Idézet: Petur - 2008.10.08. 21:22:27 Az én szememben a portyázáspontok egyik értelme az lett volna, hogy a portyázással szerezhető LÉ egy nagyságrenddel ...
Reggel még jó szellemi kondicióban vagyok, de ennek a postnak az értelmét nem igazán fogtam, elnézést!...
Idézet: Bumburnyak - 2008.10.08. 23:38:05 Támogatom a fáradtság eltörlését. Vagy méginkább a portypont eltörlését.
Ahogy Ravenwood írta, ezt nem gondoltad végig, egy szövetségi háborút egy vesztésre álló fél ezzel 10 perc alatt meg tudna nyerni.
Van ezzel viszont még egy (nagyobb) gondom. A panaszkodás pont azért ment, hogy jaj istenem, "kénytelen" vagyok naponta 50-60-at portyázni, emiatt egész nap a gép előtt kell ülnöm. Oké, bevezettük a portyázáspontot. Erre mi történik? Azok az emberek, akik 50-60-at portyáztak, azaz, egész nap a gép előtt ülnek, most azért sírnak, hogy ne legyen fáradtság, és 5 perc alatt tudjanak 15-öt portyázni! Ne vicceljetek már! Ezzel pont saját magatok ellen beszéltek. Hiszen ti, akik be tudtok többször is lépni, és igényetek volt rá, még így is előnyben lesztek azzal, hogy mindig fáradtság nélkül portyáztok... Tehát nem gondoltátok át az eddigi javaslatot. Az pedig, aki a 15 pp mellett lobbizott, és most a fáradtság eltörlését is akarja, az a telhetetlenség hibájába esett.
Szóval: azt javaslom, egyszer s mindenkorra vessünk véget ennek, addig ment a lobbi a portyapontért, hogy belementem, szavaztunk, megváltoztattuk, de itt a vége a változtatgatásoknak. És ahogy a pp-ről írtam, 2 hét múlva, az új szerver indítása előtt visszatérünk rá, hogy kinek mi a véleménye róla.
Idézet: Bumburnyak - 2008.10.08. 23:38:05 Valamint amit egy játékostárs már korábban említett:
Aki pénzt is költ a játékra és prémium számlával megy (vagyis segít megtéríteni a programozók bérét, sőt akár még nyereséget is termel a Beholdernek) az a vadászat csp-hez hasonlóan, portyázáspontot is többet kaphasson. pl.: 20/40 vagy 25/50
Ezen gondolkodtunk, de arra jutottunk, hogy a prémium már így is épp elég előnyt biztosít, ezt teljesen felesleges tovább fokozni. Természetesen cél az, hogy elégedettek legyenek a prémiumosok (a jelenlegi bónuszokkal ez már megvan), de az is cél, hogy aki nem fizet, annak se menjen el kedve a játéktól, hanem inkább esetleg hosszú távon annyira megkedvelje, hogy ő is hajlandó legyen előfizetni rá.