Elmondom a másik oldalt, én mint a szintemen "ücsörgő" bajnok. Csak, hogy kerek legyen a történet v2-ről beszélünk 47-es szinten, a szerver sajátossága miatt már jó ideje nem szoktam portyázni csak mini event miatt. Az a 400 le/tp az valójában 180 és 3 smaragd szelencét tudtam szerezni (őskőért) belőle cserébe léptem egy szintet. Ez egy évben 36. A mostani karácsonyi eventből minimum 56 szelencét szedek ki -mondjuk jelentős őskő költés mellett- ,ha nagyon akartam volna 0 szintlépéssel, nyilván akkor kicsit kevesebb szelence, mert a vadászós, portyázós feladatok kiesnek. Így a karácsonyi esemény alatt is léptem egy szintet durván. Szóval én nem látom, hogy annyira túl lenne kalibrálva se le/tp ügyileg (a 46-os szintű eh-s karakterem se kap 190le/tp nél többet), mert térkapuból jelenleg 310le/tp-t szedek ki, se egyéb táp ügyileg.
Ha engem meg tudott mozgatni az új fejlesztés úgy, hogy még szintet is léptem, kavicsot is költöttem akkor szerintem más hasonló beállítottságú karaktert is. Ami pont jó tesz az ücsörgő jelenségnek és a játéknak is szerintem.
Én örülök az új fejlesztésnek, mert végre egy olyan alternatíva a csp költésre ami játékélménnyel párosul. Mert nekem az nem játékélmény, hogy elindítom a vadászatot és 2 óra múlva visszanézek elkölteni. Persze neked lehet ez már a feledés homályába veszett, hiszen jó ideje másodpercek alatt lepörögnek a vadászatok. De majd mikor sok év múlva a karácsonyfa mellett egy bögre forralt borral a kezedben nosztalgiázol az unokáidnak, hogy milyen jó is volt a végzetúr régen, biztos nem a több órás vadászatokra fogsz visszagondolni.
Szóval én nem piszkálnám a vermet.
Kellemes karácsonyt mindenkinek.