Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Quellon

Dátum: 2016.08.03. 11:31:24
Még amikor játszottam volt egy ötletem, ezt még beszúrom mielőtt lelépek, ha már beugrott. Hogy jó-e vagy nem, tudja a franc...
Talán, ha egyszer lesz szintmaximum és/vagy tárgykraft, akkor a v4-es véges futamokból legalább az egyik mehetne a szintmaximalizált csúcsról/kraftolási határtól.
- Hogy a csak kiskarakterrel játszók is kipróbálhassák milyen "nagynak lenni".
- Szerver zárás után átviteli lehetőség az esetlegesen szintmaximalizált és/vagy tárgykraftos környezetbe.
- Talán élénkülne valamennyit a v4-ezés is és az onnan átvitt karakterekkel a fogadó világok szint top mezőnye.
- Ha bármikor lesz szintmaximalizáció, akkor hülyeség lenne azt hinni, hogy valaki fog azért első szintről kezdeni, hogy elérhesse a "szinttelenséget" és erre éveket áldozna.

Nem is részletezem, gondolom tovább, nyilván csiszolást igényelne a kivitelezés, már ha egyáltalán értelmét látnátok, ha meg nem, akkor kár minden további másodperc..
Dátum: 2016.08.03. 11:17:54
Maga a játék egyáltalán nem köt már le. Leginkább, mert már nem játék csak ciklikusan ismétlődő kényszercselekvésekből álló rutin nagyfokú időigénnyel.
Nem törlök, mert azt többen pánik- és/vagy szívrohammal fogadnák, ellenben ha katakombában porosodok/pirosodok az senkit nem zavar.
Nem hiszem, hogy visszatérek. Mert korábban, ha távoztam vagy szüneteltettem, akkor mindig bennem volt még a játszhatnék, csak valami akadályozott, valami fontosabb volt, most meg időm lenne, de nem érdekel, nem akarok vele időt tölteni.
Elmentem nyaralni július tizenkilencedikén, naponta beugrottam még a tókenekért, aztán elkezdődött a nyári minievent és mint a vihar a csend után kerekedett fel bennem az érzés, hogy NEM AKAROM! Nem akarom már megint egy hónapig napi kötelezőséggel ugyanazokat a cselekvéseket csinálni, főleg, hogy már semmi örömöt, sikerélményt nem ad. Utána nem léptem be több, mint egy hétig és most is csak azért, hogy köszönömöt mondjak a szövetségeimnek és jelezzem, a továbbiakban bármilyen témában az emailcímemen érhet el aki akar.
nemeth.nandor.62@freemail.hu
A legjobbakat
Dátum: 2016.07.18. 23:14:51
Nekünk csak a jelenléted fáj vagy inkább az hogy nem tudod befogni és az intelligensebb társaidra hagyni a szövetségeteken kívüli kommunikációt, nélküled a Hullák tiszteletre méltó ellenfeleink lennének akikkel jókat játszanánk és bárki nyerne is egyik félnek sem lenne miért szégyellnie magát. Ezt az egészséges versengést degradálod acsarkodó civakodássá.

Ha csak egy "kéthás" emberrel dolgod lett volna vagy nem élnél vagy nem így viselkednél.

Az össze-vissza csavart téves szb működési sejtelmeidre már nem is reagálok, főleg, hogy Baraty rendrakása után se az lett amit szajkóztál és most értetlenkedsz neki is és méginkább, hogy Leó is úgy látja ahogy mi, ha jól értem.

Én lehet, hogy sötét vagyok, de te biztosan átlátszó, nagyon. Semmiben sem cáfoltad vagy tagadtad, hogy gyáva hazudozó, bujkáló rágalmazó vagy. Akkor ezt le is zárhatjuk.
Leó, örülök, hogy továbbra is a józan ész dominál benned, még ha időnként bevakít is ez a "jó barátod" akit szerintem kígyóként melengetsz a kebleden. További sok sikert, remélem lesz még amikor hiba és acsarkodásmentes bajnokságot vívhatunk.
Dátum: 2016.07.17. 21:13:07
Két ponton bukik az elmebajod:

- Az hogy te mit leveleztél Dikóval, a te dolgod és NEM HIVATALOS álláspont, amíg a Beho nyilvánosan ki nem jelenti, mellesleg te sem közölted le ezelőtt, tehát amikor én azt írtam, hogy senki nem beszélt érvénytelenítésről akkor az igaz is volt, mert csak a te privát leveledben volt ilyenről szó, nem hivatalosan.

