Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Homeropata

Oldal: 12345678
Dátum: 2010.08.17. 09:55:53
Jó lenne ez a dolog, de tényleg túl nagy a veszélye, hogy felborít valamit.
Úgy lenne jó egyenlőre, hogy lehessen csinálni, de ne legyen semmilyen hatása (ergó nem kapunk LE-t TP-t). Így legalább ki lehet próbálni, hogy mennyire válik be.
Valaki, akinek a neve se, és a leírása se (khm hogy is mondjam...) Vu-ba való:
V1 Cigány:
"császtok meg támatok meg haltok"
Dátum: 2010.07.07. 20:47:11
Ellensúlyoztam egy 10-el.
Legalábbis remélem elfogadta a pontozásom. Nem szoktam pontozgatni senkit se, és így nem is tudom, hogy kellene működnie.
Dátum: 2010.07.07. 16:30:01
Hosszú idő óta nem voltam bajnok, de végre újra sikerült.
Szerintem inkább az a kérdés, hogy mennyit visz tőled portyából. Mert ha semmit, akkor már hiába visz kamrából bármit is, az eléggé sovány lesz véleményem szerint.
Ha meg csak bosszúból csinálja, akkor bolond, ezzel csak téged segít 15% alá.
Ha megnézed a http://vegzetur.wikidot.com/portya oldalt, akkor láthatod, hogy valóban lefelé ütve egyre jobban csökken, -6 szinten már csak 29% LE / 26% TP.
Egyszer már volt kisebb ütőtáv szűkítés, és ez ellen általában a nagyon magas szintűek szoktak tiltakozni, mivel ott alig van kit ütniük.
Egyébként ha csak saját szinteden üthetnél, akkor is ott marad az, hogy hatalmas különbségek vannak szinten belül, szóval van aki így is úgy is esélytelen marad.
Dátum: 2010.06.15. 14:18:00
Kennel 25. szint: 5.945.000

Térkapuval meg még eléggé el vagyunk maradva.
Dátum: 2010.05.17. 11:21:17
A másik meg ha jól értettem amit írtál,akkor egy:nem tudtam volna megtámadni(?),kettő:ez az jelentené hogy mindig mindenkitől 0-át hoznék az 5. támadás után(?)

Szerintem nem jól értetted:
A helyzet az, hogy egy karaktert egy 3 orat intervallumban csak 5 sikeres tamadas erhet.

