Én nem értelek titeket,ezen csámcsogtok már napok óta!Nekem is van jóságköpenyem és barátság karkötőm is.Mindenki hozzá tud férni!!!!!!
Ha valakit segítek akkor nekem -10% van érvényben,annyival gyengébb leszek.Vegyétek már tudomásul hogy a JV-ők kitalálták mi miért ,is van.Én sem irigykedem senkire!
Hozzászólások - Kistoth
Oldal: 1
Dátum: 2011.12.12. 17:49:47
Dátum: 2011.11.23. 21:56:10
Szerintem Kedves Leonard nem estél el semmitől hiszen ők nincsenek a listán Valaha ha jól emlékszem egyszinten voltunk,de te minden event alkalmával elhúztál,te szerencsés vagy ugylátom
Dátum: 2011.11.23. 17:28:07
Azért a azt sem értem hogy én az össz gyorsításomat kihasználva+szelece PPitalok kb 121db max 800CSP 300PP-ről indulva 3131-et csinálni és csak egy mezőnyben,és van aki a V1-en rám fejelt több mint 200-al inspirátor nélkül,neki honnan a sok CSP PP?és mindenhol első here került Valamit nagyon tudhat az illető,Ezen senki nem gondokodik számol el?
Dátum: 2010.04.02. 15:32:17
Köszönöm cirip, minden jót neked is !
A végére csak jóban lettünk
Voltak idők amikor nem hittem volna, ha mondják.
A végére csak jóban lettünk
Voltak idők amikor nem hittem volna, ha mondják.
Dátum: 2010.04.01. 16:05:23
Ünnepélyesen bejelentem, hogy befejezem végzetúri pályafutásom
Karim egy haverom viszi tovább, neki még talán tartogat izgalmakat.
Anno a mindennapi problémáktól elterelendő a gondolataim kezdtem a játékot. Most eljutottam oda, hogy az egész már csak egy nyűg, eggyel több gond. Mostanság a hibák is szaporodtak és az amúgy is kevés szabadidőmben nem kívánok ezeken bosszankodni.
Ez az új event sem változtat a dolgon. Számomra ez már csak annyi, mint halottnak a csók.
Ha valaki égető vágyat érez arra, hogy velem beszéljen doomlord w2-n még elérhető leszek, ott még marad a mókuskerék .
Köszönöm mindenkinek az izgalmas háborúkat, szócsatákat, a segítséget és mindent mit a v3 bő egy éve alatt kaptam.
Szép volt, jó volt, de már sok volt.
Karim egy haverom viszi tovább, neki még talán tartogat izgalmakat.
Anno a mindennapi problémáktól elterelendő a gondolataim kezdtem a játékot. Most eljutottam oda, hogy az egész már csak egy nyűg, eggyel több gond. Mostanság a hibák is szaporodtak és az amúgy is kevés szabadidőmben nem kívánok ezeken bosszankodni.
Ez az új event sem változtat a dolgon. Számomra ez már csak annyi, mint halottnak a csók.
Ha valaki égető vágyat érez arra, hogy velem beszéljen doomlord w2-n még elérhető leszek, ott még marad a mókuskerék .
Köszönöm mindenkinek az izgalmas háborúkat, szócsatákat, a segítséget és mindent mit a v3 bő egy éve alatt kaptam.
Szép volt, jó volt, de már sok volt.
Dátum: 2010.03.21. 04:27:10
Egy paradoxont fedeztem fel ma, méghozzá, hogy, van külön "HKK" és "történelmi évszám" csoport az értékelésnél, ha pedig átmegyünk a kvíz menüre, ezt olvashatjuk:
"Ne kérdezz olyat, ami lexikális tudást igényel (pl. évszámok) vagy csak egy speciális csoport ismeri rá a választ (HKK, képregények stb). Ha ilyen kérdést kell értékelned, válaszd a Rossz kérdés opciót. "
Valami kis következetesség legyen már bennünk! Ha tilos valahol dohányozni nem teszek ki hamutálat!
