Felhasználónév: Jelszó:
Szerző
Topic neve: A Fekete Liga
kedvencCrimsonFérfi
Végzetúr mester
1046 hozzászólás
Profil megtekintése
A Fekete Liga
1. hozzászólás - 2009.12.02. 22:48:42
Kiáltvány szövege a kapura szögelve fekete szeggel, fekete papíron, fekete téntával:

Jó hírt hoztunk Néktek, jámbor barmok!

Megalakult, és ezzel totális hatalomra tör a Fekete Liga! Elöljáróban: Mi vagyunk a Sátán bűzös lehelete! Alkalmanként, ahogy fekete kedvünk úgy tartja, különböző hosszúságú, tartalmú és stílusú üzeneteket szögelünk a kapura, avagy írunk ki méltatlan jelentkezők hátáról lehántott bőrdarabra, fekete túróval. Itt olvashatjátok továbbá spirituális mentorunk átkait és példabeszédeit, de inkább átkait.

Ha esetleg botor és bolond fejed a jelentkezést fontolgatná, csupán pár apró kritériumnak kell megfelelned!
1. Legyél gonosz! Lelkedet járja át a sötétség! A testszagod nem számít!
2. Szeresd a fekete túrót! És készíts is gyakran!
3. Ne félj meggyónni bűneid (melyek persze szinte hősi cselekedetek a szemünkben) Bendő Atyának!
4. Tiszteld jelszavunk: Boldog aki jámbor, míg be nem verjük a pofáját!
5. Sose kérdezd, ki az a fekete alak kapával a kezében a kertben!
6. Mielőtt bármit is tudnál róla, vállalj elkötelezettséget a TERV iránt!
7. Sose, ismétlem sose maradj kettesben Bendő Atyával!
8. Ne várj segítséget a Liga tagjaitól! Mert úgysem kapsz.
9. Ne szeresd meg túlságosan a kisállatokat, mert úgyis fekete túró lesz belőlük!
10. Szeresd a virágokat… borzalmasan széjjeltaposni!

Plusz egy: Legyél gonosz! Nagyon-nagyon gonosz!

Aki a fenti feltételeknek megfelel, azt levélben jelezze, és megkapja a szükséges instrukciókat, ami egyfajta gonoszsági próba.

Létezik exkluzív meghívás is, de ha olyat kapsz, tudni fogod, mert az bizony fáj.


A Fekete Liga tagsága:
Nyehehehe
Naha
Cunci a sikamlós
Háromujjú Pete
Sean az Ír Bunkó
Sir Wilfred a Dög
Bendő Atya
Lord Edmund Feketevipera
Éjsárkány a túró őrzője
Hentes őrmester
Sleeper Cell (Ideiglenesen távol)
Maszat a Zöldmoszat
Zsák Fhosch
Moki24
Jámbor Jószág
Baldrick (R.I.P.)
Mrs. Miggins (R.I.P.)
Sir Ny'Ella
Malacka (sonka formába átlényegülve. R.I.P.)
Jockey Ewing (R.I.P.)
Kárhozott
Hórihorgas Hófehérke
Helion
Loki
Skandar Graun

http://vilag3.vegzetur.hu/index.php?m=szovetseg
(Ha valakinek itt a saját szövetsége jelenik meg, az csak annyit jelent, hogy már beépültünk.)


Célunk összegyűjteni a szerver leggonoszabb végzeturait. Feltételek vannak, de folyamatosan változnak, hisz lehetsz az egyik pillanatban szimpatikus, egy másikban pedig már Bendő Atya keni a belőled készült fekete túrót a testére. Vezető volt, de megöltük.

---------------------------------------- ----------------------

Felépített épületeink, melyekből árad a gonoszság:

Dögkút: Ahová szorgos, és legfőképp gonosz kezek hordják az általuk zsákmányolt döghúst. Ezért nem csoda, hogy a dögkút a hasznossága mellett büdös is.

Fekete torony: Az építmény, ami eredetileg több férőhelyet biztosítana a szövetségben, de mivel a jelenlegi tagság gonoszsága határtalan, ezért a férőhelyekre nem tagokat, hanem különböző fekete holmikat halmoznak fel. Többek között fenntartanak egy szobát A Terv megbeszélésre, egy hűtőházat a fekete túró tárolására, három szintet a fekete virágoskertnek, egy kis szekrényt a cipőknek, melyekkel a virágokat széttapossák, továbbá egy kis szobát, ahol Bendő Atya tanyázik, de senki nem tudja, éppen áldást kér vagy áldást oszt.

