Idézet: Leanthil - 2008.10.10. 10:07:24 Jerikó, Sharpa 72-vel több győzelemből szedte össze azt a LE-t, ami azért nem elhanyagolható különbség.
A portyapontokat eddig is elleneztem (sajnos nem elég hevesen), a bevezetés óta pedig kimondottan gyűlölöm őket. Amióta így megváltozott a játék, semmi élvezetet nem találok benne, olyan, mintha bezombultam volna. Állandóan azt lesni, mikor támadhatok vagy vadászhatok nagyon unalmas.
Persze, hiszen Sharpa rubin hordás, sokkal könnyebben győz harcban, így növelheti a védelmét. De ha megnézed, Sharpa és közted kb. hasonló az LE.diff arány, mint AranyAlma és Sharpa között - pedig ti azonos hordában is vagytok.
A sok 0 LE-s portyáért nem igazán a portyapontok a felelősek, hanem az, hogy 2. és 3. szinten még gyakorlatilag minden karaktert tudtál támadni, most pedig már csak a top 8%-ot tudod, akik nem véletlenül kerültek be a top8%-ba - vigyáznak az LE-jükre.
Másrészt amíg nem voltak portyapontok, el tudtál menni többször, egy nulla LE-s portya nem rontotta annyira az összképet.
Ha ez megnyugtat, én is bezombultnak érzem most kicsit a játékot.
Főleg, hogy eddig nem volt gond, hányszor kerülök gép elé, most viszont el akarom költeni a pontjaimat, és ez csak akkor megy, ha precízen tartom az ütemtervet.
Érdekes, Az is érv volt a portyapontok mellett, hogy ne kelljen annyit gép előtt ülni. Hát szerintem most többet kell, és aki nem tud eleget ott ülni, az még jobban le fog maradni.