Miklos, mi szab gatat az egymas utani 20 portyanak? Itt is lesznek minuszok? (ha volt mar ra valasz, elnezest. en nem talaltam)
Masik kerdes: ha megtamadnak es en nyerek, akkor nekem jar a jutalom? (LE, Krp, akarmi)
Hozzászólások - Endyr
Dátum: 2009.12.09. 18:21:46
Dátum: 2009.12.09. 15:43:23
vagy csak szimplan marha hideg van naluk es faznak, ezert a dupla csizma
Dátum: 2009.12.09. 15:30:43
hat asszem ennyit a lelekszivos es benitos probalkozasokrol kristalyok ellen
Dátum: 2009.12.09. 10:57:44
azonkivul a 78as csapdaeszl. proba boven a szint-40 felett van
Dátum: 2009.12.09. 08:58:57
nagyon nagy exploit lehetoseg 2 dolog hianya (ami nem volt a postodban):
- EP veszteseg mentes a dolog,
- nincs az X. portya utan buntetes.
Ez a ketto igy vegteleniti a barati portyat. Ha ezt meg megsozzuk azzal, h a megtamadott fel veszithet is LEt, akkor egesz szovetsegek tudnak raugrani 1-1 emberre "lefosztani", hisz nincs vesztenivalojuk. Sztem eleve ne veszitsen a megtamadott LEt.
Mindenkepp javaslom a portya kordaban tartasat (mondjuk orankent 1et, ezt krono csokkentheti), ha nem akarsz a fenti 2 kriteriumbol kiloni egyet.
Masik kerdes, h kiirja-e majd, h melyik szakit merjuk ossze. Jo lenne, ha nem, mert igy par nap alatt egy kis osszefogassal ki lehet deriteni egy ember szakertelmeit, azaz szakertelmes kemgombbe alakul at a dolog, ami ellen tobbszor nagy volt mar a tiltakozas.
TP-t meg mar sokan kerdeztek. Ha jar erte TP az sokaknak nem jo, mert sirni fognak, h keves a LE melle, masoknak meg tap, mert EP veszteseg nelkul tudnak maxos szingularissal lepni gyorsan par szintet.
- EP veszteseg mentes a dolog,
- nincs az X. portya utan buntetes.
Ez a ketto igy vegteleniti a barati portyat. Ha ezt meg megsozzuk azzal, h a megtamadott fel veszithet is LEt, akkor egesz szovetsegek tudnak raugrani 1-1 emberre "lefosztani", hisz nincs vesztenivalojuk. Sztem eleve ne veszitsen a megtamadott LEt.
Mindenkepp javaslom a portya kordaban tartasat (mondjuk orankent 1et, ezt krono csokkentheti), ha nem akarsz a fenti 2 kriteriumbol kiloni egyet.
Masik kerdes, h kiirja-e majd, h melyik szakit merjuk ossze. Jo lenne, ha nem, mert igy par nap alatt egy kis osszefogassal ki lehet deriteni egy ember szakertelmeit, azaz szakertelmes kemgombbe alakul at a dolog, ami ellen tobbszor nagy volt mar a tiltakozas.
TP-t meg mar sokan kerdeztek. Ha jar erte TP az sokaknak nem jo, mert sirni fognak, h keves a LE melle, masoknak meg tap, mert EP veszteseg nelkul tudnak maxos szingularissal lepni gyorsan par szintet.
Dátum: 2009.12.08. 16:13:36
idezet az elso postbol:
Idézet: Miklós - 2009.11.10. 14:33:58
A koncepcióval nincs baj, de ahogy valaki felvetette, a topon, ahol kevesebb ellenfél van, ez problémát jelenthet, ha valakinek az összes potenciális ellenfele ezt beállítja. Erre volt egy ésszerű javaslat, hogy a harag italát maximum (legmagasabb elért szint - 10). szintű játékosra lehessen beállítani.
