Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Atopyssia

Oldal: 12
Dátum: 2014.07.02. 12:03:47
Az említett példánál maradva, Neked is kényelmesebb egy kattintással 50 flaskát felhajtani, de a szerver terhelést is csökkenti adott esetben. Egy ilyen szituáció legalább annyira a szolgáltató érdeke, mint a felhasználóé.......és igen elrontottam , javítom kösz.
Dátum: 2014.07.02. 11:34:53
Amit minden tisztességes játékban "patch"- nak hívnak, itt megvetetik veled !
Dátum: 2014.04.22. 08:40:18
Egy apró fejlesztést nagyon szívesen látnék.Kerüljön ki a végzet medál a szerencsekerék piros mezője alol !
Dátum: 2014.03.04. 06:29:51
Kényelmi funkciókból ami nekem nagyon hiányzik, és jó pár kattintást is megspórolna, az az, hogy a szaki, tulpont, szerencse fejlesztésre bónuszt adó tárgyakat ne kelljen felvenni, ha nem elég lenne ha a birtokodban lenne. Az öltözet váltó gombal javult a helyzet, de még nem az igazi !
Dátum: 2014.01.14. 10:13:52
A kifakadásom nem konkrétan erre az eventre vonatkozott, hanem az általános nézőpontra. "Fejlesszünk oké, a legfontosabb, hogy a fizetés benne legyen, hogy ha valaki kicsit jobban oda akarja rakni magát akkor szórja az őskövet." Az előbb említett templom pl. 4 féle tulajdonság fejlesztés jöhet, abból három nagyon nem olyan kategória amit folyamatosan húzni kéne. Szerencsekerék... ha napi egy forgatásba bízol megnézheted mire lesz belőle valami. Te bízol a nem létező szerencsébe,míg a fizetős kollega adatlapján már öt sajtoló medál figyel. Ebbe is bele lehet magyarázni, hogy az epikus kicsesláda beválltás segít ,de a jobb haladás lényege itt is a fizetés. A magasabb szintű játékosoknak bőven van viszonyítási alapja mennyibe került a játék 1-2 éve és mivan most. Az élvezeti faktor ellenben nagyon nem akarja követni . Egy külső példa hátha valaki ismeri. Path of Exile nem épp egy kategória ,de a nézőpont ! Ott is ingyenes az alap mint itt. Ha kell cicoma, egyediség, vagy plusz kényelem fizess, ha a karakteredet akarod erősíteni melózz meg érte a JÁTÉKBAN, és nem befizetéssel !
Dátum: 2014.01.14. 08:15:12
Lehet, de sajnos idáig süllyedt a dolog. A szövetségi fórumon, amikor meglátom, hogy új bejegyzés került a friss hírek topicba, már összeszorul a gyomrom. Mire kell már megint fizetni. Amellett, hogy teljesen elfogadható, hogy pénzt termeljen a játék, hisz ők is pénzből élnek , bőven túlzás a mostanra kialakult helyzet ! Mikor kaptunk utoljára olyan fejlesztést ami javított a játékélményen anélkül, hogy a zsebünkbe kellett volna nyúlni ?
Persze lehet mondani szinte minden alkalommal, hogy nem kötelező, ahogy nem is az ! De ha a nem kötelező dolgokat hanyagolod, kb alkalmatlanná válik a karaktered bármilyen érdemi összehasonlításra !
Dátum: 2014.01.14. 07:57:13
A versenyszellemre utazva a pénzéhség, és erőszak az őskő költés kényszerítésére határtalan ! Gusztustalan, .....sőt !
A Superbowl-ra érdemes szabit kivenni errre nem !
Dátum: 2013.10.15. 11:06:34
Most komolyan van aki elhitte, hogy ez működni fog ? Soha semmit nem sikerült rendesen megcsinálni kezdésre, miért pont ezt sikerült volna ! Főleg úgy, hogy látszik a legfontosabb itt is az volt, hogy lehet minnél jobban lehúzni a játékosokat !
Szánalmas banda !
Dátum: 2013.04.06. 09:23:34
" A tételek jelentős része kiégett őskőért is megvásárolható, de egy része csak őskőért."

