A mostani viadalon 2 szintenként lesznek a kategóriák (8-9. szint, 10-11. szint, stb)
És a viadalokon nem számít a láthatatlanság, a segítségnyújtás, és a portya-fáradtság. (az előzőn se számított).
Hozzászólások - Baraty
Dátum: 2008.12.02. 12:48:05
Dátum: 2008.12.01. 15:55:09
Idézet: Mortimer - 2008.12.01. 00:24:36
Át kellett kicsit írnom a módszert, ahogy megkapjátok az ajánlásból járó LE-t.
Ha valakinek az ajánlásból szerzett LE eléri a 10%-os limitet, akkor addig nem kap újat, amíg nem szerez még LE-t. Emiatt az történt, hogy ha pl. valaki elment vadászni, megnőtt az általa összesen szerzett LE, ezért az ajánlásból kapott egy kevés LE-t, ha megint elment vadászni, akkor szintén. Ettől volt az, hogy pár karakter nem napi egyszer kapott sok LE-t, hanem egy napon belül sok kicsit. Ezt átírtam, hogy ezeknél a karaktereknél is rendesen, naponta egyszer egy nagyobb mennyiséggel működjön, ennek mellékhatása volt, hogy egy nap kimaradhatott az ajánlásért kapott LE, de ezt másnap megkapta az illető.
Valamiért a szokványos hajnali időpont helyett már most éjfélkor megérkezett az ajánlás. A 2008.11.29-es viszont továbbra is kimaradt. Mi ez a kavarás?
Át kellett kicsit írnom a módszert, ahogy megkapjátok az ajánlásból járó LE-t.
Ha valakinek az ajánlásból szerzett LE eléri a 10%-os limitet, akkor addig nem kap újat, amíg nem szerez még LE-t. Emiatt az történt, hogy ha pl. valaki elment vadászni, megnőtt az általa összesen szerzett LE, ezért az ajánlásból kapott egy kevés LE-t, ha megint elment vadászni, akkor szintén. Ettől volt az, hogy pár karakter nem napi egyszer kapott sok LE-t, hanem egy napon belül sok kicsit. Ezt átírtam, hogy ezeknél a karaktereknél is rendesen, naponta egyszer egy nagyobb mennyiséggel működjön, ennek mellékhatása volt, hogy egy nap kimaradhatott az ajánlásért kapott LE, de ezt másnap megkapta az illető.
Dátum: 2008.12.01. 15:10:40
Pedig olvassuk, meg is fogom nézni, csak ma el voltam foglalva a találkozó utáni dolgokkal.
Dátum: 2008.12.01. 11:48:23
Beírásra kerültek a találkozón befizetett őskövek, végzet medálok, a kvíz olimpián és a tombolán nyert jutalmak, ha valakinek problémája van, PM-ben jelezze nekem.
Dátum: 2008.11.26. 16:23:37
Idézet: Kova - 2008.11.26. 16:14:11
Speed törölte a karakterét, Kandra pedig időközben felvételt nyert egy másik szövetségbe (a világ2-n. )
Hamarosan megcsinálom, hogy az ilyeneknél automatikusan törlődjön a szavazás, ill. a szövetségi eseményeknél jelezze, hogy mi történt.
Úgy látom, hogy a két világ elég rendesen összekeveredett. A második világon a Gold Angels szövetségnél néhány perce megjelent a jelentkezők oldalon Speed és Kandra neve. Speed nevű karakter ezen a világon nem is létezik, csak az elsőn. Kandra karakterlapján pedig az áll, hogy egy másik szövetség tagja, tehát elvileg nem is jelentkezhetett volna hozzánk (bár elképzelhető, hogy kilépett a régi szövetségéből, csak a karakterlapon ez még nem látszik valamiért).
