Sajnos Mola ez egy újabb VF ellenes fejlesztés, így jártunk.
Pedig majdnem visszatértem, de így kérdéses.....
Hozzászólások - Tseby dr akula
Dátum: 2012.10.01. 07:14:58
Dátum: 2012.06.24. 16:45:22
Idézet: NoFear - 2012.06.24. 16:05:37
Amúgy nem teljesen értettem ott sem, hogy miért nem lehet csak V1 és V2-re kiterjeszteni, így nem lenne ütközés a portyaszabályoknál és simán lehetne LE-t is rabolni oda-vissza.
Csak V1 és V2 mi? Az ilyen üljön a helyén és kussoljon inkább.
Amúgy nem teljesen értettem ott sem, hogy miért nem lehet csak V1 és V2-re kiterjeszteni, így nem lenne ütközés a portyaszabályoknál és simán lehetne LE-t is rabolni oda-vissza.
Csak V1 és V2 mi? Az ilyen üljön a helyén és kussoljon inkább.
Dátum: 2012.06.10. 00:01:59
Idézet: Lújzi04 - 2012.06.09. 11:52:30
Idézet: PottomPanna - 2012.06.09. 11:53:37
Pedig igen. tavaly ilyenkor v3-on maci és még valaki is azt vette ki, egyikük a jokerből.
Szívosság öve??
Idézet: PottomPanna - 2012.06.09. 11:53:37
Mivel szerepel az élő aukciós listán is, így nem.
Pedig igen. tavaly ilyenkor v3-on maci és még valaki is azt vette ki, egyikük a jokerből.
Dátum: 2012.05.28. 02:10:26
Bevallom a verseny felénél elaludtam, de szerencsére nem vesztettem semmit, cserébe meglestem az indy 500-at ami igen izgalmasra sikeredett, és hiába drukkoltam kamikaze Sato-nak akit ismerhetünk az F1ből, nem jött össze neki a dolog.
Forma 1-re visszatérve, megemlíthetted volna Alonsonál, hogy a rajtnál az agresszívitása nemcsak sokat hozott neki, de az is benne volt az öreg és a francia kamikaze ütközésében, mert ugye azért vágta az öreget a falhoz mert előtte összeért a spanyollal. Emellett Kobayashi is repült egy tiszteset a Sauberrel mikor Grosjeant nem bírta kikerülni, és a repülésteszten megbukott a Sauberje.
Akármilyen klasszikus meg menő a monacoi nagydíj ebben a formájában már évek óta élvezhetetlen, mert a rég elavult pályán nem lehet előzni, magyarul ez nem verseny hanem az időmérőn elért helyezések bebetonozása néha felkavarva kis boxbeli előzéssel vagy egy kis roncsderbyvel. Remélem lassan belátják és kiveszik a naptárból.
Forma 1-re visszatérve, megemlíthetted volna Alonsonál, hogy a rajtnál az agresszívitása nemcsak sokat hozott neki, de az is benne volt az öreg és a francia kamikaze ütközésében, mert ugye azért vágta az öreget a falhoz mert előtte összeért a spanyollal. Emellett Kobayashi is repült egy tiszteset a Sauberrel mikor Grosjeant nem bírta kikerülni, és a repülésteszten megbukott a Sauberje.
Akármilyen klasszikus meg menő a monacoi nagydíj ebben a formájában már évek óta élvezhetetlen, mert a rég elavult pályán nem lehet előzni, magyarul ez nem verseny hanem az időmérőn elért helyezések bebetonozása néha felkavarva kis boxbeli előzéssel vagy egy kis roncsderbyvel. Remélem lassan belátják és kiveszik a naptárból.
Dátum: 2012.05.17. 11:36:53
Idézet: Craslorg - 2012.05.17. 10:55:46
Elég naív emberke vagy, hidd el 10ből legalább 4 így csinálja. Meg van nyitva 10 ablak és mindegyikben fut egy imacro parancssor, vagy egy script.
Hiába a gömbözgetés meg a figyelés, de egyszerre több ellenfélnél nem lehet a támadás gombot nyomkodni.......
10-ből 9 pók így csinálja (különben nem lenne pók), a 10. csak fél pók és tippre megy.
Elég naív emberke vagy, hidd el 10ből legalább 4 így csinálja. Meg van nyitva 10 ablak és mindegyikben fut egy imacro parancssor, vagy egy script.
Hiába a gömbözgetés meg a figyelés, de egyszerre több ellenfélnél nem lehet a támadás gombot nyomkodni.......
