Idézet: Eardog - 2010.05.19. 11:43:16 v5-ön ahogy látom jelenleg 2x annyi a smaragd szövi, mint a másik 3 horda együtt. Úgy kelett volna megcsinálni a jelentkezést, mint ahogy a kufároknál voltak, hogy ha az egyiknél sok van, akkor oda ne lehessen jelentkezni, nekem mindegy lett volna, hova jelentkezek. Esetleg van rá mód, hogy hordát váltsak? Azon kívül hogy törlöm a karit, mert azért mindenkinek az a jó, hogy van célpontja, így viszont azért sokkal több a smari, a többieknek jó, de nekünk nem igazán....
ha játszottál már a V4-en akkor várható volt, hogy így lesz. Én gondoltam erre, mivel mind a 2 utolsó 4-es világon sok smaragd volt. De én nem ezért váltottam rubintra, hanem mert ki akarta megy új hordát próbálni. Mivel eddig mindig smaragd voltam. Nem bántam meg hogy változtattam, de így azért tényleg nehézkes, ahogy olvasom, hogy mi a helyzet, mert én külön nem néztem át, hogy mennyire több a smaragd mint a többi együtt véve.
Meg a kérdésedre a válaszom, hát hogy törlés helyett mit lehetne csinálni, hogy hordát válts, azt hogy nem tudom megengednék e hogy csak úgy hordát válts. Mert lenne rá lehetőség, nem tudom pont hányadik szinten. Lesz olyan az egyebek menünél, hogy hordaváltás 50 őkőért tudnál változtatni. De ugye ez nem ingyen van.