Fekete fal: Alapvetően nem a védelmet adó képessége miatt építettük, hanem mert ocsmány, büdös, és így akartuk bosszantani a szomszédságot, továbbá a fal tetejéről tudunk az utcára is kiabálni.

Feketemágikus torony: A tornyok iszonytatóan, de ahogy mondom iszonytatóan, és erre rá is hangsúlyozok, ISZONYTATÓAN nagy gonoszságot árasztanak magukból. Talán mágikusak is, de az biztos, hogy ha rájövünk hogyan, nem félünk majd használni.

Bendő Atya mindent látó szeme: Ha megnézitek, látjátok, hogy az Atya a bal szemével lát. Ez alapján tudja felmérni, mely végzetúr milyen büntetésben részesüljön.

Koporsószerű óvóhelyek: Ezek azon túl, hogy azok, aminek látszanak, még fekete színűek is. A Liga gonosz tagjai számára biztosíthatunk vele nyugalmat, hiszen hangszigetelésének hála hang se ki, se be nem jön.

Átokdomb: Nincs is szebb látvány, mint amikor a hajnali napfény megcsillan Bendő Atya és a hívek lábszárán, miközben a spirituálé nagy alakja gonosz, sötét és artikulálatlan átkokat szór mindenfelé.

Gonosz auránkat védő pajzs: Ez fontos, hisz megvédi a Liga tagjainak gonosz auráját, illetve akinek nincs aurája, annak a gonosz szájszagát, meg amúgy is fekete színű és szeretjük.

Gonosz kastély: Itt lakhatnának az átutazó kufárok, ha nem lennénk annyira gonoszak és beengednénk őket, vagy ha olyankor nem Bendő Atya szentélyébe lennének beterelve.

Fekete sajtoló odú: Ha annyit mondunk el róla, hogy itt lehet sajtolni, már sokat elárultunk. Ha elképzeljük, hogy ez egy nyirkos lyuk, és a Liga tagja Bendő Atya, már rossz belegondolni. A lényeg, hogy itt a készül nagyüzemben a túró és kész.

Túrósokszorozó gépsor: Beszédes név ugyebár. A Liga tagjai végtelen és féktelen gonoszságukban nem átallnak egyre több és több fekete túrót felhasználni a TERV és saját fekete céljaik érdekében. Na ehhez szükség van a gépsorra, és kell hozzá kezelőszemélyzet, akikből sajnos sosem elég, hisz 1-2 nap alatt túró lesz belőlük is.

Fekete Citadella: Mellyel szörnyűséges csapásokat mérünk ellenségeinkre, vagy akire csak akarunk. 20. szinttől a Játékvezetésre is.

Spájz: A betörésből, zsebmetszésből, fosztogatásból, kínzásból, gyilkolásból, áldozásból, gyalázkodásból és gusztustalankodásból, valamint merő gonoszkodásból szerzett javak tárolására alkalmas.

A sötét nagyúr emlékszobra: A világ valaha volt leggonoszabb emberének állított emlékmű. Ő az, aki okította Bendő atyát. Ő az, aki először készített fekete túrót. Ő az, aki mérhetetlen gonoszságában megálmodta a Fekete Ligát. Ő az, akit első este megöltünk.

Az okkult tanok csarnokai: Könyvek, melyek megtanítják, mi az igazi lélektelen gonoszság. Elképzelhetetlen hosszú sorokba rendezve. Nincs ablaka, ezáltal nincs bent fény. Gyertyája meg csak az Atyának van. Úgyhogy meg kell fizetni a tudás árát.

Titkos átjáró: Melynek segítségével az ismert univerzum legpusztítóbb, leggonoszabb, leghalálosabb és még egyszer leggonoszabb lényeit szabadíthatjuk a világra. Szerencsétekre a kapu közvetlenül a túrósokszorozó gép darálólapátja mellett van. Így valójában igen kevés iszonytatóan gonosz lény éli túl az átkelést.

A Fekete túró terme: A TERV részeként szükséges megfertőzni más szövetségeket fekete túróval. A terem ennek fókuszálására szolgál. Minél inkább erőlködik az ellenség, annál több túró kerül a kútjukba. A túró áldásos és átkos hatásai természetesen csak a Liga tagjait szolgálják.

Fekete hadszíntér: A Liga tagjai itt tanulják meg egyre professzionálisabb módszerekkel, hogy s miként fertőzzék meg ellenfeleiket, illetve azok lélekkútját fekete túróval. A hadszíntéren a kíméletlenül gonosz és rideg Hentes őrmester tartja a gyakorlatokat.

Gladiátor iskola: Itt harcolnak egymás ellen a Ligatagok, még akkor is ha semmi gondjuk nincs a másikkal. Habár ez ritka eset, hisz olyan gonoszak, hogy még egymást is utálják.

