A XXXIX. Beholder Találkozón a következő jutalmat kaptad: Barátságkristály (-5 őskő)
Nem kaptam meg, eddig is kettő volt és most is kettő van!
Hozzászólások - ATILA2
Dátum: 2013.12.04. 11:28:04
Dátum: 2013.12.04. 11:26:56
A XXXIX. Beholder Találkozón a következő jutalmat kaptad: Barátságkristály (-5 őskő)
Sajnos nem kaptam meg, eddig is kettő volt és most is kettő van!
Sajnos nem kaptam meg, eddig is kettő volt és most is kettő van!
Dátum: 2013.11.12. 21:46:22
A kérdés arról szólt, hogy hány darab szobor található a Hősök terén, a válasz lehetőségek között 21 és 25 is volt, bár a 21-et fogadta el, nem értem, mert 24-et számoltam!!!
Dátum: 2013.08.07. 11:13:14
Az acél tágulási együtthatójára vonatkozó kérdés miért nem speciális, elutasítandó kérdés?????????
Dátum: 2013.07.22. 13:56:10
Sziasztok!
Az irtózat borzasztó nyakékem nem ad +10 ellenálló bőrt, csak +5-öt!
Mindenhogyan próbáltam, nem és nem!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Az irtózat borzasztó nyakékem nem ad +10 ellenálló bőrt, csak +5-öt!
Mindenhogyan próbáltam, nem és nem!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Dátum: 2013.04.23. 09:27:17
Köszönöm, megoldottam!
Nálam volt másra állítva!
Bocs és köszi!
Nálam volt másra állítva!
Bocs és köszi!
Dátum: 2013.04.22. 11:22:26
A mai napon eddig a gép 4*1/3-ad őskövemet vette el úgy, hogy nem kértem!!!
2013. április 22-én 08:26-kor vettem 30 db őskövet, így 60 db-nak kellene lennem, jelenleg 58,72 db van nálam, folyamatosan csökken, miközben nem kérem ezt a géptől!
Megtaláltam és át állítottam csp-re! Köszönöm!
2013. április 22-én 08:26-kor vettem 30 db őskövet, így 60 db-nak kellene lennem, jelenleg 58,72 db van nálam, folyamatosan csökken, miközben nem kérem ezt a géptől!
Megtaláltam és át állítottam csp-re! Köszönöm!
Dátum: 2013.04.05. 15:46:57
Az állataimnak odaadtam a bűvös agyimplantátumot, de nem működnek a tulajdonságai!!!
Dátum: 2013.03.26. 12:34:29
Nem Ronald Reagan (93.év 4 hónap) a leghosszabb életű USA elnök, hanem a kérdésben is szereplő Gerald Ford (93.év 5 hónap)!!!
Dátum: 2012.12.01. 21:14:45
Szia!
A bolygó ura 2. sora kéri, hogy templomkristállyal idomíts be állatot!
Elköltöttem 24 tk-t és beidomítottam 4 állatot, de a feladat négyzete nem váltott teljesítettre!!!
Vándor V1 (614)
A bolygó ura 2. sora kéri, hogy templomkristállyal idomíts be állatot!
Elköltöttem 24 tk-t és beidomítottam 4 állatot, de a feladat négyzete nem váltott teljesítettre!!!
Vándor V1 (614)
Dátum: 2012.11.22. 10:25:57
Melyik isten láncolta Prométheuszt a Kaukázushoz?
Szerintem Zeusz, de ezt nem fogadta el, azt írta ki, hogy Hephaisztosz, aki nem isten, hanem történetíró!!!!!
Szerintem Zeusz, de ezt nem fogadta el, azt írta ki, hogy Hephaisztosz, aki nem isten, hanem történetíró!!!!!
Dátum: 2012.11.20. 12:14:50
Bronz tudatkristályt kaptam, amit be is raktam egy gyűrűbe, de a 3 %-os Lélekkufár kedvezményt adja meg, sajnos az 1 %-os szerencse és lélekgyémánt kedvezményt nem nyújtja!!!!
Dátum: 2012.10.31. 11:03:26
A kérdés: mit nevezünk szesznek?
A jónak tartott válasz: Etanol
Ez nem helyes az Etanolnak borszesz a neve!!!
A jónak tartott válasz: Etanol
Ez nem helyes az Etanolnak borszesz a neve!!!
