Hozzászólások - Tpe71
Dátum: 2010.12.14. 06:20:32
Szerintem sem. Nekem nagyon tetszett a könyv, de a film előtt nem sokan ismerték. (Utána meg még kevesebben fogják elolvasni, mert inkább megnézik.)
Dátum: 2010.12.12. 23:05:31
Már találkoztam vele és a szövetségével háborúban.
Úgy ütötték a döntetlenező karaktereinket, mintha vérre menő háború lenne, pedig az első napon kiderült, hogy sz...rá vernek minket.
Szóval először sepregessen csak a saját háza táján....
Úgy ütötték a döntetlenező karaktereinket, mintha vérre menő háború lenne, pedig az első napon kiderült, hogy sz...rá vernek minket.
Szóval először sepregessen csak a saját háza táján....
Dátum: 2010.12.12. 17:22:31
Döntetlenre állunk!
Katherin, a káprázatos: Eddig összesen 10869 térképdarabot találtatok.
Ericath, az elragadó: Eddig összesen 10869 térképdarabot találtak.
Katherin, a káprázatos: Eddig összesen 10869 térképdarabot találtatok.
Ericath, az elragadó: Eddig összesen 10869 térképdarabot találtak.
Dátum: 2010.12.10. 15:58:10
Szakértelmek láthatóságát nem támogatom, de a szintenként csökkenő költség jó ötlet!
Dátum: 2010.12.10. 15:55:05
Te eddig 64 térképdarabot találtál.
Már alig 50-60 a különbség a javunkra.
Már alig 50-60 a különbség a javunkra.
Dátum: 2010.12.09. 09:26:45
Szőkeség hazaér a munkából, és újságolja a pasijának:
- Észrevetted már, hogy az utcánkban csupa azonos színű autó parkol?
A barátja kinéz az ablakon, és így szól:
- Drágám, már vagy három órája havazik...
- Észrevetted már, hogy az utcánkban csupa azonos színű autó parkol?
A barátja kinéz az ablakon, és így szól:
- Drágám, már vagy három órája havazik...
Dátum: 2010.12.08. 18:08:06
Most elrontottad, mert erre 10-et adtam.
Dátum: 2010.12.08. 13:57:38
Idézet: Bagolyesz - 2010.12.08. 11:25:12
Pont akkor vetted meg, amikor 68, 78, 88,.... stb. szintre léptél?
Mert amikor ezekre a szintekre lépsz, megnövelheted egy szakértelmed maximumát 5-el.
Ha megveszed a tekercset, akkor is megnövelheted egy szakértelmed maximumát 5-el.
Ha legközelebb szintet lépsz, megint csak 1-et emelhetsz meg. A tekercs, csak egyszer hat, akkor amikor megveszed. Ha ezt pont az említett szintek elérésekor teszed, csak akkor emelhetsz egyszerre kettőt, mert akkor a két hatás összeadódik.
Edit: Jav.
éppen ez az! Csak egyet engedett és nem kettot!
Pont akkor vetted meg, amikor 68, 78, 88,.... stb. szintre léptél?
Mert amikor ezekre a szintekre lépsz, megnövelheted egy szakértelmed maximumát 5-el.
Ha megveszed a tekercset, akkor is megnövelheted egy szakértelmed maximumát 5-el.
Ha legközelebb szintet lépsz, megint csak 1-et emelhetsz meg. A tekercs, csak egyszer hat, akkor amikor megveszed. Ha ezt pont az említett szintek elérésekor teszed, csak akkor emelhetsz egyszerre kettőt, mert akkor a két hatás összeadódik.
Edit: Jav.
Dátum: 2010.12.08. 08:42:36
Egy férfi meséli a haverjának:
- A baleset után királyi dolgom volt. Egész nap csend volt, nyugalom, bármikor nézhettem a meccset a tévében, a haverjaim minden nap meglátogattak, anyám minden nap finom kajákat hozott. De mindennek vége szakadt, amint a feleségem kijött a kórházból.
- A baleset után királyi dolgom volt. Egész nap csend volt, nyugalom, bármikor nézhettem a meccset a tévében, a haverjaim minden nap meglátogattak, anyám minden nap finom kajákat hozott. De mindennek vége szakadt, amint a feleségem kijött a kórházból.
Dátum: 2010.12.06. 21:05:50
Egyelőre úgy néz ki el is véreznek.....
Dátum: 2010.12.05. 09:02:00
DÖNTETLENES KÜLDIRE KERESEK PARTNEREKET
V4-en vagyok hiába probálkozol nincs LE-M csp-t gyüjtök a gyorsitásokra adig
Ez a sokadik v4 em és még mindig csp-t gyüjtök gyorsitásra és ilyen gyors vagyok? huuuuuu nagyon mielött 15% fölé megy az ép-m elköltöm a lovét hihetetlen gyorsan
Válasz jelet!!!
