Üdv Mindenkinek!
Nem vagyok rendszeres forum olvasó, ezért ha esetleg ismételnék valamit előre is elnézést kérek. Megosztanám néhány ötletem.
Néhány új szakértelem ötletem lenne.
- Kitérés : 5szakértelempont fejlesztéssel lenne 1%, a max szint 50 ekkor nyilvánvalóan 10% lehetne a max (vagy tovább fejlesztve ugyanezzel a metódikával, ez már részlet kérdés)
-Manaégetés : 1 szakértelem pont 20 manát égetne el. Nem gondolkoztam, hogy maximális szintel rendelkezzen.
-Tüskés bőr : Egy relikvia adta az ötletet, ütés esetén a támadó bonusz sebzést kaphatna. Az értéken nem gondolkoztam, fejlesztőkre bízom
-Manapajzs: A sebzés egy részét elnyelnél a mana. 1 szakértelempont, mondjuk 3%sebzés elnyelés. Max szint 20 ekkor értelem szerűen 60%-ék sebzést nyelne el.
Ezeken gondolkoztam eddig. Természetesen lenne pár ötletem még, ígény esetén szívesen megosztom.
Hozzászólások - Moandor
Oldal: 1
Dátum: 2010.10.16. 11:45:40
Dátum: 2009.08.05. 09:20:17
Melyik énekesnő nem szinesbőrű?
Whitney Houston
Beyonce
Rihanna
Shakira
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
HOOOOOOOOOOOOOOLLL???? Lécci, magyarázzátok már el, kökke.
Whitney Houston
Beyonce
Rihanna
Shakira
HOOOOOOOOOOOOOOLLL???? Lécci, magyarázzátok már el, kökke.
Dátum: 2009.05.11. 22:39:09
Srácok annyit fűzök hozzá : Boondock Saints (Testvérbosszú magyarul)
Remélem láttátok a filmet, ha meg nem sürgősen pótoljátok. Mindent el mond a helyzetről.
Remélem láttátok a filmet, ha meg nem sürgősen pótoljátok. Mindent el mond a helyzetről.
Dátum: 2009.05.10. 09:50:34
Szerintem tök jó kérdést tettél fel. Látom nem csak az én kérdéseimbe kötnek bele..
Dátum: 2009.05.10. 09:42:52
Ki nem rendelkezik "SIR" lovagi titulussal?
Elton John
Anthony Hopkins
Sean Connery
Jack Nicholson
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
???????? Miért kell minden apróságba hibát keresni? Ebben mi az értelmezhetetlen?
Elton John
Anthony Hopkins
Sean Connery
Jack Nicholson
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
???????? Miért kell minden apróságba hibát keresni? Ebben mi az értelmezhetetlen?
Dátum: 2009.05.02. 20:39:27
Növény milyen része a Vanilla?
Egy különleges orchidea növény termése
Egy különleges fának a kérge
Egy különleges bokornak a virága
Egy ritka növény szára
Eláruljátok nekem hol a hiba, hadd tanuljak a hibámból!
Szerintem tök korrekt kérdés volt, no mind1.
Egy különleges orchidea növény termése
Egy különleges fának a kérge
Egy különleges bokornak a virága
Egy ritka növény szára
Eláruljátok nekem hol a hiba, hadd tanuljak a hibámból!
Szerintem tök korrekt kérdés volt, no mind1.
Dátum: 2009.04.06. 09:31:06
Szép jó napot!
Annyit szeretnék hozzá tenni a témához, hogy szerintem is egyre többen inkább rosszindulatból bannolnak nevetséges indokkal kérdéseket. Ha lehetséges lenne, megnéznétek az utolsó feltett kérdésemet, mert szerintem ez se volt igazságos hogy valaki rossz kérdésre értékelte!
Ki most a köztársasági elnökünk? Kérdeztem én. Felírtam a 4 lehetséges választ, de valakinek nem tetszett. Kicsit szőrszál hasogatásnak érzem.. Előre is köszönöm...
Töj jó a játék sztem, így tovább!!
Annyit szeretnék hozzá tenni a témához, hogy szerintem is egyre többen inkább rosszindulatból bannolnak nevetséges indokkal kérdéseket. Ha lehetséges lenne, megnéznétek az utolsó feltett kérdésemet, mert szerintem ez se volt igazságos hogy valaki rossz kérdésre értékelte!
Ki most a köztársasági elnökünk? Kérdeztem én. Felírtam a 4 lehetséges választ, de valakinek nem tetszett. Kicsit szőrszál hasogatásnak érzem.. Előre is köszönöm...
Töj jó a játék sztem, így tovább!!
Oldal: 1