Dátum: 2012.10.11. 10:33:35
Ismételten nem jól gondolkodsz, csak elő kellene venni a logikus gondolkodás módját, ne a kérdésben szereplő Fibonacci illetőre gondolj, hanem a spirálra, melynek vizuális elképzelése nem hiszem, hogy felsőfokú speciális tanulmányhoz kötődne, tehát csak a búzakalász magjainak elhelyezkedése nem spirális!!!
Az meg, hogy a többi a Fibonacci-féle spirál szerint van elhelyezkedve, az csak másodlagos, maximum érdekes, de minek is van 5 perc a válaszra, talán azért, hogy gondolkozzunk!!!!!!!!!!
Az meg, hogy a többi a Fibonacci-féle spirál szerint van elhelyezkedve, az csak másodlagos, maximum érdekes, de minek is van 5 perc a válaszra, talán azért, hogy gondolkozzunk!!!!!!!!!!
Dátum: 2012.10.10. 13:31:57
Melyik NEM természetes Fibonacci-spirálba rendeződött forma?
Ananász pikkelyei
Napraforgó magjai
Karfiol rózsái
Búzakalász szemei
Túl speciális kérdésnek ítélte valaki, szerintem csak gondolkodnia kellett volna, maga elé képzelni a dolgot!!!
kérem vissza a kérdés jogát, vagy tegyétek jó kérdéssé!
Ananász pikkelyei
Napraforgó magjai
Karfiol rózsái
Búzakalász szemei
Túl speciális kérdésnek ítélte valaki, szerintem csak gondolkodnia kellett volna, maga elé képzelni a dolgot!!!
kérem vissza a kérdés jogát, vagy tegyétek jó kérdéssé!
Dátum: 2009.07.29. 14:31:23
Két kérdéssel kapcsolatban van jelezni valóm felétek.
1. Száz szeme van mégsem lát?
a helyes válasz az 50 vak, morbid és nem a játékhoz méltó
2. A 8-nak melyik nem számtani vagy geometriai fele (v valami ilyesmi volt a kérdés) Választani a 0, 3, 4, 5-ből lehetett, az 5 volt a jó, szerintem ez meg enyhén nehéz és nem ide való kérdés
1. Száz szeme van mégsem lát?
a helyes válasz az 50 vak, morbid és nem a játékhoz méltó
2. A 8-nak melyik nem számtani vagy geometriai fele (v valami ilyesmi volt a kérdés) Választani a 0, 3, 4, 5-ből lehetett, az 5 volt a jó, szerintem ez meg enyhén nehéz és nem ide való kérdés
Dátum: 2009.07.20. 15:29:34
A kérdésem megoldódott!
Dátum: 2009.07.02. 21:16:57
A következő kérdést tettem fel, hogy, hogy nem azonnal törölni értékelést kapott!!!
Miért mondok le a kérdés feltevésének jogáról?
Mert béna alakok mindig rossz értékelést adnak!
Mert nem akarok HKK-s kérdést feltenni, mivel nem ismerem azt a játékot!
Okos kérdést tudnék írni, de rossznak értékelik, mert nem kocka kérdés!
A másik három válasz együttesen!!! (ezt jelöltem meg jónak)
A kérdésre eddig 0 jó és 0 rossz válasz érkezett.
Sajnos itt tartunk!
A kommunista rendszerben talán így viselkedtek régen, nem értik az egészséges kritikát...
Miért mondok le a kérdés feltevésének jogáról?
Mert béna alakok mindig rossz értékelést adnak!
Mert nem akarok HKK-s kérdést feltenni, mivel nem ismerem azt a játékot!
Okos kérdést tudnék írni, de rossznak értékelik, mert nem kocka kérdés!
A másik három válasz együttesen!!! (ezt jelöltem meg jónak)
A kérdésre eddig 0 jó és 0 rossz válasz érkezett.
Sajnos itt tartunk!
A kommunista rendszerben talán így viselkedtek régen, nem értik az egészséges kritikát...
Dátum: 2009.06.30. 19:49:04
Javaslatom a játék egybeolvasztása a HKK-val, vagy az összes HKK jellegű kvíz kérdés törlése, hisz azt is csak egy speciális, szerintem béna, érdeklődési körű réteg ismerheti!
Dátum: 2009.05.26. 09:32:45
A lényeg ismét kimaradt, sajna ez a játék a Beholder KFT kasszájának a megtömését szolgálja, hiába áltatják a játékosokat azzal, hogy nem kell a gép előtt ülni, ma ott tartunk, hogy 24/20 alatt nem lehetsz jó játékos...
Valamin változtatni kell!!!
Valamin változtatni kell!!!