- A qrva pontos és szervezett SZB szövitek még nem vette észre mióta megy a SZB v6-on, hogy minden áldott délben azonnal frissülnek a pontállások, mint minden világon, a térkép mezőelosztása, színei meg csak pár perccel később? Most is ez történt. Csütörtök délben a pontok frissültek, a képi megjelenítés pedig nem, csak most nem késett pár percet, hanem teljesen elmaradt. Igen, a csütörtök 12:00 után történtek hibásnak minősíthetők, de a 31-27-26-25 pontállás csütörtök 12:00 előtt alakult ki.
Megjegyzem, ha senki nem ütött volna egyetlen egyet sem csütörtök déltől kezdve amíg Baraty megjavítja, akkor a hibátlan állapot őrződött volna meg mind %-okban, mind mezőeloszlásban és csak a birtokolt mezők alapján járó pontok számát kellett volna annyiszor levonni ahányszor a hiba után frissült a javításig (péntek dél, szombat dél).

Hagyd a SZB-t Leó-ra, neked ez nem megy. Te csak bűvölöd a számokat - mert azt hiszed 2x2-ből lehet 5-öt csinálni - de nem érted.Egyébként meg erre még nem válaszoltál, pedig ez az amivel igazán foglalkoznod kéne és most is ez érvényes rád...
Idézet: Quellon - 2016.07.02. 23:08:13
Tételesen reagálhatnék az összes tévedésre, marhaságra és hazugságra amit összeirkáltál nekem és Noéminek*, de nem fogok, mert a falrahányt borsó is intelligensebb és belátóbb nálad.

Egy fityinget nem érnek a szavaid "don senkiházi". Ha csak egy szemernyi gerincnek tűnő dolog lenne benned, akkor eljönnél a következő találkozóra és a szemünkbe mondanád ezeket a rágalmakat, sértéseket, de ehhez túl gyáva vagy, te név és arctalanság mögül fröcsögő hamis szájhős.


*Mostmár barbarbee-nek is.

Ja erre túl kényelmetlen válaszolni mi...? Na ott leszel? Már májusban nagyon reméltük, hogy eljössz. De hát na... az nem a te műfajod, hogy vállald is magad és a tetteid, meg némi felelősséget, te csak tolod a világmindenségbe az agybénítást az elérhetetlenségből. De közöd nincs a valósághoz.
Szarjál sünt
Dátum: 2016.07.17. 20:53:12
Tévedsz, a 4 pontos vezetés volt rendben, Baraty találgatós mókólásából származó 6 pontos különbség hibás.
Dátum: 2016.07.16. 21:18:53
- Ilyet konkrétan senki nem állított, hogy nem veszik figyelembe bármelyik napot.
- Természetesen a Beholder is nekünk dolgozik, külön az én kedvemért mert én olyan puszipajtásuk vagyok
- Oké, hogy küldtél valamit Baratynak, de lehet hogy nem a te számolásaid veszi alapul, hanem a saját ellenőrzését, amit a kódokból ki tud olvasni. Ilyen alapon összedobok én is egy excelt gyorsan, elküldöm és holnaptól 100:0-ra vezetünk
- Az akadémia pontja talán azért változott, mert a 48 órás műszakban 300-nál többet belevertek a térképbe.

Ne erőlködj, zsebemben az egész bagázs, én vagyok az egyik ötöslottó nyertes a 3-ból akik másfél milliárdon osztoznak, de vagyok annyira hülye, hogy még így is idejárjak az időm elb***ni

