Hát ez már kb 120-130. szinten elkezdődött nálam, hogy pl. a szerencsefejlesztős pajzsból, páncélból, simán ki-ki hagytam egyet egyet, mivel csak +1%-ot adott, így minden másodikat vettem csak meg....
Látható, hogy amíg az első 100 szinten tényleg variálva voltak a tárgyak, varázslatok, mind a nevükben, mind a képességeikben, addig a szintek emelkedésével ez egyre egysíkúbb és lineárisabb lett.
Ennek gyönyörű példája az epikkincs....magas szinten annál ötlettelenebb megvalósítást még keveset láttam.
Hozzászólások - Syabo
Dátum: 2015.11.27. 08:30:48
Dátum: 2015.11.26. 15:52:55
Idézet: Miklós - 2015.11.26. 13:14:12
Gratulálok, hogy észrevettétek... nem semmi volt.... feltűnt, hogy szinte mindig ugyanazok vannak legelöl?
Ill. a valóságformázással van még egy gond: több olyan eseményünk is van, ahol a toplisták alapja az elköltött PP. Jelen formában a világok top alkímistájának úgy mellesleg az esszenciák ezekben a kategóriákban is automatikus győzelmet jelentenek.
A valóságformázásos problémát pedig át kell gondolni, abban már megegyeztünk, hogy a jövőbeli PP/CSp alapú versenyeredményeknél az elköltött mennyiséget osztani fogjuk az inspirációval. Hasonlóképp, lehet, hogy az ilyen események alatt is a valóságformázás esszenciát tiltani kéne, vagy nem kapna bónuszt.
A valóságformázásos problémát pedig át kell gondolni, abban már megegyeztünk, hogy a jövőbeli PP/CSp alapú versenyeredményeknél az elköltött mennyiséget osztani fogjuk az inspirációval. Hasonlóképp, lehet, hogy az ilyen események alatt is a valóságformázás esszenciát tiltani kéne, vagy nem kapna bónuszt.
Gratulálok, hogy észrevettétek... nem semmi volt.... feltűnt, hogy szinte mindig ugyanazok vannak legelöl?
Dátum: 2015.11.25. 20:21:51
V6 kész...
Dátum: 2015.11.21. 00:00:03
Idézet: Offsboy - 2015.11.20. 19:25:04
Hát ja.... ere mit mondjak?
hajrá, hurrá....
Összegzés(féle)
Aki szeretne valamit, az tegye be...........
Aki szeretne valamit, az tegye be...........
Hát ja.... ere mit mondjak?
hajrá, hurrá....
Dátum: 2015.10.21. 16:53:58
Occó kínai szerver...
Dátum: 2015.10.21. 12:48:00
Mi a gond? Állítsd vissza az óráidat 8 perccel....
nem értem, csak nekem ennyire egyértelmű a dolog....
Mindig csak a sírás....
nem értem, csak nekem ennyire egyértelmű a dolog....
Mindig csak a sírás....
Dátum: 2015.10.20. 08:26:08
Itt a fórumon szinte mindig ugyanazokat az embereket látom aktívnak, tehát számomra a megoldás pofonegyszerű.
A játékon belül kéne egy olyan platform, ahol Szinttől-Hordától-Szövetségtől függetlenül tudnánk együtt játszani, ha akarnánk.
Hogy ezt hogyan és milyen formában, arra sajnos nincs ötletem, de ha valóban aktív játékosokat akartok együtt játszatatni, akkor a fenti három feltételnek teljesülni kell....egyszerre....
A játékon belül kéne egy olyan platform, ahol Szinttől-Hordától-Szövetségtől függetlenül tudnánk együtt játszani, ha akarnánk.
Hogy ezt hogyan és milyen formában, arra sajnos nincs ötletem, de ha valóban aktív játékosokat akartok együtt játszatatni, akkor a fenti három feltételnek teljesülni kell....egyszerre....
Dátum: 2015.10.19. 19:37:54
Köszi...
Dátum: 2015.10.19. 11:10:05
superadmin?
Mondom mi kéne:
- inspirátor
- 1.000.000. őskő ( ha csak 800.000. megy akkor annyi)
- zeongyűrű
- alkímia kő
- 10.000 ősi aranytallér ( nem tudom mire jó, dehát kell)
- barna mytokronit 50.000 db
hirtelen ennyi, nem akarok telhetetlen lenni...
Mondom mi kéne:
- inspirátor
- 1.000.000. őskő ( ha csak 800.000. megy akkor annyi)
- zeongyűrű
- alkímia kő
- 10.000 ősi aranytallér ( nem tudom mire jó, dehát kell)
- barna mytokronit 50.000 db
hirtelen ennyi, nem akarok telhetetlen lenni...
