Hozzászólások - Kiyotokun
Oldal: 1
Dátum: 2011.02.18. 21:51:53
Csak egy apró feltevés: A szövetségbeli forum motorját nem lehetne olyanná tenni mint a nagy fórumé? nem lenne rossz szerintem,elég szinessé tehetné nem kéne linkeket másolni beilleszteni ha valaki valami vicceset meg akar osztani..más problémám nincs a játékkal..vagy csak az alkohol beszél belőlem..
Dátum: 2011.02.18. 21:45:45
Teszter lehetnél de már az is végetért tudtommal
hétfőn indul az éles játék,én is kiváncsi vagyok mit lehet kihozni belőle.
hétfőn indul az éles játék,én is kiváncsi vagyok mit lehet kihozni belőle.
Dátum: 2010.10.05. 13:27:22
Igyekeztem mindent átolvasni,és a következő elhatározásra jutottam:
ez a több csata vesztés,mint nyerés nem a legjobb ötlet.A kicsik ütik nagyokat,tp-vel tömve és akinek nincs tömés elleni gyűrűje,kénytelen lesz venni ha nem akar gyorsan szint(ek)et lépni. (Igaz hogy én is láthatatlanban játszottam,de tömni nem fogok senkit,se időm,meg nem fer a többi játékossal szemben.)
Ötlet: 10 őskö maradhat,de ne a csatát vegye,hanem az adott szint toplistáját (Mind a tulajdonságét,mind a szakértelmekét) és aki nincs benn az adott szintjén a top 15-ben (de ezt a JV felőlem átalakithatja bárhányra),addig ugyanannyi esély járjon neki az állatelfogásért.Ebben nincs annyi kiskapu,elkerülhető a tömés is.De ez csak egy javaslat
ez a több csata vesztés,mint nyerés nem a legjobb ötlet.A kicsik ütik nagyokat,tp-vel tömve és akinek nincs tömés elleni gyűrűje,kénytelen lesz venni ha nem akar gyorsan szint(ek)et lépni. (Igaz hogy én is láthatatlanban játszottam,de tömni nem fogok senkit,se időm,meg nem fer a többi játékossal szemben.)
Ötlet: 10 őskö maradhat,de ne a csatát vegye,hanem az adott szint toplistáját (Mind a tulajdonságét,mind a szakértelmekét) és aki nincs benn az adott szintjén a top 15-ben (de ezt a JV felőlem átalakithatja bárhányra),addig ugyanannyi esély járjon neki az állatelfogásért.Ebben nincs annyi kiskapu,elkerülhető a tömés is.De ez csak egy javaslat
Dátum: 2010.10.02. 12:15:08
Idézet: Alfa001 - 2010.10.02. 11:06:16
És a helyes válasz Nemere,nem de?Annyira nem speciális,nem vagyok erdélyi de ezt még anno tanították a középsuliban
Az alábbiak közül melyik szélfajta fúj Erdélyben?
sirokkó
tramontana
nemere
misztrál
speciális réteg. szintén törlés.
sirokkó
tramontana
nemere
misztrál
speciális réteg. szintén törlés.
És a helyes válasz Nemere,nem de?Annyira nem speciális,nem vagyok erdélyi de ezt még anno tanították a középsuliban
Dátum: 2010.09.29. 15:19:50
Én is még anno 1200 vagy valami akörüli áron vittem el a köpenyt.Több mint fél éven át CSAK arra gyűjtöttem,és most semmi dukátom.Ha most a nerfelni fogják,mit tudok vele tenni? Kidobtam fél évi munkámat az ablakon?Ugyhogy Darah-t is teljes mértékben megtudom érteni.Vagy ha Endyr javaslatával senki nem ért egyet,legalább az árát kapjuk vissza,bár sajnos ugy érzem hogy ez nem fog megvalósulni..
Dátum: 2010.09.14. 18:13:38
Idézet: HimuraBattousai - 2010.08.28. 06:14:08
Szerintem meg nem jó ötlet,mert tudtommal besorolás véges,addig tart mig nem forr ki az új kvízrendszer és 1 év múlva már ez nem lesz aktív.
Sorolj be helyesen X kérdést!
(Ezt jó ötletnek tartom, várom a válaszokat)
(Ezt jó ötletnek tartom, várom a válaszokat)
Szerintem meg nem jó ötlet,mert tudtommal besorolás véges,addig tart mig nem forr ki az új kvízrendszer és 1 év múlva már ez nem lesz aktív.
Dátum: 2010.04.19. 12:41:18
Nem tudom volt ez a kérdés már,de itt sem lehetne azt csinálni mint a többinél?mondjuk lehessen választani hogy 200 CSP-t fizetek érte, vagy 50 követ? vagy ha annyira nagy dolog ez a kényelmi funkció,felvinni 300 CSP-re..mindenesetre 50 öskövet ezért nem fogok eldobni,mert annyit nem ér..na meg ugye csak prémiusok használhatják (nincs vele baj,én az vagyok)
Dátum: 2010.02.13. 13:27:53
Na hát ez érdekes..Tegnap rendeltem 9db őskövet,meg most -pont ebben a pillanatban- és semmi hibát nem tapasztaltam. Nem lehet hogy csak 30 db küldésénél akadozik?
