Most már ráér, mert elmentem kombába.
Azért egyszer megjavíthatjátok. Cső.
Hozzászólások - Semelyik
Dátum: 2012.04.30. 17:49:40
Dátum: 2012.04.30. 14:58:47
Erre rápillantottatok már?
Dátum: 2012.04.29. 07:36:51
Ezeket szűrjük már meg, könyörgöm!
Nekem a5 50-ből kábé 10 véleményes volt, három-négyre emlékszem konrétan. Lássuk:
Ha már nem izgalmas kérdés, legalább térjenek el a válaszok.
Na, az utángyártott kártyajátékok márkanevei igen fontosak.
Sehol egy kérdés, a tipikus kuka típusú, gratulálok, hogy belekerülhetett. De nem ez volt a személyes kedvencem, hanem:
Nos, a megyar nyelvben a bokor is illik erre a növényre, mert nem ekvivalens a cserje szóval, bokor lesz a krumpliból, zöldbabból is, nagyjából bármiből, ami terebélyesedik: ha biológiázni akarunk, akkor tessék a korrket cserjét használni. Peruban, Chilében, de afrikai országokban tengerparton is termesztenek földimogyorót. Tanuljunk már meg jó és egymást kizáró rossz válaszokat generálni. Az olpimpiai kérdéseket meg szűrjük már meg!
Nekem a5 50-ből kábé 10 véleményes volt, három-négyre emlékszem konrétan. Lássuk:
Mi a kartecsni?
kutyaféle
állatfajta
kőműves szerszám
[valami még]
kutyaféle
állatfajta
kőműves szerszám
[valami még]
Ha már nem izgalmas kérdés, legalább térjenek el a válaszok.
Mi a SOLO?
Na, az utángyártott kártyajátékok márkanevei igen fontosak.
"Falu végén kurta kocsma, onnan ... ki a Szamosra."
Sehol egy kérdés, a tipikus kuka típusú, gratulálok, hogy belekerülhetett. De nem ez volt a személyes kedvencem, hanem:
Hol terem a földimogyoró?
föld alatt
bokron
fán
tengerparton
föld alatt
bokron
fán
tengerparton
Nos, a megyar nyelvben a bokor is illik erre a növényre, mert nem ekvivalens a cserje szóval, bokor lesz a krumpliból, zöldbabból is, nagyjából bármiből, ami terebélyesedik: ha biológiázni akarunk, akkor tessék a korrket cserjét használni. Peruban, Chilében, de afrikai országokban tengerparton is termesztenek földimogyorót. Tanuljunk már meg jó és egymást kizáró rossz válaszokat generálni. Az olpimpiai kérdéseket meg szűrjük már meg!
Dátum: 2012.04.28. 09:14:40
Helló.
A hasznos energiák AF-tulajdonságom növelése ellenére nem jelent meg az EH-m mellett a tovébbfejleszthetőség.
Kérem mielőbb orvosolni.
Köszi, S.
A hasznos energiák AF-tulajdonságom növelése ellenére nem jelent meg az EH-m mellett a tovébbfejleszthetőség.
Kérem mielőbb orvosolni.
Köszi, S.
Dátum: 2012.04.23. 15:13:44
Héhahó!
Szerintem a műveltség része, hogy ha elmegyek egy fa mellett, fölismerjem, ha a kerítésemen futkározik egy bogár, amin gyerekkoromban röhögtem, felismerjem, vagy ha elém tesznek egy kérdést, jól tudjam felmérni, milyen nehézségű vagy igényességű.
Gagyi vagy nem gagyi, szójátékokkal jászottam, mert élvezem. És a kérdésben épp nem a suszterbogár volt a lényeg, hanem a válaszlehetőségek. Hadd ne másoljam be önigazolásul a 100+ jó kérdésemet, mert lehet jókat is csinálni ám, mégha én sem erre az utóbbira vagyok épp legbüszkébb!
JA, és a fejszés szerintem is menthetetlen.
Szerintem a műveltség része, hogy ha elmegyek egy fa mellett, fölismerjem, ha a kerítésemen futkározik egy bogár, amin gyerekkoromban röhögtem, felismerjem, vagy ha elém tesznek egy kérdést, jól tudjam felmérni, milyen nehézségű vagy igényességű.
Gagyi vagy nem gagyi, szójátékokkal jászottam, mert élvezem. És a kérdésben épp nem a suszterbogár volt a lényeg, hanem a válaszlehetőségek. Hadd ne másoljam be önigazolásul a 100+ jó kérdésemet, mert lehet jókat is csinálni ám, mégha én sem erre az utóbbira vagyok épp legbüszkébb!
JA, és a fejszés szerintem is menthetetlen.
Dátum: 2012.04.23. 13:26:45
Sőt, nem is bodobács.
Ez az állat maga a megtestesült tévedés!
Ez az állat maga a megtestesült tévedés!
Dátum: 2012.04.23. 13:25:55
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ver%C5%91k%C3%B6lt%C5%91_bodob%C3%A1cs
A népnyelv hívja annak, az más kérdés, hogy helytelenül, ugyanúgy, mint az aranyesőnél is.
A kérdés akkor cserélhető melyik létezik típusra, admin eldönti.
De kösz.
A népnyelv hívja annak, az más kérdés, hogy helytelenül, ugyanúgy, mint az aranyesőnél is.
A kérdés akkor cserélhető melyik létezik típusra, admin eldönti.
De kösz.