Ketrecek: itt tartják a Ligatagok azon állatokat, amelyek még várnak elkerülhetetlen sorsukra, azaz hogy fekete túró váljon belőlük. Továbbá itt vannak azon szerencsétlen sorsú jószágok is, melyek bendő Atya audienciájára várakoznak.
A hozzászólást Crimson módosította 2010.06.02. 10:15:00-kor
V3 - Lord Edmund Feketevipera (A Fekete Liga)
Pontszám: 7.34
népszerűciripNő
Végzetúr mester
5022 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A Fekete Liga
2. hozzászólás - 2009.12.02. 23:29:26 (Válasz Crimson #1 hozzászólására.)
Tény, hogy mi, a Ködkapu vagyunk a lehető leeeeggonoszabbak, úgyhogy meg sem lepődtem, mikor a kiírt linkre a saját szövetségi adatlap jött be, de nem akarjátok megkönnyíteni a fekete túróhoz vezető utat, egy, a Ligára mutató link elhelyezésével?
Pontszám: 0
kedvencCrimsonFérfi
Végzetúr mester
1046 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A Fekete Liga
3. hozzászólás - 2009.12.02. 23:36:42 (Válasz cirip #2 hozzászólására.)
Nem. Minek könnyítsük meg a jelentkezők dolgát? Aki akar, megtalál minket, de addigra már késő lesz. Ha nem alkalmas, megy a dögkútba és fekete túróként szolgálja tovább a TERV-et, ha alkalmas, Bendő Atya meggyóntatja, és nagy valószínűséggel ugyanez a sors vár rá.
V3 - Lord Edmund Feketevipera (A Fekete Liga)
Pontszám: 7.90
népszerűciripNő
Végzetúr mester
5022 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A Fekete Liga
4. hozzászólás - 2009.12.03. 00:01:54 (Válasz Crimson #3 hozzászólására.)
Húúúú, ez valóban hátbizsergetően, frenetikusan, valamint rettentően gonosz manőver.
Sok sike..., izé, sok túrót
Pontszám: 3.04
népszerűMortimerFérfi
Végzetúr mester
4247 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A Fekete Liga
5. hozzászólás - 2009.12.03. 00:08:29
A túró a jövő LE-je?
Az egészséged érje el a szinted kétszeresét!

Minden információ a Végzetúrról! Küldetések szakértelmek felsorolása, és még LE-t is kapsz, ha használod!http://vegzetur.wikidot.com/
Pontszám: 8.25
népszerűnagykoFérfi
Végzetúr tehetség
125 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A Fekete Liga
6. hozzászólás - 2009.12.03. 06:30:54 (Válasz Mortimer #5 hozzászólására.)
Kapizsgálod... Persze mérhetetlen gonoszságomban nem mondhatok, és nem is mondok többet. Ezen felül természetesen számos felhasználási módját ismerjük. Mától például első háborúnkban is bevetjük. Lesz még itt sírás túrótermelő relikviáért.
V2 - Tyeoral
V3 - Sean az Ír Bunkó
Pontszám: 8.82
kedvencCrimsonFérfi
Végzetúr mester
1046 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A Fekete Liga
7. hozzászólás - 2009.12.03. 07:35:09
Mellesleg ha valaki a fenti linkre kattintva a saját szövetsége oldalára jut, annak érdemes elgondolkodnia.
V3 - Lord Edmund Feketevipera (A Fekete Liga)
Pontszám: 7.61
népszerűMortimerFérfi
Végzetúr mester
4247 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A Fekete Liga
8. hozzászólás - 2009.12.03. 08:07:24 (Válasz Crimson #7 hozzászólására.)
Kattintok, kattintok, de nekem csak a szöveget jelöli ki
Az egészséged érje el a szinted kétszeresét!

Minden információ a Végzetúrról! Küldetések szakértelmek felsorolása, és még LE-t is kapsz, ha használod!http://vegzetur.wikidot.com/
Pontszám: 6.44
kedvencCrimsonFérfi
Végzetúr mester
1046 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A Fekete Liga
9. hozzászólás - 2009.12.03. 08:09:40 (Válasz Mortimer #8 hozzászólására.)
A félrevezetés ördögi tervünk része.
V3 - Lord Edmund Feketevipera (A Fekete Liga)
Pontszám: 8.01
népszerűCaveMaNFérfi
Végzetúr mester
2421 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A Fekete Liga
10. hozzászólás - 2009.12.03. 09:04:37
Megjött a konkurencia
Craslorg legrosszabb klónja - ÉN dobtam vissza a kvízkérdésed (A többiekét is)