Ja, megtaláltad már a kapaszkodód?
Dátum: 2016.07.16. 19:20:12
Idézet: Quellon - 2016.07.16. 09:30:10
Árral Szemben
31
Vagányok
25
Hullaszag R.t
27
Hullaszag R.t Akadémia
25
Ez volt az állás akkor amikor nem frissültek a mezők színei. Hogy azóta merre mennyit változott és Baraty mi alapján vont vissza meg hogyan azt nem tudom. De azért az utolsó hibátlan nap eredményeit ne akarjátok elsummantani az azt követő hiba miatt.
Dátum: 2016.07.16. 11:27:10
Nem védem a behót, nálam már rég leszerepeltek. Jó ötleteken alapuló (igazán kár, hogy tényleg jó játékokat találnak ki, majd nem tudják jónak megtartani őket), rossz kivitelezés, ide kapok-oda kapok toldozás-foltozás javítások és karbantartások helyett. Halogatás, nemtörődömség. A főbb jellemzők. Plusz profitorientáltság, ami még érthető és el nem ítélhető, nem jótékonysági szervezet. Az utóbbi két évben elégszer fejtettük már ki, miért negatív az összkép, ennél többet nem áldozok már rá újra.

A fellépésed indokolt. A hiba ellen. A hibát nem megfelelően kezelők ellen.

Továbbra is indokolatlan, hamis és számomra elfogadhatatlan a Magyarságot bárminemű negatív jelzőként használni.
Ha szerinted rendben van leminősíteni kollektívan a magyarokat (vagy akár más népet, csoportot) bárki hibájáért vagy becsmérelni őket, akkor kapaszkodjál inkább a nagyfeszültségű felső vezetékekbe.
Dátum: 2016.07.16. 10:41:53
Csak ezeket kifogásoltam...:Idézet: Don Firenze - 2016.07.16. 08:59:41
Felelőtlen, Magyaros agyamentség volt ez a tegnapi, meg az ami mostanában történt.
Idézet: Don Firenze - 2016.07.16. 03:49:44
Szóval, az elnézést, meg a ne haragudjatok, meg a nem tudom mi történhetett, elég Magyaros "probléma kezelés" amit nem tudok elfogadni.


Nekem sem tetszenek a bugfolyamok a játékban, de ne magyarbecsmérléssel nyomatékosítsd a vélt igazad. Egyrészt mert téged minősít, másrészt mert alaptalan és így komolytalanná/hiteltelenné teszi a valós problémák elleni fellépésed is.
Dátum: 2016.07.16. 09:30:10
Árral Szemben
31
Vagányok
25
Hullaszag R.t
27
Hullaszag R.t Akadémia
25


Ezért akarsz te restartolni...
Pedig mindenkinek ugyanazt hozza ez a helyzet, ebből alapjában véve senkinek nincs előnye vagy hátránya, mert mindenkire ugyanúgy hat. Csak arra nézve lesz negatívabb, aki kapkod és butaságokat csinál, türelmes együttműködés helyett.

Egyébként meg fejezd be a "magyaros" becsmérléseid, semmivel nem vagyunk rosszabbak, mint bármely más nép, sőt. Mindenhol ugyanolyan emberek élnek, csak van ahol a rosszat hangsúlyozzák és a jót próbálják elhallgatni van ahol meg fordítva. És persze ez nem véletlen, a háttérben tevékenykednek bizonyos érdekcsoportok. De ezt itt most hagyjuk, ez egy soha véget nem érő történet. A lényeg, hogy a MAGYAR semmivel nem rosszabb bármely másik néptől.
A meggondolatlan, külsőleg befolyásolt, együgyű vagy rosszindulatú emberek becsmérelnek másokat, olyanokat akiket nem is ismernek, kollektív csoportokat. Mérlegeld hová tartozol, van ahonnan van visszaút.
Dátum: 2016.07.15. 17:34:42
Idézet: Offsboy - 2016.07.15. 17:10:06
Idézet: Azazel - 2016.07.15. 16:40:35
Amióta megtudtam egy hirdetésből, hogy 2 hét alatt lehet kockás lapos hasam, meg 35 centis f...., azóta semmit sem tartok lehetetlennek.

És megosztod a megoldást? Mármint a kockahas érdekel, a másikkal nem foglalkozok, hova csökkentsem tovább..


Ha már így témánál vagyunk... a napokban hallottam és nekem nagyon tetszett ez a vicc:

Apa nyulat vág, konyhakészre készíti, majd anya finom ebédet csinál belőle és a család leül ebédelni. Mindenki jóízűen falatozik amikor a kisfiú megszólal:
- Apa, ez milyen húsból van? - mire az apa válaszol:
- Hát kisfiam, anya szokott így becézni engem. - Erre a kislány kiköpi a falatot és rákiált az öccsére:
- Nehogy megedd, ez egy f**z!!!