Idézet: Miklós - 2009.11.10. 14:33:58
A koncepcióval nincs baj, de ahogy valaki felvetette, a topon, ahol kevesebb ellenfél van, ez problémát jelenthet, ha valakinek az összes potenciális ellenfele ezt beállítja. Erre volt egy ésszerű javaslat, hogy a harag italát maximum (legmagasabb elért szint - 10). szintű játékosra lehessen beállítani.
Dátum: 2009.12.08. 16:09:28
a kovetkezo harag italaig
azaz ha 1 emberre akarod, akkor vegtelen ideig
azaz ha 1 emberre akarod, akkor vegtelen ideig
Dátum: 2009.12.08. 12:36:10
nalam sem. lehet, h bizonyos szint felett nem lehet venni?
Dátum: 2009.12.07. 13:38:02
Idézet: Diablo666 - 2009.12.07. 13:33:13
Ha magas szintrol agyonvernek, akkor a csata vegen gyogyulsz a sebgyogyitasod fuggvenyeben. Viszont csak akkor, ha legalabb szint-8 szintuek a targyaid legalabb (elkerulve a vakito feny+buzogany fix vereseg+gyogyulas kombot). Ez a csomag azt csinalja, h nem szamit milyen targy van rajtad akkor is gyogyulsz.
Sziasztok!
Vki segítsen már, ez mire jó?
medikus csomag
Típus: relikvia
Szint: 50
Sebgyógyításod mindenképpen működik, tárgyaid szintjétől függetlenül.
Előre is köszi a választ!
Vki segítsen már, ez mire jó?
medikus csomag
Típus: relikvia
Szint: 50
Sebgyógyításod mindenképpen működik, tárgyaid szintjétől függetlenül.
Előre is köszi a választ!
Ha magas szintrol agyonvernek, akkor a csata vegen gyogyulsz a sebgyogyitasod fuggvenyeben. Viszont csak akkor, ha legalabb szint-8 szintuek a targyaid legalabb (elkerulve a vakito feny+buzogany fix vereseg+gyogyulas kombot). Ez a csomag azt csinalja, h nem szamit milyen targy van rajtad akkor is gyogyulsz.
Dátum: 2009.12.07. 12:44:46
teljesen felesleges tulbonyolitas, nehany embert erinto parszaz (esetleg 1-2 ezer) LErol van szo. Ne ilyenekre pazaroljuk a fejlesztesi idot.
Dátum: 2009.12.07. 12:22:40
Idézet: csati777 - 2009.12.07. 10:40:16
Jopar ember volt mar a tortenelemben, akinek ezt mondtak. Ma oket tartjuk az akkori kor legnagyobb tudosainak.
Ásd be magad egy kicsit a csillagászatba és a fizikába! Még a Naprendszert sem fogjuk soha "meghódítani", nem hogy a Galaxist...
Jopar ember volt mar a tortenelemben, akinek ezt mondtak. Ma oket tartjuk az akkori kor legnagyobb tudosainak.
Dátum: 2009.12.07. 12:01:58
Kervenyeznem, hogy ha a lelekkut kisutes ideje lejar, akkor sarguljon be az egyeb gomb.
Most is elfelejtettem
Most is elfelejtettem
Dátum: 2009.12.07. 09:14:01
sztem egy sertett kvizmedalfelhalmozot ismerunk most meg a szemelyedben
Dátum: 2009.12.06. 12:30:45
ez igy kesz, mintha egy tulmuvelt lazado tinedzser naplojat olvasnam
jo-jo, nem kell mindent elhinni amit a mediaban mondanak, de ez nemhogy atesett a lo tuloldalara, hanem ketszer meg meg is perdult rajta
jo-jo, nem kell mindent elhinni amit a mediaban mondanak, de ez nemhogy atesett a lo tuloldalara, hanem ketszer meg meg is perdult rajta
Dátum: 2009.12.04. 20:19:08
javitottam
Dátum: 2009.12.04. 20:02:11
Idézet: McPaul - 2009.12.04. 19:34:15
Amit en tudok (persze nem biztos, h igy van ) :
(te tamadasod+szinted)-(ellen vedekezese)+50 % eselyed van talalni, de min. 20 es max 80.
ha a szerencsed joval nagyobb vagy kisebb (ami egy 30 es 40 kozotti ertek) akkor ez kitolodik min. 10 es max 90-re
Mod: a +50 lemaradt, hisz azonos ved/tam-nal 50% a talalat.
