Re: Várható fejlesztések 2
721. hozzászólás - 2009.12.23. 11:06:17 (Válasz Birka #719 hozzászólására.)
721. hozzászólás - 2009.12.23. 11:06:17 (Válasz Birka #719 hozzászólására.)
Idézet: Birka - 2009.12.23. 07:50:21
Hát ha neked az nyafogás, hogy megkérdeztem, hogy mégis mi a búbánatos rézfánfütyülős köze van egymáshoz a kettő szakinak, akkor nagyon sajnállak. Részemről befejeztem a témát (és a veled való kommunikációt is)
Nem vagy köteles eldobni a VF-et, sőt még azt se tudod mit csinál, hogy egyáltalán lesz-e ilyen szaki, de már előre megy a nyafi?
Hát ha neked az nyafogás, hogy megkérdeztem, hogy mégis mi a búbánatos rézfánfütyülős köze van egymáshoz a kettő szakinak, akkor nagyon sajnállak. Részemről befejeztem a témát (és a veled való kommunikációt is)
http://vegzetur.wikidot.com/ Itt minden végzeturas kérdésre megtalálod a választ!
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
Pontszám: 6.01

Nincs olyan holmi, ami másoknak elérhető, neked viszont nem (az aukciós tételek többségén kívül). Ha pedig az őskő hiánya okoz problémát, akkor nincs mese, venned kell. Ha ezt teszed, legyen nálad ugyanannyi kiégett őskő is, és máris megdupláztad a hasznodat. Apránként össze lehet gyűjteni a kívánt mennyiséget, amit aztán a kiszemelt tárgyra költhetsz. Én is így csinálom.