Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Sam hawkins

Oldal: 1
Dátum: 2011.11.04. 18:42:27
idekeveredtem egy év után, láttam mit irtam egy éve, és nagyon örülök .hogy tavaly szeptemberben elkezdtem a pokert. pár honapos tanulás és keresés után/ több száz fajta variáns létezik/ kikötöttem a don sng mellett. mivel cikkekböl, videokbol és élö edzésekböl jol fejlödtem sikerült egy elismert játékoshoz bekerülni, mint tanitvány és fejlesteni a játékom. most ott tartok, hogy még van föállásom, de már pokerbol nagyobb a jövedelmem és valoszinüleg 1-2 éven belül profi leszek. ezt csak azért irtam, hogy nyitottnak kell lenni és minden lehetöséget kiprobálni, mivel lehet, hogy pont ez jön be. jo játékot mindenkinek.
Dátum: 2010.12.31. 08:32:37
a poker hosszutávon nem szerencsejáték. igenis meg lehet belőle élni, én is lassan ebben az irányban indulok el .nem rgota jtszom, de azt lehet látni, hogy rengeteg tanulással és kitartással sok mindent ellehet érni. amugy az usa munkaügyi minisztériuna nem rég minősitette szakmának és munkavégzésnek a pokert. az indoklás szerint tanulhato és állando jövedelmet biztosit. amugy ugy látom jo magyar szokás szerint a legtöbb forumozonak /köztük a blog irojának/ halvány fogalma fogalma sincs az online pokerről.
igaz, 2009-ben lépett vissza, ez még kimaradt.
Most kaptam egy kérdést, ki nem NATO tag. Nyomtam is egyből az elsőt, de el is "rontottam" , mert Franciaországot jelöltem. Franciaország nem NATO tag, ugyhogy a kérdés rossz. Irak van bejelölve jonak, de igy mindegy.
Elnézést kérek mindenkitől, egy kicsit felment a pumpa. Tisztelettel. Sam Hawkins
Jgazad van. Ha királykodni akarnak , tegyék. Úgyis mostanában jövök rá, hogy unfair ez a játék. Nézek jobbat.
Kb. 10 kérdést irtam, egy sem lett jó , sokat helyesirási hiba miatt utasitottak el. NEM VOLT BENNÜK, a végén pedig rossz minősítést kaptam lexikális tudás miatt. Szerintem a kérdés minősitők nevetségesek,de nem kicsit. amilyen kérdéseket kapok néha...
Dátum: 2010.02.12. 16:22:06
tagokat keresünk. black ice szövetség.
Oldal: 1