Re: Aukció bővítése
41. hozzászólás - 2010.03.17. 07:40:32
41. hozzászólás - 2010.03.17. 07:40:32
Node az allitas az volt, hogy a targyak ugyanazokhoz kerulnek, es itt egyreszt a toplista eleje, masreszt a kuldetes toplista eleje merult fel, Ha jol emlekszem Profetanak is csak egy cucca van. Cyronnak valoban sok van, de ha az osszefuggeseket keressuk, akkor en inkabb a berletet emlitenem, meg, mert az joval nagyobb szerepet jatszik, mint akar az ismetelheto kuldi, akar a toplista eleje.
En amugy gyujtok celzottan dukatra, csak CSP-t nem aldozok erte. AH-t is szeretnek, csak LE-t meginkabb.
Azt, hogy jokerem van kevesse ertem. Jokert licitaltam le, amibol van egy olyan konyvem, ami rajtam kivul V1-en meg ket embernek.
Osszessegeben tehat azt, hogy a tapos cuccok egy helyre mennek, ebben a formaban nem igazan erzem helytallonak, illetve ha megis, akkor az inkabb a berlet, amibol ha jol tudom V1-en mar 4 db van.
En amugy gyujtok celzottan dukatra, csak CSP-t nem aldozok erte. AH-t is szeretnek, csak LE-t meginkabb.
Azt, hogy jokerem van kevesse ertem. Jokert licitaltam le, amibol van egy olyan konyvem, ami rajtam kivul V1-en meg ket embernek.
Osszessegeben tehat azt, hogy a tapos cuccok egy helyre mennek, ebben a formaban nem igazan erzem helytallonak, illetve ha megis, akkor az inkabb a berlet, amibol ha jol tudom V1-en mar 4 db van.
Pontszám: 6.63