Hozzászólások - Danir
Oldal: 1
Dátum: 2010.01.18. 18:23:38
Üdv elfogadták a kvízemet, de az egyik válaszban ország helyett orszégot írtam nem szeretném hogy kivegyék kinek kell ilyenkor szólni a javítással kapcsolatban?
Dátum: 2010.01.08. 19:50:09
Mucsán történt:
Én meg a Józsie lementünk a faluba valami pityke nevűt játszani. Nem tudtam hogyan kell aztat de megpróbáltam. Kiosztottuk a lapot, feltettük a pénzt, erre Józsi megszólal:
-Pityke!-és eltette a pénzt.
Jó akkor másodszorra is kiosztjuk a lapot feltesszük a pénzt aztán megint Józsie:
-Pityke!-és rakta is el a pénzt. Jó akkor most résen leszek gondoltam, osztás tétrakás majd gyorsan megszólaltam:
-Pityke!
Erre Józsi:
Royal pityke! én nyertem!
Én meg a Józsie lementünk a faluba valami pityke nevűt játszani. Nem tudtam hogyan kell aztat de megpróbáltam. Kiosztottuk a lapot, feltettük a pénzt, erre Józsi megszólal:
-Pityke!-és eltette a pénzt.
Jó akkor másodszorra is kiosztjuk a lapot feltesszük a pénzt aztán megint Józsie:
-Pityke!-és rakta is el a pénzt. Jó akkor most résen leszek gondoltam, osztás tétrakás majd gyorsan megszólaltam:
-Pityke!
Erre Józsi:
Royal pityke! én nyertem!
Dátum: 2010.01.07. 20:17:23
Illetve mégegy kérdés: ezekről a kérdésekről ki dönti el hogy jó vagy rossz?
Dátum: 2010.01.07. 20:12:07
Na jó és csak ezért nem jó? amikor mások meg olyan kérdéseket raknak fel mint pl amit irtam előző hozzászólásban... Meg hogy egy csomó hiba van benne-.- és az enyémet csak ezért nem fogadják el?
Dátum: 2010.01.07. 18:22:32
Ki rendezte az Avatar c. (2009. Dec. 18) filmet?
James Cameron
Andrew Adamson
Woody Allen
William Garwood
Ez volt a kérdés ők mind filmrendezők, és azt kaptam hogy A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak.
James Cameron
Andrew Adamson
Woody Allen
William Garwood
Ez volt a kérdés ők mind filmrendezők, és azt kaptam hogy A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak.
Dátum: 2010.01.07. 17:38:08
Na ezt mondja meg valaki és lehetőleg moderátor válaszoljon:
Már a harmadik kérdésemet írom mindegyik normális volt, az utolsó egy filmrendezős kérdés (ki rendezte az avatárt ) és rossz hibás kérdés-t kapott merthogy nem egyértelműek a válaszol ez második ilyen volt 4 ANGOL NÉVEN MI A NEM EGYÉRTELMŰ KÖNYÖRGÖM! Hihetetlen valaki intézkedjen valamit mert ez már undorító! Az is benne van a szabályzatban, hogy olyan kérdést amihez csak bizonyos emberek tudják a választ olyan ötszáz kérdés volt, példa A nem tom meik kártyajátékban (NEM RÖMI) hánytól hányig vannak számozva a lapok. Ezt tudnom kellet volna? Várom tehát lehetőleg egy moderátor válaszát.
Már a harmadik kérdésemet írom mindegyik normális volt, az utolsó egy filmrendezős kérdés (ki rendezte az avatárt ) és rossz hibás kérdés-t kapott merthogy nem egyértelműek a válaszol ez második ilyen volt 4 ANGOL NÉVEN MI A NEM EGYÉRTELMŰ KÖNYÖRGÖM! Hihetetlen valaki intézkedjen valamit mert ez már undorító! Az is benne van a szabályzatban, hogy olyan kérdést amihez csak bizonyos emberek tudják a választ olyan ötszáz kérdés volt, példa A nem tom meik kártyajátékban (NEM RÖMI) hánytól hányig vannak számozva a lapok. Ezt tudnom kellet volna? Várom tehát lehetőleg egy moderátor válaszát.
Dátum: 2010.01.06. 19:23:37
Mégegy:
Hitler áll a szakadék szélén, halálra ítélt emberek mögött:
-Te vigyázban ugorj! Te nyújsd oldalra a karjaid! Te pedig a füled mellé! Te jobb kezedet a füled mellé balt viszintesen.
