Az alábbiak közül melyik nem prímszám?
1
2
5
9*
Amennyire én tanultam a prímszámokról, abból az jön le, hogy a prímszámoknak KÉT osztója van, ami az egyről nem mondható el, így hibás a kérdés.
Javaslat: Rengeteg olyan agyment van a játékban, aki direkt mások játékát akarja elrontani (hibás kérdésfeltevés, a jó kérdéseket direkt rossznak jelöli), így (ha megoldható) szerintem a következő frissítéssel be lehetne vezetni azt, hogy "Ki tette fel ezt a kérdést?", és ha a mi jó kérdésünket rossznak értékelik, akkor "Ki értékelte a kérdésemet?"
Hozzászólások - Sakkmester
Oldal: 12
Dátum: 2009.12.29. 11:29:56
Dátum: 2009.12.29. 10:45:23
Nekem egymás után 2 problémám is volt a játékkal a mai nap folyamán:
1. Elmentem portyázni, és nem volt elég életem a támadáshoz, még 12 perc kellett volna hozzá. Csináltam valami mást, 10 perccel később ezt tapasztaltam:
A csatában összesen 122 sebzést okoztál, és 1124 sebzést kaptál.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 10376 lélekenergiát.
A legérdekesebb az, hogy (miután ennyit belém vert) 32 percet kellett várnom,hogy újra megtámadhassanak/támadhassak (285 ÉP-m volt), pedig nem 1800 ÉP-től kezdődik a 15%-om.
2. Közvetlen ezután akartam venni egy fekete kelyhet, és döbbenten tapasztaltam, hogy egy ősi nektárt kaptam helyette. Nem vagyok benne biztos, de szerintem a fekete kehely árán kaptam meg.
1. Elmentem portyázni, és nem volt elég életem a támadáshoz, még 12 perc kellett volna hozzá. Csináltam valami mást, 10 perccel később ezt tapasztaltam:
A csatában összesen 122 sebzést okoztál, és 1124 sebzést kaptál.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 10376 lélekenergiát.
A legérdekesebb az, hogy (miután ennyit belém vert) 32 percet kellett várnom,hogy újra megtámadhassanak/támadhassak (285 ÉP-m volt), pedig nem 1800 ÉP-től kezdődik a 15%-om.
2. Közvetlen ezután akartam venni egy fekete kelyhet, és döbbenten tapasztaltam, hogy egy ősi nektárt kaptam helyette. Nem vagyok benne biztos, de szerintem a fekete kehely árán kaptam meg.
Dátum: 2008.11.23. 17:32:41
Úgy gondodlom, hogy ez kissé undorító:
A csatában összesen 87 sebzést okoztál, és 54 sebzést kaptál.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 348 lélekenergiát.
Hamár majdnem kétszerannyit belevertem, ne legyen már annyira pofátlan, hogy egy kisebb vagyont levesz, ha elájulok.
A csatában összesen 87 sebzést okoztál, és 54 sebzést kaptál.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 348 lélekenergiát.
Hamár majdnem kétszerannyit belevertem, ne legyen már annyira pofátlan, hogy egy kisebb vagyont levesz, ha elájulok.
Dátum: 2008.11.07. 20:09:39
Hol van a pápa szákhelye?
madrid
vatikán
monaco
párizs
HMMMMM???
Cápa szákhelye vagy pápa székhelye?
madrid
vatikán
monaco
párizs
HMMMMM???
Cápa szákhelye vagy pápa székhelye?
Dátum: 2008.11.03. 04:11:26
Hogyan lehet Őskövet szerezni?
találni lehet
emelt dijjas hívással
tv shop rendeléssel
az orvos veszi ki
Úgy nézem egy kis javításra szorul
találni lehet
emelt dijjas hívással
tv shop rendeléssel
az orvos veszi ki
Úgy nézem egy kis javításra szorul
Dátum: 2008.11.01. 00:58:17
Rubinszemű Éjvirág - 8. szintű végzetúrnő
Deflektor
Szint: 9
Ez hogy lehetséges?
