Csórikám...
Te lehet, hogy teli vagy ősdrágakővel, jelenleg nekem 34 van.
Ellőttem 10 kisebb vadászzsákmányt és vadásztam nekem se jött óriási dög.
Az event előtt pont erről diskuráltam Baratyval, Miklóssal, de megvonják a vállukat.
Szerinted én a vadászatból élek?
A legtöbb játékos portyázik, nem pedig átolvassa az ezer éves diskurációkat, amikor pottyan egy újabb adag TP.
Nem szeretnék vulgáris lenni, de dugd fel az án.szodba a 100+ ősdrágakövedet!
Az alacsony szintű karaktereknek zseniális ötlet volt kitalálni hasonló küldetéseket, mint:
-Adj csatlósodnak 3 csatlóskristályt!
-Szerezz vadászat során 3 szürke mytokronitot!
Mission Impossible! Vakarhatják a ... hajukat, ha egyszer nem tudják teljesíteni.
Ez is a Beho nemtörődömsége, old meg ahogy tudod.
Az event végén lehet, hogy 1 életkehely fog hiányozni valakinek a jutalomhoz, és nagyon fog szívni, ez nem játékosbarát hozzáállás!
Miklóssal való levelezésem részlete:
"Azért írok neked, mert több minievent kezdeténél szívjuk a fogunkat.
Én is többször megszívtam a manakonstrukciós, vegyél ősköves gyógyital feladattal, mint most is.
Délelőtt manakonstruáltam, így nem tudom átvenni a jutalmamat.
Így járt még pár társunk pl. LanMaffia, aki aztán naponta olvassa a nagy fórumot."
"Ez mindig is így működött, az események 10kor indultak, az automata,
éjfélkor induló eseményben túl sok volt a buglehetőség, ami
exponenciálisan begerjedhet mire beérünk az irodába.
Megértem, van, aki előtte manakonstruált, és emiatt lemaradt arról az 1
életkehelyről, de bevallom, én a helyetekben megvonnám a vállamat, így
jártam, ez nem igazán számit, nincs jelentősége."
beholder.hu csórikám!
Ahogy olvasom sokan megjártuk a manakonstrukciós küldetéssel. Rendben megvonjuk a vállunkat..., viszont a sok minievent kapcsán tanulság is lehetne, hogy milyen küldetésekkel kezdünk.
Sokszor volt össze-vissza variálva a sorrend, első nap én fix., hogy nem indítanék olyan küldetést amit 10.00 után nem lehet teljesíteni.
Köszi Offs a jegyzetet, de ha száz ablak van nyitva, és nem figyelek, akkor úgy is rányomhatok a manakonstrukcióra, ill. megvehetem előre az ősöves italt. Én is ember vagyok, aki hibázhat. Meg is történt konstis küldetésnél már, hogy tudtam, az jön, de ellőttem előtte.
Sokkal több klikkelést hozott a játék, amit meg tudok csinálni általában, gyorsan le szoktam tudni, hogy este ne kelljen még arra is figyelni.