Még pár ember múlva odajön Hitler apja:
-Fiam! HAGYD MÁR ABBA A TETRISZEZÉST!
Hitler áll a szakadék szélén, halálra ítélt emberek mögött:
-Te vigyázban ugorj! Te nyújsd oldalra a karjaid! Te pedig a füled mellé! Te jobb kezedet a füled mellé balt viszintesen.
Még pár ember múlva odajön Hitler apja:
-Fiam! HAGYD MÁR ABBA A TETRISZEZÉST!
Dátum: 2010.01.06. 19:18:42
Itt egy Hitleres:
Hitler éppen beszédet tart, valaki beleköhög:
-Ki volt az???
Nem felel senki.
-Megkérdezem mégegyszer... KI KÖHÖGÖTT?
Semmi válasz.
-Jó akkor lelövetem az első sort.
Lelövette az első sort.
-Na akkor mégegyszer: KI KÖHÖGÖTT???
Senki sem válaszolt, lelövette a második sort is.
-KI KÖHÖGÖTT??? LELÖVETEM A HARMADIK SORT IS!!!!!
Le is lövette, majd odalépett a negyedik sorhoz:
.KI KÖHÖGÖTT?
Egy férfi feltette a kezét:
-Én voltam, lövessen csak le.
-Dehogy lövetem. Egészségére.
Hitler éppen beszédet tart, valaki beleköhög:
-Ki volt az???
Nem felel senki.
-Megkérdezem mégegyszer... KI KÖHÖGÖTT?
Semmi válasz.
-Jó akkor lelövetem az első sort.
Lelövette az első sort.
-Na akkor mégegyszer: KI KÖHÖGÖTT???
Senki sem válaszolt, lelövette a második sort is.
-KI KÖHÖGÖTT??? LELÖVETEM A HARMADIK SORT IS!!!!!
Le is lövette, majd odalépett a negyedik sorhoz:
.KI KÖHÖGÖTT?
Egy férfi feltette a kezét:
-Én voltam, lövessen csak le.
-Dehogy lövetem. Egészségére.
Dátum: 2010.01.03. 09:09:51
Én erre csak annyit mondok hogy nekem mindegy csak haljon/ájuljon el a karakter x időre amíg semmit nem tud csinálni ha meg valaki azt mondja de akkor mások kivárják az x időt és megint lecsapnak. lehetséges igen, de a portyázás jól van korlátozva + láthatatlanság.
Dátum: 2010.01.03. 01:59:43
Üdv! Nekem az lenne ötlet hogy ha az életpontom 0 vagy alá megy akkor a karakter ha nem meghal vagy valami akkor Ájuljon el, és x idő múlva tér magához/éled fel és akkor lehetne olyan tárgy akár őskőért is ami feléleszt/magadhoz térsz tőle. Ez azért lenne jó mert például ha valaki kevés ÉP vel megy harcolni és elbukja és nincs ilyen tárgya akkor egy x időre "halott". Ugyan is ha alacsony az ÉP-m vagy 1 lesz akkor megiszok egy Gyógyitalt és folytathatom onnan ahonnan az előbb tehát az ÉP ily módon nem sokat jelent.
Dátum: 2009.08.17. 14:57:32
Nekem lenne egy ötletem a játékba, mégpedig az hogy meglehessen halni de ha meghalsz akkor nincs vége a játéknak hanem mondjuk rá kell nyomni a feléledésre vagy valami vagy temető a menüben és x idő mulva valamenyi hp/manával élsz. és ide lehetne szerezni éledő követ vagy iesmit jobb névvel, amivel azonnal éledsz várom az ötleteket.
Dátum: 2009.08.16. 15:48:22
Ide tartoznak a piramis-rendszeres vásárlós hülyeségek, mint a pl:yess-plus az egészbe csak az a bibi hogy tök jó meg minden de havi 10 000 forint értékbe vásárolni kell és ennek a töredékét is alig kapo vissza ha nem hozol minimum9*9*9 embert.
Dátum: 2009.08.16. 10:47:32
Misziónárius megy az Afrika faluba. Utközben Meglát egy oroszlánt majd így szol: Istenem add hogy ne forduljon meg a szél. Megfordul a szél, az oroszlán kiszagolja, ezt észreveszi a misszionárius majd letérdel és így szol: Istenem add hogy ez az oroszlán is Hívő legyen! Ránéz az oroszlánra aki ugynugy letérdelt: Szentséges jézuskrisztus jer közénk és áld meg az ételt amit attál nekünk...
Oldal: 1