Dátum: 2016.07.02. 23:08:13
Tételesen reagálhatnék az összes tévedésre, marhaságra és hazugságra amit összeirkáltál nekem és Noéminek, de nem fogok, mert a falrahányt borsó is intelligensebb és belátóbb nálad.

Egy fityinget nem érnek a szavaid "don senkiházi". Ha csak egy szemernyi gerincnek tűnő dolog lenne benned, akkor eljönnél a következő találkozóra és a szemünkbe mondanád ezeket a rágalmakat, sértéseket, de ehhez túl gyáva vagy, te név és arctalanság mögül fröcsögő hamis szájhős.
Dátum: 2016.06.29. 09:49:11
Senkit nem érdekel, hogy téged mi nem érdekel Lesz ahogy lesz. És biztos lesz egy frappáns válaszod, mert ez a lételemed, hogy figyeljenek rád és balhézhass bármin, szóval válaszolj nyugodtan,
1.) olyan stílusban és tartalommal válaszolsz ahogy szeretnél, csak vigyázz nehogy meghosszabbítsák/véglegesítsék a BANán szigeteki nyaralásod
2.) nem leszek netközelben és marhára nem is érdekel a reakciód, csak az orrod alá akartam dörgölni, hogy ismét benézted... (alábbi idézetben a magyarázat)


Idézet: Miklós - 2015.12.22. 17:58:11
Végzetúr eseménytervezet 2016

...

A változás jogát fenntartjuk.


Szerintem 10-kor indul, de lehet 12-kor vagy elmarad az egész amíg Baraty szabin van. Senkinek sem tetszene (bár lehet én most már örülnék neki, ha az elmaradástól főnél a levedben ), de JOGUK van rá, mert az övék az egész szarhatár és mert a kiírás első pillanatától ott van, hogy fenntartják a változtatás jogát.
De rohadt kis g**i vagyok mi? Nehéz ám ezt kiérdemelni, kevesen jutnak idáig. Büszke lehetsz ám magadra, elég szűk csoportba sikerült beverekedned magad, remélem értékeled

Ha már ilyen segítőkész, korrekt választ adtam a problémádra ami a játékkal kapcsolatos, stílszerűen ÜFSZ-esen búcsúzom:
További jó játékot!

Mosolyogj!
Dátum: 2016.06.24. 13:25:09
A következő tárgyak(at) találtad: ősi aranypénz
Dátum: 2016.06.23. 09:56:46
Nem vitatom, hogy igazatok van bizonyos csoportokra vetítve, különbözőképp működünk.
Idézet: Quellon - 2016.06.22. 22:42:38
Azt hiszem azok értik meg egymást jobban, akár félmondatokból, akár esszékből, akik hasonlóan gondolkodnak az adott témáról.
Ezzel részemről lezárva.
Miklósnak a rövid tömör lényeg a kennelkalkról, hogy meg tudja valósítani, ha akarja: Számoljon össze minden TP-t a rendszer és írja ki egy táblázatba, hogy 2-4-6...44-46-48 óra kenneleztetés esetén éppen mennyi a TP-je, amiből látszik mikor lépnek szintet az állatok.

Ha nincs ötleted a megvalósításra, töltsd le a Greasemonkey-t (google-be beírod és kidobja), hozzá az omni-t (ide kattintva megtalálod) abba be van építve a kennelkalk, megnézheted programozó szemmel is és működés közben is, hogy hogyan néz ki a játékosoknak.Lan, ha megint túl hosszú voltam, kérlek rövidítsd le Miklósnak úgy, ahogy megfelelőnek tartod. Köszi
Dátum: 2016.06.22. 22:42:38
Minél rövidebb, annál pontatlanabb, könnyebben félreérthető, mert más körítést építenek a tömör, rövid főcsapás köré.
Azt hiszem azok értik meg egymást jobban, akár félmondatokból, akár esszékből, akik hasonlóan gondolkodnak az adott témáról.
Dátum: 2016.06.22. 21:13:36
Kösz, hogy tömören összefoglaltad neki a későbbi hsz-edben.

