Re: Milyen lesz Magyaroszág 20 év múlva?
61. hozzászólás - 2010.02.23. 23:11:43
61. hozzászólás - 2010.02.23. 23:11:43
Hát ez a magyar vagyok, az is maradok szerintem teljesen értelmetlen dolog. Egy ember attól még mert kiköltözik külföldre ugyanúgy maradhat magyar, hiszen ez igazából az embertől függ. Sem attól, hogy hol születtél, hogy hol élsz, milyen nyelvet beszélsz, hanem h minek érzed magadat. Én 17 éves vagyok, így önálló döntésjoggal az életem felett nem rendelkezem, de a család a későbbiekben (5-10 év) tervezi, hogy ki költözünk Ausztráliába. Személy szerint pártolom a gondolatot, és teljes mértékben egyetértek Miklós hsz-ének azon részével, amiben azt mondja, hogy a kitartó, szorgalmas ember aki jól bánik a pénzzel, az jól tud boldogulni külföldön. Több rokon, és sok barát él Ausztráliában, és a visszajelzések alapján az életviszonyok arányban kedvezőbbek az ittenieknél. És egyébként nem mindenki "menekülés" szempontjából költözik el, valaki egyszerűen csak máshol szeretne élni, valamiért máshoz húzza a szíve, és ha már nem is lehetetlen, akkor miért ne tenné meg?
Amerika pedig igen rossz példa. Azt tudjuk, hogy egy buta, elvetemült ország az, (bár annak sem minden része) éppen ezért azt felhozni, teljesen irreális. Rengeteg más hely van, ahol nem ölnek meg a terroristák, nem lőnek le az iskolában és nem önt el délután az óceán.
A repülőtől pedig éppen annyira kell félni, mint az autóvezetéstől. Százalékos arányban több a halálos autóbaleset
Amerika pedig igen rossz példa. Azt tudjuk, hogy egy buta, elvetemült ország az, (bár annak sem minden része) éppen ezért azt felhozni, teljesen irreális. Rengeteg más hely van, ahol nem ölnek meg a terroristák, nem lőnek le az iskolában és nem önt el délután az óceán.
A repülőtől pedig éppen annyira kell félni, mint az autóvezetéstől. Százalékos arányban több a halálos autóbaleset
"Legyél a változás, amit látni akarsz a világban!"
Pontszám: 8.86