Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Konky

Dátum: 2010.05.06. 10:42:03
tökéletes
Dátum: 2010.05.06. 10:35:48
40pp/nap? az kicsit kevés,nem számoltál el valamit?


2x sebességgel jön és nem biztos hogy váltott.
Dátum: 2010.05.06. 10:27:01
Te nem kardoskodsz hanem rinyálsz,folyamatosan Viszont ha te vagy a negyedik helyezett akkor veled mi a helyzet? Téged is tömnek mások? Mert elenyésző a különbség van az elötted lévővel ....
Vagy a mutánsok ennyire bénák hogy utoléred őket ?
Vagy simán marad az hogy rinyálsz....
Dátum: 2010.05.06. 10:16:04
Igaz teljesen szabályosan játszol. Viszont akkor ők is. Vagy ha tudsz rá szabályt kérlek másold már ide nekünk a szabályzatból légy oly kedves.
Dátum: 2010.05.06. 10:14:50
Nahát Akkor V1 en a hangyák hordták köréd a szövetséget mi? 12K épitéssel...ugyanmár.

Azért az a fizettek dolog kicsit durva,már itt tart a szánalmas rosszindulatod?
Dátum: 2010.05.06. 10:08:29
Neked is szánalmas a munkásságod már,napok óta itt rinyálsz,közben többi szerveren meg mindenki pontosan tudja te mit játszol...erröl ennyit. Bagoly mondja...
Pókként persze hogy érzékeny vagy a TP re, viszont nincs rá szabály hogy tilos csatát veszteni mert a nagy Ricardo utálja a TP-t.
Dátum: 2010.05.06. 09:55:35
Ha nektek üzent hadat akkor nem értem mi a problémád?


kissé elfogult vagy,nézd végig az egész szervert...a fele csak olyan karakterekböl áll.Mit nem kellene engedni? Ne támadjanak téged mert TPt kapsz? vagy most éppen mi a bajod?
Dátum: 2010.05.01. 14:25:34
.
Dátum: 2010.02.21. 16:30:08
Nem a csúnya top karikkal van itt a gond,hanem bizonyos karikkal akik percre pontosan éjjel nappal ,a megengedett időközzel támadnak...csak nem egy csúnya script?
És elég érdekes pletyka kering bizonyos kék színű egyedekről akik eltökélték hogy az epikus ütést is ilyen automata módon akarják megoldani
Kérnénk szépen a kedves JV-t ,fokozottan figyeljenek a V4 es szerverre mert a nyerni akarás sok gusztustalanságot hoz ki az emberekböl.
Dátum: 2009.08.28. 10:08:42
A Dawn of fire szövetség (gyémánt) támadási listájából:

Ma, 01:52 winnie Pastseeker winnie győzött

Visszafelé nem támadható, bár azt nem tudom, hogy csak az ÉP-je miatt, vagy egyébként sem.
Dátum: 2009.08.08. 10:57:31
Volt szó korábban arról, hogy valaki berakott egy fókuszkristályt egy nyakláncba, aztán talált egy ugyanolyan nyakláncot.
El akarta adni az újat, de nem lehetett választani, hogy melyiket akarja eladni, és csak a fókuszkristályosat lehetett.

Erre mondta valaki, hogy úgy működik a dolog, hogy minden ugyanolyan nyakláncban/gyűrűben benne lesz a fókuszkristály, szóval nyugodtan eladhatod.
Nos, most kipróbáltam, és sajnos nem így van. Csak a fókuszkristályosat lehet eladni.

Ez egy elég durva hiba, javítani kellene!
Dátum: 2009.08.08. 10:54:48
Volt itt szó korábban arról, hogy valaki berakott egy fókuszkristályt egy nyakláncba, aztán talált egy ugyanolyan nyakláncot.
El akarta adni az újat, de nem lehetett választani, hogy melyiket akarja eladni, és csak a fókuszkristályosat lehetett.

