Hozzászólások - DrSteve123
Oldal: 1
Dátum: 2017.12.21. 11:34:58
A karakterlapról támadva látszódik a szörny ép-je is, de a szörnykihívás oldalról nem. Ezt javítani kéne.
Dátum: 2017.12.17. 11:53:18
Nagyon fontos lenne, hogy a szörnyidézés bekerüljön a gyorsgombok közé! Ha elfogytak a kreatúrapontok, akkor szürkülne ki.
Dátum: 2015.04.16. 08:06:46
mytokronit préselő segítségével bizonyos szubsztanciákból kinyerheted a bennük rejtőző sárga mytokronitokat. A következőket préselheted 1-1 mytokronitért: 10 kristálypont, 1 ősdrágakő, 1 szubplaza, 1 aranydukát, 1 sorsjegy, 1 kiégett őskő (de csak akkor, ha 1000-nél több van a birtokodban, ekkor az 1000 feletti mennyiséget). Egy nap max. 20 sárga mytokronitot nyerhetsz így ki. A mytokronitokat visszaváltani nem lehet!
Dátum: 2012.11.28. 08:33:07
a megvett irtoztató csomag hol látszik? a tárgyak között nem látom
Dátum: 2012.07.04. 14:37:31
A "szerezz 80.000 LE-t általad indított portyákban" hogyan lehet megcsinálni energiahasznosítás nélkül. Mindenki 0 LE-el mászkál csak a TP gyűlik.
Dátum: 2012.05.14. 12:52:59
Miért mindig utólag veszem észre ezeket az akciókat? Ha még lenne, akkor vennék most őskővet. (most fogyott el) A templomi pálca jól jönne. Egyelőre várok, remélem lesz megint.
Dátum: 2012.04.29. 06:31:58
A jutalmat az ember akkor kapja meg, ha rákattint a menüben a teljesen piros kockára.
A templomkristályra a tárgyak között szintén kattintani kell. Kipróbálta valaki a jutalmakat? Néhány nem egyértelmű-
A templomkristályra a tárgyak között szintén kattintani kell. Kipróbálta valaki a jutalmakat? Néhány nem egyértelmű-
Dátum: 2009.11.06. 07:23:20
üdv,
a "smaragd kufár" kereskedelem pluszát turbóval lehet duplázni?"
a "smaragd kufár" kereskedelem pluszát turbóval lehet duplázni?"
Dátum: 2009.10.12. 14:45:44
Üdv! Hiába olvasgatom a fórumot számomra nem egyértelmű, hogy mikor kapni az első kincset: a) a 15. kivégzett entitás után b) mindig 3-al magasabb szintűt kérek és akkor csak az 5. kivégzett után.
A kincs rendszert sem értem: miből lehet válogatni, ha nem találok kedvemre valót, akkor várhatok még néhány entitásnyit, hogy jobb jöjjön?
A kincs rendszert sem értem: miből lehet válogatni, ha nem találok kedvemre valót, akkor várhatok még néhány entitásnyit, hogy jobb jöjjön?
Dátum: 2009.09.23. 07:40:32
HÁBORÚ: kell egy épület, amely a hosszú nehéz háboruk alatt, amikor le már amugy sem jön, csökkenti a gyözelemért kapott tp-t
Dátum: 2009.09.23. 07:39:36
HÁBORÚS STATISZTIKÁK: kellenne egy lekérdezés, hogy adott ember az összes háborúban eddig milyen gyözelem vereség aránnyal rendelkezik
ezeket az adatokat az összes szövetségi tagra egy oldalon kell megjeleníteni, rendezési lehetőségekkel
ezeket az adatokat az összes szövetségi tagra egy oldalon kell megjeleníteni, rendezési lehetőségekkel
Dátum: 2009.09.23. 07:37:04
GYAKORLÁS: aki több állatot tart annak nehézkes, az összeset egyszerre harcba hívni, pihenni küldeni vagy gyakoroltatni velük.
Checkbox-ok segítségével lehessen egyszerre több állatot kiválasztani és egy tevékenységet az összesre elvégezni.
Checkbox-ok segítségével lehessen egyszerre több állatot kiválasztani és egy tevékenységet az összesre elvégezni.
Dátum: 2009.08.29. 14:00:34
Van egy szép nagy háborunk, már 350-330 körül járunk. Csak a játék öröméért csináljuk, mert amennyi LE-t hoz, annyit visz is el. A plusz zsákmány is szépen 0 körül imbolyog.
Kellenne egy fejlesztés, hogy ilyen esetben ne kapjuk a tp-t dögivel, különben nem lesz még egy ilyen háború, bármennyire izgalmas is.
Kellenne egy fejlesztés, hogy ilyen esetben ne kapjuk a tp-t dögivel, különben nem lesz még egy ilyen háború, bármennyire izgalmas is.
Dátum: 2009.04.10. 10:46:22
Egy profi box cím mecs hány menetből áll maximum?
9
10
12 ****
15
Lehet, hogy nem vagyok egy költő, de azért úgy gondolom, hogy ez a kérdés érthető. Az volt a baja az értékelőnek, hogy probáltam pontos lenni? Ha kihagyom, hogy profi vagy cím mecs, akkor abba kötött volna bele.
Szerintem, legyen lehetőség a játékban megvétozni a bírálatot. Ha a játékvezetőség nekem ad igazat, akkor a birálót zárják ki a további birálatokból.
9
10
12 ****
15
Lehet, hogy nem vagyok egy költő, de azért úgy gondolom, hogy ez a kérdés érthető. Az volt a baja az értékelőnek, hogy probáltam pontos lenni? Ha kihagyom, hogy profi vagy cím mecs, akkor abba kötött volna bele.
Szerintem, legyen lehetőség a játékban megvétozni a bírálatot. Ha a játékvezetőség nekem ad igazat, akkor a birálót zárják ki a további birálatokból.
Oldal: 1