Hozzászólások - Butchman
Dátum: 2009.02.28. 10:50:15
És mi lenne akkor, ha egy ilyen leverés után lenne egy gomb, amit megnyomva megkapod az ÉP-t. Így ha levertek, de nem voltál otthon, akkor maradhatsz leverve, ha játszani szeretnél akkor csak klikk, és játszhatsz.
Dátum: 2009.02.28. 10:48:06
És ha ez a háborúban nem működne? Akit meg le lehet rabolni egyszer, annak majdnem mindegy, hogy egyszer veszt vagy egymás után többször.
Dátum: 2009.02.28. 09:25:54
Lehet, hogy én nem értek semmit, de NEM azt kellene elérni, hogy a gyenge is nyerjen, hanem hogy ő is tudjon játszani? Aki ügyes, és jól fejleszti a karakterét ne legyen hátrányban, csak hagyja játszani a többieket. Amikor tegnap Galmuszk 1630:320 -ra elvert, nagyon elkeseredtem, és majdnem töröltem magam. Nem lehetne csak egyszerűen annyit tenni, hogy egy baromi nagy pofon után visszakapják szegény szerencsétle az ÉP-je valahány százalékát? Csak hogy tudjon játszani: epikust ölni, térkapuzni, portyázni. Ez a legyőzőnek nem fájna, de mennyivel könnyebb lenne a napi 3 ilyen pofont elviselni... Igaz kevesebb ősköves gyógyital fogyna, de akkor emeljék fel Miklósék a játék árát. Ne vacak 6 őskő legyen hetente, hanem több. De azért az árért ne azt kelljen lesnem, hogy mikor gyógyulok fel 20%-ra, hogy tudjak egyet ütni a térkapun, mielőtt levernek.
Szóval ne a jót büntessük, hanem a gyengét támogassuk kicsit. Erre nagyon jó épület lett a kínzókamra, bármennyire is sokan ágálnak ellene. Aki eredményes, annak gratulálni kell, DE aki kifizeti a pénzt hogy játsszon, annak meg hagyni kellene.
Szóval ne a jót büntessük, hanem a gyengét támogassuk kicsit. Erre nagyon jó épület lett a kínzókamra, bármennyire is sokan ágálnak ellene. Aki eredményes, annak gratulálni kell, DE aki kifizeti a pénzt hogy játsszon, annak meg hagyni kellene.
Dátum: 2009.02.24. 15:36:15
Mongoose,
Mi a Jevával már nem is vagyunk elegek Neked?
Mi a Jevával már nem is vagyunk elegek Neked?
Dátum: 2009.02.23. 11:50:20
Hát ja... Csak az a baj, hogy ha ezt tudjuk lehet fel sem építettük volna most az akadémiát 4-re. Arról nem is beszélve, hogy a 8 szint tanulás is elég értelmetlen. Csak ezt az egy szakértelmet szerettük volna megszerezni mihamarabb, de ez sem olyan, mint amilyennek képzeltük.
Dátum: 2009.02.23. 11:41:33
Ha akadályozza, akkor egész szarul idomítottam be. Értem én hogy nem akarták, hogy elszálljon, de akkor miért korlátozással módosítanak rajta. Inkább pluszt kellett volna tenni a másik oldalra és kész. (értsd új állat kifejlesztés)
Dátum: 2009.02.23. 11:31:24
Szerintetek miért van az, hogy :
"Ha több állatot viszel harcba, akkor mindegyik támadni fog, többet fognak sebezni, de az elnyeléseik nem adódnak össze, hanem átlagolódnak."
Ez egy baromi nagy igazságtalanság. Miért rosszabb 2 lénnyel harcolni, mint eggyel?
"Ha több állatot viszel harcba, akkor mindegyik támadni fog, többet fognak sebezni, de az elnyeléseik nem adódnak össze, hanem átlagolódnak."
Ez egy baromi nagy igazságtalanság. Miért rosszabb 2 lénnyel harcolni, mint eggyel?
