Kösz-kösz
majd MEGhálálom
Szóval sok hsz-ben volt szó Diablo 2ről ami régi nagy klasszikus. Még az előző generiáció favorit játéka, bár, ha megnézünk egy szerver toplistát talán még mindig előkelő helyen találhatjuk ezt a játékot. Nem tudom ki mennyit játszott vele, amikor időm volt én sokat. Nagyon szerettem és kb sosem lehetett megunni.
Igazából beszélgetés céljára hozattam létre a topicot Pannával.
Ki az aki sokat játszott? Kedvenc kari? Build? stb.
Hozzászólások - Eliteninja
Dátum: 2010.01.05. 22:34:03
Dátum: 2010.01.05. 21:38:10
Piroska megy az erdőben, találkozik a farkassal.
-Szia Piroska, én vagyok a gyorsan b@szó farkas.
-Az fáj?
-Miért, fájt?
Szellemes favicc?
Szellem ül a fán.
Rossz favicc?
Tréfa.
Szerencsés zsidó?
Mákosmetélt(nem vagyok rasszista, még mielőtt...)
Gondolkodó sz@r?
Spekula.
Ezt lehet már írták előttem:
Mi a közös Győzikében és az Icarus buszban?
Mindkettő beázik
Mit adsz a 3 éves gyereknek, ha nagyon sír?
Mégtöbb vazelint
Hol terem a floppy ?
Hát a Disk-Réten.
És a nejlon?
Celofán
nagy nekifutásban ennyi. Csak elkapott valami...
-Szia Piroska, én vagyok a gyorsan b@szó farkas.
-Az fáj?
-Miért, fájt?
Szellemes favicc?
Szellem ül a fán.
Rossz favicc?
Tréfa.
Szerencsés zsidó?
Mákosmetélt(nem vagyok rasszista, még mielőtt...)
Gondolkodó sz@r?
Spekula.
Ezt lehet már írták előttem:
Mi a közös Győzikében és az Icarus buszban?
Mindkettő beázik
Mit adsz a 3 éves gyereknek, ha nagyon sír?
Mégtöbb vazelint
Hol terem a floppy ?
Hát a Disk-Réten.
És a nejlon?
Celofán
nagy nekifutásban ennyi. Csak elkapott valami...
Dátum: 2010.01.05. 21:30:05
Csak szerencsés vagy nekem elég táposak a dögjeim. Alapszint elég magas és az akt szint sem kicsi és mégis csak a töküket lóbálják. A VF az nekem is bejött egyébként
Dátum: 2010.01.05. 21:28:09
Mert nem kapsz új skilleket, skillpontokat, ha luppolsz, hanem a szerzett LE/TP arány mutatja meg, hogy milyen erős vagy.
Dátum: 2010.01.05. 21:19:59
Legrosszabb(eddig): ha fejlesztésnek mondható, akkor a "kritbug" javítás, ami eléggé megskalpolta a stratégiámat.
Legjobb: a kalandozás. Az nagyon tetszik. Igaz, hogy nem mindig van időm végigolvasni a kalandokat, de tetszik. És ami még pozitívum számomra, hogy lehet egy csomó relikviát szerezni KIIIINCS(nyálcsurgató szmájli^^)
egyenlőre ennyi így estefelé
Legjobb: a kalandozás. Az nagyon tetszik. Igaz, hogy nem mindig van időm végigolvasni a kalandokat, de tetszik. És ami még pozitívum számomra, hogy lehet egy csomó relikviát szerezni KIIIINCS(nyálcsurgató szmájli^^)
egyenlőre ennyi így estefelé
Dátum: 2010.01.05. 20:57:53
De valami értéket pls, hogy legyen mihez viszonyítani. Szal a minimum az hol kezdődik? Milyen aránynál?
Dátum: 2010.01.05. 20:56:40
És mennyi a második zárójelben a max?
Dátum: 2010.01.05. 20:50:34
Ha jól számolok mortimer képletével
(10*szint*szakértelem*0,2*(vesztes csataaránya, minimum 0,2))*kreatív
10*73*50*0,2=7300
mondjuk a vesztes csatát számoljuk minimummal tehát *0,2
7300*0,2=1460*2(maxos krea) az 2920 és ez a minimum. Ugye jól számoltam?
edit: ha lefelé ütök akkor valószínű nyerek, de számoljunk csak 20 győzelemmel a 25 helyett.
az is 2920*20. Akárhogy is számolok ez minimális értéknek elég nagynak tűnik. Persze lehet, hogy rosszul számoltam, nem vagyok matekzseni de én csak behelyettesítettem.