Gusztustalan banda !
Dátum: 2013.02.16. 08:40:32
Szia !
Alapvetően sok igazság van abban amit írtál, pl. hogy a játékosok tették ilyenné a játék környezetet.Még azt is elfogadom, hogy az " alapgondolathoz" akarnak vissza térni.A probléma ott van, hogy ha az általuk javasolt tempóra vált az ember az biztos a karakter elgyengüléséhez vezet.Mivel a játékban egy idő után más cél nincs mint, hogy a környezetednél erősebb légy, jogos, hogy nem akar beállni a sorba az ember. Pl. e miatt is hajlamos az ember az érezni, hogy csak a pénz miatt sürgetnek minket. (+ az egyéb tények miatt: VT fizess,BU fizess,szerencsekerék fizess) . Mint az egy korábbi posztomban írtam, ha legalább néha jönne egy olyan fejlesztés ami nem befizetésre alapszik hanem "csak" a játékélményt emeli ,elfogadhatóbbak lennének a fizetős újítások is.
Mind emellett tiszteletben tatom a véleményedet, de nekem nagyon furcsa, hogy a fórumot olvasva pár régi játékos jobbnál jobb ötletei alapján egyre színesebb élvezetesebb lehetne ez a játék, a mostani szürkébe fakuló irány helyett.
Dátum: 2013.02.15. 09:33:32
Ez ugyan off lesz, de egy példa:
Nem ősköves vadászíj kellett volna, hanem egy szövetségi épület a vadászkunyhó. Ezzel lehetett volna drasztikusan csökkenteni a vadászattal eltöltött időt. Ha ez megvan , meg kell reformálni a kalandok csatáit,és EP büntetéseit, hogy mindig max. EP vel számoljon. Tételezzük fel ez is sikerül. Egy feladatsor ,egy új nyersanyag ,esetleg mindkettő bevezetésévél lehetőséget kell adni ,hogy minden játékos építhessen magának egy dimenzió kaput. Ha elkészült lehetősége legyen a fent említett változás miatt a vadászat alatt kalandokat , és kihívásokat teljesíteni .Így ki lenne töltve a vadászat holt ideje, nem csak arról szólna ,hogy az órát figyeld ,és ha lejár az idő hamarabb lépjél mint Offs
Dátum: 2013.02.15. 09:13:16
Ebben igazad van, de én arra gondolok, hogy kisebb szinten még vannak célok, pl az általad említett LE szerző szakik kifejlesztése, majd ha már ez , ezek megvannak ellaposodik a játék, nincsenek új célok, csak a megszokott napi rutin ismételgetése. Ezért gondolok ,hogy eleinte élvezetesebb.

kis szerkesztés: az időt spóroló szakikban 100% ig igazad van.
Dátum: 2013.02.15. 08:43:39
Sajnos ez a fejlesztés is csak "majdnem" sikerült kategória.A problémát szerintem az okozza, hogy a játékosok amint kicsit ráéreznek a játékra rájönnek ,hogy csak egy dolog számít, a legkevesebb TP mellett, a lehető legtöbb LE-t szerezni.Miklós nagyon szépen felvázolta a száguldás örömeit, de igazából nem a haladásra biztat, hanem, hogy sűrűn tankoljál a porshe-ba.Gyorsabb szintlépésnél ,sűrűbben kell cserélni az őskőért vásárolható javakat.Ennyi, ezért van az,hogy különféle csomagolásokban próbálja lenyomni a torkunkon a TP-t.A baj az, hogy ez pont az ellentetje az erős karakter építés egyetlen lehetőségének.Az pedig ,hogy minél magasabb szinten vagy annál nagyobb élmény ,és lehetőség nyílik előtted, nem igaz, sőt ha az első pár szintet nem nézzük szerintem pont fordítva van.
Tisztában vagyok vele, hogy ők is pénzből élnek, de teljesen naív dolog lenne egy olyan fejlesztésre várni ami "csak" a játék élményt emeli ?