Dátum: 2015.10.19. 11:03:18
Azé nem.. mer nem .... kész.... lütyő konvertert nem vejszünk....na...
Kék konverter persze... holnap mi lesz.... BARNA mytokronit? ugyan már....
Télleg.... hol a kis sza... azaz barna mytokronit.....
U.i.: sajnálom a nyelvezetet, meg a helyseírást, dehát sörefsztivál van...hukk....
Kék konverter persze... holnap mi lesz.... BARNA mytokronit? ugyan már....
Télleg.... hol a kis sza... azaz barna mytokronit.....
U.i.: sajnálom a nyelvezetet, meg a helyseírást, dehát sörefsztivál van...hukk....
Dátum: 2015.10.19. 10:40:23
Idézet: Baraty - 2015.10.19. 10:05:01
KIIIIIRÁLY......... söjt ide...... azannnnnnnnyyyyyyúristenitneki.......
Erre iszunk.....
Ezt a BITANG relikviát -amitsoseabüdöskeserveséletbenemsoha- amúgy sem váltok ki, legalább igyunk rá.....
Elindult a sörfesztivál minievent, a jutalmakat kibővítettük, és a mai nap még ez az új jutalomrelikvia is be fog kerülni:
120 ünnepi embléma
kék mytokronit konverter (min 65. szint)
Kattins rá, hogy kék mytokronitjaidat mytokronit csomagokká konvertáld át! 4 kék mytokronitból lesz 1 mytokronit csomag.
(nem konvertálja majd át az összeset, kiválaszthatod, mennyit)
120 ünnepi embléma
kék mytokronit konverter (min 65. szint)
Kattins rá, hogy kék mytokronitjaidat mytokronit csomagokká konvertáld át! 4 kék mytokronitból lesz 1 mytokronit csomag.
(nem konvertálja majd át az összeset, kiválaszthatod, mennyit)
KIIIIIRÁLY......... söjt ide...... azannnnnnnnyyyyyyúristenitneki.......
Erre iszunk.....
Ezt a BITANG relikviát -amitsoseabüdöskeserveséletbenemsoha- amúgy sem váltok ki, legalább igyunk rá.....
Dátum: 2015.10.19. 09:07:26
A következő tárgyak(at) találtad: 1 kiégett őskő, 1 szubplazma
Dátum: 2015.10.19. 06:46:23
Ha minden okés, 10:00 -kor csapja verjük a hordókat
Dátum: 2015.10.15. 23:22:45
Pl. Unobtánium veteránpajzs 265. szint.
Mire beírtam , megelőztek.... ej-ej...
Mire beírtam , megelőztek.... ej-ej...
Dátum: 2015.10.14. 12:39:19
Idézet: Baraty - 2015.10.14. 11:46:12
Szerintem pedig jó volt..
A kristály mytoaffintás fétis nélkül ad 1 db csomagot, amit a fétis minden 50. szintje + 1 -el megtold. tehát 50. szinű fétisnél már 2 db csomagot kapok, 100- szintnél 3 db-ot, 150. szintél 4 csomagot kell kapnom...
Mivel nekem 3 db kristály mytoaffintásom van, összesen 12 csomagot kaptam naponta....amit most átírtál 9 db-ra....
Ez eddig így volt, szerintem így is kell lennie....
Kérlek Baraty írd le, hogy te hogy gondolod...
A mytokronit fétis eggyel több mytokronit csomagot adott, mint kellett volna (ha volt mytoaffinitás, akkor még többet), ezt javítottam, a megkapott csomagokat visszamenőleg nem bántjuk.
Szerintem pedig jó volt..
A kristály mytoaffintás fétis nélkül ad 1 db csomagot, amit a fétis minden 50. szintje + 1 -el megtold. tehát 50. szinű fétisnél már 2 db csomagot kapok, 100- szintnél 3 db-ot, 150. szintél 4 csomagot kell kapnom...
Mivel nekem 3 db kristály mytoaffintásom van, összesen 12 csomagot kaptam naponta....amit most átírtál 9 db-ra....
Ez eddig így volt, szerintem így is kell lennie....
Kérlek Baraty írd le, hogy te hogy gondolod...
Dátum: 2015.10.14. 08:19:35
Idézet: Nagymacs - 2015.10.13. 18:05:40
Neked nincs otthon a nappaliban egy Bösid?
