az állandó hibák nem azért vannak mert jól végzik a munkájukat, és az esetleges hiba mindig a mi kárunkra történik,ez nem túl lelkesítő,és ha én fizetek valamiért akkor elvárom hogy működjön. Ha nem működik visszakérem az árát és veszek mást,akinek sok a felesleges pénze dobálja ki nyugodtan,én nem teszem.
Már lefutottam egy kört a cégem jogászaival,és a fogyasztóvédelmen keresztül támadható , mind a szerződés,mind az eljárás.
Ha nem történt volna kiigazítás elindították volna az eljárást,hiába teszik bele a bugyuta kis sort hogy nem vállalnak felelősséget,attól még övék a felelősség jogilag.
Hozzászólások - Lui1965
Dátum: 2011.08.20. 06:45:27
Dátum: 2011.08.19. 21:25:33
A 4-es világ véges meghatározott ideig tart. 2011. június 23.-án, 10 órakor indul, és 2011. augusztus 23.-án 10 órakor zárul le.
ma lezárta a v4-et valami egyszerű élőlény, ez ha jól tudom az szerződésszegésnek minősül,vajon mikor utalják vissza a pénzüket amit így elcsaltak ?
ma lezárta a v4-et valami egyszerű élőlény, ez ha jól tudom az szerződésszegésnek minősül,vajon mikor utalják vissza a pénzüket amit így elcsaltak ?
Dátum: 2011.08.12. 16:05:42
Választható küldetések
Legyen pontosan 0 varázspontod, amikor belépsz a küldetések menüpontba! Küldetés kiválasztása
Érj el portyában döntetlent legalább 5 alkalommal! Küldetés kiválasztása
Legyen pontosan 0 varázspontod amikor belépsz ide, a küldetésekhez! Küldetés kiválasztása
kicsit lehetnének változatosabb küldetések is,mert ez nagyon nincs rendben így !
(persze van itt egyáltalán valaki ?)
Legyen pontosan 0 varázspontod, amikor belépsz a küldetések menüpontba! Küldetés kiválasztása
Érj el portyában döntetlent legalább 5 alkalommal! Küldetés kiválasztása
Legyen pontosan 0 varázspontod amikor belépsz ide, a küldetésekhez! Küldetés kiválasztása
kicsit lehetnének változatosabb küldetések is,mert ez nagyon nincs rendben így !
(persze van itt egyáltalán valaki ?)
Dátum: 2010.12.21. 07:18:04
megnyílt , de üres az aukciósház v4-en, vajh mikor lesz benne valami?
Dátum: 2010.10.07. 21:51:48
én vagyok az egyik,valóban használtam ,először ,mert feleslegesnek találtam,ne más döntse el kell-e nekem,utána meg azért mert kiváncsi voltam,nem bántam meg,és nem is zavar a bannolás,régi magyar szokás a saját hibánkért mást lekutyázni,amint azt már megszoktuk az ügyintézésnél,csak a játékos faraghat rá.
Az nj, most jobb nálunk,nos nem hiszem hogy 3x, mint a kútméret mutatja,de 2x biztos ! Lessz még köv. v4, majd megint összemérjük magunkat,veszíteni, és nyerni is tudni kell.
diabolo
Az nj, most jobb nálunk,nos nem hiszem hogy 3x, mint a kútméret mutatja,de 2x biztos ! Lessz még köv. v4, majd megint összemérjük magunkat,veszíteni, és nyerni is tudni kell.
diabolo
Dátum: 2010.10.07. 16:48:24
most nézd meg az nj-t, biztos tudásból ered a 3x akkora kút mint a többi szövinek.
Dátum: 2010.09.23. 17:28:17
csak kérdezném, ez hogy lehet ?
Ellenséges szövetség neve Győzelem / Vereség Háború kitörése Pluszzsákmány
Kristály Szövetség szövetség tagjainak megtámadása Kristály Szövetség 60 / 9 Háborús statisztikák Sze. 19. 22:00 40834
ezt még toltuk kicsit merthogy A háború csarnoka 5-ös szintü
a Kristály Szövetség szövetség kapitulált, győztetek! Jutalmatok +39353 töltődés a szövetség Lélekkútjába.
ehhez most gratulálna valaki nekem ? Vagy legalább elmagyarázná,nekem az ostobának, hogy hogy lehetséges ?
Ráadásul 3x ?
Ellenséges szövetség neve Győzelem / Vereség Háború kitörése Pluszzsákmány
Kristály Szövetség szövetség tagjainak megtámadása Kristály Szövetség 60 / 9 Háborús statisztikák Sze. 19. 22:00 40834
ezt még toltuk kicsit merthogy A háború csarnoka 5-ös szintü
a Kristály Szövetség szövetség kapitulált, győztetek! Jutalmatok +39353 töltődés a szövetség Lélekkútjába.
ehhez most gratulálna valaki nekem ? Vagy legalább elmagyarázná,nekem az ostobának, hogy hogy lehetséges ?
Ráadásul 3x ?
