Csak halkan jegyzem meg én is a támadott szövetségben vagyok és mind a két magas szintű ellenfél simán győz ellenem ... akkor miért is kell a kicsiket püffölni ???
Ha engem ütnének fél óránként mindketten akkor is simán nyernének...bocsánat az úgy tisztességes lenne. és miért is várunk el tisztességet a "Bolygó Ura"-tól.
És sajnos megint csak a Vezetőséget tudom hibáztatni hogy szépen lassan elfogynak a tisztességes játékosok és maradnak ezek ....
Hozzászólások - Bachter
Oldal: 12
Dátum: 2015.12.04. 19:16:27
Dátum: 2015.02.16. 07:53:13
én csupán a bajnoki nevezésről csúsztam le tegnap a szerver leállás miatt ... de tudom én vagyok a hibás mert türelmetlen voltam és negyed óra várakozás után inkább a tv-t választottam ... sebaj lesz ez még jobb is ... a lényeg hogy a befizetések rendben menjenek a játék másodlagos ... szánalmas ...
Dátum: 2014.11.18. 20:34:29
várok holnap reggelig addig erőt gyűjtök DI-re
Dátum: 2014.11.18. 20:24:49
Király ez a kompenzációs csomag ... de jobban örülnék neki hogyha át is vehetném
rákattintok hogy "átveszem" és visszadob a karilapra....vissza megyek a napi rutinok oldalra rákattintok és kezdődik elölről minden
és igen rinyálok !!!!
rákattintok hogy "átveszem" és visszadob a karilapra....vissza megyek a napi rutinok oldalra rákattintok és kezdődik elölről minden
és igen rinyálok !!!!
Dátum: 2014.09.18. 13:24:11
A medálokat mikor kapjuk meg ??? még nem kaptam 1-et sem
Dátum: 2014.08.14. 05:20:19
Sziasztok!
Támogatom az ötletet. A v2 halott és ezt kár tagadni, csak azért fenntartani egy világot mert sok a probléma az összevonással nem kifogás. Nyakamat rá hogy a v2-s karakterek 90%-a támogatná az összevonást és végre "csillogó szemmel" várná hogy végre felpezsdül egy kissé az "élet". Mert valljuk be hogy az hogy várjuk sorba az eventeket és ott éljük ki a játékélményt szerintem hasonlít egy kicsit arra a bizonyos "farmos" játékokra amikkel nem véletlenül nem játszom. Nem hiszem hogy akkora nagy problémát jelentene megoldani ha a többség szeretné. Szerintem Mindenki célja a játékélmény fokozása és bízom benne hogy a vezetésé is. Problémák, problémák, problémák ... Kedves Miklós ha nem bírsz velük szedd pontokba, írd le nekünk és fogadni mernék hogy közösen megtaláljuk a megfelelő megoldást.
Mert a többség JÁTSZANI SZERETNE és ÉLVEZNI A JÁTÉKOT !!!
Teljes válszélességemmel támogatom a javaslatot és kíváncsian várom a fejleményeket !!!
Támogatom az ötletet. A v2 halott és ezt kár tagadni, csak azért fenntartani egy világot mert sok a probléma az összevonással nem kifogás. Nyakamat rá hogy a v2-s karakterek 90%-a támogatná az összevonást és végre "csillogó szemmel" várná hogy végre felpezsdül egy kissé az "élet". Mert valljuk be hogy az hogy várjuk sorba az eventeket és ott éljük ki a játékélményt szerintem hasonlít egy kicsit arra a bizonyos "farmos" játékokra amikkel nem véletlenül nem játszom. Nem hiszem hogy akkora nagy problémát jelentene megoldani ha a többség szeretné. Szerintem Mindenki célja a játékélmény fokozása és bízom benne hogy a vezetésé is. Problémák, problémák, problémák ... Kedves Miklós ha nem bírsz velük szedd pontokba, írd le nekünk és fogadni mernék hogy közösen megtaláljuk a megfelelő megoldást.
Mert a többség JÁTSZANI SZERETNE és ÉLVEZNI A JÁTÉKOT !!!
Teljes válszélességemmel támogatom a javaslatot és kíváncsian várom a fejleményeket !!!
