Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Emszy

Oldal: 1
Dátum: 2011.01.03. 08:51:05
Igen rosszul fogalmaztam. Ha egy angyal megjelenik teljes egészében az akkor mint két 10 emeletes ház.
Dátum: 2010.12.22. 07:20:35
Aki azt mondja mert ezt írja hogy akkor el kell menned és ... az nem mond igazat. Én sem járok semmi ilyen helyre. Kézzel fogható dolgok. igen van jó sok itt a színpadon.
Hogy vannak e mások is akik mondjuk itt nem mutatkoznak igen vannak szép számmal a mi duális világunk és felfogásunk szemszögéből jók és rosszak. Pl egy angyal teljes valójában megjelenik az akkor minden két 10 emeletes panel ház egymásra rakva. Nem is ez a lényeg án a jobban körülnézel látsz sok olyant is ami eddig elkerülte a figyelmedet. A szemeiddel 145 fokig látsz. Ha 180 fokban látnál akkor az asztrális világ minden lakóját látnád. No ott van miden elhalt lékeltől a kerubokig démonok nagy a forgalom.
Pár emberel már találkoztam aki ateista volt ám egy ilyen találkozás az elgondolkodtatta. Egyiküket megcsapta a 380V azonnal meghalt. Amikor visszahozták csúnyán írva nem tudta hova tenni a látottakat. Látta magát felülről és tudta mi történik a másik szobában még 50 km re is tudott mindenről. Ő egy kocka fejű mérnök volt. Ma már nem az ez a eset nagyon elgondolkoztatta hogy ő nem a teste hiszen látta magát akkor kicsoda lehet. Belenézett a tükörbe és látta ugyan az arcát fejét kezeit de az nem lehet az övé.
Ez egy eset és őt jól ismerem.
Dátum: 2010.12.21. 07:52:37
Nem épp hiszékenység csak az a valóság ami van és ami meghatároz szinte mindent. Ha csak abból nézzük hogy a szél nem magától fúj a nap sem magától végzi a dolgát valami vagy valakik ezt irányítják.
Vagy te elhiszed hogy minden csak úgy lett és van? Hogy megszülettél és meghalsz mert ez a dolgok rendje? Ennyi erővel aki ezt hiszi egy naposan golyó a fejebe mert tök mindegy 50-60 év vagy csak egy nap.
Dátum: 2010.12.17. 10:29:27
Nos ha találkozol vele az már nem az lesz amit ember hisz hanem egy nagy para. Nem kispályás ő és amit csinál. Én egy nem vele de egy pribékjével, csatlósával találkoztam hidd el nem hit kérdése csak tény.
Dátum: 2010.12.15. 13:55:56
Igen van pl a Katolikus egyház. Abból én nem kérek:-(
Dátum: 2010.09.24. 08:57:18
Faust0ne azért nem ilyen rossz a helyzet bár van igazság abban amit írtál legutóbb. Egy azért biztos, minél tisztább vagy belül annál szebb, fényesebb a világ körülötted. A létezésed értelme nem a tárgyakban van azok csak eszközök ahhoz hogy itt MOST segítsenek neked a megtapasztalásban. Egyház, van sok ám úgy érzem te a Katolikus Egyházra gondoltál. No igen ott van sok sok minden, de ha a alapokból indulsz ki és tudod miért jött létre illetve mi a filozófiája kik alapították és milyen célból akkor megérted azt is a mi ma megy itt a világban.
Nem az a lényeg hogy elhiggyük van olyan is ami nem kézzelfogható, szükség van kétkedőkre és alvókra is. De vannak akik felébredeznek és már tudják mi történik itt. Egyre többen vannak akiket már nem lehet vezetni, becsapni. Őket nem is olyan rég máglyán égették el. Sőt az utlosó nem is volt olyan rég és Magyarországon Szegeden égettet utoljára alig több mind 100 éve. Uyan ez az egyház százezreket küldött háborúba maj megáldotta az ágyúkat ÉS EZT MINDKÉT OLDALON., félreálltak és végignézték a csatát.
És néz meg még mindít itt áll és senki sem kérdi meg ők miért tehették ez évszázadokon keresztül.
Minderre van válasz és nem is bonyolult.
Dátum: 2010.09.09. 13:15:47
Látom már van ilyen és olyan hozzászólás is:-)
Ez jó duális világban élünk ez a rendje itt a dolgoknak.
Mond valakinek egy név Satanel? Ő egy angyal az első szülött angyal. Itt a földön Sátánnak szokták hívni. Övé és csatlósaié itt minden a tested és az elméd is. Erre mit szóltok?
Dátum: 2010.07.29. 14:25:28
Igen a fény felé, de te is fény vagy!
A tested csak egy bőrzacskó ami azt a célt hivatott szolgálni hogy segítségével elkalauzol ebben a világban és segít megtapasztalásokat megélni. Precíz eszköz akkor is lélegez ha te nem figyelsz rá. Tudja mikor kell enni inni és üríteni. Ebben laksz te is és mindenki aki emberi tesztben van, létezik.
Dátum: 2010.07.27. 12:24:26
Boldogság van olyan bizony, de mi is az?
Célok? Igen az is kell. De mi kell ehhez hogy végrehajtsd? Elmére!!!
Mi a tested és ki vagy te.
Emberek a teremtés nyelvét beszéljük csak figyeljetek oda. Magyarul leírható minden ami itt ezen a kicsi bolygón van. De ha már a bolygóról van szó akkor nézzünk meg egy tényt. Amikor megszülettél mit hoztál fozikailag? Semmit!!!
Amikor elmész akkor sem viszel el semmit minden itt marad. Persze kell hogy legyen cél amiért itt küzdesz, csak épp nem kell küzdeni érte.
Ami itt van most sem a tied még a testedet is csak kölcsönkaptad erre a "kirándulásra", de ez a test önmagában csak egy bőrzacskóba tömött hústömeg semmi egyéb.
TE csak is te vagy aki ezt a testet mozgásba hozod és élteted, de te vagy az is aki ezt a testet elpusztítod.
Megtapasztalás!
Nagyon jó ez kell még akkor is ha valaki nem fogadja el. E nélkül semmivé válik minden a univerzumban.
Tobozmirigy mert ugye van olyan ott laksz és onnan mész vissza. Ha a kirakóst kiraktad eldöntheted HAZA mész vagy visszajössz ide.
2012! Hm. Igen eljön!!! De nem lesz semmi csak egy evolúciós lépés. Lesznek akik átlépik és segítenek a földnek és minden rajta élőknek. Lesznek akik egyszerűen elmennek, fizikailag meghal a test és ennyi visszamennek. Ez 2012 után lesz. Ez egy folyamat ami már 25 éve tart. Lehet még sok mindenről beszélni de belefájdulnak az ujjaim, mivel beszéddel is hetekbe hónapokba telik míg minden alaptémát információját megkaphatod.
Ezen év végéig van lehetőséged arra hogy elindulj, vagy maradsz a sűrű anyagban.
Nem baj bármelyiket is választod az a te döntésed lesz.
Dátum: 2010.07.07. 15:18:43
MentFate!