Szóval ha az áldozatot sokszor csapkodták, akkor nem lehet tőle semmit hozni. Viszont ekkor már TP-t se lehet igazán hozni. Szóval a kérdés, hogy azt hoztál-e tőle, és mennyit?
Még alacsony szinten előfordult velem emiatt olyan, hogy vittem valami csekély LE-t a célponttól 0 tp mellé, ami kerekítésnek köszönhetően jött ki így.
Dátum: 2010.03.02. 14:32:35
Nekem tetszik. Az előző szerintem olyan idióta volt, viszont ez most nagyon ott van.
Dátum: 2010.02.07. 09:07:38
De, pontosan a teljes méretű kutat kell feltöltenie. Legalábbis azt a mennyiséget, ami felvételének pillanatában volt.
Dátum: 2010.01.27. 06:55:37
Akartam én is jelezni, hogy szerintem az autosajt egy csomó problémát felvet, de ahogy látszik már jó sokan megtették előttem. Legfontosabb problémája szerintem is, hogy óránként egyszer lehet sajtolni, illetve a turbó kérdése. Ehhez már szinte makró kell.
Ja és én is már rég meguntam a kvízt. Pláne, hogy tele van sok idióta, meg túl speciális, meg úgy egyáltalán rossz kérdésekkel.
Dátum: 2010.01.15. 06:55:52
Én már egy hete megéreztem. Szerintem valahogy vizsgaidőszakkal van összefüggésben. Nagy gáz, hogy a szünetek, meg ünnepek ilyen nagy hatással vannak a portyára. Már ilyen esetekbe szinte automatikusan visszafogom magam.
Azon gondolkodtam az lenne a legjobb, ha az áldozat nem veszítene semmit, a nyertes meg attól függően nyerne LE-t, hogy milyen erős ellenfelet győz le.
Asszem hasonlót már más is felvetett, sőt az EH első változata ezt az irányt támogatta volna. Lehet hogy jobb is lett volna.
Egyébként a EH hatékonysága fordított arányban van a játékos "pók tapasztalatával". Minél jobban tudja megválasztani az ellenfeleit a játékos, annál inkább nem ér semmit a szaki.
Dátum: 2010.01.14. 18:50:40
Elsőre a válasz igen, működik védekezésnél is.
A kivégzés (ha 25% + maxos kraff): LE*1.25*2. Szerintem se számít.
Az EH-hoz meg sehol se adódik hozzá a kivégzés, ahhoz csak kraff adódik.
Dátum: 2010.01.13. 10:23:34
Néhányan emlegették itt, hogy vf-ről nem éri meg áttérni eh-ra. És többek között azzal is indokolták, hogy a térkapura nem hat(míg a vf igen), így gondoltam felvetem ezt, de csak jól le lettem pontozva. Írnál indokot, hogy akkor miért is beszélek hülyeséget.
Dátum: 2010.01.13. 06:54:37
Az jutott eszembe, hogy mi lenne ha az energiahasznosítás is hatna a térkapura. A visszafogott fejlődés ugye felezi a kapott tp-t, akkor ez meg duplázná a kapott LE-t. Így gyakorlatilag ugyanaz lenne a hatása.
(Ha valaki már felvetette előttem, akkor meg csatlakozok a támogatók közé.)
Dátum: 2010.01.12. 18:40:48
Ha ebbe az energiahasznosításba, ha beleszámolunk mindenféle erőviszony módosítót (kezdetben sebzés, most meg az ötleted), abból nem lehet exploit lehetőség Jeriko?
Bár annyira nem sajnálnám, utóbbi hétben nagyon lesoványodott a portya LE valamiért. (Talán transzcendális proj. módosítása miatt?)
Illetve ha valami ilyen módosítás történne kitörne a pókháború.
Ja, és én is bátorkodtam kifejleszteni ezt az energiahasznosítást. Egyenlőre azt látom, hogy a számításom nem volt pontatlan. (http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,286.820#hsz837)
Dátum: 2010.01.11. 18:23:11
Engem is érdekelne, hogy más mit számol. Nekem ilyen jön ki max EH, és max Kraff mellett: 0,2*50*ellenfél.szint * 2(kraff)/tp = 20*ellenfél.szint/tp = 20*ellenfél.szint/(ellenfél.szint/2) = 40LE/TP Ez az alap, amikor saját szinteden 100%-ot ütsz.
Ha jól tudom, ha ugyanolyan szintű ellenfelet ütök, mint én, és 100%-os, akkor szint/2 TP jár. (Kerekítve)
nálam ez 21-es szinten akkor: 20*21/11 = 38.18LE/TP Ha egyel feltámadok: 20*22/12 = 36.66 LE/TP Ha le egyel:20*20/10 = 40 Ha 17. szintre: 20*17/7 = 48.57
Egyébként ez alapján én is úgy vélem, hogy a lefelé ütést támogatja ez a szaki.
Dátum: 2010.01.07. 07:16:08
Ebből a játékfejlesztéses dologból mikor lesz valami?
Miklós jó ötletnek tartotta, meg mindenki szeretne mindenfélét. És annyira sokat, hogy ki se lehet igazodni azon, hogy mi a nép akarata. Ha lehetne szavazni, akkor Miklósnak is tisztább lenne, hogy mi a legégetőbben szükséges.
Dátum: 2010.01.05. 12:50:04
Erre az energiahasznosításra lehet példát kérni? (max szinten hogy hat)
Nekem a háború csarnokának hatása alapján nem tűnik valami meggyőzőnek, de jelenleg nincs időm utánaszámolni.
Meg ha a bekapott sebzések alapján számol, akkor gondolom nem a tp-tömés ellen akar megoldást kínálni, ugye?
Dátum: 2010.01.04. 18:11:24
Láttam már olyan játékot, ahol erősebb transzcendális projekció hatású dolog volt, de ott annak volt ellenszere is.
Szerintem pont úgy jó, ahogy most van. Ha nagyon erős lenne, az simán megölné a portyát.
Oldal: 12345678