Hozzászólások - Solina
Dátum: 2010.05.14. 11:15:34
Szerintem inkabb az a kifordult vilag, ahol az egy helyben jaras a kifizetodo, nem a fejlodes... Furcsa ez a VU....
Dátum: 2010.05.13. 04:53:01
Idézet: Crimson - 2010.05.13. 00:06:16
Akkor ezert lehet az, hogy oly maganyosan erzem magam neha.... Annyit toprengtem ezen, de annyit.. Megoldottad a nagy titkot... Azt hiszem vennem kene par jatekost......
"Mondjuk ha két év múlva az összes Légiós(vagy bármelyik másik szövetség) játékosai kivétel kettő megunja a játékot..."
Ne má', volt valaha kettőnél több Légiós?
Ne má', volt valaha kettőnél több Légiós?
Akkor ezert lehet az, hogy oly maganyosan erzem magam neha.... Annyit toprengtem ezen, de annyit.. Megoldottad a nagy titkot... Azt hiszem vennem kene par jatekost......
Dátum: 2010.05.12. 09:49:46
TF forever.... Ize.. Volt egy olyan legenda, hogy valaki kredencet (konyhaszekrenyt) vett a TF-es vagyona realgazdasagba torteno atforgatasabol.. No de szerintem ez csak egy csunya pletyka volt, viszont szorakoztato... Viszont teny, varjuk mar a TF-onlinet..!!!!!!!!!!!!
Dátum: 2010.05.11. 20:47:00
Tony apokaliptikus remalmahoz nemi zenei alafestes...: http://www.youtube.com/watch?v=hTdhyR4JW94&feature=related
Dátum: 2010.05.11. 13:48:06
Jaj a szivem.... Azt hiszem itt az ideje az osz szalakat kihuzogatni a szakallambol..
Dátum: 2010.05.11. 13:18:45
Cukrosfulu, szep lassan Crast bacsinak kell szolitanod.. Igaz, ha nem vigyazok, en meg nagyapo leszek..
Dátum: 2010.05.11. 10:06:47
Azaz eljenek a hibridek...
Dátum: 2010.05.11. 10:00:07
Cras, neked nincs semmi fantaziad... Tul kocka vagy...
Dátum: 2010.05.11. 04:22:30
Ez nem film, a Mechwarrior jatek folytatasa lenne... Es nem robotok, hanem Battlemechek.. A Battletech univerzumot nem ismered..? A Beho nyonott belole egy csomo konyvet.. Viszont most alvas, mert aztan tenyleg atmegyek kibernetikus organizmusba...
Dátum: 2010.05.11. 04:01:49
Hat igen... Egy script sose alszik.. Amugy, ha koran lefekszek, akkor meg reggel nem tudok aludni... Ordogi kor ez... Amugy ebbol legyen valami, minnel elobb..: http://www.youtube.com/watch?v=orhOvbfyyJw
Dátum: 2010.05.10. 17:58:27
Asszocialni nehez dolog, megertem.. Meg par ev, es menni fog...
Dátum: 2010.05.10. 17:25:38
Dátum: 2010.05.10. 17:04:50
Ahogy mar ajanlva lett masnak is, legyszives olvasd el a szabalyzatot...
Dátum: 2010.05.10. 11:03:31
Egy kis zenei alafestes..: http://www.youtube.com/watch?v=Lrmf283dSXw
Dátum: 2010.05.10. 10:17:04
A nem kis cserkeszlanyok a savazas magja, illetve most mar csak fuggelekeik...
Dátum: 2010.05.08. 13:54:14
Ebben a jatekban nincs gyoztes... Pillanatnyi helyzetek vannak, ahol ki elorebb, vagy hatrabb van, de a dolog mindig valtozik, es soha nem ersz celba, mivel olyan nincs..
Dátum: 2010.05.08. 13:19:13
Csak a tenyek kedveert..
Az Azur Legio vonult ki elsokent a TOP szovik kozul az ertelmetlen haborus rendszerbol.. Szerintem mar tobb mint 1 eve.. Azota a Kristalyokat kiveve nem inditottunk haborut, es az ellenunk inditott haboruknak is gyors vege lett.. Ertelmeten dolgokkal se idonk, se kedvunk nincs foglalkozni.. Tortenelmunk soran 3 egyenrangu haborus ellenfelunk volt.. A Kubla, a TGY, es az Elit, mikor barati parbajt vivtunk veluk... A haborus szovetsegeknek sajat evoluciojuk volt, kezdve az egy szemelyes szovetsegektol, a VF-es, pok karaktereket tomoritokig... Mind a haborus, es a portya rendszer hibaira, hianyossagaira epultek ra, sajat technikakat fejlesztve ki.. Ezekhez semmi kozunk, es mivel mi teljesen mas jatekfilozofiat kepviselunk , ne is akard rank kenni.. A Ti szethullasotoknak se mi vagyunk az oka.. Termeszetes folyamat.. Ebben a haborus rendszerben, csak az erre tenyesztett karakterek elnek meg.. Gondolom nalatok a nem erre kondicionalt karakterek jatekosai egyszeruen meguntak, es vege.. De amugy ez altalanos jelenseg volt, es ma is tart.. Nezd meg az osszes regi nagy szovit... Ez van..
Az Azur Legio vonult ki elsokent a TOP szovik kozul az ertelmetlen haborus rendszerbol.. Szerintem mar tobb mint 1 eve.. Azota a Kristalyokat kiveve nem inditottunk haborut, es az ellenunk inditott haboruknak is gyors vege lett.. Ertelmeten dolgokkal se idonk, se kedvunk nincs foglalkozni.. Tortenelmunk soran 3 egyenrangu haborus ellenfelunk volt.. A Kubla, a TGY, es az Elit, mikor barati parbajt vivtunk veluk... A haborus szovetsegeknek sajat evoluciojuk volt, kezdve az egy szemelyes szovetsegektol, a VF-es, pok karaktereket tomoritokig... Mind a haborus, es a portya rendszer hibaira, hianyossagaira epultek ra, sajat technikakat fejlesztve ki.. Ezekhez semmi kozunk, es mivel mi teljesen mas jatekfilozofiat kepviselunk , ne is akard rank kenni.. A Ti szethullasotoknak se mi vagyunk az oka.. Termeszetes folyamat.. Ebben a haborus rendszerben, csak az erre tenyesztett karakterek elnek meg.. Gondolom nalatok a nem erre kondicionalt karakterek jatekosai egyszeruen meguntak, es vege.. De amugy ez altalanos jelenseg volt, es ma is tart.. Nezd meg az osszes regi nagy szovit... Ez van..
Dátum: 2010.05.07. 17:33:21
Ariel meg ordenarebb avatart keres epp maganak, az ellenseg elrettentesere... Mi mint az O szolgai, pedig dicserjuk nagyon, mig hatat nem fordit... Mar, ha megallapithato eppen, melyik a hata...
Dátum: 2010.05.07. 17:16:23
Nem igazsag.... Akkor legalabb kuldj egy Azur tortat, rajta egy "Miklos hadakozik az epikkel" cimu marcipan kompozicioval... Ha mar nincs honeybunny, legyen egy kis cukor tultengesem egyeb forrasbol....
Dátum: 2010.05.07. 17:05:30
Inkabb egy akt kepet rolad cukrosfulu...