Dátum: 2009.04.10. 00:01:00
hali^^
fertőzést megéri csökkenteni?
mert nem tudom mi lesz,ha nem csökkentem,de mi ha igen^^
fejlesztöknek tudniuk kéne,nem?
előre is köszi a választ^^
fertőzést megéri csökkenteni?
mert nem tudom mi lesz,ha nem csökkentem,de mi ha igen^^
fejlesztöknek tudniuk kéne,nem?
előre is köszi a választ^^
Dátum: 2009.04.03. 14:27:07
Hillary Clinton a mennyországba kerül. Mialatt ott várakozik, észreveszi hogy a falon mindenütt órák vannak, és mindegyik egymástól eltérő időt mutat! Mikor jön Szent Péter, megkérdezi tőle hogy mit jelképeznek azok az órák?
- Az órák a falon embereket jelképeznek a földről és annyiszor ugrik előre 15percet ahányszor a férj megcsalja a feleségét!
És melyik a férjemé?
- Azt használjuk ventilátornak.
- Az órák a falon embereket jelképeznek a földről és annyiszor ugrik előre 15percet ahányszor a férj megcsalja a feleségét!
És melyik a férjemé?
- Azt használjuk ventilátornak.
Dátum: 2009.03.29. 19:35:16
Idézet: Cicatis - 2009.03.29. 19:31:37
viszont szerintem meg helyes^^ mert ahány öskövet veszel,annyiból lesz kiégett ősköböl is őskő.
igy 12 kiégettből csak 9 lesz,mivel illető annyit vesz tehát:3+9+9=21 remélem érthető volt^^
Ha 3 ősköved, 12 kiégett ősköved van és veszel 9-et mennyi ősköved lesz?
21
12
27
9
Szerintem 3+12+9=24, Nem?
Erre a helyes válasz a 21 volt.
Aki ilyen kérdést tesz föl, először tanuljon meg számolni és utána bármilyen matematikai kérdést föltehet.
21
12
27
9
Szerintem 3+12+9=24, Nem?
Erre a helyes válasz a 21 volt.
Aki ilyen kérdést tesz föl, először tanuljon meg számolni és utána bármilyen matematikai kérdést föltehet.
viszont szerintem meg helyes^^ mert ahány öskövet veszel,annyiból lesz kiégett ősköböl is őskő.
igy 12 kiégettből csak 9 lesz,mivel illető annyit vesz tehát:3+9+9=21 remélem érthető volt^^
Dátum: 2009.03.29. 19:31:42
Az alábbiak közül melyik lehet hölgy megnevezése és táblajáték neve is?
Donna
Dáma
Díva*
Diaboló
én irtam pont most,és véletlenül rosszat jelöltem meg szóval dámára gondoltam^^ csak gondoltam szólok,nehogy más miattam szívjon^^
Donna
Dáma
Díva*
Diaboló
én irtam pont most,és véletlenül rosszat jelöltem meg szóval dámára gondoltam^^ csak gondoltam szólok,nehogy más miattam szívjon^^
Dátum: 2009.03.25. 17:51:10
V1-ben az uchiha szövetség tagokat keres
épités?nem sok,csak szintx 30 le és ha mindennap nem tudsz épiteni,az sem baj,fejedet nem harapjuk le érte
és mikkel rendelkezünk?
-Őrtorony 5
-Védőfal 3
-Gyakorlótér 2
-Mágustorony 6
-Kémgömb
-Átokpiramis 1
-Lélekpajzs 2
-Aurapajzs 3
-Palota 2
-Energiakristályosító 1
-Katalizátor 5
-A béke csarnoka 1.
És hamarosan megnyílik a térkapunk is ^^
mi mindenkit felveszünk (felszoktunk^^) aki gondolja jelentkezzen:nem bánja meg!^^ ~~:D
Uchiha Klán
épités?nem sok,csak szintx 30 le és ha mindennap nem tudsz épiteni,az sem baj,fejedet nem harapjuk le érte
és mikkel rendelkezünk?
-Őrtorony 5
-Védőfal 3
-Gyakorlótér 2
-Mágustorony 6
-Kémgömb
-Átokpiramis 1
-Lélekpajzs 2
-Aurapajzs 3
-Palota 2
-Energiakristályosító 1
-Katalizátor 5
-A béke csarnoka 1.
És hamarosan megnyílik a térkapunk is ^^
mi mindenkit felveszünk (felszoktunk^^) aki gondolja jelentkezzen:nem bánja meg!^^ ~~:D
Uchiha Klán
Dátum: 2009.03.25. 17:07:30
jah igen,nekem is volt egy olyan 10 percre,hogy nem tudtam feljönni,mert a vörös róka azt irta ki
Dátum: 2009.03.25. 16:45:26
elég 1x XD bár ahogy látom idöpontokból,lehet böngésző hibája^^ amugy csak nálam van az hogy képem alatt ki van irva hány élettpontom/varázspontom van,és mellette portyapontok-cselekvéspntok?^^ vagy ez egy kis fejlesztés?
Dátum: 2009.03.17. 22:27:51
XD
hát ez az..én se megyek majd gladiatus forumra nyivákolni,hogy végzetúr de jó (amugy télleg jó xD )pláne hogy onnét szereznék embereket O.o
hát ez az..én se megyek majd gladiatus forumra nyivákolni,hogy végzetúr de jó (amugy télleg jó xD )pláne hogy onnét szereznék embereket O.o
Oldal: 1