- Neves térkapus szörnynél a térkapu oldalról is lehet használni a támadás/őrjöngés italát
Ez szuper de meg kene kicsit nezni jobban is mert a VT nem szamolja...
Hozzászólások - Razor
Dátum: 2023.06.27. 11:39:02
Dátum: 2023.06.26. 22:52:17
En most probaltam kivancsisagbol es nem lehet hasznalni.
Dátum: 2023.06.26. 22:26:31
Engem az most azert meglepett h a gyakorlo tamadas sem mukodik hetfo deltol kedd delig. Legalabb az mehetne.
Ezzel egyutt felmerult bennem annak a kerdese h akkor ez a "gyakorlo tamadas" is az adott 3 masik szovetsegbol valogat ellenfelet 30PP-n?
Meg nem kenyszerultem ra h sokat utogessek ott azert kerdezem.
Ezzel egyutt felmerult bennem annak a kerdese h akkor ez a "gyakorlo tamadas" is az adott 3 masik szovetsegbol valogat ellenfelet 30PP-n?
Meg nem kenyszerultem ra h sokat utogessek ott azert kerdezem.
Dátum: 2023.05.09. 08:32:06
Latom nem egy nyelvet beszelunk.
Inkabb hagyjuk is.
Erre.nem pazarlok folos energiat.

Inkabb hagyjuk is.
Erre.nem pazarlok folos energiat.

Dátum: 2023.05.08. 23:40:57
Nos eloszor is kikerem magamnak a hisztit. Ez a topic otletek felvetesere van. Akkor itt minden post egy hiszti.
Masodszor miert vonsz le kovetkeztetest olyan dologrol amirol fingod nincs? Elobb kerdezhetnel es kevesbe tunnel butanak a vegen.
Igen az enyem az egyik legregebbi karakter a szerveren. Es igen nem 400+os. De ez csak azert van mert 2013 es 2020 kozott torolve volt. Nem azert mert nincs energia fektetve bele. Elotte es azota is van.
Persze innentol minden kovetkeztetesed hibas.
A karakter porgetve van. Hetente lepi a szintet mindig mindent elhasznal szerintem ezt felettem sem tudjak sokkal gyorsabban.
Azert az a megjegyzesed hogy nem jarok elen mit akarok en valtoztatast nem tul szep. Szoval azt csak az akarhat aki elen jar. Erdekes gondolat. Nem tul szep de erdekes.
A vegen pedig a szemelyeskedo sziporkad nagyon utos. Gratulalok hozza.
Hasonlot en is tudnek de nem sullyedek egy bizonyos szint ala.
Ui Ja es amit felvetettem az csak egy lehetoseg az erosebb veremszornyek mintajara ami miutan nem kotelezo nagyon mesze van attol h mas farkaval verem a csalant.
Masodszor miert vonsz le kovetkeztetest olyan dologrol amirol fingod nincs? Elobb kerdezhetnel es kevesbe tunnel butanak a vegen.
Igen az enyem az egyik legregebbi karakter a szerveren. Es igen nem 400+os. De ez csak azert van mert 2013 es 2020 kozott torolve volt. Nem azert mert nincs energia fektetve bele. Elotte es azota is van.
Persze innentol minden kovetkeztetesed hibas.
A karakter porgetve van. Hetente lepi a szintet mindig mindent elhasznal szerintem ezt felettem sem tudjak sokkal gyorsabban.
Azert az a megjegyzesed hogy nem jarok elen mit akarok en valtoztatast nem tul szep. Szoval azt csak az akarhat aki elen jar. Erdekes gondolat. Nem tul szep de erdekes.
A vegen pedig a szemelyeskedo sziporkad nagyon utos. Gratulalok hozza.
Hasonlot en is tudnek de nem sullyedek egy bizonyos szint ala.

Ui Ja es amit felvetettem az csak egy lehetoseg az erosebb veremszornyek mintajara ami miutan nem kotelezo nagyon mesze van attol h mas farkaval verem a csalant.
Dátum: 2023.05.08. 18:40:46
A portyaablak gyakorlatilag ures. Van 3 karakter aki nem nevezett. A kristalyok meg ugye at vannak pakolva a kufar ablakba. Ha nem nevezek akkor nincs is portya 3 hetig.
Tehat valaszthatok de igazabol nincs valasztas.
Legalabb a kristalyok megmaradhatnanak.
Ami meg a vermet illeti az csak egy otlet de ha be lehetett rakni az erosebb veremszornyek AF-et lehetne a TP-vel is kezdeni valamit. Erre szivesen koltenek.
Tehat valaszthatok de igazabol nincs valasztas.

Legalabb a kristalyok megmaradhatnanak.

