Hozzászólások - Kian
Oldal: 12
Dátum: 2011.02.10. 08:22:18
Köszi a tanácsot. Írok a címre, ha már olyan "szerencsés" voltam, hogy lassú időben megtaláltak. Ráadásul egyidejűleg az epikus támadásommal.
Dátum: 2011.02.09. 23:55:39
Köszi az ötleteket!
Kiegészítésül:
Frissítettem kb. 4 másodperccel a kibukkanás előtt. Folyamatosan a gép mellett ültem, hogy ne csússzak ki az 5 másodpercből. (lassú idő 1-es szint.) Ezért vannak a kétségeim.
Kiegészítésül:
Frissítettem kb. 4 másodperccel a kibukkanás előtt. Folyamatosan a gép mellett ültem, hogy ne csússzak ki az 5 másodpercből. (lassú idő 1-es szint.) Ezért vannak a kétségeim.
Dátum: 2011.02.09. 23:19:37
A tapasztalatom szerint a lassú idő nem működik, vagy legalábbis nem értem.
"Lassú idő:
Ha életpontod 15%-ról 15% fölé nő, akár regenerációnak köszönhetően, akár azért, mert gyógyítasz magadon, szint x 5 másodpercig támadhatatlan leszel."
Esetemben 1 másodperc volt hátra az ájulásomból, amikor rákattintottam az epikusra. A betöltődéskor (kb.1 sec) azonnal nyomtam a támadást, ami meg is történt. Az ép-m 1000 és 2000 között volt a csata előtt a csata eredménye pedig: "Túl sok sebet kaptál, ájultan esel össze.A csatában összesen 3397 sebzést okoztál, és 4071 sebzést kaptál."
Ekkor lepődtem meg, hogy közben beütöttek: "A csatában összesen 736 sebzést okoztál, és 3516 sebzést kaptál. ...
Bekötözöd a kritikus sebeket, megindul a regeneráció. Gyógyultál 360 életpontot."
Ha előbb levertek volna, akkor nem lett volna elég ép-m ahhoz, hogy megtámadjam az epikust és viszont. Tisztelettel kérem, hogy valaki magyarázza el nekem ezt.
"Lassú idő:
Ha életpontod 15%-ról 15% fölé nő, akár regenerációnak köszönhetően, akár azért, mert gyógyítasz magadon, szint x 5 másodpercig támadhatatlan leszel."
Esetemben 1 másodperc volt hátra az ájulásomból, amikor rákattintottam az epikusra. A betöltődéskor (kb.1 sec) azonnal nyomtam a támadást, ami meg is történt. Az ép-m 1000 és 2000 között volt a csata előtt a csata eredménye pedig: "Túl sok sebet kaptál, ájultan esel össze.A csatában összesen 3397 sebzést okoztál, és 4071 sebzést kaptál."
Ekkor lepődtem meg, hogy közben beütöttek: "A csatában összesen 736 sebzést okoztál, és 3516 sebzést kaptál. ...
Bekötözöd a kritikus sebeket, megindul a regeneráció. Gyógyultál 360 életpontot."
Ha előbb levertek volna, akkor nem lett volna elég ép-m ahhoz, hogy megtámadjam az epikust és viszont. Tisztelettel kérem, hogy valaki magyarázza el nekem ezt.
Dátum: 2010.10.10. 22:17:03
Mit csinálnak azok akiknek ács a szakmálya?
*háztetőt
benzint
vizvezetéket
vasat
Helyesírás! (gy.k.: szakmája, vízvezetéket)
*háztetőt
benzint
vizvezetéket
vasat
Helyesírás! (gy.k.: szakmája, vízvezetéket)
Dátum: 2009.08.09. 16:53:08
Milyen mértékegységet használnak a processzorok teljesítményének kifelyezésére?
megahertz (Mhz)
megabyte (MB)
másodperc (s)
gramm (g)
Helyesírási hiba a kérdésben.
Ráadásul a processzor órajele nem egyértelműen határozza meg a számítási teljesítményét. (Az elektromos teljesítményt sem ez határozza meg.)
megahertz (Mhz)
megabyte (MB)
másodperc (s)
gramm (g)
Helyesírási hiba a kérdésben.
Ráadásul a processzor órajele nem egyértelműen határozza meg a számítási teljesítményét. (Az elektromos teljesítményt sem ez határozza meg.)
Dátum: 2009.05.30. 22:56:47
Köszönöm! Valószínűleg azonos stratégiára épül, csak a tábla hiányában egy hálón játszható. Ebből a megközelítésből a dámához sem kell a sakktábla. Elég ott is egy rács. Valóban nem jó így a kérdés.