Dátum: 2014.07.23. 08:38:39
Azt tudom csak azt nem hogy egyenként kell használni vagy ha előállítok egy katalizált esszenciát ( ahhoz ugye kell 5 sárga ) akkor azt is beleszámolja-e ?
Dátum: 2014.07.23. 06:58:39
Gratulálok "Bolygó Ura"-k nem semmik vagytok
Azt szeretném kérdezni hogy a sárga esszenciás feladatnál beszámolja azt is hogyha egy katalizált megaesszenciát állítok elő ?
Azt szeretném kérdezni hogy a sárga esszenciás feladatnál beszámolja azt is hogyha egy katalizált megaesszenciát állítok elő ?
Dátum: 2014.01.29. 07:31:51
Köszi. Meg is oldódott
Dátum: 2014.01.29. 06:16:53
Ma reggel megtörtént az állatkám evolúciója, és gond van ... azóta csak 3 állatot hívhatok harcolni más nem találkozott ilyennel?
Dátum: 2014.01.28. 18:01:51
A csatlós szintje: eredeti állat szintje/2 + eredeti állat alapszintje/5 (de maximum a fétis szintje).
Dátum: 2013.09.20. 15:26:23
"Az hogy +IQ-t adunk a befizetés mellé, vagy húsvéti tojást adunk, amiért LE-t kapsz és abból IQ-t növelsz, nagyságrendileg ugyanaz a táp, csak a változatosság kedvéért itt más a forma, hogy ne mindig ugyanaz legyen a csomagban."
Nekem az IQ növelése jelenleg kb. 300e LE, akkor 10 IQ az ugye 3M LE.....az pontosan akkor mennyi húsvéti tojás is ???
Nem is értem miért kell ennyire cifrázni a dolgokat, miért nem lehet egyszerűen a születésnap alkalmából kedvezményesen adni az ősköveket ( 5-10-15-20% ).
Így legalább mindenki egységesen ünnepelné a születésnapot !!!
Nekem az IQ növelése jelenleg kb. 300e LE, akkor 10 IQ az ugye 3M LE.....az pontosan akkor mennyi húsvéti tojás is ???
Nem is értem miért kell ennyire cifrázni a dolgokat, miért nem lehet egyszerűen a születésnap alkalmából kedvezményesen adni az ősköveket ( 5-10-15-20% ).
Így legalább mindenki egységesen ünnepelné a születésnapot !!!
Dátum: 2010.12.02. 07:13:07
nagyon jók vagyunk
Dátum: 2010.11.14. 10:30:33
20 % esély ???
nekem eddig minden állat amelyiknek megvettem adott esszenciát.
nekem eddig minden állat amelyiknek megvettem adott esszenciát.
Dátum: 2010.03.17. 05:10:45
Köszönjük !
Minden elismerésem a Tietek !
Ti is nehéz szakmát választottatok.
Minden elismerésem a Tietek !
Ti is nehéz szakmát választottatok.
Dátum: 2010.03.14. 19:25:39
valami ilyesmiről beszéltem én is, és lásd az eredményt
Dátum: 2010.03.14. 18:34:54
Nem lett volna kevesebb anomália ha teljesen leállítjátok a szervereket 1-2 órára míg dolgoztok rajta? ( vagy ameddig kell )
Dátum: 2010.03.14. 18:06:26
Megértem az indokaid, de azért nem játszom azon játékokkal ahol túl sok a leállás, hanem ezzel a játékkal.
Engedtessék meg hogy mint felhasználót idegesítsen és elszomorítson ez a dolog.
Nem irigyellek.
Engedtessék meg hogy mint felhasználót idegesítsen és elszomorítson ez a dolog.
Nem irigyellek.
Dátum: 2010.03.14. 17:55:19
nem fenyegetőztem és nem tartom a markom, csak elmondtam a véleményem.
bocsi ha ezzel megzavartalak.
bocsi ha ezzel megzavartalak.
Dátum: 2010.03.14. 17:52:47
Rendben van megértem. Nem is vagyok felháborodva csak szomorú vagyok.
Szorítok hogy helyrejöjjön, de egyelőre csak azt látom egyre több a probléma.
Ez tényleg "hosszú hétvége"
Szorítok hogy helyrejöjjön, de egyelőre csak azt látom egyre több a probléma.
Ez tényleg "hosszú hétvége"
Oldal: 12