(10*szint*szakértelem*0,2*(vesztes csataaránya, minimum 0,2))*kreatív
10*73*50*0,2=7300
mondjuk a vesztes csatát számoljuk minimummal tehát *0,2
7300*0,2=1460*2(maxos krea) az 2920 és ez a minimum. Ugye jól számoltam?
edit: ha lefelé ütök akkor valószínű nyerek, de számoljunk csak 20 győzelemmel a 25 helyett.
az is 2920*20. Akárhogy is számolok ez minimális értéknek elég nagynak tűnik. Persze lehet, hogy rosszul számoltam, nem vagyok matekzseni de én csak behelyettesítettem.
Dátum: 2010.01.05. 11:36:13
Ha te diplomás vagy én két relikviát is veszek
Dátum: 2010.01.05. 11:27:06
Ez van Coro. Minket mindenki utál, csak azért, mert nem akarunk kihalni és beállni a sorba. De ezt sokan nem fogják fel, hogy nem tápot akarunk, csupán egyenlő esélyeket. Persze ilyenkör jönnek a dumák, hogy neked is megvolt az esély leküzdeni meg még mindig megvan. De mi FERTŐZÖTTEK akarunk maradni. Ennyi. Ez persze le van szarva
Dátum: 2010.01.05. 11:19:03
Biztos lesz aki használja NÉHA. De nem az lesz, hogy valaki mindig ott fog nálad hagyni 20k LE-t csak azért, hogy megölje a dögjeidet. Azért, hogy, ha otthagyok nálad LE-t akkor ne hiába hagyjam ott, hanem bosszankodj és mégjobban gyűlölj
Dátum: 2010.01.05. 11:14:17
Aham, hát persze. És ez senkinek nem fog feltűnni ugye?
Dátum: 2010.01.05. 11:02:57
A jövőre nézve a költségek is drágulnak. Ha össze kell kuporgatnom minden LE-t, hogy valamennyire versenyben tudjak maradni sosem fogja nekem megérni, még azt a 2-3 csp-t sem, hogy egyvalakinek a sok közül kinyírjam a dögjeit...
Dátum: 2010.01.05. 10:51:36
Szerinted ki az a majom aki ennyivel fog neked menni? Gondolkozzál már mielőtt elkezdes visítani, hogy jaj ez így szivatás. Ha meg valaki mégis megteszi ezt akkor biztos megérdemled. A fertőzötteknek így is minden csep LE-re vigyázni kell. Majd pont 20k LE-t pazarolni fog azért, hogy kifektesse a dögjeidet 12 órára? Hagyjuk már. Irreális a félelmed.
Másrészt ez is egy taktika. Mert ugye megverhetsz valakit dög nélkül is(teszem azt sokkal nehezebben, de megverheted). Az illető megelégeli és neked megy jó sok LE-vel úgy, hogy biztos veszítsen. Ezek után elgondolkozol, hogy majd legközelebb megpróbálod-e megint. Szerintem ezt nem kéne piszkálni. Jó így ahogy van.
Másrészt ez is egy taktika. Mert ugye megverhetsz valakit dög nélkül is(teszem azt sokkal nehezebben, de megverheted). Az illető megelégeli és neked megy jó sok LE-vel úgy, hogy biztos veszítsen. Ezek után elgondolkozol, hogy majd legközelebb megpróbálod-e megint. Szerintem ezt nem kéne piszkálni. Jó így ahogy van.
Dátum: 2010.01.04. 23:18:51
Szerintem meg működjön minden esetben
Dátum: 2010.01.04. 22:49:31
Ha rendesen nyerek LE-t(nem a szakival) arra hat. Ha kihúzok egy szakit ami azt csinálja, hogy kapjak LE-t a portyában annak ellenére, hogy nem nyerek akkor arra miért nem kapok meg a bónuszt? Ugyanúgy a portyából kapom a LE-t. Ennyi erővel a kreatívra se hasson már.
Dátum: 2010.01.04. 22:44:03
Azért, mert az van odaírva, hogy +25% LE JÁR A GYŐZTES PORTYÁÉRT! Ezért...
edit: pl...
edit: pl...
Dátum: 2010.01.04. 22:37:50
Az energiahasznosításra hatnak a portya LE-t növelő tárgyak?
Dátum: 2010.01.04. 17:53:06
Csapj fel te is kristálynak
Dátum: 2010.01.03. 23:14:42
Hm egy ötlet: az üthetőség lekorlátozása. Gondolok itt max 2-3 szintre, de lehet radikálisabb, viszont ne 8 óránként lehessen támadni, hanem sokkal hamarabb.
(bocs, ha nagy hülyeség, késő esti meditálásomban ez jutott eszembe )
De szerintem ez nem lenne annyira rossz.
(bocs, ha nagy hülyeség, késő esti meditálásomban ez jutott eszembe )
De szerintem ez nem lenne annyira rossz.