Hozzászólások - kiko23
Oldal: 12
Dátum: 2018.05.03. 15:15:36
Köszönöm. Akkor nem is próbálkozom.
Dátum: 2018.05.03. 15:00:32
Hello!
A kérdésem az lenne, hogy a verem csatáknál talált szürke myto beszámít e a fesztivál feladatnál?
A kérdésem az lenne, hogy a verem csatáknál talált szürke myto beszámít e a fesztivál feladatnál?
Dátum: 2016.06.30. 09:49:43
Félreértettél. Én a nyári vakációs eseményre gondoltam. (Ezért is írtam ebbe a topicba. ) Szeretek előre tervezni.
Dátum: 2016.06.30. 08:06:33
Ennek az eseménynek a feladat listája még mindig "titkos"?
Dátum: 2016.06.28. 10:39:52
Várható hasonló befizetési akció idén is?
Dátum: 2016.05.10. 13:19:50
Az a baj, hogy a wikin lévő feladatsor nem egyezik a múltkori BU-val.!
Legalábbis az első piramis.
Benne van az egyéb menüpontnál az előző piramis az akkori feladatokkal és eredményekkel. Mivel én is készülök az egészet megcsinálni ránéztem wikin, aztán megtaláltam a múltkori piramist és 1-2 feladat nem stimmel....
Engem is érdekelne, hogy akkor most melyik alapján készüljek. Vagy lehet, hogy megint változtatnak rajta?
Legalábbis az első piramis.
Benne van az egyéb menüpontnál az előző piramis az akkori feladatokkal és eredményekkel. Mivel én is készülök az egészet megcsinálni ránéztem wikin, aztán megtaláltam a múltkori piramist és 1-2 feladat nem stimmel....
Engem is érdekelne, hogy akkor most melyik alapján készüljek. Vagy lehet, hogy megint változtatnak rajta?
Dátum: 2016.05.02. 13:58:36
Értem.
Csak azért volt fura, mert az eddigi eventeknél szépen jöttek a ládikók.
Csak azért volt fura, mert az eddigi eventeknél szépen jöttek a ládikók.
Dátum: 2016.05.02. 13:35:55
"Szintén az esemény alatt vadászat, portyázás és kihívás során lehet találni 5% eséllyel tavaszi ládikót, amelybe belekukkantva különböző ajándékokat találhatsz."
Ez ugye azt jelenti, hogy 100 vadászat/portya/kihívás-ból tutira kapok 5 ládát? Nos én több mint 50-et vadásztam, ami 2,5 ládát jelentene, de egyet sem kaptam.
Talán nem lett még bekapcsolva?
Ez ugye azt jelenti, hogy 100 vadászat/portya/kihívás-ból tutira kapok 5 ládát? Nos én több mint 50-et vadásztam, ami 2,5 ládát jelentene, de egyet sem kaptam.
Talán nem lett még bekapcsolva?
Dátum: 2016.04.12. 13:33:53
Ha az isteni mannát akkor használom, mikor az állatom ájult mi történik? Megkapja a tp-t? Ájult marad? Amikor lejár az ájulás max ép-és lesz, ha szintet lépett?
Dátum: 2016.02.22. 20:34:35
Egyetértek az előttem szólókkal: V3-on 92-es kari a verem közepe táján elkezdett kikapni, még őrjöngve is levert a piros és a sárkány, az állataimat sorra kivégezte. Kicsit felerősítettem a kritikusokat és mivel térkapus csatának látszik én epikes cuccal megyek neki - azóta nyerek.
V6-os 45-ös simán leüt mindenkit. Persze itt is magas a kritikusom.
V4-es 30-as szintén zenész.
Egyébként az teljesen random, hogy van e piros szörny az adott szinten?
V6-os 45-ös simán leüt mindenkit. Persze itt is magas a kritikusom.
V4-es 30-as szintén zenész.
Egyébként az teljesen random, hogy van e piros szörny az adott szinten?
Dátum: 2016.02.22. 14:18:06
Szuper! köszi
Dátum: 2016.02.22. 13:58:19
Ha a szörnytalizmán egy elfogott állat, miért nem számolja a templomban az állatelfogós feladat?
