Idézet: Spellatrix - 2017.03.03. 10:00:52 Ha nem kellene mellé öskő és x db után adna LE-t akkor jó lenne, de így értéktelen kacat. Jelenleg egy energiakoncentrátum is értékesebb.
Nekem is kéne egy Tesla, ha nem kerülne 25 millióba, tök faxa lenne, így meg azt se tudom minek gyártják egyáltalán. Értéktelen kacat!
Ezt az átváltós kampányt sosem értettem nagyon, most mire fogják szerintetek engedni? Platinára?Zöld mytora, vagy valami hasonló baromságra? Energiakoncentráumra? Hogy 500 db kútgerjesztővel tudj fejleszteni majd 5-öt valamelyik tulajdonságodon? Sem a kampány idejét, se a programozást nem éri meg ilyennel bajlódni.
Hasznos/tápos dologra meg úgyse fogják engedni átváltani (verem-templomi pálca, kristály mítoaff, stb.), szóval épp tökmindegy. Meg nyilván nem célja a kútgerjesztőnek, hogy mindenki elhasználja, ha csak minden 50. ember elhasználja, már abból is őskő bevétel van, míg ha majd jól átválthatod energiakoncentrátumra, akkor még annyi sem, mert őskő nélküli profitot is hajthat a dolog. Eléggé esélytelennek érzem ezt a kampányt.
(518 db Kútgerjesztő)