Dátum: 2012.11.12. 15:33:54
Nem a Vf. gyengül, hanem az EH. erősödik, igaz ez csak nézőpont kérdése. Amikor bevezetésre kerültek ezek a lehetőségek meghozott a játékos egy döntést, azóta ahányszor csak hozzá nyúltatok mindig, nem a VF-et gyengítettétek,hanem az EH-t erősítitek. Ha már eredetileg is így viszonyult volna a két lehetőség egymáshoz lehet mást döntés születik. Most viszont kukába kell dobni a szaki fejlesztést a plusz öttel emelést, és a hozzá tartozó AF képességet . Főleg ha a tendencia folytatódik ,és igaz nem gyengítitek a VF-et ,de erősítitek az EH-t .
Ha már ezt említed ,hogy az a cél, hogy mindenkinek érdemes legyen vadászni, és portyázni is ! Míg az Eh-t segítitek ,hogy érdemesebb legyen vadászni, a VF mivel van támogatva, hogy ne nulla LE-t kapjon a csökkentett TP mellé a portyák során ?
Dátum: 2012.11.12. 15:09:36
Az új módosítás után, legyen inkább eltörölve a VF.
No de, elkeseredettségemet félretéve, szeretném megkérdezni van még bármi értelme a VF.-nek ?
Bevallom itt a fórumon eszembe se jutott ilyen dolgokkal foglalkozni, mint szóközök, és írásjelek, de későbbiekben igyekszem odafigyelni !
Ez az eset egyértelmű ,igazatok volt ,de azért valamennyire tehettek róla ,hogy az emberek hajlamosak volt a másik fél mondókájának hinni.
Egy részt szerintem hamarabb is elő lehetett volna állni konkrét dolgokkal/bizonyítékokkal . Más részt ( többször is felhívtad a figyelmet ,hogy tessék jelenteni ha abnormális dologgal találkozik a játékos) csak az utóbbi időszakból két sláger téma : hányan jelezték ,hogy egyes karakterek csak azért vannak fenn tartva ,hogy SK-t adjanak..... hányan jelezték ,buborék rossz értelembe vett kihasználását ? Ezek nem programozási hibák ,de ,hogy nem úgy használják őket ahogy Ti kitaláltátok az biztos ! ........................és mégsem történt semmi .
Dátum: 2012.11.07. 16:43:13
És ismét elfeledkeztek a másik oldalról ! Sokan vannak ( köztük én is) akik nagyon régóta tagjai szövetségnek ,csak ilyen olyan okok miatt nem ők fejlődtek a leggyorsabban ,így előbb utóbb kiesik az epik verő csoportból . DE ! például majd minden épület felépítésében aktívan részt vett ,így ha nem is közvetlenül de bőven kivette a részét abból hogy jelen pillanatban magas szintű epikus kincshez lehessen jutni .
Az ilyen tagokat milyen alapon kell bűntetni ! ?
Dátum: 2012.11.07. 07:11:26
Szánalmas ,ismét !
Mi a célotok ,miért megint a játékosok többségét szivatjátok ? Próbáljatok valami pozitív élményt csempészni a játékba légyszíves !
Igaz pár helyen elcsúsztak a "méretek" de álltalában összefogás kell a nagyobb epikus dög leveréséhez ,és ezért jogos a tápos cucc . Az összefogás a közösséget építi .....elakarjátok venni a lehetőséget ? A jófej "nagy" kollegák ütiket az epiket ebből alkalmasint a kisebbek is kapnak ,de vannak elvárások is .A valamit valamiért elv it is működik és közösséget épít ....elakarjátok venni a lehetőséget ? Elenyésző esetben vannak ,az álltalatok általánosnak vélt problémák ,nem kell hozzá nyúlni a rendszerhez !

Ha ennyire finom hangolni akartok és igazságot szolgáltatni ,akkor vegyétek el a többszörös bajnokoktól a buborékot !
Az ,hogy Birka emleget hátszelet meg röhej a köbön !
Dátum: 2012.10.15. 17:34:27
Köszönöm végre valaki aki megértette !
CSp halmozást épp azért írtam ,hogy kivan zárva hogy onnan van a sok LE !
Oldal: 12