Erre mondta valaki, hogy úgy működik a dolog, hogy minden ugyanolyan nyakláncban/gyűrűben benne lesz a fókuszkristály, szóval nyugodtan eladhatod.
Nos, most kipróbáltam, és sajnos nem így van. Csak a fókuszkristályosat lehet eladni.

Ez egy elég durva hiba, javítani kellene!

Mod: Talán nem ide kellene, hanem a hibabejelentésbe, de itt volt róla szó, ezért írtam be ide is, hátha ezzel segítek valakinek.
Dátum: 2009.08.05. 18:54:41
Még jobb, most már belogolni sem tudok. Nem ír ki semmit, egyszerűen csak nem lép be.
Dátum: 2009.08.05. 18:49:04
Másnak is szarakodik a játék ma reggel óta?

Bármit csinálok, a karakterlapom nem frissül. 30-40 másodperc múlva történik csak meg az esemény. Addig nem tudom elkölteni a szerzett LE-t, nem tudom gyógyítani az állataimat, nem tudok átöltözni, se az epikust ütni.

És még sárgával ilyen szép üzeneteket is kiír a lap tetején, hogy "ok stop:600"

Egyedül vagyok ilyen "szerencsés"?
Dátum: 2009.07.21. 13:09:42
Köszi szépen a segítséget.

Csak azt nem tudom, hogy ha ez "a kezdetek óta ismert tény", akkor miért nem lehetett odaírni a szakértelem leírásához. Miért kell ezért a wikire menni - ami a játékosok által szerkesztett oldal, nem pedig hivatalos játékleírás.
(Sok ilyen dolog van még egyébként a játékban, amit csak onnan lehet tudni, hogy a magasabb szintű játékosok kitapasztalták, és szerintük így működik, illetve valamikor valamelyik fórumon elhangzott egy fejlesztőtől, csak elfelejtették beleírni a leírásba.)

Egyébként a wiki-n sincs ott, hogy 4 állatnál mennyi TP-t kapnak, szóval akkor megint csak tippelni lehet, vagy kitapasztalni.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy ennek fényében sem stimmel a kapott TP, akár -60, -50 vagy -40%-kal számolok.
Dátum: 2009.07.21. 09:46:05
Sziasztok!

Az állataim által kapott TP-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Eddig nem nagyon figyeltem, hogy pontosan mennyit is kapnak egy-egy csatáért, de az utóbbi időben elkezdtem figyelni, és nagyon meglepődtem.
30-as intelligens kedvenc szakértelem elvileg +150% TP-t kellene kapniuk, ez ugye minden csatáért 25 TP-t jelent.

A legutóbbi 5 epikus csatáért és két portyáért (100%-os ellenfél mindkettő) a következő TP-ket sikerült kapnia három állatomnak:
13, 12, 12, 13, 12, 10, 10
A negyedik állatomnak implantátum tárgya van, neki amkövetkező TP-ket sikerült megkapnia:
16, 17, 16, 16, 16, 15, 15

A kérdéseim a következők: ez így normális? Mások is kevesebb TP-t kapnak, mint amennyi járna? Vagy a kapott TP is random? Esetleg kevesebb TP jár az epikusért? Vagy a hordázással több állatot harcba hívva jár kevesebb TP?
Csak mert ezzel kapcsolatban semmiféle információt nem találtam a szakértelmek között, se a játékleírásban.
Dátum: 2009.07.07. 11:55:49
Köszi szépen, Craslorg!

Kipróbáltam úgy, hogy nem írtam be egyáltalán semmit, és így is ugyanúgy megjött az őskő 2 órán belül, szóval nem fogok fáradni vele.
Csak azt nem tudom, hogy akkor mi értelme odaírni...
Dátum: 2009.07.07. 10:28:03
Lenne egy problémám az őskő vásárlással kapcsolatban.