Pfhhhhh... ide már mindenkit beengednek?
jó kérdés
ez melyik kategóriába tartozik? ált. műveltségnél mert nem emlékszem hogy valaha is találkoztam volna vele
Hány billentyű található egy Bösendorfer 225-ös zöngorán?
88
85
97
92
ez melyik kategóriába tartozik? ált. műveltségnél mert nem emlékszem hogy valaha is találkoztam volna vele
Hány billentyű található egy Bösendorfer 225-ös zöngorán?
88
85
97
92
Neked nincs otthon a nappaliban egy Bösid?
Pfhhhhh... ide már mindenkit beengednek?
Dátum: 2015.10.09. 00:02:17
A vitátokba nem kívánok belefolyni. Erről ennyit...
Nos a véleményem röviden az, hogy nem kellene egy amúgy kikapcsolódásnak hobbinak szánt játékot SZIG( személyi igazolvány) regisztrációhoz kötni.
Aránytalannak érzem, ahogy Ariel is írta.
A csalás elítélendő. Értem és Miklóst, hogy egy elvet akar védeni, hiszen többször elmondta, hogy az élő aukció lényege, hogy aki ott van az kap különleges lehetőséget...
Az, hogy a befizetést, Beho szemét akarják sokan ezzel összemosni, azért nem szerencsés, mert az előbbieknél nincs versenyhelyzet, míg az aukció lényege a versenyhelyzet, aminek pont az első lépcsője a helyszíni jelenlét. Ennek tisztának kellene maradni. Azaz befolyástól, visszaéléstől mentesnek.
Igen a befizetést megtehetik helyetted mások, ahogy a postán is feladhatják helyetted csekked. Az, hogy nem tudsz elmenni, de másnak más befizet, neked pedig nem, ez sajnos azért gond, mert akkor a játékon belül nem alakítottál ki olyan kapcsolatot ami ezt lehetővé tenné. Ergo nincs egy cimboréd/haverod akiben megbízol, akár látatlanul is....
Feleslegesnek, izzadtságszagúnak érzem ezt a dolgot, és semmiképen nem támogatom a SZIG-es megoldást, drasztikus és túlzó. Más formában elképzelhetőnek tartom....
Nos a véleményem röviden az, hogy nem kellene egy amúgy kikapcsolódásnak hobbinak szánt játékot SZIG( személyi igazolvány) regisztrációhoz kötni.
Aránytalannak érzem, ahogy Ariel is írta.
A csalás elítélendő. Értem és Miklóst, hogy egy elvet akar védeni, hiszen többször elmondta, hogy az élő aukció lényege, hogy aki ott van az kap különleges lehetőséget...
Az, hogy a befizetést, Beho szemét akarják sokan ezzel összemosni, azért nem szerencsés, mert az előbbieknél nincs versenyhelyzet, míg az aukció lényege a versenyhelyzet, aminek pont az első lépcsője a helyszíni jelenlét. Ennek tisztának kellene maradni. Azaz befolyástól, visszaéléstől mentesnek.
Igen a befizetést megtehetik helyetted mások, ahogy a postán is feladhatják helyetted csekked. Az, hogy nem tudsz elmenni, de másnak más befizet, neked pedig nem, ez sajnos azért gond, mert akkor a játékon belül nem alakítottál ki olyan kapcsolatot ami ezt lehetővé tenné. Ergo nincs egy cimboréd/haverod akiben megbízol, akár látatlanul is....
Feleslegesnek, izzadtságszagúnak érzem ezt a dolgot, és semmiképen nem támogatom a SZIG-es megoldást, drasztikus és túlzó. Más formában elképzelhetőnek tartom....
Dátum: 2015.10.08. 12:38:35
Na cimibi!
-446 pechpont... egy darabig nem kell álmodnod semmiről....
Mégis hogy sikerült ezt összehozni? Mert ahogy nézem a felsorolt cuccok közül egy sem piros...
-446 pechpont... egy darabig nem kell álmodnod semmiről....
Mégis hogy sikerült ezt összehozni? Mert ahogy nézem a felsorolt cuccok közül egy sem piros...
Dátum: 2015.10.05. 22:19:04
Kis tápoló...mit szeretnél?
Dátum: 2015.10.05. 22:18:25
Nekem ennyiért nem kell..
Nem csináltam maxos befizetéseket, de a mostani Bu-ból meglett a 10. szilánk, úgy, hogy vadászatból is csak egyet vettem ki..
260 pont nagyon sok...
Nem csináltam maxos befizetéseket, de a mostani Bu-ból meglett a 10. szilánk, úgy, hogy vadászatból is csak egyet vettem ki..
260 pont nagyon sok...