Az is többször előfordult már nálunk, hogy a szövetségi események között az alábbi üzenet jelent meg:
"A következő szavazás határideje lejárt, ezért az eredmény automatikusan 'Nem' lett:"
Csak ennyi, tehát ahol a szavazás szövegének kellene lennie, ott már semmi sincs. Persze, semmilyen szavazásunk nem volt érvényben, legalábbis a szavazás oldalon tudomásom szerint semmi nem volt. Feltételezem, hogy ez is egy másik szövetség (vagy a másik világ) velünk való összekavarodása miatt van.
Az is többször előfordult már nálunk, hogy a szövetségi események között az alábbi üzenet jelent meg:
"A következő szavazás határideje lejárt, ezért az eredmény automatikusan 'Nem' lett:"
Csak ennyi, tehát ahol a szavazás szövegének kellene lennie, ott már semmi sincs. Persze, semmilyen szavazásunk nem volt érvényben, legalábbis a szavazás oldalon tudomásom szerint semmi nem volt. Feltételezem, hogy ez is egy másik szövetség (vagy a másik világ) velünk való összekavarodása miatt van.
Speed törölte a karakterét, Kandra pedig időközben felvételt nyert egy másik szövetségbe (a világ2-n. )
Hamarosan megcsinálom, hogy az ilyeneknél automatikusan törlődjön a szavazás, ill. a szövetségi eseményeknél jelezze, hogy mi történt.
Dátum: 2008.11.21. 16:19:48
Idézet: Archibald Cunningham - 2008.11.21. 15:58:27
Az LE jutalmat azonnal meg kellett kapnod, nincs külön "átvátel" gomb.
Megcsináltam az éles olimpiát, kiírta, hogy mennyi nyertem, és a jutalmamat átvehetem a kvíz lapon, de ott nem volt átvehető.
Az LE jutalmat azonnal meg kellett kapnod, nincs külön "átvátel" gomb.
Dátum: 2008.11.20. 15:04:50
Idézet: Seligen - 2008.11.20. 14:21:05
A hibát kijavítottuk, az összes érintett szövetségnek hamarosan frissül a lélekkútja és a szövetségi adatlapja.
Nálunk, Garabonciáséknál ez az üzenet:
"Kapituláltatok az Azúr Légió szövetséggel szemben, a Lélekkutatok töltöttsége csökkent 0 ponttal. Ma, 13:05
Kapituláltatok az Azúr Légió szövetséggel szemben, a Lélekkutatok töltöttsége csökkent 0 ponttal. Ma, 13:05
Kapituláltatok a Serpents of the Destiny szövetséggel szemben, a Lélekkutatok töltöttsége csökkent 5107 ponttal. Ma, 10:28"
Tehát , a Szerpentektől nem sokkal korábban kapituláltunk, dupla az üzenet, és a Háború a szövetségi lapon a kiírás szerint még tart, ezen felül nem vesztettünk LE-t. Végül is nekünk ez jó, de gondolom hamarosan megoldódik.
"Kapituláltatok az Azúr Légió szövetséggel szemben, a Lélekkutatok töltöttsége csökkent 0 ponttal. Ma, 13:05
Kapituláltatok az Azúr Légió szövetséggel szemben, a Lélekkutatok töltöttsége csökkent 0 ponttal. Ma, 13:05
Kapituláltatok a Serpents of the Destiny szövetséggel szemben, a Lélekkutatok töltöttsége csökkent 5107 ponttal. Ma, 10:28"
Tehát , a Szerpentektől nem sokkal korábban kapituláltunk, dupla az üzenet, és a Háború a szövetségi lapon a kiírás szerint még tart, ezen felül nem vesztettünk LE-t. Végül is nekünk ez jó, de gondolom hamarosan megoldódik.
A hibát kijavítottuk, az összes érintett szövetségnek hamarosan frissül a lélekkútja és a szövetségi adatlapja.
Dátum: 2008.11.17. 15:20:23
Jelentkezni külön nem kell, amint elindul (ma éjféltől), lesz ott egy gomb, amivel elkezdhetitek, és ha megnyomjátok, egyből jönnek majd a kérdések.
