Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Zedd81

Oldal: 1
Dátum: 2011.02.04. 13:54:07
"Ellenfeled bosszúsan így kiált feléd:
Nem létezik olyan szörny, amelyiknél ne lennél ocsmányabb, visszataszítóbb, undorítóbb és persze butább, mint te!"

Gondoltam jelzem a fogalmazási hibát.
Dátum: 2009.02.24. 09:42:33
Akkor nosza rajta építsétek. Igazából csak 100LE volt fejenként, gyertek tornyot húzni!
Dátum: 2009.02.23. 21:27:52
Idézet: Miklós - 2009.02.23. 18:09:11

Ez viszont propagandaszöveg, be ne kajáljátok! A TGY-nek jelenleg az az érdeke, hogy senkinek eszébe se jusson felépíteni.

Ez meg baromi nagy részrehajlás!!! A játékvezetés, a tipp adás, a kifejezetten egy játékoscsoport ellen irányuló utólagos módosítások szerintem nem férnek össze. A propaganda meg leginkább az, ami sajnos játékvezetői szintről a Tökéletes Gyémánt ellen folyik.
Dátum: 2008.12.05. 22:36:42
Eddig csak olvastam de most már tisztázzunk pár dolgot:

-Én TÖ szerint nézve a harmadik leggyengébb vagyok a szövetségünkben, mégis kivettem a részem a háborúból.
-A citadellát azért használjuk mert erre van. Bontsuk le a védőfalat meg a gyakorlóteret is?
-A háborúzásról általában meg az a váéleményem hogy ugyanaz mint a portya csak szövetségi szinten. Ha nem háborúzol akkor lemaradsz a fejlődésben. Ilyen ez a játék. Rá vagy kényszerítve hogy másokat betámadj, PVP-re épül az egész.
Dátum: 2008.09.25. 14:49:14
akartem egy új kérdést írni és a basszusgitáros szót a rendszer nem engedi. Fel kéne venni a szűrő kivtélei közé. Kénytelen voltam a bőgős szót használni, aki zenél annak ez egyértelmű.
Dátum: 2008.09.25. 10:49:07
Szerintem a szamurájos kérdés rossz. "Mit jelent a szamuráj eredetileg?"

A szamuráj (侍, jelentése „közelben szolgáló”) japán harcos, eredetileg nemes, busi.

Ezzel szemben szolgáló van megjelölve helyes válaszként, pedig lehetne nemes is. Ez így nem egyértelmű szerintem.
Dátum: 2008.09.24. 10:16:57
Paypal opció már nagyon kéne. Tegnapra volt ígérve, mikor lesz kész?
Oldal: 1