Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Matex

Oldal: 12
Vagy nevezzük egyszerűen szopacsnak , ez fedi legjobban a valóságot
Nagyon jó a példa
Csendesen olvasgatom itt a dolgokat és azért van még egy pár ködös rész.
Pld 7 szintü szürke minyonnál tegnap elküldtem a 2 körre . Visszatért és 1 szintű sárga minyon is volt mellette, ezt tegnap nem engedte tovább vinni, ma reggel beléptem 1 szintet tudtam növelni rajta de tovább ismét nem engedi tolni a sárgát hiába van 340 sárga minyon raktáron.. És miért nem tudom azt is 7 szintig felvinni????Vagy csak napi 1 szintet lehet rátenni??
De ez csak egy kisebb probléma az igazi gond itt az, és erre remélem a vezetőségtől kapunk majd választ is, hogy ha a játék folyamán lehetőséget nyitnak arra hogy 2 fő irányba fejleszd a karaktered. Értem itt az EH és a VF-et , akkor miért van az hogy egy új fejlesztéssel az egyiket szinte el lehetetlenítik???????? Értem itt azt hogy én mint EH aki próbál minimál TP gyűjtögetésével ismétlő küldiket pörgetve a legjobb LE/TP arányt kihozni Mert hát ugye csak így lesz tápos a karakter) . Miért nem tudom másképp a szürke minyont megszerezni ( ami az egész rendszer alapja ) csak annak az árán hogy vadászattal elgyengítem magam.?? Miért van hogy ezt az egészet csak mi EH.ok szívtuk meg???
Már most tele vagyok egy vagon színes minyonnal és nem tudom, és szerintem nem is fogom használni mert ahhoz hogy felhasználjam őket egyfolytában vadásznom kellene a szürke minyonokra amit meg tuti nem fogok mert hiába itt a 6 szerver fétis és Af képesség a EH -oknak NEM ÉRI MEG A VADÁSZAT!!!
Ezért ez e fejlesztés , bár nagyon vártam pont sz@rt sem ér nekünk Eh-oknak , és csak a kedvemet vette el az egész VU.tol
Én nem vinnyogok az őskő költség miatt , bár én sem vagyok milliomos, mert úgy vagyok vele hogy ez a hobbim és rászánom azt a havi 5K.
De ez hogy egyfolytában valahogy szívatnak, ez már tényleg kezdi végképp elvenni a kedvem az egésztől.
Remélem ezt az egész rendszert átgondolják mégegyszer, mert ez így nem korrekt
Ha közben kisajtolod akkor rögtön megkapod.
A szürke minyon 7 szinten van azt lehet húzni az égig. a sárga 1 szinten ráviszem az egeret és azt írja 1 szint fejlesztési költség 1 de semmilyen lehetőség nincs hogy rárakjak nincs az a + kis vacak mellette ami a szürkénél remélem csak Hülye vagyok hozzá és ne bug
Kérdés..
178 szintű csatlóst elküldtem utazni visszajött, elérhetővé vált hogy rá tudjam tenni a szürke minyont. azt 6 szintig vittem fel aztán elküldtem még egyszer utazni és amikor vissza jött rajta volt 1 sárga..
És innen hogyan tovább ? a maradék 320 sárgát hogy tegyem rá vagy a többi szint hogy lehet elérhetővé tenni???
Dátum: 2015.03.31. 20:30:52
Eddig szinte minden akcióban vásároltam őskövet, de ennyire szegényes bónusz ajándékokat még soha nem adtatok. Remélem azért ezt még átgondoljátok, mert ez így nem igazán csábít.
Alapjába véve szerintem ez egy jó és érdekes fejlesztés, kivéve ez fehér bénító asztrális robbanás , itt azért erősen vannak kétségeim. Miért is kellene esélyt adni egy olyan játékosnak aki sokkal gyengébb karaktert nevelt mit én?