Dátum: 2009.02.17. 14:16:00
Akkor Ti a TOP szövetségektől SOKKAL korrektebbek vagytok, a tények pontos ismeretében. Nekünk vannak olyan vendégeink, aki már négyszer jöttek, és egyre sűrűbben. Már kedvem sincs nekik szólni, hogy egyezkedjünk, mert tudják, hogy nincs miről. Citadellát elvi okokból nem használunk, szövetségből ki/be lépegetések, katakomba lehetne a megoldás, de mi játszani akarunk, nem bújkálni. Egyébként is csak 4 tagjuk van, akit jó eséllyel meg tudunk verni. Szóval az én kedvemet már rég elvették a játéktól, csak azért írtam, hogy másét ne vegyétek el, ha feltétlenül nem muszáj.
Dátum: 2009.02.17. 12:15:37
Crimson,
Elnézést, hogy beleszólok a NAGYOK dolgába, de biztos, hogy megérdemlik ezt? Mármint, én elhiszem hogy tuskók voltak, a citadella használatával nekem is elvi problémáim vannak, de mindenképpen el kell venni szerencsétlenek minden kedvét a játéktól? Egy picit nem lehet itt is toleránsabbank lenni. Tudom, tudom húzzak tevét nevelni, de akkor is...
Elnézést, hogy beleszólok a NAGYOK dolgába, de biztos, hogy megérdemlik ezt? Mármint, én elhiszem hogy tuskók voltak, a citadella használatával nekem is elvi problémáim vannak, de mindenképpen el kell venni szerencsétlenek minden kedvét a játéktól? Egy picit nem lehet itt is toleránsabbank lenni. Tudom, tudom húzzak tevét nevelni, de akkor is...
Dátum: 2009.02.11. 12:22:02
Ja hogy mindenki feladja? Nem gondolod, hogy akkor a Ti készüléketekben van a hiba? Szerintem az Azúr nem adná fel... Ott nem próbálkoztok? Ja, hogy esélytelenek vagytok? Szuper eddig azért voltunk a szemetek, mert háborogtunk, hogy sokadszor jöttök, most azért mert feladjuk... Holnap, mert nem lesz rajtunk sapka. Nagyon szomorú ez az egész...
Dátum: 2009.02.10. 14:13:08
Az látszik, hogy nem foglak meggyőzni, de azért tényleg gondolkozz el azon, hogy jó EMBERNEK lenni, még egy ilyen hülye játékban is. Persze nem mindig éri meg, ezért is nehéz.
Részemről téma lezárva.
Részemről téma lezárva.
Dátum: 2009.02.10. 11:34:24
Szuper hír ez MaszterV. Ha így van, akkor hamarosan még csak portyázni sem fogsz tudni, mert mindenki ezzel a hihetetlenül erkölcsös dologgal fog fenyegetőzni... Sőt, ha az utcán nem köszönsz, akkor kapsz egy PC-t a képedbe. Egyébként se olyan sok az a 100k. Egy 10 fős szövetség röpke 1 hónap alatt beépíti...
Most komolyan... olyan nehéz itt (IS) EMBERNEK lenni? És ez, a hetente ugyanaz ellen háborút indító szövetségekre is vonatkozik.
Most komolyan... olyan nehéz itt (IS) EMBERNEK lenni? És ez, a hetente ugyanaz ellen háborút indító szövetségekre is vonatkozik.
Dátum: 2009.02.10. 07:46:12
Malacka, és a többi kubla. Nem gondoljátok, hogy ha mindenki ezt a taktikát követi, akkor 1 hónapon belül nem lesz egy háború sem? Vagyis lesz, de az kb olyan erős szövetségek ellen, mint a döntetlen... Ez a cél? Mert akkor tényleg "teveklubbá" alakul egy harci beállítottságú játék. Már ígyis a vadászatokon van a legnagyobb hangsúly, ha mindenki elkezd úgy játszani mint ti és a békeidők hírmondói, akkor asszem én törlöm magam a játékból, mert sok értelme nem lesz. Gondoljátok ezt íyg is át! Mondom ezt úgy, hogy minket a TGY kicsit több mint hetente meg szokott támadni. Bennünk fel sem merül a PC, mert ezzel a játékot tesszük tönkre.
Dátum: 2009.02.09. 21:47:36
MasterV,
Te most a Kubláról beszélsz, mint elnyomott, kis szövetségről, akinek nincs más fegyvere, csak a citadella? Mert ez esetben azért feltenném a kérdést, hogy a 47 győzelmetekért ugye Ti is fizettetek "citadellaadót"? Tudod van amikor visszanyal a fagyi...
Ha nem ez a csapatod, akkor kérem vedd figyelmen kívül a hozzászólásomat.