Viva la pontozókommandó
Pontszám: 6.47
kedvencByzonFérfi
Végzetúr mester
5137 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A Fekete Liga
11. hozzászólás - 2009.12.03. 09:18:54 (Válasz CaveMaN #10 hozzászólására.)
Leah az egy igaz nagy isten előtt nincs konkurenciánk Zhelitas! Én mondom ezt, Leah igaz helytartója és püspöke!
De tartok tőle a leggyűlöltebb szövetség címért fel kell már kötni a páncélgatyát...
VB van...
DEUTSCHLAND ÜBER ALLES!!!!!!!!
Pontszám: 5.74
kedvencCrimsonFérfi
Végzetúr mester
1046 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A Fekete Liga
12. hozzászólás - 2009.12.03. 09:34:06
Való igaz, konkurenciáról nem beszélhetünk, bár ez a Leah a szóbeszéd szerint nem nélkülözi a tehetséget - fiatalkorában állítólag Bendő Atya ministránsa volt, de aztán nem bírta a gyomra, az egyéb testrészeiről nem is beszélve. Na majd ha kopogtat a kapunkon és jelentkezni akar, elbíráljuk.
A hozzászólást Crimson módosította 2009.12.03. 09:37:45-kor
V3 - Lord Edmund Feketevipera (A Fekete Liga)
Pontszám: 7.38
kedvencByzonFérfi
Végzetúr mester
5137 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A Fekete Liga
13. hozzászólás - 2009.12.03. 09:48:36
OFF: Sean, az ír bunkó karakterképe, az melyik pankrátor? Fit Finley?
VB van...
DEUTSCHLAND ÜBER ALLES!!!!!!!!
Pontszám: 4.68
népszerűnagykoFérfi
Végzetúr tehetség
125 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A Fekete Liga
14. hozzászólás - 2009.12.03. 09:53:31 (Válasz Byzon #13 hozzászólására.)
Nem. Tisztán látszik, hogy ez egy ír bunkó képe.
A hozzászólást nagyko módosította 2009.12.03. 09:59:03-kor
V2 - Tyeoral
V3 - Sean az Ír Bunkó
Pontszám: 7.02
népszerűPolaci8Férfi
Végzetúr tanonc
34 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A Fekete Liga
15. hozzászólás - 2009.12.03. 10:05:09 (Válasz Mortimer #5 hozzászólására.)
A jövő a Liga, a túró az meg túró.
V2 Marshall
Pontszám: 6.63
népszerűKundiFérfi
Végzetúr tehetség
210 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A Fekete Liga
16. hozzászólás - 2009.12.03. 10:16:25
Nézegettem már ezt a szövit lehet jelentkezek is.

Én annyira gonosz vagyok, hogy néha még magamat is megverem az arénában!
Pontszám: 5.48
népszerűCaveMaNFérfi
Végzetúr mester
2421 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A Fekete Liga
17. hozzászólás - 2009.12.03. 10:17:22 (Válasz Kundi #16 hozzászólására.)
Ez oda kevés, sőt...
Craslorg legrosszabb klónja - ÉN dobtam vissza a kvízkérdésed (A többiekét is)

Viva la pontozókommandó
Pontszám: 5.38
kedvencByzonFérfi
Végzetúr mester
5137 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A Fekete Liga
18. hozzászólás - 2009.12.03. 10:18:51 (Válasz Kundi #16 hozzászólására.)
Idézet: Kundi - 2009.12.03. 10:16:25
Nézegettem már ezt a szövit lehet jelentkezek is.

Én annyira gonosz vagyok, hogy néha még magamat is megverem az arénában!


Mazochizmus és rövidlátás nem egyenlő a gonoszsággal
VB van...
DEUTSCHLAND ÜBER ALLES!!!!!!!!
Pontszám: 4.68
népszerűKundiFérfi
Végzetúr tehetség
210 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A Fekete Liga
19. hozzászólás - 2009.12.03. 10:19:24 (Válasz CaveMaN #17 hozzászólására.)
Neeee.

És ha közben köpködök fekete túrót?
Pontszám: 5.49
népszerűnagykoFérfi
Végzetúr tehetség
125 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A Fekete Liga
20. hozzászólás - 2009.12.03. 10:30:28 (Válasz Kundi #19 hozzászólására.)
Csak óvatosan, mert úgy tűnik találtunk megfelelő őrt a túró biztonsága érdekében.
V2 - Tyeoral
V3 - Sean az Ír Bunkó
Pontszám: 6.30
Dobókocka - a sokoldalú kiegészítőRésföld - a HKK legújabb kiegészítője