kaviccsal kiváltani? Tudom, megint azok a fránya anyagiak, de basszus, azt se tudom, mikor volt ennyi ppm egyben. Meg csp is.