Ha támadtál néz tükörbe!
Szerintem ebben a 4ben benne lesz amit ott látsz
---------------------------------------------------------------
Nem volt benne:
Te nyerted a csatát, jutalmad 15924 lélekenergia és 41 TP!
V4-en vagyok hiába probálkozol nincs LE-M csp-t gyüjtök a gyorsitásokra adig
Ez a sokadik v4 em és még mindig csp-t gyüjtök gyorsitásra és ilyen gyors vagyok? huuuuuu nagyon mielött 15% fölé megy az ép-m elköltöm a lovét hihetetlen gyorsan
Válasz jelet!!!
Ha támadtál néz tükörbe!
Szerintem ebben a 4ben benne lesz amit ott látsz
---------------------------------------------------------------
Nem volt benne:
Te nyerted a csatát, jutalmad 15924 lélekenergia és 41 TP!
Dátum: 2010.12.02. 16:33:15
Kiemelkedő teljesítményednek köszönhetően eggyel erősebb jutalmat fogsz kapni (ha a csapatod nem a legerősebb díjat nyeri)
Te eddig 56 térképdarabot találtál.
Te eddig 56 térképdarabot találtál.
Dátum: 2010.12.01. 22:54:40
Ez van:
http://www.hwsw.hu/hirek/45745/mediatanacs-nmhh-nemzeti-hirkozlesi-es- mediahatosag-blog-mediatorveny.html
Túl sokat tárgyalt a Kínaiakkal.
http://www.hwsw.hu/hirek/45745/mediatanacs-nmhh-nemzeti-hirkozlesi-es- mediahatosag-blog-mediatorveny.html
Túl sokat tárgyalt a Kínaiakkal.
Dátum: 2010.11.29. 14:58:29
Gondolom a 4-es világon indultál. Itt a megoldás:
A karaktergenerálás során a karakterlapon lesz egy gomb, amivel a tulajdonságok és szakértelmek visszaállíthatók alapértelmezésre, ha esetleg valamit elrontottál. Ekkor a karakteralkotást előről kezdheted, a közben elköltött ősköveket is visszakapod. Ha a LE-d 10,000 alá csökken, a karakterlapon megjelenik egy Kilépek a katakombából gomb. Ha ezt megnyomod, elkezdheted az éles játékot. A katakombákból való kilépéskor minden tárgyad, ami nincs bekészítve, törlődik, azért, hogy ne "csempészhess ki" így lélekenergiát.
Dátum: 2010.11.29. 13:50:28
Akkor marad a peches sorozat....
Dátum: 2010.11.29. 12:23:51
Netán nem VF-el és láthatatlanul vadászol?
Dátum: 2010.11.29. 11:56:21
Az irányított vadászatnak tudtommal nincs köze az állatbefogáshoz és sajtoláshoz.
Szerintem szimplán csak egy peched sorozatod volt.
Szerintem szimplán csak egy peched sorozatod volt.
Dátum: 2010.11.29. 11:30:00
Ezt a kérdést hétszer találtam meg, itt vannak a jó válaszok, ha netán valaki megint belefutna, legalább rá tud itt keresni:
Melyik nem női név?
Zolta
Jácint
Tulipán
Valentin
Az alábbi nevek közül, melyik nem női név?
Jácint
Timmy
Csoma
Melyik nem női név?
Zolta
Jácint
Tulipán
Valentin
Az alábbi nevek közül, melyik nem női név?
Jácint
Timmy
Csoma
Dátum: 2010.11.29. 10:33:19
Segítségképp:
Idézet: Hatsepsut - 2010.02.16. 09:55:44
Edit: kiemelés
Idézet: Hatsepsut - 2010.02.16. 09:55:44
Ezentúl ide várjuk a hibás kvízkérdésekkel kapcsolatos hozzászólásokat....
Kérlek, ha hibát találtok, lehetőleg a kérdést kimásolva - a hibákkal együtt - jelezzétek, mivel az adatbázisban ennek alapján tudok keresni. Annak is nagyon örülök, ha valami módon (pl. aláhúzással) jelzitek, mi a hiba, mivel pl. az elütések fölött könnyen elsiklik az ember szeme.
Köszönöm a segítséget.
Kérlek, ha hibát találtok, lehetőleg a kérdést kimásolva - a hibákkal együtt - jelezzétek, mivel az adatbázisban ennek alapján tudok keresni. Annak is nagyon örülök, ha valami módon (pl. aláhúzással) jelzitek, mi a hiba, mivel pl. az elütések fölött könnyen elsiklik az ember szeme.
Köszönöm a segítséget.
Edit: kiemelés
Dátum: 2010.11.29. 09:42:42
Így van! A LE vesztésnek tényleg semmi értelme a kalandokban, és csak negatívan hat a karakterre, míg az ÉP vesztést nagyon jól ki lehet használni.