Hozzászólások - Vorian
Dátum: 2011.04.17. 18:53:12
En szivesen becsatlakoznek, de a tavalyi ideny ota nem nezem a futamokat.
Dátum: 2011.04.10. 15:29:13
Szerintem majd a husveti mokazasra idozitik a nevezesi idoszakot.
Dátum: 2011.04.06. 12:10:33
Kihagytad amikor tulkepzettsegre hivatkozva utasitanak el, illetve amikor az allas mar be van toltve, csak azert lett meghirdetve, mert kimondja a torveny...
Egyéb témák -> Kedvenc szavazások -> VÚ - Kedvenc zenék - Könnyűzene - Számok - 1. forduló, 19. szavazás
Dátum: 2011.03.10. 22:41:04
Eeeeeeeeeee, felrenyomtam.
Egyéb témák -> Kedvenc szavazások -> VÚ - Kedvenc zenék - Komolyzene - Művek - 1. forduló, 6. szavazás
Dátum: 2011.03.05. 21:32:23
Szemelyes velemeny, de a mu nagyobbik reszet kitevo monoton hangvilag nyomaba sem er Ravel hasonlo modon felepitett Bolerojanak, azon reszek pedig, melyek kilepnek a megszokott mederbol ez en fulemet konkretan bantjak...
Dátum: 2011.01.16. 03:12:07
Remelem Baraty nem nyakaz le, ha kozzeteszek egy kis reszletet egy decemberi levelbol :
"Időnként szoktunk törölni, de eddig csak inaktív első szintű karakterekkel csináltunk ilyet.
A fő ok amiért bent hagyjuk a magasabb szintű karaktereket inkább az, hogy legyen kit ütni, legyen kin csinálni a küldetéseket, stb."
Kielegitett a valasz?
"Időnként szoktunk törölni, de eddig csak inaktív első szintű karakterekkel csináltunk ilyet.
A fő ok amiért bent hagyjuk a magasabb szintű karaktereket inkább az, hogy legyen kit ütni, legyen kin csinálni a küldetéseket, stb."
Kielegitett a valasz?
Dátum: 2010.12.04. 21:57:37
TO/SZO/le diff meg mindig az elozo havi (v2).
Dátum: 2010.12.03. 20:33:59
Hmm, ugy hiszem jobban teszem, ha nyelvi kerdesekben nem kotom az ebet a karohoz, nem ez az elso eset, hogy belefutok valami hasonloba...
Koszonom a linkeket. Lassan fel eve elek Londonban, azota sokadik hobbikent felvettem a magyar nyelv tanulasat. Ami termeszetes az embernek, azt nem is becsuli annyira (bar korabban is tisztaban voltam az ertekeivel, de csak hasznaltam, a muvelesere nem forditottam akkora gondot).
Es most eszembe jutott egy idezet, de nem tudom felidezni, pedig itt van a nyelvem hegyen...
Koszonom a linkeket. Lassan fel eve elek Londonban, azota sokadik hobbikent felvettem a magyar nyelv tanulasat. Ami termeszetes az embernek, azt nem is becsuli annyira (bar korabban is tisztaban voltam az ertekeivel, de csak hasznaltam, a muvelesere nem forditottam akkora gondot).
Es most eszembe jutott egy idezet, de nem tudom felidezni, pedig itt van a nyelvem hegyen...
Dátum: 2010.12.03. 17:35:11
Ha mar nyelvtan, akkor nem "médiákra", hanem mediara, merthogy a media szo mar onmagaban tobbes szam. :-]
Dátum: 2010.11.29. 02:56:28
Megintcsak rohej. A 4. uj tipusu olimpai, es maris a regi szinvonalan leledzik... Helyesirasi hibak, rossz kerdesek, raadasul ki se tudom masolni oket, javitasra. Verseny kozben meg nem azzal szoszmotolok, hogy a javitando kerdeseket memorizaljam, lehetoleg minnel pontosabban.....
Dátum: 2010.11.23. 19:21:48
Rohej, kulfoldon elek, a hkk-t ismerem, jatszottam, abbahagytam, nem akarom ujra elkezdeni, miert olyan nagy keres az, hogy elfogadjak a penzemet, minden tovabbi agynyuzas nelkul?! Draga az idom, ritkan jarok otthon (amit nyilvan a talalkozonal sokkal fontosabb dolgokhoz utemezek), viszont szeretnek szert tenni azokra a relikviakra. A kenyelem nekem valahogy fontos resze a szolgaltotasoknak...
Dátum: 2010.10.22. 00:14:15
Miert nem a Kuldetesek topicba irod?
Vilag, szint, horda, karakter neve. Ezek mind hianyzo informaciok.
mod.: elgepeles
Vilag, szint, horda, karakter neve. Ezek mind hianyzo informaciok.
mod.: elgepeles
Most eszleltem egy szamomra bogar gyanus dolgot. V2-on a gyemantok karakterlapjan egy zarknod medal diszeleg. Ez ma delutanig biztosan nem volt ott. Mi tortent? Landragorban sem ok vezetnek, tehat vegkepp nem ertem...
Dátum: 2010.10.04. 19:54:44
Melik számítógépes játékból NEM kszült film?
Doom
Resident Evil
Dungeon Siege
Diablo
Helyesiras... (Igen, tudom, hosszu i, angol billentyuzetrol vagyok.)
Doom
Resident Evil
Dungeon Siege
Diablo
Helyesiras... (Igen, tudom, hosszu i, angol billentyuzetrol vagyok.)
Dátum: 2010.09.27. 21:03:28
Hasznos dolog, ha van legalább első szintű kritikus ütés szakértelmed. Ehhez 22. szintű tanulás szükséges.
3. szintű szövitársam ezt másolta be a fórumra:
Eladási ár: 1651 Lélekgyémánt!!!
Eladási ár: 1651 Lélekgyémánt!!!
Viszont Miklós azt írta, hogy a régi relikviák (a portyagömböt kivéve) is megtalálhatóak lesznek, és az aukciós bérlet mint új, a transz. fókusz, mint régi esett ki az első fáziban, tehát ha tippelnem kéne, 2 relik esik ki minden fázisban.
Dátum: 2010.08.27. 12:49:48
Köszi.
Dátum: 2010.08.27. 01:22:11
Felhívnám a figyelmet egy pontotlanságra/ellentmondásra. A térkapus kincsek felsorolásánál tárgyszerzéshez a minimum szintet 10-ben, míg a térkapu leírásánál 15-ben állapítja meg az oldal. Tapasztalataim szerint az utóbbi a helyes, kéretik javítani (tudom, hogy nem érint sokakat, de nekem 100 tp-mbe fájt eme felfedezés ).
Dátum: 2010.04.16. 20:48:19
Csak kár, hogy ugyanarra a névre más-más eredmény születik. Illúzióromboló. :'(