Deflektor
Szint: 9
Ez hogy lehetséges?
Dátum: 2008.10.31. 23:45:34
Mi abban a nehéz, h küldetésért?
Másodsorban: 200-at
T.
Nem, az első küldetés elvégzéséért 50 lélekenergiát kapsz. Én legalábbis annyit kaptam.
Másodsorban: 200-at
T.
Nem, az első küldetés elvégzéséért 50 lélekenergiát kapsz. Én legalábbis annyit kaptam.
Dátum: 2008.10.30. 17:07:37
Hogy lehet az, hogy 10 csatából jó ha 1x eltalálom az ellenfelemet a csiszolt vérfarkas agyarral?
Dátum: 2008.10.29. 12:59:11
Melyik országban vezették be az eurót?
Csehország
Szlovákia X
Horvátország
Románia
Csehország: cseh korona
Szlovákia: szlovák korona (2009.01.01-től €)
Horvátország: horvát kuna
Románia: román lej
Mi is itt a kérdés?
Csehország
Szlovákia X
Horvátország
Románia
Csehország: cseh korona
Szlovákia: szlovák korona (2009.01.01-től €)
Horvátország: horvát kuna
Románia: román lej
Mi is itt a kérdés?
Dátum: 2008.10.27. 15:46:33
Azt a kérdést kaptam, hogy hány percenként kapok új mozgáspontot?
Szerinte 30 perc, bár nem írta, hogyha prémium vagyok-e, mert a nem-prémiumos tagok 40 vagy 45 percenként kapnak.
Szerinte 30 perc, bár nem írta, hogyha prémium vagyok-e, mert a nem-prémiumos tagok 40 vagy 45 percenként kapnak.
Dátum: 2008.10.25. 15:57:47
Kérdés volt: Melyik musical zenéjét írta Webber?
Válaszoltam a 4 musical közül, hogy Macskák.
Válasz: helytelen válasz a jó megoldás Mozart.
?????????????????
Nem az volt a kérdés véletlenül, hogy melyiket NEM Webber szerezte?
Hmmmmmmmm, van olyan musical, hogy Mozart?
Válaszoltam a 4 musical közül, hogy Macskák.
Válasz: helytelen válasz a jó megoldás Mozart.
?????????????????
Nem az volt a kérdés véletlenül, hogy melyiket NEM Webber szerezte?
Hmmmmmmmm, van olyan musical, hogy Mozart?
Dátum: 2008.10.25. 15:52:50
Trockij
Milyen színű labrador retriever _nincs_?
fekete
sárga
fehér
csokoládé barna
Először is.. mi az a _nincs_?
Másodszor.. bemásoltam a google - ba.. az első két képen fekete és csoki barna volt.. helyes válaszként FEHÉR - et fogadta el.. :S grrr..
Ha Wikitől kérdezted volan ezt a választ adja:
Szőrzete tömött, rövid, rendkívül vízhatlan. Színe: fekete, sárga, csokoládé, de mindig egyöntetű.
Milyen színű labrador retriever _nincs_?
fekete
sárga
fehér
csokoládé barna
Először is.. mi az a _nincs_?
Másodszor.. bemásoltam a google - ba.. az első két képen fekete és csoki barna volt.. helyes válaszként FEHÉR - et fogadta el.. :S grrr..
Ha Wikitől kérdezted volan ezt a választ adja:
Szőrzete tömött, rövid, rendkívül vízhatlan. Színe: fekete, sárga, csokoládé, de mindig egyöntetű.