Itt pedig pont ez történt.
Bár mondjuk én a kvízelés rendszerére mondom amilyen szinten a kérdések vannak, hogy Azonnal törölni!
Bár lehet, hogy az én eddigi kérdéseim sem tetszenek sokaknak, főleg annak a ~65%-nak, aki nem tudja, például:
Mely város jelzője: "Civitas Fortissima"?
A tudás hiánya nem szégyen, az viszont szégyen, ha valaki nem is törekszik a tudásra!
Manapság megszerezni sem nehéz:
Biztos bennem van a hiba és a "Máonika só" és az "Izaura kalandjai" sokkal fontosabb tudásanyagot hordoznak!
"Ne kérdezz olyat, ami lexikális tudást igényel (pl. évszámok) vagy csak egy speciális csoport ismeri rá a választ (HKK, képregények stb). Ha ilyen kérdést kell értékelned, válaszd a Rossz kérdés opciót. "
Valami kis következetesség legyen már bennünk! Ha tilos valahol dohányozni nem teszek ki hamutálat!
Itt pedig pont ez történt.
Bár mondjuk én a kvízelés rendszerére mondom amilyen szinten a kérdések vannak, hogy Azonnal törölni!
Bár lehet, hogy az én eddigi kérdéseim sem tetszenek sokaknak, főleg annak a ~65%-nak, aki nem tudja, például:
Mely város jelzője: "Civitas Fortissima"?
A tudás hiánya nem szégyen, az viszont szégyen, ha valaki nem is törekszik a tudásra!
Manapság megszerezni sem nehéz:
Biztos bennem van a hiba és a "Máonika só" és az "Izaura kalandjai" sokkal fontosabb tudásanyagot hordoznak!
Dátum: 2010.03.11. 15:09:48
Hát az biztos, hogy nem fogok csak a kvízelés kedvéért oda járkálni, mert a sok agyalágyult kérdés miatt így is néha a falba vertem a fejem.
Ha viszont lehetne 1-1 kérdést ott a külsőn javításra beküldeni a fórumnál ez jóval hatékonyabb lehetne.
Ha viszont lehetne 1-1 kérdést ott a külsőn javításra beküldeni a fórumnál ez jóval hatékonyabb lehetne.
Dátum: 2010.03.05. 02:49:50
Hát ahogy nézem a fórumnézegetésben el vagyok maradva, no nem baj most van időm
Dátum: 2010.02.07. 23:20:32
Kvízekkel kapcsolatban, nekem egyetlen véglegesnek tűnő megoldás látszik, szerződést kötni valamely olyan céggel amelynek van kvíz-adatbázisa. Pl.: honfoglaló
Szerintem érdemes lenne kérni egy árajánlatot pár ilyen cégtől. Fogalmam sincs mi pénz lehet egy ilyen, de az biztos hogy a jelenlegi rendszernél 1000szer színvonalasabb lenne a kvízelés.
Szerintem érdemes lenne kérni egy árajánlatot pár ilyen cégtől. Fogalmam sincs mi pénz lehet egy ilyen, de az biztos hogy a jelenlegi rendszernél 1000szer színvonalasabb lenne a kvízelés.
Dátum: 2010.01.28. 21:24:58
Az állatos szintlépés küldivel kapcs. írtam már Pm-et Baratynak
Egyébként nekem is nagyon tetszik, nyomom is ezerrel.
V3: Győztes kihívás: 126 toplistán ebben első vagyok
Köszönet a fejlesztésért
Még valami extra Kp felhasználási lehetőséget kellene szerintem kiokoskodni, vagy az Lgy-hez hozzárendelni még valami funkciót, majd éjjel megpróbálom megálmodni mit
Egyébként nekem is nagyon tetszik, nyomom is ezerrel.
