Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Gort

Dátum: 2011.05.17. 12:59:07
Átvettem a jutalmat, meglett a medál is.
Bocs a vaklármáért.
Csak halogatni akartam a jutalomátvétel kéjes pillanatát. Meglehet, hogy a medál nem olyan értékes, de hiányoltam, mert úgy érzem, hogy megdolgoztam érte. A jutalmazásnál pedig csak a választható jutalmak voltak feltüntetve, a medál nem.
Minden jó, ha a vége jó.
Dátum: 2011.05.17. 12:50:59
V1 Szen Dergő.
Legtöbb győzelmet hozók között a 10. Tudtommal erre jár medál akkor is, ha nem a győztes csapatban voltam.
Dátum: 2011.05.17. 12:49:28
Kösz a tippet. A jutalmat még nem vettem át. Akkor megpróbálom, hátha úgy meglesz a medál is.
Dátum: 2011.05.17. 12:44:36
Kiléptem, beléptem, leléptem, felléptem, de medál az sehol.
Pedig nem volt könnyű bennmaradni a 10 legtöbb győzelmet hozók között. Szerintem nehezebb volt, ezer feletti győzelmet összeszedni, mint 350-et a győztes csapatban. Medál még sincs.
Dátum: 2011.02.23. 17:36:48
Még örülhetünk, ha csak 2 nap lesz.
Figyelembe véve, hogy az előző 2 napi leállás milyen "jó eredményt" hozott, lehet, hogy most hosszabb "karbantartás" következik.
Dátum: 2011.02.23. 17:24:41
Más internetes játékok napi 24 órában elérhetőek, az MM heti 12 órában.
Viszont ha minden 3. napon kapunk 10 mágiakövet, akkor majdcsak összejön egy prémiumra való.
Dátum: 2011.02.21. 16:33:03
Nekem tetszik a játék. Kár, hogy működésképtelen.
Dátum: 2010.10.05. 12:49:48
Nekem nem muszáj láthatatlanul vadászni, én akarom. Mert így szeretek. Mert szeretem, hogy nem vagyok senkinek a lábtörlőrongya. Elég erős vagyok ahhoz, hogy ne nagyon kössenek belém. Ami a portyázást illeti, a barátságos portyát nyomatom, mert az kevésbé időigényes. Kb. 10-15 éles portyát indítok havonta a változatosság kedvéért. Ezen kívül csak háborúban verekszem, de azt mi csak nagyon ritkán indítunk, beérjük azzal, ha azokat verjük el, akik ránk támadnak. Élni, és élni hagyni.
A legnagyobb hatalom az, ha nem kell élned a hatalmaddal. Létrehoztam a nyugalom szigetét a háborúk és csaták forgatagában. Megdolgoztam azért, hogy idáig jussak. Nem fogom veszni hagyni, csak azért, mert pár vereséget be kell gyűjtenem, hogy továbbra is így játsszak.
Nincs bajnoki medálom, és valószínűleg nem is lesz sohasem. A lényeg az, hogy békén hagynak, és olykor, ha megtámadják a szövetségem, akkor lehetek háborús bajnok. Számomra ez a tökéletes játékélmény, és nem esik jól, hogy Miklós szemét ez szúrja. Szerintem vannak itt más problémák is a láthatatlan vadászaton kívül.
Dátum: 2010.10.05. 11:42:14
Akkor most kb. 3300 vereséget kell összegyűjtenem, hogy továbbra is a megszokott módon vadászhassak. Köszönöm kedves Miklós a játékélményem növelését!
Üzenem mindenkinek, akit a közeljövőben meglátogatok: Bocs, nem tömés, csak vereség gyűjtés.

Miért gondolják azt, hogy a megszokott, szeretett játékstílus kedvéért nem hajlandóak az emberek pár vereséget elszenvedni? Gyanítom, hogy nem csak én fogok vereséget gyűjteni. Ha pár száz ember nekiáll pár száz, esetleg ezer vereséget begyűjteni, akkor csinos össznépi tömés lesz. Én kb 2 hónapot szánok rá, hogy a győzelem-vereség arányom "helyrerázzam". Higgyétek el, aki maxos visszafogottal hónapok óta láthatatlanul vadászik, annak ehhez is lesz türelme.
Dátum: 2010.09.30. 21:02:15
"Tűzfal beállítás:
Asztal-> Alul Start menü jobb széle, felhuzod a fület kikeresed a vírusírtód/tűzfalad ikonját, jobb click rajta, majd tiltás."

Jól hangzik, csak kérdés, hogy ér-e annyit a kvízolimpia, hogy miatta kéthetente tönkremenjen a gépem a vírusok miatt.
Még nem találtam semmit az interneten, ami nem jönne be a tűzfal miatt, csak ezt az új kvízolimpiát. Eszem ágában sincs miatta bármit is piszkálni a gépemen, kockáztatni, hogy egy működő rendszer bekrepáljon.
Ez csak egy újabb tönkrement rész a játékban. Nem az első, és nem is az utolsó. Ma nem működik a kvízolimpia. Holnap nem lehet láthatatlanul vadászni. Holnapután nincs játék.
Dátum: 2010.09.29. 21:04:57
"Kapcsolódás sikertelen, próbáld meg kicsit később, vagy ellenőrizd a tűzfalad beállításait."