Dátum: 2016.02.19. 16:49:03
Egy V6-os inspirációval, ha megszakad sem tud 3 óra alatt végig érni. Nekem 1400 körüli csp-m volt az induláskor az kb 8,5-9, ha nagyon mákos vagyok talán 10 szintre lett volna elég, mivel alapból csak 10 energiát kapok 1 csp-re, bünti után 5-öt.
Talán a következőnél ki lehetne kapcsolni az event idejére az inspirációt és akkor mi is egyenlő esélyekkel indulnánk.
Talán a következőnél ki lehetne kapcsolni az event idejére az inspirációt és akkor mi is egyenlő esélyekkel indulnánk.
Dátum: 2016.02.19. 08:02:04
A szörnytalizmán mikor lesz használható?
Dátum: 2016.02.18. 13:37:43
Nem. Az már az össz elért pontszám.
Dátum: 2016.02.18. 10:39:13
Attól, hogy valaki szeretne jó helyezést elérni, még nem feltétlenül "szájberkocka".
A versenyt pedig azonos feltételekkel, körülményekkel illik meghirdetni. Te sem állsz le 800 métert futni az olimpiai bajnokkal, vagy igen? Sajnos nincs megkülönböztetve a fél éves kari az 5 évestől. Mondjuk, ha az elért pontszámot módosítaná egy inspirációhoz hasonló szám...
A versenyt pedig azonos feltételekkel, körülményekkel illik meghirdetni. Te sem állsz le 800 métert futni az olimpiai bajnokkal, vagy igen? Sajnos nincs megkülönböztetve a fél éves kari az 5 évestől. Mondjuk, ha az elért pontszámot módosítaná egy inspirációhoz hasonló szám...
Dátum: 2016.02.18. 10:19:13
Pontosan!
Rendben van, hogy a csp-nk gyorsabban termelődik, vagyis kevesebb energiát kapunk belőle - de a 2000 maxot (azt hiszem ennyi volt az elején) elérve még drágább az átváltás. Legalább gyorsabban növekedne a maxos szám az inspiráció miatt.. mondjuk.
Az ital, hűségszilánk szintén igaz.
Rendben van, hogy a csp-nk gyorsabban termelődik, vagyis kevesebb energiát kapunk belőle - de a 2000 maxot (azt hiszem ennyi volt az elején) elérve még drágább az átváltás. Legalább gyorsabban növekedne a maxos szám az inspiráció miatt.. mondjuk.
Az ital, hűségszilánk szintén igaz.
Dátum: 2016.02.18. 10:00:04
Igazad lenne, ha nem kérdeztek volna direkt rá, hogy számít e a gyorsaság, az illető szabit akart kivenni az indulás napjára....
Dátum: 2016.02.18. 09:08:44
Fura is lett volna. Nekem 1.78-as, ezért már csak 5 energiát kapok 1 csp-ért. (De az elején is csak 10-et. ) Vagyis egy szint kb 150-200 csp! Annyi azért nem termelődik naponta.
És óránként nekem is csak 50-et megy fel a max.
És óránként nekem is csak 50-et megy fel a max.
Dátum: 2016.02.18. 08:31:39
"A térképen való mozgáshoz energia szükséges. Energiát CSP-ért vehetsz. Alapesetben 1 CSP-ért 20 energiát kapsz, de ha van inspirációd, a kapott eneriát az inspirációddal osztjuk. Ezenkívül van egy maximum, hogy az esemény során még mennyi energiát vehetsz büntetés nélkül (ez a második szám). Ez a maximum az idő elteltével folyamatosan nő. Ha ennél a maximumnál több energiát akarsz venni, akkor az 1 CSP-ért kapott energia csökken! Minden elköltött CSP-ért kapsz 1 eseménypontot."
Minden világon ugyanannyi volt a maximum? Mert ha a kapott energia osztva van az inspirációval, akkor a maximum meg szorozva kellene hogy legyen, nem? V6-on így elég sok csp-be kerül az event, illetve sokkal lassúbb, mint a többi világon, ahol játszom.
Minden világon ugyanannyi volt a maximum? Mert ha a kapott energia osztva van az inspirációval, akkor a maximum meg szorozva kellene hogy legyen, nem? V6-on így elég sok csp-be kerül az event, illetve sokkal lassúbb, mint a többi világon, ahol játszom.
Oldal: 12