Re: Nyári vakáció (júl.23-aug.8) 62. hozzászólás - 2015.08.11. 11:32:45
Viszont lehetne frissíteni a wikit a napi feladatokkal meg ilyesmivel, hogy kb. látható legyen mennyi ilyen kristályt lehet kiszedni. Most én is benyaltam a végével, azt hittem még eltart pár napig.
Re: Nyári vakáció (júl.23-aug.8) 63. hozzászólás - 2015.08.11. 11:50:04
Ez is olyasmi amikor a Isteni ital csomagot aukciósan 3 kőért lehet venni.
Emlékeim szerint a többi ilyen csomagok nem db/2 őskőáron ment, hanem olcsóban. Azonban erre nem vennék mérget.
Számolgattam, hogy ezen áron 25 napkristály 50 őskőbe kerül. Ami pont 1 relikviakupon ára a napi ajánlatban is. A jutalmakban is ennyiért lehet beszerezni.
Tehát akinek szüksége van rá úgy is megveszi, ha teheti. Végül is, nem nagy mennyiségről van szó.
Számolgattam, hogy ezen áron 25 napkristály 50 őskőbe kerül. Ami pont 1 relikviakupon ára a napi ajánlatban is. A jutalmakban is ennyiért lehet beszerezni.
Úgy vettem észre az ilyen egyenes arányú váltásoknál össze van hangolva az árfolyam, más kérdés persze hogy már a kupon is csak a töredékét éri, mert az is inflálódik. Ilyen szempontból csak az isteni ital akció ami valóban el lett számolva.
Re: Nyári vakáció (júl.23-aug.8) 66. hozzászólás - 2015.08.11. 12:15:19
Én is elnéztem az event idejét,azt hittem van még pár nap.
Tegnap pont 90 napkristállyal álltam.
Annak örültem , hogy nem 50 őskövet kértek a szükséges 10 ért
Ha nincs akció legfeljebb jövöre lesz még egy fétisszilánkom... na bummm
Már sok éve játszunk, ismerjük a körülményeket, valamiért mindig lehet sírni
Ez igaz. Azonban az is, hogy egyszerre 2-3 relikviakuponhoz sem jutunk hozzá normál körülmények között a napi ajánlatokban. Amikor mégis megtörténik, akciósan kapjuk meg, 40 őskőért darabját.
Ezért gondoljuk azt néhányan, hogy itt valami bibi van.
Re: Nyári vakáció (júl.23-aug.8) 69. hozzászólás - 2015.08.11. 14:07:42
Na jó, 20 napkristály 10 kavicsért jobb lett volna, de nem így kaptuk. Viszont ha ez hiba, akkor tessék javítani
V2: Mortal5 (kómában)
V6: Mortal (kísérleti jelleggel üzemel)
Van hogy fáj az igazság, így megértem ha lepontozol miatta.
Ne próbálj meg meggyőzni, csak azt hiszem el, amit én magam hazudok.
Re: Nyári vakáció (júl.23-aug.8) 71. hozzászólás - 2016.06.30. 08:49:13
Nem titkos. Itt nincs más feladat, mint ütni az ellenséget (PP-ből és CSP-ből is). Persze egy kicsit építkezni sem árt. Javasolt 600 csatát csinálni legalább.
jobban jársz a verempálcával 75-ért amiből ingyen jöhet templomi pálca és még venni is lehet veremben , templomi pálca is 60 Napkristály lenne legalább
( Verempálca
A jutalom átvételéhez add le: 75 Napkristály )