Dátum: 2009.05.30. 22:34:53
Milyen táblán? Légy oly kedves és áruld el! Még soha nem hallottam róla, hogy másféle táblán is játsszák. Ugyanis ez a sakktanítás egyik alapjátéka. Ami nyilván nem jelenti azt, hogy másféle táblán nem játszható, de valami infót adj róla kérlek!
Dátum: 2009.05.30. 22:18:41
Melyik játékhoz nincs szükség sakktáblára?
sakk
dáma
go
rókavadászat
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak.
Kérem segítsetek, hogy mi itt a nem egyértelmű ill. rossz válasz!
"A sakktáblán más játékok is játszhatók, például az ún. francia sakk, a dáma, az Arimaa vagy a rókavadászat, amelynek célja a „róka”, azaz egy figura bekerítése."
http://hu.wikipedia.org/wiki/Sakk
sakk
dáma
go
rókavadászat
Kérem segítsetek, hogy mi itt a nem egyértelmű ill. rossz válasz!
"A sakktáblán más játékok is játszhatók, például az ún. francia sakk, a dáma, az Arimaa vagy a rókavadászat, amelynek célja a „róka”, azaz egy figura bekerítése."
http://hu.wikipedia.org/wiki/Sakk
Dátum: 2009.05.06. 13:03:35
A letöltések és a mozi.
Az fel sem merül egy filmkiadóban sem, hogy legyen családi, vagy csoportos jegy, amihez adnak egy kupont és később azt be lehetne váltani egy papírtokos dvd-re? Akkor valószínűleg többen elmennének megnézni, hiszen a látvány sokkal másabb, mint otthon. Ráadásul megkapnák a film, egy extráktól mentes változatát, amit nem kellene töltögetni.
Az fel sem merül egy filmkiadóban sem, hogy legyen családi, vagy csoportos jegy, amihez adnak egy kupont és később azt be lehetne váltani egy papírtokos dvd-re? Akkor valószínűleg többen elmennének megnézni, hiszen a látvány sokkal másabb, mint otthon. Ráadásul megkapnák a film, egy extráktól mentes változatát, amit nem kellene töltögetni.
Dátum: 2009.05.02. 20:53:10
Melyik heggység nem Európában található?
Pireneusok
Andok
Kárpátok
Alpok
A kérdés jó, a helyesírás nem. Legyetek szívesek a helyesírást javítani.
Pireneusok
Andok
Kárpátok
Alpok
A kérdés jó, a helyesírás nem. Legyetek szívesek a helyesírást javítani.
Dátum: 2009.05.02. 11:13:39
Ki volt minden idők legtöbb légigyőzelmet elért vadászpilótálya?
Adolf Galland
Kovács won Béla
Erich Hartmann
Günther Rall
Szerintem speciális. Ami viszont nem speciális az a kérdés helyesírása.
Adolf Galland
Kovács won Béla
Erich Hartmann
Günther Rall
Szerintem speciális. Ami viszont nem speciális az a kérdés helyesírása.
Dátum: 2009.04.22. 17:44:56
Lehet, hogy a szabályok szerint döntetlen, de figyelembe kellene venni az inaktivitást. Amennyiben tényleg inaktívak, abban az esetben jogosnak tűnik a győzelem megadása. Amennyiben megoldható, akkor ezt is lehetne figyelni és automatikus kapituláció feltételeként betenni.
Dátum: 2009.04.21. 21:59:57
Szövetségi háborúknál a sokféle szint miatt vannak akik láthatatlanul, kazamatában "élvezik" végig a háborút. Nem lehetne kitalálni valamit Pl. LE-vel és portyaponttal tölthető katapult, LE-vel és portyaponttal megidézett gólem, vagy valami ami számukra is lehetővé tenné, hogy bekapcsolódjanak a harcba? Arról már nem is beszélve, hogy a nagyobb szövetségnek a hátrányai így csökkenthetőek lennének.
Dátum: 2009.04.19. 21:48:24
Köszi a segítséget! Átgondolva a kérdést, én rontottam el. Szerencsésebb lett volna alapegység helyett mértékegységet írnom a kérdésben.
Dátum: 2009.04.19. 21:17:44
Köszi!
Igazad van! Mértékegység helyett véletlenül alapegységet írtam a kérdésbe.
Igazad van! Mértékegység helyett véletlenül alapegységet írtam a kérdésbe.
Dátum: 2009.04.17. 08:30:37
Üdvözlet!
A "Kvíz - Nem fogadták el a kérdésemet. Miért?" fórumban nem kaptam választ arra, hogy miért nem fogadták el a kérdésem. Ez azt jelenti, hogy jogos a reklamációm? Visszakapom a kérdés lehetőségét, vagy bekerül a kérdésem az adatbázisba? Esetleg egész egyszerűen, csak tépem a szám a fórumban, mert úgysem történik semmi?
