Hozzászólások - Smargd Harcos
Bocs, a Kócos féle teóriában gondolkodtam..... bár akkor többet kellett volna hogy kapjál eddig!!!
Tudom, az gyanítom Leonard volt....
"vagy van benne valami ugyes kopenzacios keplet, ami kitalalja, hogy te mennyire vagy tapos, es annal kevesebb eselyed van az italra."
Akkor Birkának sokkal több italt kellett volna kapnia!!!
Akkor Birkának sokkal több italt kellett volna kapnia!!!
Dátum: 2010.10.08. 08:58:23
jav
763db 14 ital.
Dátum: 2010.10.06. 15:49:05
hirtelen megjavult!
Dátum: 2010.10.06. 15:39:04
Az mitől lehet hogy 1 db állatomat nem tudom elküldeni gyakorolni? Az összes többinél megjelenik a gomb, csak ennél nem! Csak a harcolni hívom aktív. Gyógyítás nem fut egyiken sem.
Ezt már bennem is felmerül, olyan 10-15 esszencia veszteség az ölés TOP listásoknak a végére! Ami jelentős!
Na aggódj! Nekem tegnap délelőtt dobott 4-et, azóta levertem 100-120-at biztosan, és semmi! Vagy lehet hogy Leonard behúzta a miénket is!
térkapus cucc! Legalább valami hasznosat is dob..... 2 dukát
már kattog az agyam a dolgon.......
Küldetés állapota: Eddig 6 tárgyat szereztél térkapus ellenfeleidtől.
nem!
nem!
Dátum: 2010.10.01. 10:53:18
75 fölött!
Dátum: 2010.09.29. 11:22:24
Persze! Jó csatákat nyomtunk, kár hogy "felhuszárkodtál"
Dátum: 2010.09.29. 11:17:00
csak nem rám gondoltál?
Dátum: 2010.09.29. 10:41:21
Te ne dumálj! Szinthuszárok gyöngye!
Én is csináltam egy ideig a láthatatlan vadászatot, de elképesztően belassít. Szerintem ez igy ok! Mondom én, mint agresszíven visszafogott, LÉ/TP arány mániákus!
Szept.
Én is csináltam egy ideig a láthatatlan vadászatot, de elképesztően belassít. Szerintem ez igy ok! Mondom én, mint agresszíven visszafogott, LÉ/TP arány mániákus!
Szept.
Én 6 nappal előtte tartottam vadásznapot! Ezt hívják szívásnak!
azok, akik a top listán teljesítenek, azok kapnak még egy mikronnyi kis pluszt, de erre irigykedni nem szép dolog.
Mennyire mikronnyit?
Mennyire mikronnyit?
Teljesen egyetértek veled.
Bár annak ellenére nekiálltam az eventnek hogy minden porcikám tiltakozik ellene. Már az is elég ha az ember biztos benne hogy nem bukik a dologgal. Én pl nagyon sok energiát öltem bele hogy jó LÉ/TP átlagot hozzak idáig(és nem kevés őskövet). Biztos vagyok benne hogy ha az event végén ténylegesen "gyengül" a karakterem a szintemhez képest akkor az említett rossz szájíz lesz az eredménye. Lehet azt mondani hogy ez játék és ne foglalkozzunk a TÁP részével, de ha már energiát ölünk bele és pénzt akkor igenis érje meg és járjon jutalom(kiugrási lehetőség stb) érte. Bár igazándiból még azt sem tudjuk hogy mi lesz a jutalom, de az irgalmatlan TP ami jár a dologgal elrettentő.
Bár annak ellenére nekiálltam az eventnek hogy minden porcikám tiltakozik ellene. Már az is elég ha az ember biztos benne hogy nem bukik a dologgal. Én pl nagyon sok energiát öltem bele hogy jó LÉ/TP átlagot hozzak idáig(és nem kevés őskövet). Biztos vagyok benne hogy ha az event végén ténylegesen "gyengül" a karakterem a szintemhez képest akkor az említett rossz szájíz lesz az eredménye. Lehet azt mondani hogy ez játék és ne foglalkozzunk a TÁP részével, de ha már energiát ölünk bele és pénzt akkor igenis érje meg és járjon jutalom(kiugrási lehetőség stb) érte. Bár igazándiból még azt sem tudjuk hogy mi lesz a jutalom, de az irgalmatlan TP ami jár a dologgal elrettentő.
Nagyon nagy volt! Tökéletesen időzítve! Én is benyeltem!