Dátum: 2008.10.25. 15:45:52
Mit metszenek föl a becsületüket vesztett szamurájok és mivel?
hasukat wakazasival
mellkasukat wakazasival
mellkasukat katanával
hasukat katanával
Kár hogy ez a kérdés már tovább lett engedve, csak "apró" hibája van:
A szeppuku (európai ismertebb nevén a harakiri) a szamurájok öngyilkosságának egy olyan egyedi formája, ami a rövid karddal - (VAKASI) - történt úgy, hogy a busi kereszt alakú vágással felvágta a ............, először balról jobbra, majd lentről fölfelé.
hasukat wakazasival
mellkasukat wakazasival
mellkasukat katanával
hasukat katanával
Kár hogy ez a kérdés már tovább lett engedve, csak "apró" hibája van:
A szeppuku (európai ismertebb nevén a harakiri) a szamurájok öngyilkosságának egy olyan egyedi formája, ami a rövid karddal - (VAKASI) - történt úgy, hogy a busi kereszt alakú vágással felvágta a ............, először balról jobbra, majd lentről fölfelé.
Dátum: 2008.10.24. 12:07:32
Azt a kérdést kaptam, hogy mi a rövidítése a szerepjátékoknak.
A kérdésfeltevő szerint: RPG
RPG: (Report Program Generator) vagy RPG IV egy az IBM által kialakított programnyelv.
Lásd:http://hu.wikipedia.org/wiki/RPG
Helyes válasz: MMORPG
MMORPG: A MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game – nagyon sok szereplős online szerepjáték) interneten, online játszható SZEREPJÁTÉK!!!!
Kérném a kérdés javítását vagy törlését.
A kérdésfeltevő szerint: RPG
RPG: (Report Program Generator) vagy RPG IV egy az IBM által kialakított programnyelv.
Lásd:http://hu.wikipedia.org/wiki/RPG
Helyes válasz: MMORPG
MMORPG: A MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game – nagyon sok szereplős online szerepjáték) interneten, online játszható SZEREPJÁTÉK!!!!
Kérném a kérdés javítását vagy törlését.
Dátum: 2008.10.24. 10:51:47
Az alábbi kérdést kaptam (emlékezetből):
Melyik nem magyar törzs?
Hollós
Nyék
Magyar
Keszi (ha jól emlékszem)
Bejelölöm, hogy Magyar, erre a Hollós a jó megoldás. Úgy gondolom, hogy a kérdés feltevője, a Megyerre gondolt, akkor viszont próbáljon már meg odafigyelni!!!!!
Melyik nem magyar törzs?
Hollós
Nyék
Magyar
Keszi (ha jól emlékszem)
Bejelölöm, hogy Magyar, erre a Hollós a jó megoldás. Úgy gondolom, hogy a kérdés feltevője, a Megyerre gondolt, akkor viszont próbáljon már meg odafigyelni!!!!!
Dátum: 2008.10.24. 09:58:43
Mikortól lehet a 2. világba regisztrálni?
Dátum: 2008.10.23. 20:05:16
Melyik nap a szökőnap? 15.38%
Eredetileg az én kérdésem volt, és nagyot bukott csalódásomra, 2 okból is:
1. Általános műveltség.
2. szökőnap - google - első megoldás: http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=1581
Ajánlom elolvasni, szerintem érdekes és lehet belőle tanulni
Eredetileg az én kérdésem volt, és nagyot bukott csalódásomra, 2 okból is:
1. Általános műveltség.
2. szökőnap - google - első megoldás: http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=1581
Ajánlom elolvasni, szerintem érdekes és lehet belőle tanulni
Dátum: 2008.10.20. 02:26:57
Időközben megoldódott a problémám
Dátum: 2008.10.20. 00:40:42
Sziasztok:)
Nem tudom, hogy járt-e már így valaki, de nekem sikerült 2 állatot is befogni. Az elsőt már beidomítottam, de a másodikhoz nem kapok idomítási lehetőséget. Mit kell tennem?
Nem tudom, hogy járt-e már így valaki, de nekem sikerült 2 állatot is befogni. Az elsőt már beidomítottam, de a másodikhoz nem kapok idomítási lehetőséget. Mit kell tennem?
Dátum: 2008.10.18. 10:44:02
Ha veszek egy fókuszkristályt, és berakom a pajzsomba, azt nem tudom kiszedni. Az állatokkal is így van? Úgy értem, hogy ha rárakom pl. a díszes nyakörvet, le tudom szedni róla, úgy, hogy ne vesszen el?
Oldal: 12