Ami meg a vermet illeti az csak egy otlet de ha be lehetett rakni az erosebb veremszornyek AF-et lehetne a TP-vel is kezdeni valamit. Erre szivesen koltenek.
Dátum: 2023.05.08. 14:20:48
Inkabb azzal kene kezdeni valamit hogy ugyanaz a kristaly ami a normal portyaablakban 800 TP-t er a kufar ablakban miert csak 300-at...
vagy hogy a veremben miert csak kb 35%-t kapom annak a TP-nek, mintha a veremre koltott csp-t elvadasznam.
vagy hogy a veremben miert csak kb 35%-t kapom annak a TP-nek, mintha a veremre koltott csp-t elvadasznam.
Dátum: 2023.05.04. 09:54:27
ez tok ecceru
eladsz egyet
kiesik ujra
eladod ujra
kiesik ujra
stb
stb

eladsz egyet
kiesik ujra
eladod ujra
kiesik ujra
stb
stb

Dátum: 2023.04.21. 23:26:22
Koszi h este 23:24-kor mar nem lehet atvenni a napi jutalmakat. 

Dátum: 2023.04.13. 16:48:33
Igen ez sem rossz modszer bar kicsit extrem
En azt gondolom inkabb ki se kellett volna tenni platinaert
Mod
Vagy kirakni ketto kockat 5-600- ert

En azt gondolom inkabb ki se kellett volna tenni platinaert
Mod
Vagy kirakni ketto kockat 5-600- ert
Dátum: 2023.04.13. 10:26:47
Azert viccses barmit is kitenni 800 platina aron mikor max 600-ig lehet valtani.
Igy hiaba tudnam valtani akar a duplajat is, egyszerre 800at nem lehet osszeszedni.
max talan BU utan ha mar volt nalam par szaz es arra jon a jutalom. Akkor szokott fole menni.
De BU azert eleg reg volt mar...
mod.
latom mar 650 a max.
de az meg mindig nem 800
Igy hiaba tudnam valtani akar a duplajat is, egyszerre 800at nem lehet osszeszedni.
max talan BU utan ha mar volt nalam par szaz es arra jon a jutalom. Akkor szokott fole menni.
De BU azert eleg reg volt mar...
mod.
latom mar 650 a max.
de az meg mindig nem 800
Dátum: 2023.04.04. 14:32:56
Hello
Van prem es nem prem legendas targyam is.
AF-et meg nem koltottem erre igy a prem 320as de a nem prem-et tudtam vinni tovabb mindig mikor giga VT-hez kellett.
Most viszont ugy tunik 340-nel nem engedi tovabb azt sem.
Ez lehet?
Van prem es nem prem legendas targyam is.
AF-et meg nem koltottem erre igy a prem 320as de a nem prem-et tudtam vinni tovabb mindig mikor giga VT-hez kellett.
Most viszont ugy tunik 340-nel nem engedi tovabb azt sem.
Ez lehet?
Dátum: 2023.04.01. 09:52:03
Igen azt nem irtam h 1et hasznaltam es maxra toltott 

Dátum: 2023.04.01. 09:03:58
Lattatok mar ilyet?
Felhasználtad a kisebb térkapu stimulátort, kaptál 32 térkapu pontot.

Felhasználtad a kisebb térkapu stimulátort, kaptál 32 térkapu pontot.

Dátum: 2023.03.17. 13:58:14
nem
Dátum: 2023.03.17. 11:47:32
Koszcsi szepen szuper info! 

Dátum: 2023.03.15. 01:57:29
Nem mindegy.
Es vegkepp nem a fizetesrol van szo. Lehet h eppen nem fizetoseket akarok kihagyni es tudni szeretnem meddig lehet elmenni.
Elozo alkalommal is megmondtak szeretnem most is tudni ha lehet.
Es vegkepp nem a fizetesrol van szo. Lehet h eppen nem fizetoseket akarok kihagyni es tudni szeretnem meddig lehet elmenni.
Elozo alkalommal is megmondtak szeretnem most is tudni ha lehet.
Dátum: 2023.03.14. 13:47:20
Lehetne ismét tudni mennyi a max pont ez alkalommal?
Dátum: 2023.02.07. 10:41:24
Idézet: Miklós - 2022.12.12. 18:42:27
- csatlós felzárkóztatás, pl. inspirációval felszorozni a napi csatlóscsaták számát (KÉSZ)
Ez esetleg akkor mukodhetne a kisebb inspiratorral is mert igy pl V1-en nem lehet felzarkoztatni oket.
- legyen további lehetőség portyapont elköltésére szövetségi háborún kivül, vagy azon belül egy üres mezőre
Szinte minden KESZ
De ez a legfontosabb. Hogy all?
- csatlós felzárkóztatás, pl. inspirációval felszorozni a napi csatlóscsaták számát (KÉSZ)
Ez esetleg akkor mukodhetne a kisebb inspiratorral is mert igy pl V1-en nem lehet felzarkoztatni oket.
- legyen további lehetőség portyapont elköltésére szövetségi háborún kivül, vagy azon belül egy üres mezőre
Szinte minden KESZ

Dátum: 2023.01.27. 07:11:36
Jah hogy a kufarnal. Gondolhattam volna
Koszcsi

Koszcsi