Dátum: 2012.04.23. 08:28:26
A sajátomban van a hiba:
suszterborár -> suszterbogár
Dátum: 2012.04.21. 10:22:13
Bevallom, nem tudom a kérdésre a helyes választ, de megpróbálok érvelni, miért hamvában holt a kísérlet maga:
i) ha Álmos-Előd-Ond-Kond-Tas-Huba-Töhötöm a jó megoldás, akkor túl könnyűvel jogosan dobják vissza;
ii) ha bármi más, főleg ha a talapzaton olvasható, ott kell lenni, csak itt egyedi, elrontottt, hobás, rosszul címkézett, szóval ha bármi túl egyedi a helyes válasz, speciálissal dobják vissza szintén jogosan.
Más rossz kérdésétől a tied nem javul meg.
Ha rosszat látsz, köszönettel veszi a megfelelő topik.
És igenis, nagyon könnyű jó és elfogadható kérdést írni. Volt ötletem, a minap át is ment mindkettő.
Ha kell egy kis segítség, van ötleted, satöbbi, írj privátban, aztán alkotunk valamit.
ii) ha bármi más, főleg ha a talapzaton olvasható, ott kell lenni, csak itt egyedi, elrontottt, hobás, rosszul címkézett, szóval ha bármi túl egyedi a helyes válasz, speciálissal dobják vissza szintén jogosan.
Más rossz kérdésétől a tied nem javul meg.
Ha rosszat látsz, köszönettel veszi a megfelelő topik.
És igenis, nagyon könnyű jó és elfogadható kérdést írni. Volt ötletem, a minap át is ment mindkettő.
Ha kell egy kis segítség, van ötleted, satöbbi, írj privátban, aztán alkotunk valamit.
Dátum: 2012.04.18. 17:47:04
Első lépésnek vársz 24 órát...
Dátum: 2012.04.10. 07:40:41
"Túl gyakran támadtál az elmúlt 60 percben, várj egy kicsit, amíg újra harcolhatsz!"
A hatvan helyett szakifüggő képlet írandó!
A hatvan helyett szakifüggő képlet írandó!
Dátum: 2012.04.06. 12:40:00
2012.04.06. az aukción megvásárolta a következő tételt: Gyorsított fejlődés 0 aranydukátért.
Jutalmad 632 lélekenergia és 15 TP!
Ez eddig 8 tp-ért ment, tudom nem illik nyafogni. Lassan neki állhatok kalandozni is, kb. ennyit kapok ott is.
Ez eddig 8 tp-ért ment, tudom nem illik nyafogni. Lassan neki állhatok kalandozni is, kb. ennyit kapok ott is.
Dátum: 2012.02.15. 16:44:16
Idézet: Sznoopy - 2012.02.15. 15:53:05
Választ is megfogalmaztad:
Idézet: Tamara Snoop - 2012.02.15. 15:56:46
Miért töröltétek a jogos kritikát?
Olyan minőségtelen lett ez a játék, hogy az valami fantasztikus...
Idézet: Phobos7 - 2012.02.15. 15:50:48 Olyan minőségtelen lett ez a játék, hogy az valami fantasztikus...
Mivel már sokszor nyertél a szintednek megfelelő kategóriában, ha ugyanitt indulsz, -220 büntetést kapsz a tulajdonságaidra és -220%-t a harci szakértelmeidre.
Mekkora faszfejek vagytok 2x nyertem, de semmi gond...
Mekkora faszfejek vagytok 2x nyertem, de semmi gond...
Választ is megfogalmaztad:
Idézet: Tamara Snoop - 2012.02.15. 15:56:46
Szánalmasok vagytok...
Dátum: 2012.02.15. 16:39:26
Kalandozások során. Illetve valamelyik event alatt is.
Nem nagyon szoktam kiakadni, de "kösz", hogy az eddigi normálisnak mondott Ehs Le/tp arány is tönkre lett téve evvel az af tapasztalat , sisak függvénnyel. Ennyi erővel irányítsák most már Miklósék a karaktereket.
Dátum: 2012.02.05. 21:11:29
Egyetértek, viszont erről a "kismama műszakos" befejezésekről leszokhatnánk már, több mint valószínű, hogy ez miatt fogok lecsúszni 10-ből. Reggel 4-től ugye meló, a táblázat meg szoros.
Valamilyen középút kell, de azért azt se feledjük, hogy minden felszerelésben ami kavicsos jóval többet fizetünk Le-ben is mint aki sima cuccot vesz, tehát a +ot meg is fizetjük 2*en és ezt csak arra reagálom, hogy sokat verik a tam-tamot azok akik nem használnak ilyet, ahelyett, hogy befognák hisz véleményem szerint Miklósék 90%ig biztos, hogy gondoltak erre.
Mód.:
Az ily és ehhez hasonlóktól kapok csak agyvérzést.
Mód.:
Akkor viszont ne hirdessük ingyenesként a játékot, ha a siker és a pozitív játékélmény egy idő után csak őskővel érhető el.
Az ily és ehhez hasonlóktól kapok csak agyvérzést.
Nem mert a fókusz kristályok maradjanak mindenképp őskövesek, hisz ezek adják majd a sisakok sajátosságát.
Gtr: Ez is egy meglátás.
Gtr: Ez is egy meglátás.
Minden támogatás mellett Crasnak van igaza, max egy butított verzió engedhető meg, mivel az ősköves sem lehet "ultra tápos".