Dátum: 2012.05.08. 15:36:52
na vettem én is 10 sorsjegyet, íme a pörgetéseim:
1. A nyereményed: 2060 Lélekenergia, 10 TP /zöld/
2. A nyereményed: Dukátteremtő varázstekercs /zöld/
3. A nyereményed: 3 Kiégett őskő /zöld/
4. A nyereményed: A vadászat itala /zöld/
5. A nyereményed: Fehér kristályital /zöld/
6. A nyereményed: Lélekgyémánt csomagocska /zöld/
7. A nyereményed: 3 Kiégett őskő /zöld/
8. A nyereményed: Dukátteremtő varázstekercs /zöld/
9. A nyereményed: A vadászat itala /zöld/
10 A nyereményed: Fehér kristályital /zöld/
11 A nyereményed: Kisebb portyázás itala /zöld/
12 A nyereményed: 3 sisakszilánk /zöld/
13 A nyereményed: Dukátteremtő varázstekercs /zöld/
eddig pörgettem kb 50-60-at kavicsból, a 10 jeggyel együtt és esett eddig összesen 2 kék, és a többi zöld, lassan kezdem unni a kidobott kavicsokat, és az egész játékot is.
1. A nyereményed: 2060 Lélekenergia, 10 TP /zöld/
2. A nyereményed: Dukátteremtő varázstekercs /zöld/
3. A nyereményed: 3 Kiégett őskő /zöld/
4. A nyereményed: A vadászat itala /zöld/
5. A nyereményed: Fehér kristályital /zöld/
6. A nyereményed: Lélekgyémánt csomagocska /zöld/
7. A nyereményed: 3 Kiégett őskő /zöld/
8. A nyereményed: Dukátteremtő varázstekercs /zöld/
9. A nyereményed: A vadászat itala /zöld/
10 A nyereményed: Fehér kristályital /zöld/
11 A nyereményed: Kisebb portyázás itala /zöld/
12 A nyereményed: 3 sisakszilánk /zöld/
13 A nyereményed: Dukátteremtő varázstekercs /zöld/
eddig pörgettem kb 50-60-at kavicsból, a 10 jeggyel együtt és esett eddig összesen 2 kék, és a többi zöld, lassan kezdem unni a kidobott kavicsokat, és az egész játékot is.
Dátum: 2012.05.02. 11:51:07
Zsinórban a 3. bajnokiról maradok le, mivel elfelejtek nevezni.
Most pedig ehhez a végzettemplomhoz is kéne, szerintetek beindul a nevezés 14.-éig a következőre?
Most pedig ehhez a végzettemplomhoz is kéne, szerintetek beindul a nevezés 14.-éig a következőre?
Dátum: 2012.04.21. 05:18:23
A héten újra pörgetgettem a kereket kavicsért, és mivel még egy kék mező se jött össze 12 őskőből, és nekem simára se adott még soha se kéket, így levontam a tanulságot, hogy a szerencsétlenkedőkerék nem nekem való. És a végzet templomában ki kell váltanom a küldit, hogy forgassak kék vagy piros mezőt........röhej
Dátum: 2012.04.17. 16:41:35
Ismét egy korrekt futamértékelés.
Dátum: 2012.04.17. 16:40:14
Ha tegnapra készül el már az is késő.
Amúgy minél előbb annál jobb, támogatandó fejlesztés.
Amúgy minél előbb annál jobb, támogatandó fejlesztés.
Dátum: 2012.04.17. 16:36:26
Idézet: Kocos - 2012.04.17. 16:06:23
5 templom? Ha a mostani platinámból akarok mithrillt akkor ahhoz 1 kupon kell, vagy rosszul értelmeztem valamit?
Idézet: Smaragd Holló - 2012.04.17. 15:57:56
Ugy hangzott a beharangozo, hogy lesz mithril fokozat is. Hogy ez jelenleg letezik-e mindegy is, mert minimum 5 templomot kell abszolvalni, hogy valaki mithrilre valthasson.
5. szintre? Én csak 4-ről tudok, bronz, ezüst, arany, platina. Van 5. is?
Ugy hangzott a beharangozo, hogy lesz mithril fokozat is. Hogy ez jelenleg letezik-e mindegy is, mert minimum 5 templomot kell abszolvalni, hogy valaki mithrilre valthasson.
5 templom? Ha a mostani platinámból akarok mithrillt akkor ahhoz 1 kupon kell, vagy rosszul értelmeztem valamit?