The Lost One
Te most a Kubláról beszélsz, mint elnyomott, kis szövetségről, akinek nincs más fegyvere, csak a citadella? Mert ez esetben azért feltenném a kérdést, hogy a 47 győzelmetekért ugye Ti is fizettetek "citadellaadót"? Tudod van amikor visszanyal a fagyi...
Ha nem ez a csapatod, akkor kérem vedd figyelmen kívül a hozzászólásomat.
The Lost One
Dátum: 2009.02.07. 11:17:32
Csak a fejlesztőkön múlik, hogy ezt technikailag megakadályozzák.
Dátum: 2009.02.06. 21:30:38
Hát ja... Az a meccs kicsit neccesebb lenne...
Dátum: 2009.02.06. 21:24:02
Pont azt akartam javasolni, amit Kyron írt. Most az a gondotok, hogy nincs kit ütni, ha kitörne egy NAGY háború, hidd el lenne! Nem 3 napig, hanem 2 hétig!!! Akkor nem lenne az, hogy uhh a fenébe tegnap is ütöttem a csókát, ma is kéne, de nincs képem hozzá. Akkor teljesen "legálisan", és morálisan is alátámasztva lehetne ugyanazt a tagot leverned ÓRÁNKÉNT!
Még két dolog:
-ha éppen tart a béke, hát akkor indítotok háborút egy másik nagy ellen. Higgyétek el, hogy kitartana a kötelező béke időszakára az új háború.
-egy ilyen NAGY háború levenné a terhet más közepes szövetség válláról, akik folyton a boxzsák szerepét játszák! Nem itt nem magunkról beszélek (Ronin), hanem akik folyton negatív lélekúttal rendelkeznek VAGY folyamatosan 15 %-ra vannak ütve.
CSAK RAJTUNK múlik milyen lesz ez a játék. Tamagocsi, "farmolda", esetleg kemény csatározások, izgalmas háborúk színtere!
És hogy javaslatom is legyen: érdemes lenne egy szorzót bevinni a háborús nyerhető LE értékbe: például aki sokáig nem volt leverve, az gyűjtené a "feje felett" a LE-t, mintegy jackpotot. Aki megveri őket, az megüti a főnyereményt. Egy idő után érdemes lenne leverni az Azúrt vagy a TGY-t is. Lenne értelme a nagy háborúknak, ha már erre panaszkodnak a NAGYOK. És most ne mondjátok, hogy azt úgyis "lezsíroznák", mert ezt azért lehetne ellenőrizni. Nem túl sok megnéznivaló lenne.
Még két dolog:
-ha éppen tart a béke, hát akkor indítotok háborút egy másik nagy ellen. Higgyétek el, hogy kitartana a kötelező béke időszakára az új háború.
-egy ilyen NAGY háború levenné a terhet más közepes szövetség válláról, akik folyton a boxzsák szerepét játszák! Nem itt nem magunkról beszélek (Ronin), hanem akik folyton negatív lélekúttal rendelkeznek VAGY folyamatosan 15 %-ra vannak ütve.
CSAK RAJTUNK múlik milyen lesz ez a játék. Tamagocsi, "farmolda", esetleg kemény csatározások, izgalmas háborúk színtere!
És hogy javaslatom is legyen: érdemes lenne egy szorzót bevinni a háborús nyerhető LE értékbe: például aki sokáig nem volt leverve, az gyűjtené a "feje felett" a LE-t, mintegy jackpotot. Aki megveri őket, az megüti a főnyereményt. Egy idő után érdemes lenne leverni az Azúrt vagy a TGY-t is. Lenne értelme a nagy háborúknak, ha már erre panaszkodnak a NAGYOK. És most ne mondjátok, hogy azt úgyis "lezsíroznák", mert ezt azért lehetne ellenőrizni. Nem túl sok megnéznivaló lenne.
Dátum: 2009.02.01. 15:43:42
Addig poén amíg nincs citadellájuk...
Dátum: 2009.01.27. 08:39:14
Ok, azt mondom MAJDNEM mindegy az erő!
Dátum: 2009.01.26. 19:50:31
Valahogy én úgy érzem, hogy az alacsonyabb szintűek könnyebben megcsinálják... Kisebb a támadásuk, erejük, stb. Persze lehet hogy szubjektíven látom.