Viszont ha el nem olvas, miután kritizált, mert hosszú és tömör, az nem engem minősít, főleg hogy alkalmanként amikor igen terjedelmesen írok, úgy gondolom elég közérthetően, minimális helyesírási hibával, nem csapom össze, általában igényes munka, ha pont ez nem érdekli akkor mi?
Dátum: 2016.06.22. 21:04:57
Ha scriptek nélkül játszva tesszük mérlegre a régi és új verziót, akkor természetesen igazad van

Ha a kennelkalk hibátlanul működne akár játékba beépítve akár a scriptet kijavítva/hozzáalakítva az új állatoldalhoz, azzal már elégedett lennék. Ha egyik sem valósulna meg, akkor sem vágok eret magamon, legfeljebb tovább csökken a játékra fordított időm.
Dátum: 2016.06.22. 04:48:53
Értékelem, hogy bőven munkaidőn kívül is foglalkoztál az üggyel.
A kép teljességéért azért jelezném, hogy nem a gonosz scriptelő, játékot minden módon megkerülve csaló egyén vagyok, aki a kiskapukat kihasználva jogtalan előnyöket hajszol a jobb/rosszabb felépítésű, szerverterhelő segédprogramok külön tiltása ellenére, HANEM az általatok ismert és nyíltan elfogadott, oldalt nem terhelő, jogtalan előnyt nem adó segédprogramok közül használom azt a minimumot amivel állatonként kb 50(?) pluszkattintást lehet megspórolni magunknak és az oldalnak. Plusz nem egyszer ti is átvettetek és beépítettetek a játékba ilyen jól bevált külső elemeket. És igen lehetne vagy 5 éve prémium/vip funkciók közt, ahogy bekerültek a játékba a prémium és vip kényelmi dolgok, meg is vettem, fenn is tartottam őket mindig és azóta is a mai napig. Szerintem semmivel nem jobban automatizál a két szóban forgó állatos script, mint az egyéb/gyorsítások menüpont alatti dolgok, melyeket mind megvettem, használom, fenntartom, ezzel támogatva titeket és a fejlesztéseket. Ez a két állatos eddig nem került be, mert extra jól működött anélkül is, hogy belenyúltatok volna. Most szétesett, jeleztem a hiányát. Nem érzem magam tőle szar embernek - persze elfogadom ha más annak néz. Vedd figyelembe kérlek, hogy az állatoldalnak a leglényegesebb része a szintléptetés, a ráépülő küldetések és az intelligencia szaki, ami ezt nagyban gyorsítja és alapjáraton semmi más szakira nincs értelme tenni, amíg állat-iq-ra lehet, mert annak van messze legnagyobb haszna, ha szükséges kifejtem, de talán ezt tudja mindenki külön magyarázat nélkül is. Tehát állatoldal szempontból másodlagos, hogy milyen elrendezésben kukucskálnak ránk az állataink, az az elsődleges, hogy gördülékenyen lehessen velük dolgozni.
Meglepődnél, ha azt mondanám, hogy voltak akik a "játékot" olyan szinten leegyszerűsítették a hatékonyság érdekében, hogy minden képet, színesítő szövegeket "kiscripteltek" és csak a száraz számokkal "játszottak"? Na a többség és én sem ez vagyok, de azért az időm jobb szeretem konstruktívabban eltölteni, mint naponta többször matekolni az összes állat tp növelő dolgot a megfelelő idő eltalálására és 10-15 állat nevelése, forgatása közben napi rendszerességgel az iq-jukat tologatni állatonként plusz 3 kattintással. Mely funkció különb ennél a huzalozott reflexek és vip funkciók közül?
Idézet: Miklós - 2016.06.21. 23:06:23
De akárhogy is, azért megnézzük, ezek közül a funkciók közül hátha van olyan, amit az UI túlzott továbbkomplikálása nélkül meg tudunk valósitani.
Köszönöm, értékelem, hát még ha be is kerülne valami hasonló. Nem igényelnék többet, mint ésszerű, gördülékeny játszhatóságot azoknak is akik nem tudnak fejben gyorsabban számolni egy p4-es pc-nél
Dátum: 2016.06.21. 19:07:16
Ez is egy vélemény. Részben igazat is adok, aki többet fektet bele annak legyen nagyobb sikere. Viszont szerintem a játékkal eltöltött időt nem a seggeléssel kéne mérni, hanem agyalással.