Dátum: 2012.04.15. 00:10:49
Remélem Koba nyer reggel 

Dátum: 2012.04.02. 11:18:41
Egy kis időre abbahagyom, van nálam 7 milla LE és kezet is adtam, szóval jöhettek a LE-ért.
Dátum: 2012.04.02. 11:01:05
Idézet: Maci - 2012.03.28. 10:16:14
Maci, most nagyon takarékos üzemmódban tolom, tegnap be se léptem, és bajnokira se neveztem, ja és a kavicsaim is elfogytak. Lehet egy időre abbahagyom, vagy végleg, majd kiderül.
300 portyázáspont
800 cselekvéspont
50 térkapupont
Lekerült rólam a segítő kéz, és semmi támadás..
Nem értem.
Tseby válts át smaragdba, és gyere már.
Nem értem.
Tseby válts át smaragdba, és gyere már.
Maci, most nagyon takarékos üzemmódban tolom, tegnap be se léptem, és bajnokira se neveztem, ja és a kavicsaim is elfogytak. Lehet egy időre abbahagyom, vagy végleg, majd kiderül.
300 portyázáspont
800 cselekvéspont
50 térkapupont
Dátum: 2012.03.26. 23:59:47
Idézet: Maci - 2012.03.26. 22:46:16
Most arról van szó, hogy LE előnyt termel, merthogy ráugrott Aurri egy kezesre, és bukott 50k-t, tehát bizonyítást nyert a segítő kéz LE termelő hatása.... (?)
Aurri nyert nem bukott.....épp ezért jó a példa, SK nélkül az ellenfele, nem ülhetne a babérjain, ahogy te is teszed.
Most arról van szó, hogy LE előnyt termel, merthogy ráugrott Aurri egy kezesre, és bukott 50k-t, tehát bizonyítást nyert a segítő kéz LE termelő hatása.... (?)
Aurri nyert nem bukott.....épp ezért jó a példa, SK nélkül az ellenfele, nem ülhetne a babérjain, ahogy te is teszed.
Dátum: 2012.03.26. 22:35:36
Nem támadnak????? Persze hogy nem hisz kéz van rajtad!
Érdekesen magyarázod a bizonyítványodat
Érdekesen magyarázod a bizonyítványodat

Dátum: 2012.03.25. 23:42:34
Nagyon jól elkaptad a lényeget, csak nem újságíró vagy?
Dátum: 2012.03.25. 23:26:52
Elírtam, azt akartam akit Hype beírt, valami nabikuki nevű rokkant, szigorúan kisbetűvel.
Dátum: 2012.03.25. 12:45:24
Nem kell a duma.
Az SK ad LE előnyt, mert amelyik csatát nem elveszted, hanem ennek köszönhetően megnyered, az neked +LE. Amit meg én nem nyerek meg ellened, a rokkantkártyád miatt az meg nekem -LE, szóval van itt LE előny. Ha pedig eléred, vagy bevezetik melléd a KH-t onnét mégnagyobb LE előny.
Amúgy privátban, egész mást mondasz mint most, érdekes.......
És egy ideje ugyanaz a hordánk is, szóval nemcsak magam miatt beszélek.
Hype-on levő kéz meg brutális
Az SK ad LE előnyt, mert amelyik csatát nem elveszted, hanem ennek köszönhetően megnyered, az neked +LE. Amit meg én nem nyerek meg ellened, a rokkantkártyád miatt az meg nekem -LE, szóval van itt LE előny. Ha pedig eléred, vagy bevezetik melléd a KH-t onnét mégnagyobb LE előny.
Amúgy privátban, egész mást mondasz mint most, érdekes.......
És egy ideje ugyanaz a hordánk is, szóval nemcsak magam miatt beszélek.
Hype-on levő kéz meg brutális

Dátum: 2012.03.22. 16:16:10
Ez mind szép és jó, de ha tiltva lesznek a scriptek, akkor elérhetőek lesznek-e ha másképp nem prémeseknek a következő funkciók:
Rendszeridő megjelenítése a karakternév fölött is
ÉP/VP/TP %-os kijelzése
Portya összegzés a lap tetejére
Kalandpróbák kinyitása a kalandokban
Le/TP számláló
Rendszeridő megjelenítése a karakternév fölött is
ÉP/VP/TP %-os kijelzése
Portya összegzés a lap tetejére
Kalandpróbák kinyitása a kalandokban
Le/TP számláló