Jó ideje banki átutalással veszem a köveket, és most vettem észre egy változást (gondolom, az ÁFA emeléssel egyidejűleg kerülhetett be):

"Kérjük, hogy a közlemény rovatba pontosan a fenti sort írd!" - Ez eddig is volt.
"A közlemény rovat második sorába írd be a postai címedet!" - Ez új.

Nos, a problémám a következő: túl hosszú a karakterem neve, nem fér ki az első sorba, így a másodikba kell írnom, így a címem nem fér oda. Egyébként is, ha rövidebb nevem lenne, akkor sem férne oda a címem, mert az utca neve, ahol lakom, túl hosszú. Pedig én csak pécsi vagyok; csak kíváncsiságból, vajon egy 6100 Kiskunfélegyháza, Aradi Vértanúk útja 108/B, földszint 2. című játékos pl. hogyan írja be a címét?
És ha még mellette Archandonabelletopashen a neve (van ilyen nevű végzetúr, de csak a példa kedvéért hoztam fel), akkor még 4 sornyi közleménybe sem férne bele, nem hogy kettőbe.

A másik dolog: én szoktam venni néha őskövet a testvéreim karaktereinek is, mert csak nekem van lehetőségem internetes átutalásra. Ilyenkor mi van? Multizás miatt zárolnak, amiért ugyanaz a cím szerepel 3 karakternél? Akkor inkább nem veszek őskövet egyáltalán - nélküle viszont nem lehet maximálisan kihasználni a játék adta lehetőségeket, szóval akár abba is hagyhatjuk mind a hárman.

Szóval várnék valami felhomályosítást, hogy mi a teendő, lehet-e cím nélkül is őskövet venni, vagy nem; rövidítsek, vagy inkább ne írjak oda semmit?
(Az nem válasz, hogy vegyek máshogyan őskövet - ez a módszer olcsóbb és kényelmes, számomra ez felel meg, nem áll szándékomban sms-ezni.)
Dátum: 2009.06.25. 14:30:31
Köszönjük a reakciót!

Ez egyébként szép és jó, többen egyet is értünk azzal, hogy súlyos döntés és ne lehessen egyik pillanatról a másikra megváltoztatni.
Mondjuk egy választásnak az a lényege - szerintem -, hogy nincs egyértelmű jó és rossz, mert akkor nyilván mindenki a jót választaná.
Ha előre közli valaki, hogy számszerű büntetést fog kapni az, aki nem csökkenti, akkor talán egyértelmű lett volna, hogy kötelező csökkenteni. Így nem volt az - ergo nincs jogosultsága direkt büntetésnek.
A bónusz azoknak, akik legyőzték természetes, ezzel nincsen gond.
A probléma azzal van, hogy még mindig nem világos, hogyan is kell értelmezni számszakilag.

Röviden:
1) Mehet maximum fölé a szaki, vagy nem?
2) Többet veszít a fertőzött játékos a tisztával szemben, vagy (mint a kreatív affinitásnál) csak a győztes nyer többet?
Dátum: 2009.06.25. 13:49:18
Mivel sehol sincs leírva az, hogy a fertőzés ellen kötelező küzdeni, ezért nem lehet direkt módon büntetni azokat, akik nem küzdöttek ellene (én egyébként küzdök, szóval nem a magam érdekében beszélek).
Direkt büntetés alatt értem pl. a negatív módosítókat, illetve %-os büntetéseket.

Az szerintem teljesen normális, hogy akik legyőzték, többet vihetnek azoktól, akik nem - de csak abban a formában, ha úgy működik, mint a kreatív affinitás (győztes nyer, vesztes nem veszít többet). Hiszen ez nem büntetés a fertőzötteknek, hanem egy előny azoknak, akik küzdöttek ellene.

Viszont arra szerintem se számítson senki, hogy 100%-on még bónuszokat is kap majd - bőven elég az a sok százezer, vagy millió LE, amit másra költhetett.