Szerintem a világ nem így működik, én sem megyek neki egy 100kg kannibál ketrecharcosnak mert tudom hogy beveri a fejem. Az igazat megvallva az én karim egy kicsit tultápolt a szintjéhez képest, megszoktam hogy nem támadnak, és hogyha én támadok fekszik az ellenfél. Na-mármost, ezek után jön Móricka a minyonnal felpumpált csatlósával és lerobbantja a fejem. Vagy 2 szer bukok jó nagyot és kitörlöm az egész karaktert, mert elmegy a kedvem a játéktól.
És igen most lehet ide komentelni hogy pont az ilyen, a szintünkön kis királyként élő karakterek ellen jó ez a fejlesztés, csak végig kellene gondolni hogy ezek a karakterek nem véletlen nőttek oda. Nagyon sok időt és pénzt öltünk bele és ezt nem azért tettük hogy szedet vetett karakterek elverjenek.
Szerintem a csata ne legyen lutri, annak ott van a kihívás.
Az igen!! Befogott állatot tuningoljuk csatlósnak akit tovább tuningolunk Mitrimuttyal. Hát mi vagyok én állatkerti gondozó vagy mi a *;@z ?
Dátum: 2014.10.28. 08:45:20
Bug!!
Lefordítottam a portyafeltételeket de semmi nem történt, nincs támadható célpont. Plusz gondoltam veszek 9 őskövet sms ben de az sem működik..
Dátum: 2014.10.27. 21:09:01
Már a 3 szinten vagyok de a feladatok még mindig nem fordultak
Na kiszaladtam az OTP-be és befizettem egy 10000-t gyorsba , úgyhogy most már ki tudjátok fizetni azt a fránya internet számlát
Mindig mondom itthon is, hogy az első felszólítás után KI KELL FIZETNI a számlát , különbem jönnek és lekapcsolják
Hahó uraim , így hogy költsem el az ősköveimet ha még csak be sem tudok lépni a játékba???
Dátum: 2013.12.23. 09:33:04
Ó igen.
Már írtam levelet Obamának is.
A pentagon már rá van állítva, de ha nekik sem sikerül megoldani ezt a bonyolult problémát, akkor ígéretet kaptunk a NASA kódfejtő részlegétől hogy megoldják ők.
Egyébként nem, minek?
Ezért van ez a Hibajelentés (Új) topic..
Dátum: 2013.12.23. 06:52:38
Nem, nem akkor probléma igazad van. Úgy ahogy az elötte lévő pár száz sem az. De akkor minek is ez a topic? Nem azért van hogy az idegesítő bugokat beírjuk és a játék készítői kijavítsák , és ezzel jobbá és szerethetöbbé tegyük a játékot.?
Dátum: 2013.12.22. 19:20:58
Köszönöm szépen a feltételezést, és a segítséget mindenkinek.
De az igazi gond szerintem az hogy lassan 1 hete b@sz@kszunk ezzel a idegesítő bugal, és aki igazából kompetens a témába az meg be*#&@k...
Dátum: 2013.12.22. 14:12:57
ezt nem igazán értem mi akar lenni , de a lényeg hogy a relikviák még mindig 2 oszlopban kígyóznak és a 3 -ik az üres..
Dátum: 2013.12.21. 21:50:22
Neked ez működött ? mert nekem ez nem annyira jött be.
Dátum: 2013.12.21. 21:32:21
Semmi....
Egy idegesítő bug, és ezt ki szokás szedni a játékból.
Tudod a többiek is hasonló dolgokért hisztiznek itt, erre való ez a topic.
Dátum: 2013.12.21. 19:46:41
Most komolyan!!!
Tényleg ennyire nagy munka visszarendezni a relikviákat 3 oszlopba?
5 nap alatt nem sikerült.
Úgy látom a karácsonyi befizetések beérkeztek, és át is kapcsolt mindenki lesz@rom módba .
Én karácsonyi süti helyett 3 sor relikviát kérnék szépen mély tisztelettel.
Oldal: 12