Ez jó de annyit hozzáfűzök, hogy az a bizonyos sors az nem állandó. Azt pl te gondoltad ki és azt egy közelállóval meg is osztottad. Ő végigkíséri az itteni kirándulásodat és a többit is. Ő a te Őrangyalod. Ő gondoskodik arról amit te kiterveltél segít neked azt végig is csináld. Ha ezt meg is érdet akkor már jó úton járz, de ehhez még hozzá is tehetsz és azt is megtapasztalhatod. Az állatvilág is ugyanolyan mint mi. Pusztán az a különbség hogy ők karmikusan körforgásban vannak. pl. a rókák tuti hogy reggelente a odujuktól 100 éterre végzik el a kis nagy dolgukat. 100 ból 100.
Mi magasabb tudatisággal létező lelkek nekünk van egy plusz. Változtathatunk mindenen, ami bennünket érint. A többi pl növények is csak karmikusan forognak, de azt eldönthetik mikor jönnek és mennek. Egy kutya csak kutyaként jön vissza minthogy ember csak emberként születik le ide.

emszy
Dátum: 2010.06.25. 08:22:04
Sziasztok!

Miklós! Nagy fába vágtad azt a bizonyos fejszédet.
Emberi Létezés értelme. Egyáltalán valaki tudja hogy ő kicsoda és miért van itt a földön? Tudja valaki azt ha belenéz a tükörbe mit lát.
Mond az valamit hogy angyalok, ördögök teremtő. Vajon ők hogyan kapcsolódnak a létezésbe?
Esetleg tudja valaki tegnap milyen gondolatai voltak nem kell sok csak 100-200 az már jó.
Vagy amikor felébredsz tudatosan veszel levegőt vagy az amúgy is működik. A szél magától fúj vagy van egy magasabb erő ami mindent irányít fenntart?
Nos ezeken kívül itt vagyunk mi emberek!
Akkor mi a cél megszületünk család tanulás munka gyerek és megöregszünk és ennyi? Tényleg csak ennyi?
Akkor egy naposan golyó a fejbe és kész. NEM! Ennél sokkal sokkal több van! A célok amit el akarsz érni puszta vágyak amik hajtanak valami felé ami ott van előtted mégis csak nagy áldozatok útján éred el.
Nem érzi valaki hogy meg kell állni egy kicsit és magába néznie?
Nem értékeltem senkt és nem is teszem Bár beleestem ebbe az elején. Ki vagyok én hogy minősítsek jól vagy rosszul?
Oldal: 1