En egyetlen dolgot szeretnek megtudni, hogyan is mukodik a kozelharcban a talalat?
Mikor talalom el az ellent, mikor nem, es milyen aranyban szol ebbe bele az aldott random?
Egesz egyszeruen nem tudom megmagyarazni, hogy talalja el tobbszor a 400as tamadas a 470es vedelmet, mig a 480as tamadas kevesebbszer a 480as vedelmet?
Mikor talalom el az ellent, mikor nem, es milyen aranyban szol ebbe bele az aldott random?
Egesz egyszeruen nem tudom megmagyarazni, hogy talalja el tobbszor a 400as tamadas a 470es vedelmet, mig a 480as tamadas kevesebbszer a 480as vedelmet?
Amit en tudok (persze nem biztos, h igy van ) :
(te tamadasod+szinted)-(ellen vedekezese)+50 % eselyed van talalni, de min. 20 es max 80.
ha a szerencsed joval nagyobb vagy kisebb (ami egy 30 es 40 kozotti ertek) akkor ez kitolodik min. 10 es max 90-re
Mod: a +50 lemaradt, hisz azonos ved/tam-nal 50% a talalat.
Dátum: 2009.12.04. 13:36:33
Idézet: Damage - 2009.12.04. 13:32:24
buktal, lasd hirek a bejelentkezeskor
en is ultra nagyot szivtam vele, tegnap elajult 3 dog epikustol, ma reggel felviditottam oket a nulla moralrol, elmentem veluk kb 20 terkapu/portya es most megint ott vannak 0 moralon. Happy vagyok am...
ja es kozben egesz de. gyogyitottam is oket, az is ment a levesbe.
Baraty,
Épp vadásztam leállás előtt.
Azért állt le a vadászatom, mert elértem a maximális befogott állat számot.
Most nincs idomítatlan állatom.
Buktam 5 sajtolást?
Épp vadásztam leállás előtt.
Azért állt le a vadászatom, mert elértem a maximális befogott állat számot.
Most nincs idomítatlan állatom.
Buktam 5 sajtolást?
buktal, lasd hirek a bejelentkezeskor
en is ultra nagyot szivtam vele, tegnap elajult 3 dog epikustol, ma reggel felviditottam oket a nulla moralrol, elmentem veluk kb 20 terkapu/portya es most megint ott vannak 0 moralon. Happy vagyok am...
ja es kozben egesz de. gyogyitottam is oket, az is ment a levesbe.
Dátum: 2009.12.04. 11:54:37
Qvazz jelentkezett a szövetségetekbe. Bemutatkozása:
szevasztok nem rég ota játszok igazábol nem tudom ez mire jo de vegyetek be légyszi
szevasztok nem rég ota játszok igazábol nem tudom ez mire jo de vegyetek be légyszi
Dátum: 2009.12.03. 22:18:28
Idézet: Miklós - 2009.12.03. 21:49:44
A páncélokat picurkát még vonzóbbá tettem, kaptak egy kis bónuszt a szerencse fejlesztésre.
ez osszeadodik a hasonlo kepessegu csizmaval?
A páncélokat picurkát még vonzóbbá tettem, kaptak egy kis bónuszt a szerencse fejlesztésre.
ez osszeadodik a hasonlo kepessegu csizmaval?
Dátum: 2009.12.03. 21:16:06
szivesen megboltolom veled a dolgot ha neked nem kell