Dátum: 2010.08.11. 21:21:12
érdekes mert más évszámmal van több ilyen kérdés is.
miért vannak az adatbázisban?
vagy ez megint a szivatós rész v4-re ahol már egyszer kilökték ezt a normálatlan küldetést?
vagy csak kényelmi alapon ?
egyre kevesebb a bizalmam a korrekt értékelésben. ha ugyanevvel az elutasított kérdéssel találkozom,már nem először a játék során,vajon mit tegyek?
miért vannak az adatbázisban?
vagy ez megint a szivatós rész v4-re ahol már egyszer kilökték ezt a normálatlan küldetést?
vagy csak kényelmi alapon ?
egyre kevesebb a bizalmam a korrekt értékelésben. ha ugyanevvel az elutasított kérdéssel találkozom,már nem először a játék során,vajon mit tegyek?
Dátum: 2010.08.11. 20:53:18
az is elég kulturált ha valaki lepontozza a hozzászólást,de nem indokolja,ez azért sok mindent megmagyaráz.
Dátum: 2010.08.11. 20:41:50
Hány forma-1 es csapat indult 2006-ban ?
10
11
12
13
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésed az értékelők szerint érdektelen lexikális tudásra hivatkozott.
külön kategóriája van a kérdések közt a forma1-nek,akkor most mi van ?
netán maga a kvíz érdektelen,annak nincs kategóriája.
vagy?
10
11
12
13
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésed az értékelők szerint érdektelen lexikális tudásra hivatkozott.
külön kategóriája van a kérdések közt a forma1-nek,akkor most mi van ?
netán maga a kvíz érdektelen,annak nincs kategóriája.
vagy?
Dátum: 2010.06.03. 20:46:17
köszönöm,végre itt a v4-en ki akartam próbálni,már tisztára el is ment a kedvem,de most visszajött!
Dátum: 2010.06.03. 20:11:03
99% volt a fertőzésem,szintet léptem,és mégsem lett 100%,vajon miért?
Dátum: 2010.05.23. 09:11:15
ha nem változna 2 naponta hogy mennyi karakternek talán figyelhetnénk is rá,de ha 2x nem jön be a kiírás akkor a többit már el sem olvassa az ember mert biztos csak hadova az is.
Dátum: 2010.05.23. 09:08:12
Bizonyos szabályok eltérőek a többi világtól:
* A játék elején nincs mentor.
* A játék elején az írj 1 kvízkérdést és a használj felejtést küldetés rögtön teljesített lesz.
* Nincs felejtés szakértelem.
* Nincs kristály horda.
* Az aukciós ház csak 60. szinten nyit.
* Ha egy karakter a szövetségéből rövid időn belül kilép (akár törlés által is), a szövetségére építésének arányában pusztító csapás kerülhet, tehát a szövetség tagjainak a kilépett tag építését pótolniuk kell. Ha 1 napon belül lép ki, akkor az építésének 100%-a, ha 2 napon belül, akkor 95%-a, stb. amit a többieknek be kell pótolniuk. 20 napon túl következmény nélkül kiléphet.
idézet a játékszabályból.
vajon miért vagyok 62-es szinten hogy még nem látom?
* A játék elején nincs mentor.
* A játék elején az írj 1 kvízkérdést és a használj felejtést küldetés rögtön teljesített lesz.
* Nincs felejtés szakértelem.
* Nincs kristály horda.
* Az aukciós ház csak 60. szinten nyit.
* Ha egy karakter a szövetségéből rövid időn belül kilép (akár törlés által is), a szövetségére építésének arányában pusztító csapás kerülhet, tehát a szövetség tagjainak a kilépett tag építését pótolniuk kell. Ha 1 napon belül lép ki, akkor az építésének 100%-a, ha 2 napon belül, akkor 95%-a, stb. amit a többieknek be kell pótolniuk. 20 napon túl következmény nélkül kiléphet.
idézet a játékszabályból.
vajon miért vagyok 62-es szinten hogy még nem látom?
Dátum: 2010.05.20. 10:21:08
V4,mikor lesz aukciósház vajon?
ki van írva hogy 60 szinttől,de már 61 vagyok és még nem látom,fogom egyáltalán?
ki van írva hogy 60 szinttől,de már 61 vagyok és még nem látom,fogom egyáltalán?
Dátum: 2010.05.12. 01:10:41
Köszi a lepontozást,egy szöviben vagyok vele,de ezt csak a gyengébbek kedvéért írtam ide.
azért veszi majd észre mert látja,közelről,nem agyonütni akartam a kedvenceteket
azért veszi majd észre mert látja,közelről,nem agyonütni akartam a kedvenceteket
Dátum: 2010.05.11. 23:11:30
te fogod elsőként észrevenni a külömbséget, én átviszem a karit.
Dátum: 2010.05.11. 21:14:28
amúgy most jut, a ht bónusz most mennyi? mert azt is megszorozhatátok vagy -0,45-el,bár még csak 50 csp-ből számoltam
Dátum: 2010.05.11. 21:09:10
visszakérhető lenne a felejtés?
más stratégia kell,és még lenne idő váltani a szerver végéig.
persze ha előre lenne minden leírva....
más stratégia kell,és még lenne idő váltani a szerver végéig.
persze ha előre lenne minden leírva....
Dátum: 2010.05.11. 20:53:29
Nincs értelme megtámadni a karaktert, mert 0 lélekenergiát szereznél tőle.
ha elég jó az energiahasznosításom,ez miért működhet ?
mire való ez a szaki ,kérdezném?
ha elég jó az energiahasznosításom,ez miért működhet ?
mire való ez a szaki ,kérdezném?