Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Zaccmester

Dátum: 2009.07.02. 05:41:48
Végszó: nem kell jobb és baloldal, egységes Nemzet kell legyünk!

OFF
Dátum: 2009.07.02. 05:32:11
Idézet: Szurilo - 2009.06.30. 16:47:08
Akik külföldön élnek magyarok sincsenek jobb megítélés alatt. Rengeteget hallom vissza, hogy lopnak, csalnak, stb.

Mégis mi a fenét vártok? 64 éve ezt tanítják a magyarnak, és be is mutatják hogyan kell, hogy elég legyen utánozni.
Majd ha lesz korrekt politika, követendő példák tömkelege, akkor ismét felemelkedik a MAGYAR! Na, ezt mondjuk nem fogja hagyni a világ, de ez már más tészta. Még valami: "Magyar az, aki magyarnak érzi magát!". Jól írtam, nem tévedés. Szó sincs ebben a mondatban politizálásról, csupán érzésről. Lehet gondolkodni rajta, mielőtt újra teleszemetelitek a fórumot jobb és balos álmagyarkodással.
Dátum: 2009.06.21. 16:17:57
Azt hiszem elég jól boldogulnak, viszont a KH hogyan jön a képbe? Nincsenek szintben a K&V tagjai a géppel, akkor mi a fenének szabadítja rá a JV hetente? Ez lenne a kérdésem, hol van itt az értelem? Nem adnak semmit (sem LE, sem "élmény"), akkor mi a fenének mennek?
Dátum: 2009.06.21. 02:42:48
Úgy látom mindent tudtok. Rendben, akkor mondjátok már el, hogy mi az értelme a KH-nak? Generált élvezet unatkozó gyerekeknek, akikkel elszaladt a paci... Ok, játszanak a KH-val, ha már annyi eszük nem volt, hogy nem szaladnak előre.
Viszont azok mi örömet találnak a KH-ban, akiket csupán a kút miatt találnak meg, de potenciális ellenfelet nem találnak egymásban? Nos?
Persze, "bagatell" a 150k mínusz hetente, de mégis mi a tarka kukiért cserébe? Ezt regéljétek már el, ha tudjátok. Ez kb. olyan, hogy hetente tökön rúglak, de ne sírjál, mert nem halsz bele. Inkább kussolj és élvezz!
Idióta ötlet. Ez is-az is...
Dátum: 2009.06.16. 04:50:31
Nagyon elfoglalt vagyok a nyáron a rendezvény miatt, csak a létszámot gyarapítanám, de értelme nem lenne.
Dátum: 2009.06.12. 01:35:47
Ez jóóóóó: embereken segíteni az állatkertben! Esetleg a parlamentre gondoltál? Ott valóban sok az állat, csak sajna védettek...
Mindegy, reménykedjünk a vadászidényben, vagy pedig abban, hogy visszaköltöző állatok lesznek a saját földjükre.
Lakás miatt pedig ne aggódj, eladókkal van megrekesztve a Duna errefelé. Ilyen jól állunk budán (is).
Dátum: 2009.06.12. 00:56:25

Csináltam pár képet a telefonnal.

Na ja, a Magyarok Szövetségében mindenki azt csinál, amihez kedve van. Úgyhogy 2 napja már weblapot is szerkesztek.
Nem kell segítség (egyenlőre), én máris profinak érzem magam. Szerintem nem rossz amit alkotok, igaz kaptam hozzá 1,5 órás gyorstalpaló kiképzést.

U.i.: átküldtem mailban a képeket
Dátum: 2009.06.12. 00:34:34
Főnök, hukkk! Nem volt túl sok az a bor? Újra kezdeni?
Én X mennyiségű sör után is valami "nemesebbel" foglalkozom, a magyarságért dolgozom INGYEN.
Most is a weboldalt szerkesztgetem, pislants rá: http://pusztafeszt.hu
Dátum: 2009.06.11. 21:40:19
Nem lehetne inkább fejlesztői agyrém csökkentő szakit benyomni?
Dátum: 2009.06.11. 18:05:56
Már a sokadikat nyaljuk, és mind az öten sörösek vagyunk!
Remek csapat (volt) a K&V, ez is bizonyítja...
Dátum: 2009.06.09. 14:59:09
Abban Mortinak igaza van, hogy ettől függetlenül megteszik. A kristálynak rohadtul nem számít, hogy van-e célpont. Röhej...
Dátum: 2009.06.09. 11:21:32
Nádja:

Főnök! Sörözés előtt, vagy után készítsünk képet?
Kiskunhalas helyett lehetnél Kunszentmiklóson, ottani kontaktért most sok sört adnék...
Dátum: 2009.06.08. 21:33:57
Jéééééé, van ahol így működnek a fejlesztések:

Mostantól az új mérkőzésmotor szerint generálódik minden mérkőzés, miután az elmúlt 7 hétben alapos tesztelésen esett át az új verzió. Ez sok új taktikai elem változást tartalmaz, amit már korábban is kértetek és az NBA mérkőzéseken alapszanak, fejlettebb blokkolási rendszert és még valósághűbb passzolási modellt jelentenek.

Sajnálatos módon, mint a szombati mérkőzéseken kiderült, a barátságos mérkőzésekre alapozott változások nagyobb kosárszámot eredményeztek az éles mérkőzéseken. A sok hasznos eredmény mellett, a lényeg pont az lett volna, hogy a mérkőzés motor pontosságát fejlesszük, ezért a 8. szezonban használt mérkőzés motorra térünk vissza az All-Star mérkőzésig, és akkor fog visszatérni a legújabb verzió. Egyetlen dolog kerül bele ebbe a köztes motorba, mégpedig a hazai pálya előnyét érintő módosítás, mely szerint az idegenben játszó magasabb osztályú csapat sokkal versenyképesebb lesz, mint eddig.

Reméljük, hogy a változtatások után nem csak a legrealisztikusabb kosárlabda szimulációt fogjuk szolgáltatni, de a legnagyobb játékélményt nyújtót is, és szeretnénk megköszönni a rengeteg tanácsot és észrevételt, amiket ezen 2 cél elérése érdekében adtatok a fórumokon.

Módosítás: ez a játék teljesen ingyenes, SEMMILYEN előnnyel nem jár az ESETLEGES támogatás...
Dátum: 2009.06.08. 21:19:07
Szasztok!

Csütörtök délután sörözés Budán! Minden(ki) más le van ... ejtve magasról, és persze élvezzen egyedül.
Jelentkezni nálam itt privátban a pontosítás miatt, lehetőleg telefonszámmal. Már herótom van az írástól. Is.

Zacc
Jól mondod pedig: TÖBB ember munkája, nem EGY emberé...
Dátum: 2009.06.03. 13:30:00
Uff
Dátum: 2009.06.03. 12:51:36
Te is? Erre nem számítottam. Hogyan jött az ötlet? Ezek szerint már 13-an távoztunk... Köszönjük Emese!
Én is Neked.
Egyébként szólj, ha nincs igazam, netán egyenesen hátrány egy gépről 2 vagy több karaktert vinni.
Ebben is speciális a VU, egyetlen más komolyabb játékban sem engedélyezett az ilyesmi. 1 gép, 1 játék aztán slussz. Hiába, nagy úr a pénz, akarom mondani őskő.
Te hoztad fel ismét, már bocs!
Most komolyan el kell magyarázzam?
Tételezzük fel, hogy csupán 2 tagú (lehetne 6 is...) a család otthon. Mindkettő nyomja a VU-t, 1 szövetségben. Valószínűtlen az, hogy egymás karakterét nem fogják irányítani. Azaz egyszer Apuci matat mindkettővel, aztán Anyuci, attól függően ki mikor ér rá, ér haza a melóból, indul el otthonról stb..., nagyjából a végtelenségig sorolva. Ez nem munkamegosztás? Nem előny? Eltérő napirend esetén akár 24 órában is aktív lehet mindkét karakter. Ezt hogyan kívánod ellenőrizni? Becsszóra? Ehhh...
Igaz. Viszont onnantól szövetségi multizás, hiszen háborúkat is eldönthet egy "munkamegosztás"