Egész délután csak ezt olvashattam a kvízolimpiánál.
Nem értek a tűzfal beállításaihoz. Sajnos senki sem mondta, hogy ahhoz, hogy ezzel a játékkal játsszak programozói ismeretek szükségesek.
Dátum: 2010.09.29. 20:58:31
"Kapcsolódás sikertelen, próbáld meg kicsit később, vagy ellenőrizd a tűzfalad beállításait."

Egész délután csak ezt olvashattam a kvízolimpiánál.
Nem értek a tűzfal beállításaihoz. Sajnos senki sem mondta, hogy ahhoz, hogy ezzel a játékkal játsszak programozói ismeretek szükségesek.
Dátum: 2010.09.18. 20:09:56
Felhasználható lélekgyémánt: 42114

Nekem nincsenek javaslataim lélekgyémántos tárgyakra, de örülnék, ha valami értelmes dologra el tudnám költeni a gyémántjaimat itt az 56. szint környékén.
Dátum: 2010.07.09. 23:13:19
Részemről szent a béke, és remélem, hogy (már) te sem haragszol.
Miklós logikája ebben az esetben szerintem egy kicsit abszurd, és ezt megpróbáltam azzal hangsúlyozni, hogy ráhúztam egy még inkább abszurd esetre.
Sajnálom, ha nem voltam elég egyértelmű.
Dátum: 2010.07.09. 10:22:14
Köszönöm.
Dátum: 2010.07.08. 13:15:53
Igen, jelentenünk kellett volna ezt a térkapus dolgot. Szégyenlem, hogy nem tettem. Mivel szeretném elkerülni, hogy a jövőben újra ilyen szégyen érjen, ezért szétnéztem, hasonló hibákat keresve.
Szeretném jelenteni, hogy felfedeztem egy a játékban régóta bennlévő bugot. A vadászatért le is jár. Nem hiszem, hogy ezt anno így képzelték volna el, hisz teljesen felborítja a játékegyensúlyt. Ugye nem kell ecsetelnem, hogy aki fejlesztette a spektrális manipulációt, irányított vadászatot, stb, az mekkora jogtalan előnyre tett szert azokkal a becsületes játékosokkal szemben, akik nem fejlesztették ezen szakértelmeket, sejtve, hogy a vadászatért járó le csak tévedésből van a játékban.
A játék nagyságrendekkel jobb lesz ezen bug javítása után. Nem lesz az embereknél olyan sok le, tehát kevesebb lesz a csalódás, amiért leraboltak. Egyébként is felesleges a vadászat le-je, hisz vígan lehet fejlődni a térkapus és a kalandokból származó le-ből. (persze csak akkor, ha az ezekért járó le nem bug) A visszafogott fejlődés problémája is megoldódna, hisz már nem javítana olyan sokat a le-tp arányon.
A sajtolást is javítani kell. Ezentúl ne adjon le-t, hanem mondjuk tripla tp-t a rendes vadászathoz képest.
Ezen változások természetesen senkit sem hoznának hátrányba, hisz mindenkire egyaránt vonatkoznának.
Kérem a bug lehető leggyorsabb javítását, vagyis a vadászatért járó le kivételét a játékból, mindenki legnagyobb örömére, a játék jobbá tétele érdekében.
Dátum: 2010.05.24. 10:47:08
Akik "mászószint" alatt vannak, azok vadásszanak, és portyázzanak. (sőt, azok is, akik "mászószint" felett vannak) V3-as karakterem még nagyon messze van a mászás szakértelemtől, mégis 17 térképet talált.
Aki nem tudott 10 térképet összeszedni, az vagy nem vadászott és portyázott, vagy valóban nagyon, nagyon balszerencsés. Nem a szerencse tulajdonságra gondolok, hisz az nekem is 0.
Dátum: 2010.05.19. 15:26:37
Hasonló már velem is előfordult. Némelyik állatfelszerelésem képének helyén oda nem illő képek jelentek meg. Még változtak is. Egyik nap ez volt, másik nap már egy másik kép, 4-5 nap múlva egy harmadik kép. Nem tudtam vele semmit sem csinálni. Kb. 2 hét múlva elmúlt, és azóta újra a megfelelő képet mutatja. Fogalmam sincs, hogy miért jött elő ez a hiba, majd minek köszönhetően tűnt el.
Egy jó építő karakterből sohasem lesz farm. Ők ugyanis minden vadászat után azonnal beépítik a le-t, természetesen alapból maxos építés szakértelemmel. Tehát soha sincs náluk le, amit el lehetne rabolni tőlük. Farm azokból a karakterekből lesz, akikre csak néha néz rá a gazdája, és nem izgatja, ha rabolnak tőle.
Dátum: 2010.04.18. 12:54:33
Maxos vf-em van, és nagyon hasznos szakértelemnek tartom. Viszont nem hiszek benne, hogy ez az egyedüli járható út, és mindenki téved, aki nem úgy játszik mint én. A sokszínűség csak előny egy játékban, és ha több járható út is van, akkor mindenki szabadon, önállóan döntheti el, hogy melyiken indul el.
Most Luk jutott az eszembe, amikor Yodát faggatja a sötét oldalról.

-A sötét oldal erősebb?
-Nem. Egyszerűbb, könnyebb, gyorsabb, de nem erősebb.

Talán nem mindegyik út járható ugyanolyan könnyen, de nem lehet tudni, hogy melyik visz messzebbre, míg végig nem megyünk rajta.