27 ill 28 (ahol démonfészek is van) pontot lehet elérni egy szinten. Az alsó csík rosszul mutatta a töltöttséget (de a főszörnyre rá lehet menni már 17 pontnál), de javítottam elvileg most már teljesen, egy ctrl+r-res frissítés valszeg kell hozzá. (3 kincsesláda, ahol eddig szörnytalizmán volt, bekerült a szörnyek jutalmához, ez okozta a galibát)
Jogos, nem jól emlékeztem a fő szörny adta pontra, nekem is 27 pont és maxos a csík és minden megvan.
V2: Mortal5 (kómában)
V6: Mortal (kísérleti jelleggel üzemel)
Van hogy fáj az igazság, így megértem ha lepontozol miatta.
Ne próbálj meg meggyőzni, csak azt hiszem el, amit én magam hazudok.
Ma, 12:10 Harkle Harpell wrahtreg káoszhörgő Te nyerted a csatát.
Szintenként 27-28(felváltva) volt az elérhető pontszám. Az esemény befejeztével 687pontom van. Minden mezőre rálátásom volt a haladás közben ahol láttam valamit azt teljesítettem(harc, vásárlás stb.) Csodálkoztam 687 pontszámon, hogy jött ki, ezért vissza mentem a szinteken hátha kihagytam valamit, de nem. Minden hely fel volt derítve.
Legyőztél egy wrahtreg káoszhörgő-t, a jutalmad: 79938 LE és 312 TP, 1 kiégett őskő, 7 asztrális kincs, Isteni ital.
Szintén 687 ponttal és én is ráláttam minden mezőre. Szóval valószínű ez a végleges pontszám.
És ja elég vicces letolni 3 óra alatt , meg baromi unalmas.
Harkle Harpell, neked meg gratulálok, szép volt!
És ezzel a plusz 10 szinttel majdnem megduplázódott a játékidő
A hozzászólást Erik0119 módosította 2016.09.21. 13:11:39-kor
Az előzőben is duplán számítottak a kritikusok a küldetésekben, szerintem ez direkt van így.
Az meg, hogy vki letolja az eventet kiba...tt nagy veszteséggel 3 óra alatt, az az ő dolga.
Ez akkor is messze a legjobb event az összes közül!
A hozzászólást Alendaar módosította 2016.09.21. 13:42:59-kor
A több 100 extra csp és a sok ezer asztrálkincs, kb. ennyi a vesztesége.
V2: Mortal5 (kómában)
V6: Mortal (kísérleti jelleggel üzemel)
Van hogy fáj az igazság, így megértem ha lepontozol miatta.
Ne próbálj meg meggyőzni, csak azt hiszem el, amit én magam hazudok.