V3: Győztes kihívás: 126 toplistán ebben első vagyok
Köszönet a fejlesztésért
Még valami extra Kp felhasználási lehetőséget kellene szerintem kiokoskodni, vagy az Lgy-hez hozzárendelni még valami funkciót, majd éjjel megpróbálom megálmodni mit
Dátum: 2010.01.28. 21:06:02
Nem tudom van-e tervbe véve, de az arénába én egy második szinttel betenném a kihívást!
Dátum: 2010.01.28. 20:46:09
Szerintem viszont számolja
70%ban buktam el leginkább bár még csak 10et buktam de abból 7-8 legalább -50%nál nagyobbal volt
70%ban buktam el leginkább bár még csak 10et buktam de abból 7-8 legalább -50%nál nagyobbal volt
Dátum: 2010.01.28. 20:40:26
Nem leet, hogy mínuszban voltál?
Dátum: 2010.01.08. 23:04:41
Szép gondolatokat hallhattunk Biritől, én még a háborús rendszeren foltozgatnék az új világra, mégpedig nagyobb rablási lehetőség mint a háború közbeni portyákban, mint magában a háborús diadalban. Az egymással le-cserélgetést és a folyamatos visszajárást pedig egy egymás elleni szorzóval oldanám meg, pl.: ha a két szövi 2 hónapon belül viselt már 1 háborút fele a rabolható le, ha 2-t akkor csak negyedét, stb..
Valamint kötném háborús győzelemhez is az építést, de ez lehet hülyeségnek hangzik, így képzelem el:
Addig nem építhet egy szövetség pl.: akadémiát amíg nem vert meg 5 olyan szövetséget melynek kútja nagyobb az övénél, vagy ha nincs legalább 3 nagyobb akkor a top 10ből.
Mindenképp változtatnék a katakomba rendszeren, bntetést vezetnék be az ott tartózkodásra, pl. fele olyan gyorsan termelődik csp. odalent.
Utópisztikusnak tűnik, de én szint szerinti pontozást vezetnék be a háborúknál, értsd:
magasabb szintű legyőzéséért 3pont jár , egyszintűért 2pont alacsonyabb szintűért 1pont.
Kivégzésért is lehetne 1 plusz pontot adni, ez még életszerű is, mivel azzal, hogy kivégzed sokkal továbbra teszed harcképtelenné mint egyébként.
Valamint kötném háborús győzelemhez is az építést, de ez lehet hülyeségnek hangzik, így képzelem el:
Addig nem építhet egy szövetség pl.: akadémiát amíg nem vert meg 5 olyan szövetséget melynek kútja nagyobb az övénél, vagy ha nincs legalább 3 nagyobb akkor a top 10ből.
Mindenképp változtatnék a katakomba rendszeren, bntetést vezetnék be az ott tartózkodásra, pl. fele olyan gyorsan termelődik csp. odalent.
Utópisztikusnak tűnik, de én szint szerinti pontozást vezetnék be a háborúknál, értsd:
magasabb szintű legyőzéséért 3pont jár , egyszintűért 2pont alacsonyabb szintűért 1pont.
Kivégzésért is lehetne 1 plusz pontot adni, ez még életszerű is, mivel azzal, hogy kivégzed sokkal továbbra teszed harcképtelenné mint egyébként.
Dátum: 2010.01.03. 20:47:11
Kedves Rodriguez!
Elmondanám, hogy a KoD első szóra eleget tett az egyezményi kötelezettségeinek.
Ennyi....
Elmondanám, hogy a KoD első szóra eleget tett az egyezményi kötelezettségeinek.
Ennyi....
Dátum: 2009.10.26. 12:51:38
.
Dátum: 2009.08.06. 11:53:01
Amíg nem jön ki újabb infó a dologról, nem vagyok hajlandó erre költeni az ép-t, vp-t csp-t és az Le-t!
Oldal: 1