A kérdés:
Az SI-rendszer szerint a kilogramm minek az alapegysége?
súly
tömeg
térfogat
gyorsulás
A "Kvíz - Nem fogadták el a kérdésemet. Miért?" fórumban nem kaptam választ arra, hogy miért nem fogadták el a kérdésem. Ez azt jelenti, hogy jogos a reklamációm? Visszakapom a kérdés lehetőségét, vagy bekerül a kérdésem az adatbázisba? Esetleg egész egyszerűen, csak tépem a szám a fórumban, mert úgysem történik semmi?
A kérdés:
súly
tömeg
térfogat
gyorsulás
Dátum: 2009.04.16. 10:09:40
Melyik csatorna nem magyar?
m1
RTL klub
TV5
COOL
Célszerűbb lett volna azt kérdezni ebben az esetben, hogy : Melyik csatorna nem sugároz magyar nyelven?
Ugyanis jelen esetben a Cool TV is lehetne megoldás.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Cool_TV
"A csatornát mind Magyarországon, mind Romániában bejegyezték. 2006-ban a csatornán sugárzott Hungarikum című rajzfilmet övező botrányok és feljelentések hatására, a várható büntetés elől a televízió Erdélybe tette át székhelyét, azóta műsorát (papíron) onnan sugározza."
m1
RTL klub
TV5
COOL
Célszerűbb lett volna azt kérdezni ebben az esetben, hogy : Melyik csatorna nem sugároz magyar nyelven?
Ugyanis jelen esetben a Cool TV is lehetne megoldás.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Cool_TV
"A csatornát mind Magyarországon, mind Romániában bejegyezték. 2006-ban a csatornán sugárzott Hungarikum című rajzfilmet övező botrányok és feljelentések hatására, a várható büntetés elől a televízió Erdélybe tette át székhelyét, azóta műsorát (papíron) onnan sugározza."
Dátum: 2009.04.16. 07:30:11
Pontosan a kilogramm az alapegység és nem a gramm! Ez az egyetlen kivétel!
"A kilogramm az egyetlen SI alapegység, amelyik előtagot tartalmaz; a megfelelő előtag nélküli egység a gramm. Ennek történelmi okai vannak. 1790-ben a francia nemzetgyűlés megbízta az ország legnevesebb tudósait egy új mértékegységrendszer kidolgozásával. Ez volt a decimális mértékegységrendszer, az SI előfutára. Ebben a tömeg alapmértékegysége a grave volt, ami 1 dm³ fagyponton lévő víz tömegével egyezett meg (azaz nagyjából azonos volt a későbbi kilogrammal). További mértékegységek pedig a tonne (1000 grave) és a gramme (1/1000 grave)."
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kilogramm
"A kilogramm az egyetlen SI alapegység, amelyik előtagot tartalmaz; a megfelelő előtag nélküli egység a gramm. Ennek történelmi okai vannak. 1790-ben a francia nemzetgyűlés megbízta az ország legnevesebb tudósait egy új mértékegységrendszer kidolgozásával. Ez volt a decimális mértékegységrendszer, az SI előfutára. Ebben a tömeg alapmértékegysége a grave volt, ami 1 dm³ fagyponton lévő víz tömegével egyezett meg (azaz nagyjából azonos volt a későbbi kilogrammal). További mértékegységek pedig a tonne (1000 grave) és a gramme (1/1000 grave)."
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kilogramm
Dátum: 2009.04.15. 16:31:31
súly
tömeg
térfogat
gyorsulás
A Nemzetközi Mértékegység-rendszer alapegysége! Általános iskola, fizika óra. Míg a súly, (gondolom ezzel volt a problémája az értékelőnek) származtatott : Tömeg*gravitációs gyorsulás
súly
tömeg
térfogat
gyorsulás
A Nemzetközi Mértékegység-rendszer alapegysége! Általános iskola, fizika óra. Míg a súly, (gondolom ezzel volt a problémája az értékelőnek) származtatott : Tömeg*gravitációs gyorsulás
Dátum: 2009.04.14. 21:44:14
Melyik együttes irta a híres dalt a berlini falról?
Pink Floyd *
Rolling Stones
Police
Dire Straits
A Pink Floydnak nincs ilyen dala!
A Pink Floyd "The Wall" című albuma sem a berlini falról szól!
A kérdés feltevője tudja egyáltalán, hogy az album miről szól? Nyilván nem. Valószínűleg az "zavarhatta meg", hogy a berlini falnál is koncerteztek ezzel az albummal.
Pink Floyd *
Rolling Stones
Police
Dire Straits
A Pink Floydnak nincs ilyen dala!
A Pink Floyd "The Wall" című albuma sem a berlini falról szól!
A kérdés feltevője tudja egyáltalán, hogy az album miről szól? Nyilván nem. Valószínűleg az "zavarhatta meg", hogy a berlini falnál is koncerteztek ezzel az albummal.
Oldal: 12