Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Danir

Oldal: 1
Üdv elfogadták a kvízemet, de az egyik válaszban ország helyett orszégot írtam nem szeretném hogy kivegyék kinek kell ilyenkor szólni a javítással kapcsolatban?
Dátum: 2010.01.08. 19:50:09
Mucsán történt:
Én meg a Józsie lementünk a faluba valami pityke nevűt játszani. Nem tudtam hogyan kell aztat de megpróbáltam. Kiosztottuk a lapot, feltettük a pénzt, erre Józsi megszólal:
-Pityke!-és eltette a pénzt.
Jó akkor másodszorra is kiosztjuk a lapot feltesszük a pénzt aztán megint Józsie:
-Pityke!-és rakta is el a pénzt. Jó akkor most résen leszek gondoltam, osztás tétrakás majd gyorsan megszólaltam:
-Pityke!
Erre Józsi:
Royal pityke! én nyertem!
Illetve mégegy kérdés: ezekről a kérdésekről ki dönti el hogy jó vagy rossz?
Na jó és csak ezért nem jó? amikor mások meg olyan kérdéseket raknak fel mint pl amit irtam előző hozzászólásban... Meg hogy egy csomó hiba van benne-.- és az enyémet csak ezért nem fogadják el?
Ki rendezte az Avatar c. (2009. Dec. 18) filmet?

James Cameron
Andrew Adamson
Woody Allen
William Garwood

Ez volt a kérdés ők mind filmrendezők, és azt kaptam hogy A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak.
Na ezt mondja meg valaki és lehetőleg moderátor válaszoljon:
Már a harmadik kérdésemet írom mindegyik normális volt, az utolsó egy filmrendezős kérdés (ki rendezte az avatárt ) és rossz hibás kérdés-t kapott merthogy nem egyértelműek a válaszol ez második ilyen volt 4 ANGOL NÉVEN MI A NEM EGYÉRTELMŰ KÖNYÖRGÖM! Hihetetlen valaki intézkedjen valamit mert ez már undorító! Az is benne van a szabályzatban, hogy olyan kérdést amihez csak bizonyos emberek tudják a választ olyan ötszáz kérdés volt, példa A nem tom meik kártyajátékban (NEM RÖMI) hánytól hányig vannak számozva a lapok. Ezt tudnom kellet volna? Várom tehát lehetőleg egy moderátor válaszát.
Dátum: 2010.01.06. 19:23:37
Mégegy:

Hitler áll a szakadék szélén, halálra ítélt emberek mögött:
-Te vigyázban ugorj! Te nyújsd oldalra a karjaid! Te pedig a füled mellé! Te jobb kezedet a füled mellé balt viszintesen.
Még pár ember múlva odajön Hitler apja:
-Fiam! HAGYD MÁR ABBA A TETRISZEZÉST!
Dátum: 2010.01.06. 19:18:42
Itt egy Hitleres:

Hitler éppen beszédet tart, valaki beleköhög:
-Ki volt az???
Nem felel senki.
-Megkérdezem mégegyszer... KI KÖHÖGÖTT?
Semmi válasz.
-Jó akkor lelövetem az első sort.
Lelövette az első sort.
-Na akkor mégegyszer: KI KÖHÖGÖTT???
Senki sem válaszolt, lelövette a második sort is.
-KI KÖHÖGÖTT??? LELÖVETEM A HARMADIK SORT IS!!!!!
Le is lövette, majd odalépett a negyedik sorhoz:
.KI KÖHÖGÖTT?
Egy férfi feltette a kezét:
-Én voltam, lövessen csak le.
-Dehogy lövetem. Egészségére.
Dátum: 2010.01.03. 09:09:51
Én erre csak annyit mondok hogy nekem mindegy csak haljon/ájuljon el a karakter x időre amíg semmit nem tud csinálni ha meg valaki azt mondja de akkor mások kivárják az x időt és megint lecsapnak. lehetséges igen, de a portyázás jól van korlátozva + láthatatlanság.
Dátum: 2010.01.03. 01:59:43
Üdv! Nekem az lenne ötlet hogy ha az életpontom 0 vagy alá megy akkor a karakter ha nem meghal vagy valami akkor Ájuljon el, és x idő múlva tér magához/éled fel és akkor lehetne olyan tárgy akár őskőért is ami feléleszt/magadhoz térsz tőle. Ez azért lenne jó mert például ha valaki kevés ÉP vel megy harcolni és elbukja és nincs ilyen tárgya akkor egy x időre "halott". Ugyan is ha alacsony az ÉP-m vagy 1 lesz akkor megiszok egy Gyógyitalt és folytathatom onnan ahonnan az előbb tehát az ÉP ily módon nem sokat jelent.
Dátum: 2009.08.17. 14:57:32
Nekem lenne egy ötletem a játékba, mégpedig az hogy meglehessen halni de ha meghalsz akkor nincs vége a játéknak hanem mondjuk rá kell nyomni a feléledésre vagy valami vagy temető a menüben és x idő mulva valamenyi hp/manával élsz. és ide lehetne szerezni éledő követ vagy iesmit jobb névvel, amivel azonnal éledsz várom az ötleteket.
Dátum: 2009.08.16. 15:48:22
Ide tartoznak a piramis-rendszeres vásárlós hülyeségek, mint a pl:yess-plus az egészbe csak az a bibi hogy tök jó meg minden de havi 10 000 forint értékbe vásárolni kell és ennek a töredékét is alig kapo vissza ha nem hozol minimum9*9*9 embert.
Dátum: 2009.08.16. 10:47:32
Misziónárius megy az Afrika faluba. Utközben Meglát egy oroszlánt majd így szol: Istenem add hogy ne forduljon meg a szél. Megfordul a szél, az oroszlán kiszagolja, ezt észreveszi a misszionárius majd letérdel és így szol: Istenem add hogy ez az oroszlán is Hívő legyen! Ránéz az oroszlánra aki ugynugy letérdelt: Szentséges jézuskrisztus jer közénk és áld meg az ételt amit attál nekünk...
Oldal: 1