Dátum: 2008.11.17. 15:16:29
Ez hiba volt, elnézést érte, már javítottuk.
Dátum: 2008.11.06. 11:18:37
Ide jöhetnek a Világ2-t érintő hibák.
Dátum: 2008.11.06. 10:58:09
Idézet: Eardog - 2008.11.06. 10:44:00
A 2. és 3. javítva.
Hopp ez az én topicom!
VILÁG2
1, egyik vadászatomon kaptam kiégett őskövet, és se a kő se az LE nem jelent meg...elvesztettem egy vadászatot....javítást kérek!
2, van egy szövi ahol 12-es szintű kari van...még mindig a világ2-ről beszélek
3, nem tudok üzenetet írni, hibával kilép!
VILÁG2
1, egyik vadászatomon kaptam kiégett őskövet, és se a kő se az LE nem jelent meg...elvesztettem egy vadászatot....javítást kérek!
2, van egy szövi ahol 12-es szintű kari van...még mindig a világ2-ről beszélek
3, nem tudok üzenetet írni, hibával kilép!
A 2. és 3. javítva.
Dátum: 2008.11.04. 14:26:02
Idézet: Mortimer - 2008.11.04. 14:15:10
Ezért sry, ez javítva, most már az eddigi csaták oldalon is meg lehet nézni a viadal csatákat.
Nálam adatbázis hibát ír, szóval fogalmam sincs az eredményekről.
Ezért sry, ez javítva, most már az eddigi csaták oldalon is meg lehet nézni a viadal csatákat.
Dátum: 2008.10.14. 16:28:24
Javítva
Dátum: 2008.10.14. 10:53:25
A játékleírásban szerepelt rosszul, javítottuk.
Dátum: 2008.10.13. 11:10:39
Írd meg nekem üzenetben, milyen szövetséget akartatok csinálni, és mi volt a hiba.
Dátum: 2008.10.10. 08:57:04
Lesz, tervben van, valamikor a jövő héten.
Dátum: 2008.10.09. 13:31:51
A portyázási lista lapozásával az van, hogy alapból a megszerezhető LE szerint rendez (az alapján, hogy hányszor támadták meg és vesztett portyát az utóbbi időben), és mivel sok ilyen karakter van, hogy ne mindig ugyanazokat adja ki, nyom rá egy randomot, ezért a lapozás gyak. értelmét veszti.
Inkább az lesz, hogy még több szűrőfeltételt lehet beállítani a portyalistához. Ez már tervben van, de csak a jövő héten lesz kész vmikor.
Inkább az lesz, hogy még több szűrőfeltételt lehet beállítani a portyalistához. Ez már tervben van, de csak a jövő héten lesz kész vmikor.
Dátum: 2008.10.01. 16:31:53
Csak nehogy előbb-utóbb hasonló miatt letiltsunk hozzászólás írásáról.
Dátum: 2008.10.01. 16:17:56
Idézet: Psych - 2008.10.01. 12:58:19
Javítva.
Nem tudom, h mennyire az én hibám, de tegnap du óta nem tudok a játékon belül üzenetet küldeni. "Adatbázis hiba!" felirat jelenik meg.
Javítva.
Dátum: 2008.10.01. 09:53:42
Idézet: Kova - 2008.10.01. 09:24:01
A 3. szinten megjelenik egy új kérdőív, amit ki kell tölteni, addig nem kapsz új kvízkérdést. Ha mégsem jelenik meg a linkje, utánanézünk.
Soha nem szakítottam még meg vadászatot, és kb. 6 napja, amióta 3. szintre léptem, egyáltalán nem kaptam kérdést.
A 3. szinten megjelenik egy új kérdőív, amit ki kell tölteni, addig nem kapsz új kvízkérdést. Ha mégsem jelenik meg a linkje, utánanézünk.